Results 661 to 675 of 1906
-
11-09-2009, 15:32 #661
εγω τικερακι δεν φτιαχνω τωρα.. κατσε να χασω τπτ.. γτ οπως θα το βλεπω να με κοιταει.....θα με πιανει καταθλιψη...μου δινετε απιστευτο κουραγιο ολες.... σας ευχαριστω πολυ.. α!!! στις εξετασεις τα πηγα μια χαρα...σε καμια ωρα θα εχω το τελικο αποτελεσμα
- 11-09-2009, 15:58 #662
που τραβηχτηκε???
σαν αγαλμα του botero κατιτις α, και μαντεψτε που τραβηχτηκε??? οεο?????
για δειτε την φωτο???
σας λεει κατι???
σας φιλω ολες με γλυκα συροπιαστα φιλια,ΟΛΕΣ μηδεμιας εξαιρουμενης
11-09-2009, 16:03 #663
σχολιο ... εσκασα μυτη στην παραλια .... ναι ναι στην Μυκονο, αναμεσα στις θεες και στους ξετριχιασμενους αντρες (???) και μη.... ω, ναι, οχι οτι δεν αισθανομουνα λιγουλακι αβολα...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑ! οχι , οχι, ευχαριστηθηκα το ηλιο και θαλασσα, τοσο που επαθα ηλιαση και ημουν 2 μερες στο καμπιγκ στην Μυκονο τεζα με πυρετο...μπορει φετος να μην εκατσα οσο ηθελα στο ηρεμο νησακι των φουρνων αλλα στην Μυκονο καταφερα να αποφυγω τον πανικο (τον απεχθανομαι αυτο τον ανευ λογου πανικο) και την πολυκοσμια και τραβηξα σουπερ φωτος!! μολις τις εμφανισω θα σας στειλω...εχω και καιρο πανεθεμα με , κλεινω εδω , να διαβασω τα ποστ σας για να ενημερωθω.... ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
11-09-2009, 16:16 #664
χαχαχαχα
ξεχαστηκα και σας παραθετω την παρακατω φωτο που αποθανατησα (με την φωτογραφικη της ξαδερφης μου) στην παραλιακη μας Λουτσα !!! κριμα που δεν ειχε νουμερο αποκατω , χα,χα, χα, χα
11-09-2009, 18:36 #665
Κοριτσια μπραβο για ολες τις απωλειες!! Εχω και εγω πολυκυστικες και προσπαθω να εφαρμοζω καθημερινα διατροφη σαν της Πενυς και ομολογω πως καμια αλλη διατροφη δεν με χορταινει περισσοτερο. Ο συνδυασμος καθαρης πρωτεινης απαχης με υδατανθρακα ολικης και σαλατας με λαδι ειναι οτι πιο ισορροπημενο για το συνδρομο μας. Αν βαλουμε και τη φαντασια μας να δουλεψει και φτιαξουμε ομορφες και διαφορετικες σαλατες καθε μερα το τραπεζι γινεται μια απολαυση. Εγω παντα οταν εκοβα λιγο φαγητο εχανα κιλα,δεν ειχα τετοιο προβλημα,αλλα πεινουσα πολυ ευκολα και ειχα πολλες λιγουρες. Τωρα με αυτου του τυπου τη διατροφη δεν πειναω!! Και οταν εχετε μακαρονια η οσπρια στο τραπεζι να τα συνδυαζετε παντα με αρκετη πρωτεινη,μην το φοβαστε. Βοηθαει πολυ και διατηρει κανονικα τα επιπεδα του σαχαρου για ωρες.
Γλυκουλα μου χαιρομαι που κοιτας μπροστα και εισαι ανανεωμενη,κεφατη και αισιοδοξη! Γρηγορο κατεβασμα στα κιλα σου ευχομαι! Φιλια πολλα σε ολες!!
11-09-2009, 23:17 #666
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε σόφη, ευχή, τέτα, γλυκούλα, ευγενία, έλλη και μαρικάκι.. συγνώμη αν ξεχασα καμιά σας!
Τέτα προσκυνώ! Έτσι σε θέλω ζαργάνα μου! (μου κανει πολυ ζουμερο παρατσούκλι)
Ευχη, σε εχω πετυχει εδώ και εκεί και ομολογώ πως αξίζει χίλια μπραβο ο όλος σου αγώνας.. Εισαι έμπνευση!
