ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 128 FirstFirst ... 1757656667686977117 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1906
    Senior Member
    Originally posted by esceden

Σαφως και ειμαι χαμένη και εχετε δικιο να με επαναφέρετε στην ταξη, αλλα βρε τσουπρες μου, φωναξε το αφεντικο κ αμεσως ηρθα! Σε εναν αφεντη υπακουω, τι να λεμε?

Ναταλια πες μου. Να τη δειρω?? Ποσο πολυ? Που να χτυπησω?
    Μικρο κ αμαθο ονειρακι.. τα κιλά σου τα χω για πρωινο! Been there, done that! Κανε την προσευχη σου γιατι ερχεται η οργη του αρνιου!
    Θα σου πω πότε...Προς το παρόν,

Senior Member
    Τι να πω και εγω, μου φτιαξατε την διαθεση παλι, ειδικα η Αννα.

ΑΡΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...........

αλλα και η ναταλια δεν παει πισω, εχει την καταλληλη εικονα για τον καθενα................

κοριτσια μου γλυκα σας φιλω ολες και σας ευχομαι καλη μερα

καλησπερα κοριτσακια μου.. επιτελους μετα απο πολυ καιρο.. νιωθω την ζωη να μου ξαναχαμογελαει.. οχι πλατια.. ενα δειλο χαμογελο.. ομως μου ειναι αρκετο... σας αγαπω σας αγαπω αγαπω ολο τον κοσμο... βρηκα δουλεια.... με το μωρο μου τα παμε μια χαρα(φτου φτου σκορδα...)και κοιταξτε απο κατω το ανανεωμενο τικερακι.. σε μια εβδομαδα -1.400.. ειναι να μην εχω κεφια?

Senior Member
    ελλη μου τι ωραια νεα,
    μπραβο για την απωλεια σου, ολα σου πανε τελεια
    keep going.....................

Senior Member
    κοριτσια διαβασατε τα νεα στο θεμα ρεντουκτιλ? η κυρια νταλια κατι εγραψε εκει....

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκά , τι κάνετε??

Πένυ πάλι εξαφανίστηκες... μη χάνεσαι μωρό μου αφού ξέρεις παθαίνω στερητικά....

Αρνακι Ασπρο και... αδύνατο..καλό κουράγιο !!! είμαι σίγουρη και πως με 9 δάχτυλα.. εξακολουθείς να γράφεις... τα απαιχτά σου.. και φαίνεται..

Σοφία... που είσαι μικρή?? Δεν μας είπες τελικα... περιμένω να ακούσω και είμαι στις υπηρεσίες σου...

Ελλάκι συγχαρητήρια!! Ετσι να συνεχίσεις και δεν θα πιάνεσαι μετά... όχι πως τώρα πιάνεσαι... χαίρομαι που σε ακούω ενθουσιασμένη με τη δουλειά...

Τέτα ξέρω οτι δεν το βλέπεις αλλά γράφω για να μη νοιώσουμε τόσο έντονη την απουσία σου...κλαψ.. ελπίζω να περνάς καλά!!

Basia μου όλα καλά αν και σε διαβάζω εδώ παρα δίπλα και τα μαθαίνω....όλα...και τα σχολιάζω επίσης... χιχι

Βαρβ μου ουδεν σχόλιο... ακούς μαρκάρω στενα... τσ τσ τσ ... απλά διεκδικώ.. κακό είναι?????

Ναταλάκι ματσ μουτσ !!! Για να μη σε πάρω τηλεφωνο και φτιαχτείς πάλι... στα στέλνω τα φιλιά μου μέσω φόρουμ..

Φιλιά σε όλες σας... πολλά κ ζουμερά!!

Γλυκούλα.... πού είσαι??? οεο??? Χειμώνιασε.... πάνε οι βόλτες με τα σκάφη.... τώρα σε κανα σαλέ χιονοδρομικού εαν θές να με πάς δε λέω όχι.. φιλιά!!

Senior Member
    κοριτσακια καλημερα,

σημερα θα δωσω ενα γλυκο φιλι στο Πατρινακι που ειναι πολυ γλυκο και ευαισθητουλι,

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ

Senior Member
    Σαν να σκοτεινιασε και δεν ειναι οτι ο ουρανος βρεχει αρκουδες σημερα, ειναι οτι μόλις στην 3η εβδομαδα η ζυγαρια μουλαρωσε. Ουτε πανω ουτε κατω. Γκρρρρρ. Και αντε, να της δωσω χαρη 2 μερες ακομα, να μην υπαρχει υποψία περιοδου.

Ερωτηση: εχετε παρατηρησει ποτέ αν τα fitness (& fruits) σας κανουν τα χίλια καλα αλλά να μπλοκάρουν την μειωση του βαρους; Το εχω ξαναπει πολλες φορες στο παρελθον, δεν υπαρχει εξηγηση απο τις διαιτολογους αν η ποσοτητα ειναι μετρημενη, μου αρεσουν τα ατιμα και "με κρατανε" αλλά θα τα κοψω και θα μεινω με ενα γαλα με μια κουταλια καφε και μπολικη canderel το πρωι μου φαινεται...

Senior Member
    δοκιμασε κατι αλλο για πρωινο, δεν βαριεσαι ολο κορν φλεικς?,
    φαε ενα κουλουρι(θεσσαλονικης), ενα μικρο τοστακι,
    πιες πολυ νερο αυτες τις 2 μερες και θα ξεκολλησεις

Senior Member
    Καλα λες!

1 φλυτζανι ζεστο γαλα το θελω - για εμενα ειναι το μόνο ισως must που βαζω σε γιατρους και διαιτολογους. Παιρνω αυτο το daily με λιγα λιπαρα που δεν εχει λακτοζη.

Και οντως, 2-3 μερες δεν ηθελα να πιω πολυ νερο κι αμεσως αυτο εδειξε τον χαρακτηρα του :-D

Senior Member
    Originally posted by basia
    κοριτσακια καλημερα,

σημερα θα δωσω ενα γλυκο φιλι στο Πατρινακι που ειναι πολυ γλυκο και ευαισθητουλι,

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ
    καλή σου μέρα κοριτσάκι μου... κ εγώ σε φιλά γλυκα και τρυφερά βασουλίνι μου... for you..

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκά, καλησπέρα! Δεν ξέρω τι στην ευχή σας πιάνει και όταν λείπω γράφετε Σ Ε Λ Ι Δ Ε Σ!! Πως να σας προλάβω δεν ξέρω!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα κέφια να είναι ανεβασμένα Παρασκευοβραδιάτικα!

Εγώ χάθηκα τις τελευταίες μέρες λόγω υπερβολικής κούρασης και μόνο! Η δουλειά δεν λέει να χαλαρώσει ακόμη.. και τραβάω κουπί κόντρα στο ρεύμα! Που θα πάει όμως, θα το κατατροπώσω!

Πατρινάκι μου.. μετά το διάλογό σου με τον τέντζερη.. λίγα μένουν να πω πια! Ούτε να με διεκδικήσει, ούτε να μου τονώσει τον εγωισμό, ούτε να ρίξει ένα δάκρυ για ξεκάρφωμα τέλος πάντων.. ΤΙΠΟΤΑ!!! Και ούτε και βραστήρα έστειλε.. τα ράμματα της γούνας της θα τα ξαμολύσω σε γειτονικό τόπικ όπου σφάζεται κόσμος και κοσμάκης στην ποδιά της κι αυτή.. κυρία!!!

Και φυσικά να μην πω τίποτα για τις "αθώες παιδικές ψυχούλες" που υποτίθεται πως ταλαιπωρώ!! Της χρειαζόταν μισή ώρα με τα "αθώα" μου παιδάκια για να αρχίσει να αναπολεί τις χρυσές εποχές του Ηρώδη!!! Γυναίκες σου λέει ο άλλος!!! Αίσχος.. Νομίζω πως η σχέση μας περνάει βαθιά κρίση.. και ενώ άλλη είναι η Πηνελόπη, αλλού σφάζονται μνηστήρες!! Θα πάρουν και τα μυαλά της αέρα κι άντε μετά να το συμμαζέψουμε το αλλοπαρμένο μου κουζινικό!

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri

πέννυ μου με σκλαβώνεις με αυτά που λές......απαπαπαπαπαπα......τι κορίτσι είσαι εσύ??? μην απογοητεύεσαι με τους μυικούς πόνους.... κάθε μέρα θα πονάς και λιγότερο.... στο υπόσχομαι! μη μου πτοείσαι καθόλου...... συνέχισε έτσι! μην υπερβαίνεις όμως τις 4 φορές εβδομαδιαίως στο γυμναστήριο...... βασικά 3 με 4 φορές προπόνηση την εβδομάδα είναι το ιδανικό γιατί η άσκηση δουλεύει μεν, χωρίς όμως να σε κουράζει και αφήνοντας ταυτόχρονα περιθώριο στο σώμα να ηρεμήσει και να επουλώσει τυχόν τραυματισμούς....... πως είσαι σήμερα?

Σοφάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια.. έχω να δηλώσω πως έγινε ακριβώς όπως τα λες! Τα πόδια είναι απείρως καλύτερα.. η πλάτη πονάει λίγο αλλά καμιά σχέση δεν έχει ο πόνος μ'αυτόν των προηγούμενων ημερών! Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και κάθε φορά που πηγαίνω φεύγω όλο και πιο άνετη αν και πάντα καταιδρωμένη! Πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα.. ελπίζω να το συνεχίσω έτσι! Φιλιά πολλά και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Σαφως και ειμαι χαμένη και εχετε δικιο να με επαναφέρετε στην ταξη, αλλα βρε τσουπρες μου, φωναξε το αφεντικο κ αμεσως ηρθα! Σε εναν αφεντη υπακουω, τι να λεμε?

Ναταλια πες μου. Να τη δειρω?? Ποσο πολυ? Που να χτυπησω?
    Μικρο κ αμαθο ονειρακι.. τα κιλά σου τα χω για πρωινο! Been there, done that! Κανε την προσευχη σου γιατι ερχεται η οργη του αρνιου!

Σ οσες με ψαχνουν εχω να κανω μινι αναδρομη: ειμαι καλα, ειμαι παντου, θα με πετυχετε σε καποιον σταθμο μετρο κοντα σας! Κλεινω 15ωρα εκτος σπιτιου, και πως να εχω κουραγιο να μπω το βραδυ να σας μιλησω? Με παιρνει ο Μορφεας αμπαριζα και... παπα φορουμ!!
    Συγχαρητηρια στην νεοπροσληφθεισα, και το ιδιο επιθυμω και για την συντομα μελανιασμενη απο το ξύλο!
    Σοφη, αν η λιακαδα μας συννεφιαζει, την πατησαμε! Γιααααααααα να επανελθουμε!!
    Πενοπλασμα σου κανω συμπαρασταση με τον πλαγιο κοιλιακο μου!
    Ευγενακι μου γλυκο, περαστικουλια! Το ουγκ ακομα γελαει, κ το χε αναγκη σημερα!!
    Βασια μου, το 7 ειναι κοντα! Χιλια μπραβο!!
    Ναταλακι μου.. ΜΟΥ.. ΜΟΥ !!!!!!!!! ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!
    *σατανικο mode off*
    διαβασα για πεσιματα και σηκωματα.. Αν αντεχεις να πεφτεις, ισως μαθεις να πετας τελικα!

νουμερα:
    κιλα: 85,2
    λειτουργικα δαχτυλα χεριων: 9
    τσαντες που κουβαλαω στον ωμο: 2
    ωρες στο λαπτοπ σημερα: 12
    υπηρεσιες που εχω να επισκεφτω αυριο: 3

η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!

φιλω σας!!
    Η χαρά είναι όλη δική μας ανεκτίμητο ζεν αρνάκι μας! Καλά κουράγια καλό μου.. όλα θα περάσουν! Το χιούμορ είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικο.. κι εσύ είσαι καλυμένη για 3 ζωές! Αγκαλίτσες και μασαζάκια στον κακό κοιλιακό που σε ταλαιπωρεί

Senior Member
    Originally posted by dreamOn
    Σαν να σκοτεινιασε και δεν ειναι οτι ο ουρανος βρεχει αρκουδες σημερα, ειναι οτι μόλις στην 3η εβδομαδα η ζυγαρια μουλαρωσε. Ουτε πανω ουτε κατω. Γκρρρρρ. Και αντε, να της δωσω χαρη 2 μερες ακομα, να μην υπαρχει υποψία περιοδου.

Ερωτηση: εχετε παρατηρησει ποτέ αν τα fitness (& fruits) σας κανουν τα χίλια καλα αλλά να μπλοκάρουν την μειωση του βαρους; Το εχω ξαναπει πολλες φορες στο παρελθον, δεν υπαρχει εξηγηση απο τις διαιτολογους αν η ποσοτητα ειναι μετρημενη, μου αρεσουν τα ατιμα και "με κρατανε" αλλά θα τα κοψω και θα μεινω με ενα γαλα με μια κουταλια καφε και μπολικη canderel το πρωι μου φαινεται...
    Τόσο καιρό ένα έχω καταλάβει! ʼβυσσος η ψυχή του μεταβολισμού! Αυτό με το νερό που σου έγραψε η Βάσια ισχύει 100%.. όσες φορές το αμελώ και γω με εκδικείται καταλλήλως με μικρές απώλειες! Όσο για τα κολλήματα της ζυγαριάς.. αυτά συνήθως αντιμετωπίζονται με ήπια αύξηση των θερμίδων και της συχνότητας των γευμάτων! Όσο για τα δημητριακά που λες.. δεν το έχω ακούσει, ειδικά αν τρώγονται για πρωινό!

Το γενικό πλάνο που μου έχει δώσει η διαιτολόγος μου είναι το εξής: Όταν κολλάμε, αυξάνουμε τις θερμίδες του πρωινού προσθέτοντας καμιά τσαχπινιά τύπου βραστό αυγό, τοστάκι με μαύρο ψωμί και γαλοπούλα κτλ, ή στο τσακίρ κέφι καμιά φετούλα ψωμί με μαρμελάδα.. και το απόγευμα τρώμε κανένα φρουτάκι παραπάνω! Τρώμε κάθε 3-4 ώρες και χτυπάμε και κανένα πράσινο τσάι.. Το κρατάμε όλο αυτό 1-2 βδομάδες.. και μόλις ο οργανισμός αντιληφθεί πως υπάρχει επάρκεια τροφής ξεμπλοκάρει και μόλις μειώσεις πάλι τις θερμίδες αρχίζει να χάνει κανονικά! Όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο εμένα με βοήθησαν αρκετά.. ελπίζω να βοηθήσουν και σένα! Καλή συνέχεια