Results 1,396 to 1,410 of 1906
-
14-02-2010, 00:54 #1396
Καλησπέρα κορίτσια, είμαστε ομοιοπαθείς, έχω κι εγώ ένα σωρό προβλήματα
από τις πολυκυστικές.
Σας θαυμάζω τόσο καλά που ταιριάζετε μαζί και θέλω κι εγώ να μπώ στην ομάδα σας.
Καλώς σας βρήκα όλες..
- 14-02-2010, 01:01 #1397
Παιδιά αυτή τη δίαιτα που έχει στη 3 σελίδα η glykoyla, την έχετε ολόκληρη? γιατί νομίζω λέει οτι είναι μόνο η πρωτη
εβδομάδα.
Την κάνετε ακόμη, και πέστε μου αν έχει αποτέλεσμα, επίσης εάν μπορεί καποια να μου τη δώσει ολόκληρη.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά....
14-02-2010, 23:17 #1398
Καλησπέρα κοριτσουδια μου.. μαζεύτηκα από Αγιους Βαλεντινους, κυριακές Αποκριάς και λοιπά ξεμυαλισματα και ειπα να σας γράψω με ηρεμια!
τι μου κανετε βρε? Πεννυ, τετα, σοφακι εξαφανιζολ, ευγενιτσα που σε καποιο αρμα θα σαι η βασιλισσα.. πως μου ειστε? Αλλα και το Νεκταρινακι που κρατά τα σκήπτρα δεν το ξεχνω!!
Νεκκυ μου, το αποτέλεσμα αυτο κρατάει κάποια χρόνια προσπαθειών.. Από τα 108 όμως στα 82 έχω φτάσει τον τελευταίο χρόνο (από 1/1/2009) και δεν σκοπευω να τα ξαναδώ στη ζυγαρια!! Δεν ακολουθω την διατροφη της Πενουλας, αλλα μια απο εναν διαιτολογο.. τωρα που το σκεφτομαι ομως, επειδη ειμαι ολιγον κολλημενη τον τελευταιο καιρο, παιζει να το ριξω σε πεννοδιατροφη για να δω αν ξεκολλαω!Να σαι καλα για τα συγχαρίκια, αν κ να σου πω την αληθεια μου, ολο αυτο πηγαζει εν τελει απο μεσα μας, κ ποσο καλο μπορουμε να νιωσουμε με τους εαυτους μας ανεξαρτητως περιτυλιγματος!!
Καλησπέρα Μπεττυ μου! Καλως μας ηρθες στην παρεα! μην μας βλεπεις ξενερωτες τον τελευταιο καιρο.. θα ανασυγκροτηθουμε, που θα παει? Κουκλιτσα αυτη ειναι η περιβοητη διατροφη της Πεννυς!! Δεν θυμαμαι αν αναρτηθηκε παραπανω απο μια εβδομαδα εδω περα, αλλα γενικως ειναι μη στερητικη και βοηθαει αρκετα!!
15-02-2010, 11:09 #1399
Kαλημερα σε ολα τα κυστοκοριτσα και μη!Τι κανετε ρε κοριτσια?Το ξερω χαθηκα,και νιωθω καπωs αλλα ηρθα για να επανορθωσω για ακομα μια φορα!Τι κανετε?Σαs διαβαζω η αληθεια,αλλα μια με αποροφησε η καθημερινοτητα,μια με την απελπισια μου,οσο αφορα την διαιτα,λεω τι να μπω,να επαναλαμβανομαι?Οποτε ειπα σημερα να μπω,ζεν αρνακι τι κανειs βρε εσυ.Διαβασα οτι ρωτησεs που χαθηκα,και λεω κατσε παει πολυ,αs δωσω το παρον.Μια και διαβασα για εξετασειs,εκανα και εγω αιματολογικεs ολα καλα μου λεει ο γιατροs και εκει ειναι που τα περνω στο κρανιο.Μα γιατρε μου δεν ειναι ολα καλα του λεω,μου λεει δεν εχειs τιποτα!Μα δεν μπορω να χασω βαροs με TIΠOTA,μου λεει δεν δειχνει να εχειs θυρεοειδη.Εν το μεταξυ προσεχω πολυ την διατροφη μου.ουτε αναψυκτικα,ουτε γλυκα,ουτε τηγανητα,ουτε delivery,ουτε fast food.Ρε γαμωτο αυτο που μου συνβαινει μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια,και ευτυχωs που οσοι ειναι κοντα μου,οικογενεια-συγγενειs-φιλοι το βλεπουν οτι κανω σωστη διαιτα,και απορουν και οι ιδιοι.