Results 1,126 to 1,140 of 1906
-
15-11-2009, 20:48 #1126
Πενακι σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρακι!!! Αυτο ειναι υπεροχο νεο... μπραβο κοριτσακι μου!!! Συγκινηθηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!! Και πανω που ειχα μαυρισει με την κλοπη του αυτοκινητου.... να και τα ομορφα!!!
Οσο για το C3 το εχω τωρα και ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαρηστημενη και μαλιστα το ιδιο χρωμα το κρασουλι... Αντε καλοριζικο και το αμαξακι σου και προσοχη, τωρα οι αλλοι πρεπει να κανουν πραγματα για σενα!!!
- 15-11-2009, 21:57 #1127
Ευχαριστώ Μαρικάκι μου γλυκό και συ ότι επιθυμείς!! Το αυτοκινητάκι μου είναι σούπερ και το απολαμβάνω πολύ δύο-τρεις μέρες τώρα! Το άλλο συνταρακτικό που μου συνέβη είναι το εξής: Το κλεμένο ΒΡΕΘΗΚΕ χθες! Το είχαν πάρει δύο καλόπαιδα συμπαθούς κατά τ'άλλα φυλής (αυτό το γράφω μετά από πολλά οοομμ γιατί δεν θέλω να μιλάω άσχημα) και το φόρτωσαν μια απίστευτα μεγάλη ποσότητα παλιοσίδερα και τα μετέφεραν κάπου (άγνωστο που). Το καλό βέβαια είναι πως μαζί με το αυτοκίνητο βρέθηκαν κι αυτοί και απολαμβάνουν τώρα τις ανέσεις του κελιού τους στην ασφάλεια μέχρι αύριο που θα πάνε στον εισαγγελέα. Δεν είμαι κακός άνθρωπος (νομίζω) αλλά για το συγκεκριμένο γεγονός είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη.. έτσι για το νευρικό ταράκουλο που έπαθα πρωινιάτικα τη μέρα που μου το έκλεψαν! Δεν την είχα την ΕΛΑΣ ικανή το ομολογώ.. αλλά να που γίνονται και θαύματα! Από κει λοιπόν που έψαχνα αυτοκίνητο.. τώρα ψάχνω αγοραστή για το παλιό! Ρε κάτι πράγματα που παθαίνω απανωτά αυτό το διάστημα! Το ηθικό ακμαίο όμως.. δεν μασάμε τίποτα!
Και οφείλω να ζητήσω συγνώμη από το Νεκταρίνι και την πεταλουδίτσα που δεν αναφέρθηκα προσωπικά στο προηγούμενο ποστ αλλά λίγο οι ορμόνες που περνάνε φάση.. λίγο η φόρτιση με όλα αυτά... διάβαζα τις ευχές σας και έκλαιγα (από χαρά) και έχασα μερικά επεισόδια! Να'στε καλά κορίτσια μου και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Πεταλουδίτσα μου μια και εκφράζεις το μεταφυσικό ερώτημα..σου εύχομαι πολύ γρήγορα να γίνεις μανούλα και να το ζήσεις το θαύμα που μας αξιώνει ο θεός εμάς τις γυναίκες!
Και μια και δεν ξεχνάμε που είμαστε.. μην νομίζετε πως από την πολλή χαρά ξέχασα να ζυγιστώ! Απλά αρνούμαι να αφήσω αυτό που είδα να με αγχώσει! 2 κιλάκια πάνω.. κατακράτηση μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. και γω δεν δίνω δεκάρα! Η συμβουλή του γιατρού μου ήταν να συνεχίσω κανονικότατα τη διατροφή, καμία βασική αλλαγή.. και όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 8 κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.. ας ελπίσουμε πως και τώρα θα συμβεί κάτι ανάλογο! Κι αν πάλι δεν.. ας πάνε όλα καλά πρώτα και μετά θα ασχοληθώ με τα κιλά μου! Καλό Κυριακόβραδο σε όλες
15-11-2009, 22:04 #1128
Originally posted by joanna1974
Πεννουλα σου υποσχομαι οτι δεν θα ξαναχαθω τοοοοοοοσο καιρο!Αλλωστε τωρα θα εχουμε baby update!!!!!!!!!Αληθεια ποτε με το καλο γλυκεια μου?Κριμα που εισαι τοσο μακρια !!!Αν ησουνα Αθηνα θα ερχομουν να σε γνωρισω απο κοντα !(αν και τωρα που το σκεφτομαι αν ειχα καπου να αφησω τα μωρα μου ωραιο θα ηταν ενα ταξιδακι στην Θεσσαλονικη ετσι για να ανανεωθουμε λιγο απο την φρενιτιδα των τελευταιων μηνων!!!!!!)σε φιλω γλυκα οπως και ολα τα κοριτσια παλιοτερα και πιο κααινουρια!Πρέπει να κάνουμε μια Πανελλαδική συνάντηση μου φαίνεται κάπου στη μέση.. γιατί γίναμε πολλές και είναι κρίμα να μην γνωριζόμαστε και προσωπικά! Για οργανωθείτε εσείς οι Νότιες!!!
16-11-2009, 10:27 #1129
μακαροναδα μου! την εκανες την ανακοινωση επιτελους! επισημως λοιπον να σου ευχηθω κι εγω ολα να σου πανε καλα, να διανυσεις ολους τους μηνες σου χωρις προβληματα να κανεις ενα υγιεστατο μωρουλινι.
α, και να σε εχουμε κοντα μας να μας ενημερωνεις πως πας και ακομη πιο κοντα μας για καφεδακι αμα λαχει.
αχ, πενουλα μας, τετοια σε ολα τα κοριτσια ευχομαι.
16-11-2009, 11:24 #1130
πενουλα μου αν και το ηξερα μολις το ειδα γραμμενο παλι ανατριχιασα, τι χαρα ειναι αυτη, αχ θελω και εγω ενα, μπορει καποιος να μου το ετοιμασει και να μου το στειλει πακετο? αγορακι κατα προτιμηση........
διαβασα και για το αυτοκινητο σου, τωρα τι γινεται που εχεις 2? η ασφαλιστικη σε καλυψε για το καινουργιο?
φιλακια πολλα και σε ολα τα αλλα κυστοκοριτσα, και τα νεα (νεκταρια μου καλως ηρθες, τρια κιλα κιολας?, α αυτο με τον Γκελερ λες να πιανει τελικα?, ιριδα καλως ηρθες και εσυ)
αλλα και τα παλια, ευγενια μου γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα και απο εσενα, αρνακι ολο καποιος σου περνει την δοξα, μηπως πρεπει να κανεις κατι το συνταρακτικο και εσυ, αντε να αποκαταστησεις και το ουγκ σου, σοφακι μου μπραβο σου τα πας πολυ καλα,
οι αλλες που ειστε, αντε εμφανιστειτε, εχουμε νεα...............
16-11-2009, 12:07 #1131
Καλημέρα και απο μένα κοριτσάρες μου.. Η εξαφάνιση μου οφείλεται αυτην την φορά σε μια πυελονεφριτιδα (ψαρωτικο δεν ακουγεται?) που μ εχει τσακισει μιαμιση εβδομάδα τώρα.. η δυνατή αντιβίωση μου προκαλεί πονοκεφάλους και αισθημα κόπωσης, είχα και τα 39αρια μου.. χλίδα!!
κατά τα άλλα σας απολαμβάνω, αλλα με περιορισμένη διάθεση για.. κουτσομπολιο, καθώς προσπαθώ να ειμαι όσο λιγοτερο μπορώ στον υπολογιστή!!
το θετικο (?) στην όλη υπόθεση ειναι οτι μου εχει κοπεί εντελώς η όρεξη μ αυτά και με κείνα, αλλά τρώω με το ζόρι, ακολουθώντας την διατροφή μου, μην βρεθώ τ ανάσκελα καμια μερα!
βασια.. το ουγκ θα το αφησω αστεφάνωτο και ατιμασμένο. μικρό ειναι ακόμα για δεσμεύσεις!!
φιλιά σε όλες, καλές μου!!
16-11-2009, 12:44 #1132
Originally posted by esceden
βασια.. το ουγκ θα το αφησω αστεφάνωτο και ατιμασμένο. μικρό ειναι ακόμα για δεσμεύσεις!!
πιπινοπνιχτρα θα σε λεω απο εδω και περα...............
16-11-2009, 13:00 #1133
δεν το πιστεύω αυτό!!!!! δεν το πιστεύωωωωωωωω.............. μια εκδρομούλα είπα να πάω η καψερή και επιστρέφοντας έχουν έρθει τα πάνω κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πεννούλα μουυυυυυυυυυυ........ αυτά είναι όντως συνταρακτικά νέα!!!!!!!!!! με το καλό να έρθει το μωράκι σου μωρό μου!!!!!!!!!!!!!!! συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα νέα!!!!!!! τώρα λοιπόν πρέπει να προσέχεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου, να τρώς σωστά, να μην κουράζεσαι, να αφήνεις τους άλλους να σε κακομαθαίνουν και..... να ακούς κλασσική μουσική!!! πολύ κλασσική μουσική όμως!!!!!!!!!!!!!! χάρηκα πάρα πάρα πολύ με τα νέα σου αγαπούλα μου!!!!!!! όλα να πάνε καλά εύχομαι!!!!!!!! κ ευχαριστώ πολύ πολύ που μέσα σε όλα αυτά μπόρεσες να ασχοληθείς και με τις απορίες μου!!!!!!
16-11-2009, 13:01 #1134
αννούλα..... περαστικά σου κοριτσάκι........... και....... τρώμε και τίποτα που και που.......... μακια!
16-11-2009, 14:15 #1135
Originally posted by pennyV
Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!
Έγκυος; Γουάτ;
Βας; Και όχι ο Παρασκευάς!
Κουά; Κι όχι σιγά τα ωά!
Ψύλλοι στ'αφτιά μου μπήκανε
πως κέρατα στο κεφάλι μου βγήκανε!
Βρε,λες; Η Πεννούλα να μας την έκανε;
--->http://www.youtube.com/watch?v=OSEpxps5xWs
16-11-2009, 14:26 #1136
αχ βρε ναταλια μου δεν ντρεπεται καθολου, και μας το ανακοινωνει φορα παρτιδα.
τσιπα δεν εχει πια, να σε απατα με τον ιδιο της τον αντρα, αχ σε τι κοσμο μεγαλωνω το παιδακι μου.............
16-11-2009, 15:30 #1137
Originally posted by esceden
Καλημέρα και απο μένα κοριτσάρες μου.. Η εξαφάνιση μου οφείλεται αυτην την φορά σε μια πυελονεφριτιδα (ψαρωτικο δεν ακουγεται?) που μ εχει τσακισει μιαμιση εβδομάδα τώρα.. η δυνατή αντιβίωση μου προκαλεί πονοκεφάλους και αισθημα κόπωσης, είχα και τα 39αρια μου.. χλίδα!!
16-11-2009, 15:38 #1138
Originally posted by basia
αχ βρε ναταλια μου δεν ντρεπεται καθολου, και μας το ανακοινωνει φορα παρτιδα.
τσιπα δεν εχει πια, να σε απατα με τον ιδιο της τον αντρα, αχ σε τι κοσμο μεγαλωνω το παιδακι μου.............
Εγώ γιατί νομίζεις τόσα χρόνια δε φέρνω τα παιδιά μου στον κόσμο αυτό;
Περιμένω ν'αλλάξει,αλλά από τότε που βγήκε η συγνώμη,χάθηκε το φιλότιμο!
Και να πεις πως ακούμε και καμία συγνώμη;Πάει χάθηκε κι αυτή!
Αίσχος!Ντροπή!Όνειδος!Ουστ!
16-11-2009, 15:47 #1139
Originally posted by joanna1974
Μετα απο πολλους μηνες που η απλη και ταπεινη σας guest δεν γραφει αλλα σας διαβαζει παντα στα κλεφτα αυτο το ομορφο σαββατιατικο πρωινο γλυκεια Πεννυ θυμηθηκα την δικη μου χαρα πριν απο 4 χρονια που σαν σημερα εμαθα οτι ημουν εγκυος στο 2ο παιδακι μου!και συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!!!
Και έχετε κι από πάνω το θράσσος να ομολογείτε πως μας διαβάζατε συχνά!
Μου φαίνεται,κυρία αρχιγκέστ,πως το σταριλίκι σας έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι
και την έχετε δει πολύ ακριβοθώρητη!Τουλάχιστον για να επανορθώσετε,
να δώσετε σε αποκλειστικότητα στο δικό μας κανάλι τα νέα της πολύχρονης απουσίας σας
και μάλιστα εμπλουτισμένα με οπτικοακουστικό υλικό!Αλλιώς θα βάλουμε τους παπαράτσι μας
και δε θα σας αρέσει καθόλου!ʼσε που εγώ τουλάχιστον στο παρεμπιπτόντως-με αφορμή
την εγκυμοσύνη της δικιάς μου-έμαθα πως είστε μητέρα δύο παιδιών!Να τα χαίρεστε,
αλλά μη φεύγουμε απ'το θέμα μας!Η μετέπειτα συμπεριφορά σας θα κρίνει
την επιμέτρηση της ποινής και τον βαθμό των αντιποίνων!Γειά σας!
16-11-2009, 16:09 #1140
χα χα χα χα..............................ναντινακ ι μου κι εγω σ'αγαπω !!!!αλλα ειμαι στην δουλεια μαζι με τα παιδακια μου ,απο τις 7 και μετα που γυρναω σπιτι και μολις τελειωσει ο αγωνας μεχρι να κοιμηθουν θα τα μαθεις ολα με πιο πολλες λεπτομερειες!!!!!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή