Results 901 to 915 of 1906
-
03-10-2009, 14:04 #901
Εγραψα ενα κατεβατό και κοπηκε η συνδεση και παει πααααααπω! Δεν ξερω αν "φταιει" η βροχη, σημερα πάντως η συνδεση μου δεν παει καθολου καλά.
Μολις βρω την υπομονη θα προσπαθησω να επαναλαβω - δεν ξερω αν "γουρουνοφέρνω" απο προχθες, αρρωστη ειμαι παντως και εχω ενα κεφαλι-καζανι.
Παντως, αυτο με τα "συμπτωματακια" που κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρά, ειναι ανω ποταμων! Οταν αγαπη μου σου λεω εχω κανει "αυστηράν" 3 εβδομαδες και ΔΕΝ ΧΑΝΩ, το λεω αληθεια, αλλιως δεν θα σου ερχομουν κυριε γιατρέ! Και δεν καταλαβαινω γιατι ολο το μηνα πρεπει να εχω ενα σπυρι εδω κι ενα εκει και να μαδιεμαι γιατι ακμη δεν ειχα ποτέ μου και δεν εχω μαθει να μην τα "πειραζω" - μονο αμα τρέξει πυον απο τη μουρη θα ασχοληθειτε εσεις;
Καλη της ωρα όπου κι αν βρισκεται τωρα, η ενδοκρινολόγος Ευαγγελία Βενακη (εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να την εντοπισω με τιποτα! Μετα τη γεννηση του δευτερου παιδιου της εφυγε απο την ομαδα του κυριου Μορτογλου στο Ιατρικο Κεντρο και από τότε εχουμε χασει τα ιχνη της.... Ισως και να υπηρετει στο ΕΣΥ - κανενα τηλεφωνο δεν βρισκω, τιποτα-πουθενα...) ηταν η μονη γατρος που Ο,ΤΙ και αν της ελεγα το ακουγε προσεχτικα και το εξεταζε. Εχω δυσκοιλιότητα - Ναι, να το δουμε. Εχω καθυστερηση - Ναι, να το δουμε. Μια φορα το μηνα, ότι κι αν της ελεγα το σημειωνε και μου εδινε λύση! Με ρωταγε κιολας, μηπως αυτό, μηπως το αλλο; Μου εδειξε οτι πραγματικα νοιαζοταν για εμενα βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα και οχι για τις "επιτυχιες" της ομαδας του στιλ ειχαμε 500 και τους αδυνατισαμε (αλλο αν το γαϊδούρι μετα ψοφησε....) Για εμενα ηταν η γιατρος-λαχειο μου. Και την ευχαριστω.
- 04-10-2009, 18:28 #902
Originally posted by NADINE
Μας αποκαλείς δημοσίως ζηλιάρες κι αφού εκθειάσεις την "Πέννυ σου"
(γιατί η Πέννυ δεν κυκλοφορεί πλέον ασυνόδευτη από την κτητική της αντωνυμία -
η Πέννυ μου,η Πέννυ σου,η Πέννυ του/της,η Πέννυ μας,η Πέννυ σας,η Πέννυ τους)
μας ρίχνεις κι εμάς ένα ξεροκόματο γλυψίματος για να σου επιτρέπουμε τις διαχυτικές σου σχέσεις με τη σύζυγό μας...
Ε,όχι,κοπελιά!Αν νομίζεις πως τρώγοντας κουτόχορτο αγγίξαμε κάποτε τα 180 κιλά είσαι πολύ γελασμένη!
Αίσχος!Ντροπή!Καταισχύνη!Ό� �ειδος!Ουουουυυ
φαντάσου να μην την ανέφερα καθόλου.... το τι είχε να μου σούρει δε θέλω καν να το φαντάζομαι........
Δε νομίζω πως το αδελφό τόπικ έχει πλέον τα μούτρα να μιλά για ποστέκταση...Οπότε...Αμοληθε ίτε ελύθερα!.........
και μέχρι θανάτου(λέμε τώρα..)το δικαίωμα σας στην πολυγραφία και το σελιδογέμισμα!
04-10-2009, 18:41 #903
Ποιός μιλά για εκλογές;Αυτό είναι το γεγονός του Σ/Κ!..........................
Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να μη μας κουτσομπολέψετε πάρα πολύ τις απούσες,ε;Κόσμια!
04-10-2009, 19:11 #904
Λοιπόν. λοιπόν. λοιπόν...
η περιβόητη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και ομολογουμένως η Νέα Ιωνία θα έχει να συζυτάει για πολύ καιρό...δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!! είμαι κατενθουσιασμένη που σας γνώρισα κορίτσια... και παραδέχομαι ενώπιων όλων οτι δεν επληξα ουτε δευτερόλεπτο...
Ξεκινώ αλφαβητικά...
Αννα είσαι τι να πω, φοβερή?? μοναδική ?? γλύκα?? μπα.... λίγα θα πω... παιδιά για όσες δεν την ξέρουν.. εχει πρόσωπο αλαβάστρινο... νομίζεις πως βλέπεις μία κούκλα αψεγάδιαστη...και μην εναντιωθείς μωρό μου σε αυτό γιατι τώρα πια έχω και μάρτυρες... έχω να σου προσάψω κάτι όμως... τη φωτογραφική γιατί την έφερες?? απλά για εκφοβισμό... ?? η γκουρού ήταν ρητη και κατηγορηματική..θέλει στοιχεία.. βγάλτα πέρα μόνη σου τώρα..πένυ ούτε καν προσπάθεια να αποθανατίσει τις στιγμές δεν έκανε ... και είχα όλη τη καλη διάθεση να ποζάρω... χιχι
Σοφάκι μου, είσαι μια γούτσου - γούτσου και μία πολύ ωραία γυναίκα...!! έχεις κ εσύ μία γλυκυτητα μονάδική. πέρασα φοβερά και θέλω παρα πολυ να μιλάμε για οτιδήποτε που σε απασχολεί και που μπορώ να βοηθήσω.. είσαι κομμάτι... και λίγο κακοπεισματάρα...χοχο αμ σιγά που θα το κράταγα.. ματσ μουτσ
και τελειώνω με την Τετούλα που δεν θα πώ οτί ήταν γλυκιά, καλή μπλά μπλά μπλά.. θέλω όμως να πω οτι έχει φτιαχτεί από δέκα τόνους κομποστα... και αρκετό πετιμέζι.. την λάτρεψα με το που είδα από μακρια αυτό το πουά μαυρο φόρεμα..και μόλις μου γέλασε μου πέρασαν όλα.. είσαι γυναικάρα μου ... είσαι όλα τα λεφτά...!!! και εσύ αλλά και το σόι σου μέσα!! χαχα!!
κορίτσια μπορεί να ήμουν κουρασμένη αλλά πέρασα πραγματικά όμορφα και λυπάμαι πάρα πολύ που σας έχω μακριά.. ειλικρινά λυπάμαι... η πρόσκληση να έλθετε προς τα μέρη μου απομένει ανοιχτη και για όλες σας ... και φυσικά για τις θεσσαλονικιές.. που δεν ξέρουν τι έχασαν.. μέχρι και καμάκι μετα κορναρισμάτων είχαμε... υπερθέαμα κανονικό που θα έλεγε και η Αννούλα μας.. άσε που ακουγαν οι πάντες αυτά που λέγαμε.. σκούζαμε στην κυριολεξία... είχαμε πλάκα!!!!!!!!!!!!!!
δεν θέλουμε να ζηλέψετε.... αλλά ζηλέψτε... περάσαμε υπέροχα...!!
04-10-2009, 19:39 #905
χαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα...... ............ ναι ναι ναι!!!!!!!!! και αφού μας εκθείασε όλες η αποπάνω μου είναι τώρα η σειρά μου να καταθέσω την φοβερή εμπειρία του να πίνει κανείς καφέ με την ευγενία......ένα έχω να πω και να δηλώσω......ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ!!!!!!!! γλυκύτατη, τσαπερδόνα, μέσα στην καλοσύνη και στην τσαχπινιά.......ααααααχ........... τόσο ζωντανό και θετικό άνθρωπο είχα πολύ καιρό να συναναστραφώ!!!!!!!!!! προσοχή όμως.......... μην την εξαγριώσετε........ τζίιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζ (γιατί κακοπεισματάρα ρε σύ??????? όλη η σοφία σου έπιασε τόπο.......) χαχαχαχααχχαχααχααχχααα.... .. όσο για το καμάκι και τα σφυρίγματα....ναι! το επιβεβαιώνω κι εγώ! με το θανατηφόρο φορεματάκι που φόραγε τι ήθελες να κάνουνε οι χριστιανοί??????? (αχ αυτός ο σύζυγος πόσα χρώματα πρέπει να είχε αλλάξει...............)
04-10-2009, 19:46 #906
κεφάλαιο άννα,
ότι και να πω είναι λίγο........ παιδί σπάνιο, ευαίσθητο, φοβερά κατασταλαγμένο και φυσικά μια κούκλα!!!!!! είχα καταλάβει απο την ιντερνετική επαφή μας ότι κάτι το πολύ ιδιαίτερο έχει αυτός ο άνθρωπος, αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει κατά πολύ τη φαντασία!!!!!!!!!! τόση καλλιέργεια και ομορφιά ψυχής είναι σχεδόν εξωπραγματικά.......(σοβαρολο γώ!)
πέννυ....... οφείλω να ομολογήσω ότι έκανε την προσπάθεια του το κοριτσάκι μας για πειστήρια και ντοκουμέντα, ζαλώθηκε την μηχανή (την επαγγελματική παρακαλώ!).... αλλά....την πιάσαμε μονότερμα την κακομοίρα...... ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει με τις τρελλές που την περιστοίχηζαν, πόσο μάλλον να τραβήξει φωτογραφίες!!!!!!!!!!
04-10-2009, 19:52 #907
Originally posted by dreamOn
Μια ωραια πρωια με τσουζαν τα μπουτια μου και λεω μπραβο σου! μη μου πεις οτι αρχισαν τα συγκαμματα και τα τριμμενα απο μεσα παντελονια δεν ειναι τα μονα θυματα, τη βαψαμε. Αμ δε! Ραγαδες ηταν! Σαν κοκκινα σπυρια στην αρχη ή σαν πληγες, μετα σαν γραμμουλες φλεβιτιδας και πόνος παιδια μου! Σκιζοταν το δερμα! Κανονικα. Σε καθε κινηση. Και δεν το κραταγα με τιποτα! Μολις ξεκινησε αυτο ηταν! Δεν πήρα δραμι. Πηγα και πηρα και μια δυο κρεμουλες πιο πολυ για να το μαλακωσω γυρω γυρω να μην με τραβαει. Κοιτιομουν και ελεγα: μπραβο βρε θηρίο, και πολυ αντεξες! πολυ μακρια με πήγες και το ειχα ξεχασει. Αλλά, τι ειναι αυτο που σε 1 κιλο συν κανει τετοια διαφορά;;; Ειναι ολα τα προηγουμενα και σπαει το φραγμα και ξεφευγει ο χειμαρρος; Μπορει να ακουγεται χαζο αλλά αυτο το τσουξιμο στα μπουτια και οι κατακοκκινες γραμμες ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι. Τον ογκο μου ειχα συνηθισει να τον βλεπω και ελεγα "κατι πρπει να κανω" και συνεχιζα την ημερα μου. Ρουχα; Ολο και κατι εβρισκα, δυσφορουσα μεν αλλά κατι εριχνα πανω μου για να παω στη δουλειά. Ομοιως και με τα παπουτσια. Αυτο με την περιοδο μου τη βιδωνει μηνα παρα μηνα - ειχα και τους καλοπροαιρετους να μου λενε μπας και ειναι κλιμακτηριος νωρις-νωρις (βρε ουστ!)
:-)
Ανωμαλος κυκλος και καινουριες ραγαδες στο εσωτερικο των μπουτιων - αυτα ηταν οχι τα καμπανακια ακριβως, αλλά το πιστόλι! Πώς κανει τσαφ και πεταγονται μπροστα οι δρομεις; Αυτό ακριβως [/quote]
κατατρομαγμένο πλασματάκι καλώς όρισες !!! σε υποδεχόμαστε με αρκετές γνώσεις και εμπειρείες πάνω στο καυτό θέμα που αναφέρεις..και παραμένουμε στην διαθεσή σου για οτιδήποτε ανά διαστήματα χρειάζεσαι.. όλα αυτά που αναφέρεις είναι γνωριμά και κοινά στις περισσότερες από εμας. εκείνο που καταρχας θα ήθελα να σου τονίσω είναι μία κλασσική μου ατάκα : ΗΡΕΜΗΣΕ!!
Έχεις άνθρωπο που θα ενθουσιαστει με την ιδέα ενός παιδιού, είδα !! Αυτό μικρό μου κοριτσάκι είναι κάτι που θα έπρεπε να σου πρσδίδει την μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από τη ζωη.. για μένα πολυ απλά είναι ο αέρας που αναπνέω... είναι η μεγαλύτερη μου ηδονή από τη ζωη .. ασε που νοιώθω πλήρέστατη..
και για να μην νομίζεις οτι δεν με καίει το θέμα της υγείας σου λέω πως εδω κ δύο χρόνια προσπαθώ να κάνω ένα ζουζούνι και δεν τα καταφερνω.... αλλά δεν θα πτοηθώ αυτή τη φορά.. θέλω και μπορώ να τα καταφέρω.. και πιστεψε με δεν με νοιάζει καμία τρίχα και καμία ραγάδα.. η προσωπική τάπεινή μου γνώμη!!
σε φιλώ και σε καλωσορίζω στις περιβόητες cysters!!!!!!!!!!
04-10-2009, 19:56 #908
εεεεε καλά τώρα........... τέτα............. την αφεντιά της τη γνωρίσατε!!!!!! δυστυχώς εμείς δεν την απολαύσαμε όσο θα θέλαμε (σιγά μην δεν το έκανα το παραπονάκι....). ας όψονται οι οικογενειακές υποχρεώσεις.......... είναι αλήθεια ότι μας άνοιξε την όρεξη με την παρουσία της αλλά τελικά μας άφησε με το......ορεκτικό..... (ίσως και επίτηδες....για να ανυπομονούμε για το επόμενο μίτινγκ!!!!!). η τέτα λοιπόν είναι η απόλυτη εναλλακτική μορφή!!!! τύπισα (αχ αυτό το μικρό πουά που δεν φαινόταν στο σκοτάδι......... πως δε μίλησα σε καμία άσχετη με μεγάλο πουά!!!!!!), φιλοσοφημένη, περιπετειώδης, υποστηρικτική και φοβερά ισορροπημένη........... ο άνθρωπος που αποζητά κανείς τη συζήτηση μαζί του! μέχρι και προξενιό θα έκανε για την απελπισμένη συνομιλήτριά της !!!( ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε.....) μέχρι και sleeping bag θα έδινε στην άστεγη συνομιλήτρια της (περιπετειώδης δεν είπαμε???)..... χαλί και θυσία!!!!!!!!!! απαπαπαπαπαπα.......
04-10-2009, 20:15 #909
είναι γεγονός ότι κάναμε την έξοδο του διπλάνου τραπεζιού φοβερά ενδιαφέρουσα!!!! είχαν στήσει κανονικά αυτί και άκουγαν με τρομακτική προσοχή....επίσης την ώρα που φεύγαμε γύρισαν και μας κοίταξαν εντελώς στα πρόθυρα της παράνοιας!!! μιλάμε για τρελλή κατάθλιψη που μας χάνανε............
όχι οτι δεν τους δίναμε τροφή δηλαδή!!!!! μπούρ μπούρ μπούρ όλη την ώρα...... προσωπικά δεν πήρα χαμπάρι για πότε πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγουμε....... ναι λοιπόν!!! ήταν όντως τέλεια!!!!!!!! και ναι.... μπορείτε ελεύθερα να ζηλέψετε!!!!!!! μουχαχαχαχχααχαχααα............ .
04-10-2009, 21:43 #910
Καλησπερα και απο μένα!!
Προσπερνω σφυρίζοντας αδιάφορα όλα τα εξωπραγματικά σχόλια των προλαλημένων απο πάνωΣας ευχαριστώ πολύ αγάπες μου, αλλα δεν φταίω εγώ που ήπιατε αλκοολούχα, εσεις φταίτε!!
Εγώ κιουρία με το χυμό μου, παρενέργειες δεν είχα.
Η Τέτα ζουζουνοζουζουνο απο τα λίγα ρε παιδιά! Δεν έχετε ιδέα! Μία λέξη μόνο μου έρχεται: "μορφή". Πλανεύτρα μεγάλη, επειδη εγώ περίμενα μια λίγο πάουερ μελαχροινη, αλλά έσκασε μύτη το ξανθούλι και το χαχανητό της ακούστηκε μέχρι τον Πειραιά! Απο τους ανθρώπους που συμπαθείς με το πρώτο καλησπέρα.. και λατρεύεις με το δεύτερο!
Όχι ότι οι άλλες πήγαιναν πίσω! Δεύτερο έσκασε μύτη το Σοφάκι.. Και αμέσως οπτικοποίησα το σύνδρομο της αλατιέρας! Δυο μέτρα γυναικάρα, και αφήστε την να λέει.. γκομενακι απ τα λίγα. Μας δουλεύει για τα 20 που θέλει να χάσει, και κόβω τον κ%$@ μου (όχι πως θα με ενοχλούσε η προοπτική!) Γλυκύτατη, τρομακτικά ειλικρινής και κομματάκι.. πριγκήπισσα! Ίσως θά πρεπε να ναι πιο πολυ.. για να λυσσάξουν οι οχτροί μας.
Τελευταίος αρίβαρε ο σίφουνας από την Πάτρα. Δόλιε σύζυγε. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω! Ό,τι και αν έχετε ακούσει για τις Πατρινιές, είναι λίγο!! Αυτοπεποίθηση, τσαγανό, τσαχπινιά, ντομπροσύνη και μία ζεστασιά απίστευτη. Όλα καλά να σου πάνε κούκλα μου.. Σου αξίζει, και είμαι σιγουρη πως δεν εισαι ανθρωπος που αφήνει ευκαιρία να πέσει κάτω.. Βενιαμίν!!
Συνοπτικά, περάσαμε σούπερ. Με το που έσπασε ο πάγος ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια, και καιρό έχω να παρλάρω έτσι ασταμάτητα. Απολογούμαι για τα χασμουρητά προς το τέλος, αλλά ειλικρινά είναι που έχω ξεμάθει τα ξενύχτια!! Και για μηχανή ούτε λόγος.. Μ άφηναν αυτές καλέ να πάρω ανάσα? Μονότερμα μ είχαν πάρει, αντε να αστραφτα και τα φλάς τι είχε να γίνει.. Φοβήθηκα κομματάκι κ την Ευγενία.. Αν δεν ήθελε να την φωτογραφίσω, μ εβλεπα με τη μηχανή κολλάρο! Η κοπέλα ξέρει τι θέλει και τι ΔΕΝ θέλει!!
Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και οι υπόλοιπες.. Αντε να δω σχόλια!
04-10-2009, 21:58 #911
Originally posted by esceden
Μ άφηναν αυτές καλέ να πάρω ανάσα? Μονότερμα μ είχαν πάρει, αντε να αστραφτα και τα φλάς τι είχε να γίνει.. Φοβήθηκα κομματάκι κ την Ευγενία.. Αν δεν ήθελε να την φωτογραφίσω, μ εβλεπα με τη μηχανή κολλάρο! Η κοπέλα ξέρει τι θέλει και τι ΔΕΝ θέλει!!
04-10-2009, 22:01 #912
Εσυ κοκονα μου είσαι σαν την Μέριλυν.. Αφήνεις άλλους να χτίσουν το μύθο σου..
Και ξαναλέω..
Δόοοοοοοολιε σύζυγε..
04-10-2009, 22:27 #913
ουδεν σχόλιο!
( εκφραση που τη χρησιμοποιούν ανθρωποι που δεν εχουν κατι άλλο να πουν.. χέρια ψηλά λαλαλαλα )
04-10-2009, 22:40 #914
Τώρα τι να πω.. ότι δεν ζηλεύω;; Ε όχι δεν θα το πω! Παρ'όλα αυτά χαίρομαι αφάνταστα που το χαρήκατε και το διασκεδάσατε τόσο! Η τεχνική "παπαράτσι" δεν απέδωσε καρπούς.. δεν πειράζει αννούλι μου εσύ προσπάθησες! Περιμένω να διαβάσω κι άλλες λεπτομέρειες.. αυτό το "δόόόόλιε σύζυγε" πως να το αφήσω να πέσει χάμω;; Μου λέτε;;;;
05-10-2009, 11:21 #915
λοιπόν............στο επόμενο μίτινγκ που θα περιλαμβάνει και πράγματα πέρα από τα κλασσικά τετριμμένα του καφέ (π.χ. θα τραγουδάει η άννα και θα χορεύει η ευγενία......αααααα! συμφωνήθηκε!!!!!) δεσμεύομαι η ίδια να παίξω το ρόλο του παπαράτσι......... εεεε ρε τι έχει να γίνει!!!!!!!!!! τέταααααα .....κανονίσου.........
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....