Τωρα ανοιξα ενα θεματακι για να δω αν συμβαινει και σε αλλεs κοπελεs αυτο,και μια συγκεκριμενα μου εβαλε ιδεεs για την προλακτινη.Ειχα πριν 5 χρονια περιπου υψηλη και την ρυθμισα με κατι μικρα χαπακια.Τωρα για να ειμαι ειλικρινειs δεν εκανα τετοιου ειδουs αιματολογικεs.θα παω παλι να κανω για προλακτινη!Εχω και μια θεια στο νοσοκομειο,και το τι ειδα τιs τελευταιεs 3 ημερεs εκει μεσα,δεν λεγετε.Κοριτσακια την υγεια σαs ``Πανω απο ολα``,28 ετων,30 ετων,35 με καρδιολογικα προβληματα,αναπνευστικα λογο παχουs.Ειναι οδυνηρο να καταπονουμε ετσι τον ευατο μαs,να αυτοκαταστρεφομαστε.Η ριζα του κακου ειναι σιγουρα στα συναισθηματικα μαs κοματια,αν δεν νοιαστουμε εμειs για εμαs,κανεναs δεν μπορει να βοηθησει.Τα εχω εμπεδωση ολα αυτα εδω και 2,5 χρονια,κανω πολλεs προσπαθειεs,αλλα αποτελεσμα μηδεν.Λεs να γραφτω στο βιβλιο giness με τιτλο``Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ``.Τι να πω τα εχω χαμενα,και θελω ρουχα καινουργια,θελω και εχω τοσο ορεξη να ανανεωθω,και τα κολοκιλα εμποδιο!Αυτα περι υγειαs.H δουλεια παει περιφημα,σκεφτομαι να προσλαβω κοσμο να καθομαστε παρεα για καφεδακι.ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ σκετη και εκεινη.Την πατατα αυτη περι οικονομικηs κρισηs την εχουν κανει οι δημοσιογραφoi,τα μμε.Ο κοσμοs αρχιζει πλεον και μαζευει τα χερια του,δεν ξοδευει,και αs βρει τιs πιο συμφερουσεs τιμεs!Παμε και στα αισθηματικα,και εκει απελπισια χαχαχα,γενικα ολη η ζωη μου απο οτι θα εχετε καταλαβει ειναι ολοκληρη μια απελπισια!Να φανταστειτε οτι ειμαι ενα απο τα πιο θετικα ατομα,για να γραφω εδω ετσι οντωs υπαρχει προβλημα.Η αληθεια δεν βγαινω πολυ εξω,εκτοs απο εχτεs που πηγα για φαγητο και μετα για παγωτο,καλα ακουσατε επιτηδεs εφαγα και εσκασα θα ελεγα.(Θα διαβασετε στο θεμα που ανοιξα)ετσι λοιπον αφου δεν πολυβγαινω που θα βρω τον πριγκιπα??στο σαλονι μου δεν νομιζω!Αλλα με πεσμενη ψυχολογια για τα κολοκιλα πωs???και ολα αυτα ειναι αλληλενδετα και παει λεγονταs!!ΦΙΛΙΑ για σημερα σε οοολεs καλη σαρακοστη!Θα μπαινω συχνοτερα κουκλεs `υποσχομαι`εχω πλεον και συνδεση,γιατι δεν ειχα.φιλακια πολλα!Ν α προσεχετε!
17-02-2010, 16:41 #1400
γεια σας κοριτσια!
καλωσηρθες Betty στην παρεα των κυστοκοριτσων!
Σχετικα με την διαιτα της Πεννυ που ρωτας μπορεις να την βρεις στις πρωτες σελιδες αυτου του τοπικ αλλα για να σε βοηθησω λιγακι (γιατι και εγω διαβαζα με τις μερες)... θα στα πω αναλυτικα
Η 1η εβδομαδα ειναι στην 3 σελιδα στο ποστ 23/5/09 αναρτημενο απο Γλυκουλα
Η 2η εβδομαδα ειναι στη σελιδα 5 στο ποστ 27/5/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Η 3 εβδομαδα ειναι στη σελιδα 7 στο ποστ 4/6/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Καλο ειναι βεβαια να διαβασεις τις πρωτες σελιδες γιατι εχουν πολλες και χρησιμες πληροφοριες!
Θα διαβασεις και τις ιστοριες των αλλων κοριτσιων. Εγω την ξεκινησα 3/11/09 και εχω χασει μεχρι στιγμης 12 κιλα σχετικα ευκολα. Να σκεφτεις οτι στις γιορτες Χριστουγεννων την χαλασα και παλι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο!
Χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσακια της παρεας και στελνω τα φιλια μου!!!
Πεννουλα περιμενουμε να μας πεις τι χρωμα δωρο να διαλεξουμε για το μωρακι σου!!!
φιλακια σε ολες!!!
22-02-2010, 14:44 #1401
κορίτσια μουυυυυυυυυυυυυυ.................. ... τι κάνετε όμορφες???????
ε ναι λοιπόν! ζω και βασιλεύω.................... και δεν περνάει μέρα που να μη σας έχω σκεφτεί (αλήθεια!). εντάξει... έμπλεξα με δουλειές, τρεξίματα, προσωπικές "ατυχίες" (ναι ναι... χάλια γκομενικά ως συνήθως.....), μου προέκυψε και πρόβλημα με τη σύνδεση του σπιτιού και δε μπορούσα να σας διαβάζω και να σας γράφω... μόνο φευγαλέα απο τη δουλειά μπορούσα να ρίχνω καμιά ματιά αλλά οι παλιές καλές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..........
τι μου κάνετε???? δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ με την ησυχία μου αλλά επιφυλάσσομαι............
αποκαταστάθηκε και η βλάβη και πλέον θα σας φορτώνομαι όπως παλιότερα......
α! χαιρετώ και όλες τις νέες υπάρξεις............. καλοσωρίσατε κοριτσάκια......... καλή δύναμη... θα τα λέμε!
ναταλάκι, πενούλα (τι κάνει το μωράκι??), άννα μου, ευγενία, τέτα ελπίζω να είστε σούπερ καλά!!!
22-02-2010, 16:06 #1402
Kαλώς το Σοφάκι μας,που μας έλειψε πολύ!
Εγώ μια χαρά πάντως σε διαβάζω,γεμάτη ενέργεια και πλουσιότερη σε εμπειρίες!
Όπως βλέπεις κάνουμε ό,τι μπορούμε να μην έχετε πολλή δουλειά όσες λείπετε
να καλύψετε όσες σελίδες μας αφήσατε πίσω...Καλά είμαστε όλες,στα γνωστά μας
πάνω κάτω,όπως τα θυμάσαι...Συνέχισε αγέροχα να βασιλεύεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
23-02-2010, 16:01 #1403
Originally posted by NADINE
Kαλώς το Σοφάκι μας,που μας έλειψε πολύ!
Εγώ μια χαρά πάντως σε διαβάζω,γεμάτη ενέργεια και πλουσιότερη σε εμπειρίες!
Όπως βλέπεις κάνουμε ό,τι μπορούμε να μην έχετε πολλή δουλειά όσες λείπετε
να καλύψετε όσες σελίδες μας αφήσατε πίσω...Καλά είμαστε όλες,στα γνωστά μας
πάνω κάτω,όπως τα θυμάσαι...Συνέχισε αγέροχα να βασιλεύεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
σε διάβασα (όχι όλα φυσικά... έχω αρκετές εγκυκλοπαίδειες ακόμα) και σε βρήκα όσο δυναμική σε είχα αφήσει αλλά περισσότερο κατασταλαγμένη........ δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει και αν ήταν καλό ή όχι αλλά σίγουρα είσαι πιο..... "ακτινοβολούσα".......... δεν ξέρω πως αλλιώς να το προσδιορίσω... αυτή η λέξη μου έρχεται ενστικτωδώς παρότι δεν πολυστηρίζεται γραμματικά! όπως και να χεί.... ελπίζω να είσαι καλά, δυνατή και να συνεχίσεις έτσι ακριβώς!
εδιτ: κι εμένα μου λείψατε! πολύ όμως!
23-02-2010, 16:04 #1404
τι έγινε ρε κορίτσια??? θα μπεί κανένας να στολίσει, να στρώσει τα κόκκινα χαλιά κλπ κλπ???? χεχεχε.... ελπίζω να είσαστε όλες καλά... περιμένω με ανυπομονησία νέα................
23-02-2010, 17:24 #1405
Έχει δίκιο το κορίτσι!Ντροπή!
ʼντε,πιάστε κανά διάδρομο κι εσείς να ξετυλίξετε!
Κοψομεσιάστηκα μοναχή μου,ανεπρόκοπες!
Μισό,Σοφάκι,οργανωνόμαστε!� �ες στον σοφέρ
να κάνει δύο τρεις γύρους με τη λιμουζίνα μέχρι
να ετοιμάσουμε τα δέοντα για την υποδοχή σου!
24-02-2010, 12:36 #1406
Καλημέρα κουτσούνες μου!!
Ναι, είμαι ακόμα εδώ κ πολυ πολυ χαρούμενη που ξαναείδα το σοφακι στις επαλξεις! Αντε να μαζευομαστε.. μην κανει καμια αιφνιδιαστικη εφοδο το αφεντικο κ το βρει αδειο το μαγαζι!! (και την ξερετε.. το μαστιγιο ανα χειρας το εχει!)
απεργουμε λογω απεργιας σημερα, αφου και να εφτανα με το λεωφορειον η ταλαιπωρια στη σχολη, δεν θα μπορούσα να μπω στα κτηρια! οι κουρασμεεεεεεεεενοι επιστατες μας αποφασισαν να βαλουν λουκετο.. σιγα μην εχαναν την ευκαιρια!!
ειμαι καλα και σας σκεφτομαι ολες. Μετά απο ενα διαστημα στα ιδια κιλα αποφασισα για αλλαγη να αρχισω την πεννοδιατροφη, με αποτελεσμα -1 κιλό την πρωτη εβδομάδα! Το χαρηκα ομολογουμένως.. συνεχιζουμε δυναμικα τις κατηφορες με καλη ψυχολογια! μονο ενα πραγμα ρε κοριτσαρες μου.. δεν εχω κουραγιο για γυμναστικη.. προσπαθω, αλλα οταν γυριζω σπιτι, μετα απο 12ωρα στη σχολη ειμαι ενα ερειπιο κ μισο.. κ κολυμβητηριο δεν μπορω να πηγαινω μεχρι να φτιαξει ο καιρος επειδη ειμαι μονιμως κρυωμενη.. Θα την βρουμε τη λυση, που θα μας παει!!
και μην ξεχνατε:
η βια δεν ειναι λυση. η λια ομως, ειναι βισση! (ασχετο αλλα μου ρθε)
μακια στα μουτρακια απο το αρνι σας!!
24-02-2010, 14:20 #1407
καλώς το το κορίτσι μουυυυυυυυυυυ............... χαίρομαι και για την καλή διάθεση και για τις κατηφόρες!!!!!! ωχ ωχ ωχ......... τι έχει να γίνει το καλοκαίρι.............πως είσαι ζουζουνίτσα????
εντάξει.... αυτό που λες με τη γυμναστική το ζω κι εγώ τον τελευταίο καιρό... έχω πει να ξαναμπώ σε πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φαίνεται βουνό!!!!!!
ξεκουράσου σήμερα........... οι απεργοί δουλεύουν για την πάρτυ σου!!!!!!!
σε πεθύμησα ρε σύ? το ξέρεις????
24-02-2010, 14:22 #1408
24-02-2010, 14:43 #1409
Originally posted by sofi22ri
Tώρα,βρε γκρινιάρα,τώρα!Τελειώνουν τα παιδιά με τον τάπητα!
Σε λιμουζίνα σ'έχουμε με τις σαμπάνιες σου και τα όλα σου
και παραπονιέσαι; Πού να οδηγούσες κι εσύ τι θα μας έσουρνες!
Ωραία!Έτοιμα όλα!Κόκκινα χαλιά,λουλούδια,όλα κομπλέ!
Να ηχήσει και η θριαμβευτική μουσική υπόκρουση της έλευσης σου...
Για να μη λες πως δεν περιβάλλουμε με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια το συμβάν!
(Είδες βρε τι παλικάρια σου μάζεψα;Καταλαβαίνεις τώρα γιατί μας πήρε λιγάκι παραπάνω;)
ʼντε,καλέ!Αναγγέλθηκες!Εσέ� �α περιμένουμε όλοι!ʼσε τις σαμπάνιες και κατέβα!Πού κόλλησες;
24-02-2010, 14:55 #1410
να μαι καλέ!!!! έφτασα! είδα το κόκκινο χαλί (τα παλληκάρια δεν έπαιξαν τον παραμικρό ρόλο.... το τονίζω!!!!!), έβαλα κάτι απλό και ήρθα!!!!!!!!! γειά σου ρε ναταλάκι.....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....