Results 1,441 to 1,455 of 1906
-
17-03-2010, 17:55 #1441
που λετε να βρεθειτε κοριτσια??
- 17-03-2010, 17:59 #1442
δεν έχει αποφασιστεί ακόμα........ αδυνατούμε να συντονιστούμε πρός το παρόν αλλά θα το καταφέρουμε.... που θα μας πάει.... θα ρθεις???
17-03-2010, 18:17 #1443
ναι ευχαριστως αν ειναι καπου οχι μακρυα και σε ωρα που δε δουλευω θα χαρω πολυ
18-03-2010, 12:47 #1444
ωραία..... έχε το νου σου για updates. θα σε ενημερώνω.......
18-03-2010, 12:57 #1445
καλε ειδα οτι εχει μια καποια κινηση εδω!! να ειστε καλα που με θυμηθηκατε βρε κοριτσια. εγω γαιδουρα δεν μπαινω καθολου!!
να περασετε καλα οπου βρεθητε και να πιειτε και μια γουλια και για εμας που ειμαστε μακρυα
18-03-2010, 13:30 #1446
εννοείται! πρέπει να κανονιστεί όμως και συνάντηση "πανελλαδική" κάποια στιγμή....... θέλω να σας γνωρίσω μυστηριώδεις παλιοβόρειες!
29-03-2010, 12:27 #1447
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα,κυστοκόριτσα!Τελι κά η εν λόγω συνάντηση έγινε ή ακόμα την οργανώνετε;
Ελπίζω να είστε όλες καλά σε υγεία και διάθεση!Η τυρόπιτα σας χαίρει άκρας υγείας,να είστε ήσυχες!
Η κορούλα της μεγαλώνει με ασφάλεια και επιτέλους κάνει αγγλικοαποτοξίνωση αυτές τις μέρες
και καναπεδιάζεται!Αυτό το μωρό με τόσα που ακούει,θα βγει με το καλό και θα πει"Hi,mama!Nice to meet you!"
Ευγενούδι,Ιωάννα,Τετάκι,Γλ� �κούλα,Σοφάκι,Νεκταρινέλι,Σ όνια,Μπέττυ κι όλα τα ομορφοκυστοκόριτσα,να σας προσέχετε!
Ζεναρνί,εσύ ειδικά,ξεκίνα τα meetings να σ'εχουμε και μετά τις γιορτές παρεούλα μας!Φιλάκιααααααα
31-03-2010, 17:06 #1448
Γεια σας κοριτσια!
Καλο Πασχα και καλη Ανασταση σε ολες! Να περασετε πολύ πολυ ομορφα!
Φιλια σε ολες!!!
08-04-2010, 00:47 #1449
Γειά σας ομορφιές μου!!
χρόνια πολλά, τρελά, αγαπημένα και γεμάτα ονειρεμένες στιγμές!!
Χριστός ανέστη και είναι το γεγονός που γεμίζει τις καρδιές μας αγαλλίαση και αισιοδοξία!!!
ελπίζω όλες να μου είστε καλά και σας φιλώ μία μία ξεχωριστά!!
Ξέρω είμαι μεγάλη γαιδούρα αλλά περιμένω την μέγιστη κατανόηση σας. έχω να παραδεχθώ ότι μου έχετε λείψει όλες πάρα πολύ...
Για μένα δεν έχω να σας πώ κάτι καινούριο.. όλα κυλούν σύμφωνα με την ίδια διαβολική δύναμη της συνήθειας, Δεν έχει αλλάξει τίποτε κ εγώ εξακολουθώ να μην κάνω τίποτε για το αντίθετο...
αλλάζω θέμα γιατί αυτό δεν με βολεύει.. ( γκούχ)
περιμένω νέα σας ξέρω... δες ποιά μιλάει.. αλλά θυμηθείτε είμαι ο έρωτας της αρχηγού και οφείλετε να με ανέχεστε.. χαχα!!
φιλάκια ιδιαίτερα και μεταμεσονύχτια και το βασικότερο μέσα από την καρδιά μου σε:
έρωτα μου αγιάτρευτο :πένυ
μελαχροινάκι που με πότισε..κρασάκι: Ναταλία
γλυκοφατσούλικο ζεν αρνάκι: Αννούλα ( ελπίζω να τους ξέφυγες και φέτος...)
ζουζουνιάρικο πλάσμα πολυταξιδεμένο: Τετάκι
Ασωτο μέν δίμετρο και καλοδεχούμενο δε: Σοφάκι
καλόψυχο πρασινομάτικο : Μαρικάκι
συναδελφικό και θαλασσινό: μπαρμπουνάκι
βορειοελλαδιτικο και σιροπιαστο: Βασουλίνι
φρέσκο και λαχταριστό : Νεκταρίνι
sex symbol και σύμμαχο στα διχτυωτά : ξένια
Τώρα συγνώμη κορίτσια μου αν ξεχνώ και κάποια.. σίγουρα πάντως όχι εσκεμμένα.. και να ξέρετε πως σας σκέφτομαι με αγάπη όλες!!!!
Σας φιλώ όλες γλυκά cysters η όχι, περαστικές η μή, καινούριες η παλιές... φιλάκια πολλά με εγκάρδιες ευχες να σας πηγαίνουν όλα..... τέλεια !!!!!!!!!!!!!
12-04-2010, 15:31 #1450
Γειά σας όμορφά μου κορίτσια..!!
αν κατάλαβα καλά καμιά σας δεν με συγχώρησε.. δεν πειράζει όμως έγω θα γράψω κάτω από μένα και θα προσπαθήσω να κρατήσω το τόπικ τούτο του ερωτά μου εν δράσει.!!!χεχε!!!
η ψυχολογία μου είναι ένα πάλι με τα πατώματα.. δεν φταίει κανένας άλλος έκτος από εμένα και την παλιοδουλειάμου.. ξεκινάω χάπια σταματάω χάπια.... ξεκινάω δίαιτα σταματάω δίαιτα... ξεκινάω διαδικασίες εξετάσεων σταματάω διαδικασίες εξετάσεων.. και πάει λέγοντας.. Τώρα είμαι σε μία φάση επανεκκίνησης με την αισιοδοξία οτί αυτή τη φορά θα κάνω κάτι καλό. είναι ʼνοιξη.. είναι καιρός για αλλαγές. θέλω καινούρια πράγματα να συμβούν και να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων.. Θέλω να κλείσω τα μάτια και να αφουγκραστώ αυτό που πραγματικά χρειάζομαι.. και όσο για την δουλειά που με εμποδίζει συνεχώς.. όσο και αν θέλω να την αλλάξω.. είναι πολύ δύσκολο στην δεδομένη χρονική στιγμή. Θα κάνω την υπέρβασή μου και θα μπορέσω να τα συνδιάσω όλα. ίσως να μη μπορέσετε να καταλάβετε τι άκριβως γράφω αλλά σίγουρα καταλαβαίνετε πως νοιώθω.. είναι το αίσθημα της συγχυσης, της συνειδητοποιησης και της ανάγκης του να αρχίσεις.. είναι πολύ γνώριμο συναίσθημα σε όλες μας..!!
Σας ευχαριστώ που είστε εδώ.. και σας περιμένω να αλλάξουμε απόψεις για το επώδυνο σύδρομο των πολυκυστικών και των συνέπειων του....
Σας φιλώ γλυκά!! Σας περιμένω ζουζούνες!!
12-04-2010, 19:31 #1451
Για την Ευγενία,την τελευταία των κυστομοϊκανών!
Τηλεφώνησε μου,όποτε έχεις χρόνο και διάθεση,τρελοπατρινιά!
Και υπόσχομαι,δε θα κράξω...είμαι πολύ down τελευταία
κι αυτό απαιτεί πολλή ενέργεια...Έλα,τώρα που γυρίζει...
--->ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ : ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ
16-04-2010, 16:33 #1452
και η τελευταία των κυστομοικανών χτυπά και πάλι..
που θα πάει θα έρθει το πενάκι μου και θα σας κανονίσει όλες μία μία με τη σειρά.
εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει περίπου τρεις μέρες τώρα και θα μου πείτε σιγά το πράγμα. Απλά νοιώθω αποφασισμένη αυτή τη φορά και έυχομαι να είναι η τυχερή μου φορά... Πολλά λαχανικά επιτέλους.. πολλά φρούτα ... και μείωση σε όλα γενικότερα. Βέβαια η διατροφή βασίζεται στην δίαιτα της αρχηγού αλλά κάποια γεύματα τα παραλείπω λόγω χρόνου. Ξέρω οτι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά προσπαθώ να τα προολάβω όλα και κάποια λάθη αναπόφευκτα θα γίνουν..
Αυτά....... τώρα για να περιλάβω τις τσούπες και να ασκήσω λίγη διακριτική πίεση..
άννααααααααααααααα πού είσαι?????????? το ούγκ καλά??????
σόφι χάθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ες......... έλαααα.............
τετάκι ακόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα εκείνη η σύνδεση???????????????
και οι υπόλοιπες μαζευτείτεεεεεεεεεεεεεεεε ..............
απαπα σαν απελπισμένη φορουμίτισα ακούγομαι....
Και όσον αφορά κοπέλες που θέλουν να μάθουν και μπορώ να βοηθήσω είμαι στη διάθεσή τους.
Για περάστε....
Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!
16-04-2010, 16:43 #1453
Ναταλία μου για σένα..
ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΟΥ.. ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ
20-04-2010, 23:28 #1454
Και για ακόμα μία φορά γράφω κάτω από εμένα...
Είναι όμως από τις φορές που δεν με ενοχλεί.. γιατί νοιώθω πως έχω ανάγκη να μιλήσω στον εαυτό μου. Ασε που έχω ρητή εντολή ''να κρατήσω γερά'' !!
Είμαι ψυχολογικά χάλια.. Να τα πάρω από την αρχή όμως. Ξεκίνησα τη συμμετοχή μου σε αυτό το forum αρχικά για την ανάγκη απώλειας βάρους λόγω προβληματος σύλληψης που οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στις πολυκυστικές ωοθήκες και αυτό το παλιοσύνδρομο τους. Έλλειψη περιόδου άρα κ ωορυξίας , τριχοφυια, κακή ψυχολογία... Στην πορεία και με τη σημαντική βοήθεια της αρχηγου πένυς ανακάλυψα πως έχω και υπερινσουλιναιμία και αυξημένα ανδρογόνα και όλα αυτά τα περίφημα των ορμονικών διαταραχών... Συνάμα ήρθε στην επιφάνεια και ο υποθυρεοειδισμός. Το τελευταίο καιρό μία χαπακονόμουν μία τα έγραφα όλα. Αστατη σε όλα μου.. Με μία παλιοδουλειά που με καθηλώνει και αποσπά όλον το χρόνο μου.. με έλειψη ελεύθερου χρόνου.. με απουσία ελεύθερης αναπνοής.. ααα ξέχασα να προσθέσω την ασθματική βρογχίτιδα που με βασανίζει μήνες τώρα και δεν λέει να σταματήσει ο βήχας... όλοι λένε να μειώσω το βάρος μου και να σταματήσω να καπνίζω.Δύο πανέυκολα πράγματα...... ειδικά τώρα. Τέλοςπάντων το πρώτο ξεκίνησα και το δρομολογώ.. το δρύτερο μου φαίνεται αδύνατον.
Σήμερα λοιπόν πήγα στον ενδοκρινολόγο για επανεκκίνηση όλων των εξετάσεων και της διαδικασίας από την αρχή, Θα έπαιρνα κάτι αποτελέσματα σχετικώς με μοριακό έλεγχο κληρονομικής θρομβοφιλίας και ....guess what??? θετικότατο... Μπράβο μου .. μπράβο μου...
Δεν αντέχω άλλο ρε κορίτσια..... τί άλλο καλούμαι να αντιμετωπίσω?? φοβάμαι να ξανακάνω εξετάσεις μήπως κάτι καινούριο έρθει στην επιφάνεια...και δεν σας τα έχω αναφέρει όλα λόγω παλαιότητας..
Δεν ξέρω πλέον πως να το χειριστώ... άντε τώρα μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να έχεις το κουράγιο για δίαιτα, κόψιμο τσιγάρου, άσκηση κτλ.
Κάθε μέρα κάτι καινούριο... Βαρέθηκα..
Σας αγαπώ όλες πολύ και είστε οι μόνοι που εμπιστεύομαι ν΄ανοίξω την καρδιά μου... Βλέπετε για τον υπόλοιπο κόσμο είμαι η ''δυνατή''...
21-04-2010, 03:19 #1455
καλησπερα!!!
ταλαιπωρουμαι με πολυκυστικες εδω και 12 χρονια
τα τελευταια 2 χρονια παιρνω αντισυλλιπτικα κ εχω φτασει 80 κιλα!!!
δεν αντεξα αλλο κ τα εκοψα
υπαρχει περιπτωση να χασω καθολου βαρος?
θα ξαναρχισω παλι τα ιδια?τρυχοφυια,λιπαροτητα ακμη και αμινορροια?
τι θα κανω επιτελους?
...και πως θα αδυνατισω?????
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....