Σόφη, μπράβο για το μισό μείον κοπέλα μου! Θετική στάση ζωής θέλει και θα πετύχεις τους στόχους σου!
Έλλη...... θα σε μαλώσω! Ειναι βρε για κατάθλιψη οποιοδήποτε νουμερο σ ενα τικερ? Γράψτο με λατινικούς αριθμούς να μη σου χτυπάει τόσο στο μάτι!! Δεν θελουμε απαισιοδοξία. Γιορτάζουμε απο τώρα την αποφαση σου να αλλαξεις οσα σε ρίχνουν!!
οι υπολοιπες εχετε μια ζουμπουρλουδικη αγκαλιά και πολλα πολλά φθινοπωρινά φιλια! Σας εχω πει ποσο λατρέυω αυτόν τον καιρό?
12-09-2009, 00:06 #667
Καλησπέρα καλησπέρα!! Ελπίζω να είστε καλά.. και γιατί να μην είστε;; Παρασκευή σήμερα!! Ο αγιασμός πήγε καλά, η καινούρια μας δασκάλα είναι χαμογελαστή και ευγενική και νομίζω πως το αρχικό σοκ το ξεπεράσαμε.
Τέτα μπράβο σου που δεν μασάς με Μύκονο και ξετριχιασμένους άνδρες.. περιμένουμε να δούμε κι άλλες φωτογραφίες σου! Η Μύκονος είναι εκνευριστικά όμορφη στις φωτογραφίες..
Έχω επίσης να δηλώσω πως σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση για καφέ και κουβεντούλα με Ναντίν, Μπαρμπ, Βάσια και την αφεντομουτσουνάρα μου! Υπέροχο το μέρος.. υπέροχη η παρέα.. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕ!!!! Τα κορίτσια γνωρίζονταν από προηγούμενη συνάντηση, η μόνη άγνωστη ήμουν εγώ! Και το Μπαρμπούνι και η Βάσια είναι υπέροχες και ένιωθα σαν να γνωριζόμασταν ήδη από παλιά! Ήταν ο καλύτερος καφές που ήπια τον τελευταίο (πολύ) καιρό. Τον τεντζερούλη μου δεν θα τον σχολιάσω.. είναι πάντα σούπερ! Κάτι είπαμε για τον άλλο μήνα.. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!
Και για το τέλος άφησα την ετυμηγορία της ζυγαριάς! Παρασκευή πρωί.. 79,4!! Επισήμως και στη δεκάδα του 7 λοιπόν, και φεύγω τρέχοντας να ένημερώσω το τικεράκι μου! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε
Υ.Γ. Για τους ενδιαφερόμενους.. κάτι φλας άστραψαν η αλήθεια να λέγεται! Αρχίστε τις αιτήσεις με χαρτόσημα μήπως και υποκύψει η σκληρή διαπραγματεύτρια-πρόεδρος αδελφού τόπικ..
12-09-2009, 00:12 #668
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ, ΤΟ Γ@(%#$%!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!
αντε ντε! ακομα??
12-09-2009, 00:14 #669
Μπραβο βρε Πενυ μου!!! Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!!!!!!!
Τετοια να βλεπουμε μηπως κι αναψει και για μας η σπιθα της εξελιξης μεσα μας....
12-09-2009, 00:28 #670
Φυσικά και θα ανάψει Μαρικάκι μου.. το σπίρτο είναι δικό σου και περιμένει την ώρα του. Είναι μόνο ένα κλικ του μυαλού και όλα γίνονται!
ʼννα συγνώμη που άργησα, αλλά το καλό πράγμα αργεί! Τώρα νομίζω είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι! Μέχρι την επόμενη Παρασκευή τουλάχιστον..
12-09-2009, 00:32 #671
Originally posted by pennyV
Τα κορίτσια γνωρίζονταν από προηγούμενη συνάντηση, η μόνη άγνωστη ήμουν εγώ!
12-09-2009, 15:28 #672
Originally posted by NADINE
Originally posted by pennyV
Τα κορίτσια γνωρίζονταν από προηγούμενη συνάντηση, η μόνη άγνωστη ήμουν εγώ!
Απαιτώ καλύτερη αντιμετώπιση γιατί μου φαίνεται ξεχνάς πως τη φωτογραφική και ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα στοιχεία που περιέχει την κρατάω εγώ!!!!
13-09-2009, 14:06 #673
Τι κάνετε ομορφιές μου???
και δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με το τετάκι το απίστευτο.. τώρα μόλις κατάλαβα γιατι άκουσα πως η μύκονος ταρακουνήθηκε πολύ δυνατα φέτος.. Ηταν από τη δική σου συγκλονιστική παρουσία.. χιχι εισαι κουκλίτσα μωρό μου!!
Μαρικάκι μου με ρώτησες αν ξεκίνησα κ πάλι? ε ναι λοιπόν αυριο ήρθε η μέρα μου! μπαίνω πάλι στους δικούς μας μοναδικούς ρυθμούς κ σας θέλω δίπλα μου κορίτσια! άντε κοριτσάρα μου κ μέχρι τα χριστούγεννα να έχουμε χάσει 8-10 κιλάκια.. έλα μωρε δεν είναι τίποτα..
Σοφάκι μου χαίρομαι που μπήκες γερά με τσαμπουκά στον αγώνα μας και πολλά μπράβο για το μισόκιλο που έχασες! άντε κ μέχρι τη γιορτή σου θα το κάνεις ένα ολόκληρο!!!!
ευχή μου καλως ήρθες! δύσκολες όντως οι πολυκυστικές αλλά δε θέλω κοριτσάκι μου να πτοείσαι.. θα τα καταφέρουμε!! καλή δύναμη κ καλή συνέχεια στην διατροφή σου!!
Ελλάκι μου, ευχομαι να εχεις καλά αποτελέσματα!!!!!!!! και για να μη το ξεχάσω: δε θέλω αισθήματα άσχημα... άντε ν΄ανεβαίνουμε!!! ψυχολογικά εννοώ..!!!!!!!
Γλυκουλίνι μου γλυκο, με κάλυψε η πένυ σε αυτά που ήθελα να πω προσθέτοντας μόνο ένα πράγμα: η μόνη διαφορά του σίφουνα από σένα είναι οτι αυτός δεν έχει τον αέρα που έχεις εσυ... χαχα.. της κομψότητας εννοω βρε...
ʼννα μου για σένα δεν έχω λόγια.... είσαι κορίτσι μου όλα τα λεφτά!!
Πενούλα μου καλή αρχη στο παιδάκι σου!!!!!! νομίζω οτι δεν πρέπει να υπάρχει παρόμοιο συναισθημα υπερηφάνειας απο αυτό! για κάθε λέξη η πράξη που θα μαθαίνει θα στήνουμε χορό!!! και υπομονή για τις δύσκολες ημέρες που θα πάει???θα περάσουν!!
και για να μην το προσπεράσω έτσι.. ανυπομονώ να γνωρίσω και τον τέντζερη και το καπάκι!!
θα ήταν τιμή μου κ το εννοώ!
φιλάκια πολλά σε όλες τις μοναδικές κουκλιτσες!!
13-09-2009, 22:38 #674
Ευχαριστώ πολύ Ευγενούλα μου! Αύριο επίσημη πρώτη μέρα με πλήρες ωράριο, αλλά μου έχει φύγει λίγο το άγχος βλέποντας τη χαρά της που ξεκινάει! Ε δεν μπορεί.. κάτι θα κάνουμε! Πολύ ήσυχο σαββατοκύριακο το κόβω αυτό που πέρασε.. τα υπόλοιπα κορίτσια μας δεν έκαναν εμφάνιση! Από αύριο θα αρχίσουμε τη "διακριτική πίεση" πάλι μου φαίνεται! Φιλάκια σε όλες!
13-09-2009, 23:22 #675
Πεννουλα δηλώνω παρούσα.. Απλά ήμουν εκτός έδρας το σου-κου κ ομολογώ πως εισασταν μεν στο μυαλό μου, αλλά στο πίσω μερος..
Αραιώνω λόγω σχολής-διπλωματικής και αναγκαστικού πρωινου ξυπνήματος.. αυτο δε σημαίνει πως δε θα μαι ενεργή cyster!! Τα φιλια μου και την αμεριστη ηθική μου υποστήριξη σε όλες!!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία