Results 1,456 to 1,470 of 1906
-
21-04-2010, 08:45 #1456
Ευγενιτσα μου,
?δυνατή? για τους άλλους, όλοι κρύβουμε ένα μικρό κοριτσάκι μέσα μας!
Πολύ μ? άγγιξες μ αυτά που έγραψες? Αν ήμουν κοντά σου θα σου ΄κανα μια μεγάαααλη αγκαλιά!!!
Μην απελπίζεσαι κούκλα μου. Μην το βάζεις κάτω! Δεν υπάρχουν μαγικές συμβουλές και όλα αυτά τα σηκώνεις εσύ μόνη σου αλλά προσπάθησε.
Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί πέρα από την κληρονομική θρομβοφιλία και την βρογχίτιδα, όλα τα άλλα τα έχω και εγώ. Και ναι όλες γνωρίζεται ότι τις τελευταίες μέρες κατέρρευσα, αλλά!
Αυτό που με βοήθησε εμένα ήταν να κάνω μια λίστα με όλα τα καλά και όμορφα που έχω στη ζωή μου. Τα έγραψα σ ένα χαρτί και τα κοίταζα κάθε φορά που ένιωθα χάλια! Αυτόν τον καιρό προσπάθησε να δεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω την Ευγενίτσα! Κάνε πράγματα που θέλεις και όχι που πρέπει. Καταλαβαίνω ότι είναι τόοοοσα πολλά τα πρέπει αλλά κάνε ένα από όλα αυτά! Φρόντισε εσένα!
Δεν σε γνωρίζω τόσο καλά αλλά απ ότι έχω δει μέχρι τώρα, είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που εγώ (και πολλές άλλες) σίγουρα θα διάλεγα να σ έχω φίλη μου και να μοιράζομαι μαζί σου την ζωή μου! (μη με παρεξηγήσεις, φιλικά εννοώ)
Σου στέλνω την σκέψη μου και την αγάπη μου και μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για σένα!
- 22-04-2010, 23:16 #1457
Originally posted by LaLuna
καλησπερα!!!
ταλαιπωρουμαι με πολυκυστικες εδω και 12 χρονια
τα τελευταια 2 χρονια παιρνω αντισυλλιπτικα κ εχω φτασει 80 κιλα!!!
δεν αντεξα αλλο κ τα εκοψα
υπαρχει περιπτωση να χασω καθολου βαρος?
θα ξαναρχισω παλι τα ιδια?τρυχοφυια,λιπαροτητα ακμη και αμινορροια?
τι θα κανω επιτελους?
...και πως θα αδυνατισω?????
Όσον αφορά το πώς θα αδυνατίσεις μια καλή αρχή είναι η σωστή διατροφή. Ένα καλό υπόδειγμα διατροφής υπάρχει εδώ στο τόπικ στις πρώτες σελίδες.
Φιλάκια!!!!!
φιλάκια πολλά!!!
22-04-2010, 23:49 #1458
Νεκταρινάκι μου γλυκό..
είσαι φοβερός άνθρωπος.. αλλά σίγουρα αυτό θα στο έχουν ξαναπεί !!! Ευχαριστώ, Ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ!! είχα πραγματικά ανάγκη τα λόγια σου..αλλά και την αγκαλιά σου. την ένοιωσα σκόμα κι αν είσαι 700 χιλιόμετρα μακριά.. αυτό με τα καλά και όμορφα πράγματα στην ζωή ίσως τελικά θα έπρεπε τελικά να το εφαρμόσω και εγώ. Πρέπει να βρώ δύναμη. Δε ξέρω πως... αλλά θα τα καταφέρω. Είμαι σε καλό δρόμο και κάνω μια νέα αρχή. Βάζω το κεφάλι ψηλά και συνεχίζω.. Σε ευχάριστώ και χαίρομαι που έχω ανθρώπους σαν εσένα στην οθόνη του υπολογιστή μου και θα χαιρόμουν παραπάνω αν σε γνώριζα απο κοντά! Αν ανέβω στα μέρη σας θα κανονίσουμε να πάμε για καφεδάκι.
Φιλάκια πολλά Νεκκυ μου. Φιλιά στον σποτάκο σου!!
22-04-2010, 23:53 #1459
Για το φρεσκονεκταρινάκι μου...
http://www.youtube.com/watch?v=Otkx6...eature=related
23-04-2010, 01:57 #1460
Ax!Nούδι μου!Τελειωμό δεν έχουν οι δοκιμασίες σου...
Και θα ήμουν μαζί σου τις μέρες αυτές...δε θα το περνούσες μόνη...
Όχι πως υποτιμώ το ταίρι σου,αλλά δε νομίζω η αγκαλιά του να είναι πιο μαλακιά
από τις μαξιλάρες,που τόσα χρόνια γεμίζω.Πάντως,μανάρι,μετά την πρώτη χλαπάτσα,
στα λεφτά μας είμαστε!Οκ,δεν είναι ό,τι καλύτερο η θρομβοφιλία,αλλά όπως μου εξήγησε
ο αγιάτρευτος έρωτας σου,υπάρχουν μέτρα να την αντιμετωπίσουμε κι αν αυτή η άτιμη ευθύνεται
για τη δυσκολία μας,ξέρουμε πλέον τον εχθρό μας και πώς να τον πολεμήσουμε.Κόπος και χρήμα
οι εξετάσεις από την αρχή,αλλά αν αυτός ο γιατρός κάνει τη διαφορά,όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε για πάντα!
Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί,καρδιά μου!Το ξέρεις καλά κι εσύ,δε γίνονται όλα με τη μία!Βάζουμε προτερειότητες
και μόλις κατακτήσουμε ένα μέτωπο,ανοίγουμε άλλο.Νομίζω πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στην φαρμακευτική
αγωγή.Ευλαβικά να την παίρνουμε,να ολοκληρωθεί η θεραπεία και σε δεύτερη μοίρα ό,τι μπορούμε κάνουμε
χαλαρά σχετικά με διατροφή και τσιγάρο.Οι συνθήκες της καθημερινότητας δεν αλλάζουν δυστυχώς ως εκ θαύματος.
Πρέπει εμείς ν'αναπροσαρμοστούμε σ'αυτές,να πάρουμε λίγο τα πάνω μας και μετά άμα γουστάρουμε τις ανατρέπουμε κιόλας!
Αλλά προς το παρόν,δουλειά και σπίτι μένουν σταθερά και οργανωνόμαστε καλύτερα για να μη χάνουμε άλλο χρόνο.
Θα τα καταφέρουμε!Το νιώθω,αλήθεια!Τραβάμε μια μεγάλη γραμμή,αφήνουμε έναν βαθύ αναστεναγμό
να πάρει μαζί του όλα μέχρι τώρα και πάμε από την αρχή μία δυνατή φορά,σα να είναι η πρώτη με όλο τον ενθουσιασμό
της επιτυχίας της!Και δεν είναι κακό να μη δείχνουμε συνέχεια δυνατοί!Αρκετά με τις εντυπώσεις και τις απαιτήσεις
των άλλων!Ένα κομμάτι ευθύνης για όσα τραβάμε έχουν κι αυτές οι προσδοκίες τελειομανίας,δικές μας κι αλλότριες.
Τέλος πάντων...Μη σε κουράζω με πράγματα που ξέρεις καλύτερα από όλους μας...Ένα γλυκό φιλί να ευλογήσει
τα όνειρα σου και να σε ξυπνήσει με χαμόγελο κι αισιοδοξία!Όλα θα πάνε μια χαρά!Πίστεψε το κι έγινε,κοπελιά!
23-04-2010, 15:47 #1461
Α ρε Ναταλία ... στην καρδιά μου μιλάς κάθε φορά.. σε ευχαριστώ μωρό μου για όλα...
Θα το αντιμετωπίσω και αυτό.. δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..προς το παρόν έχω να δηλώσω πως μετά από μία εβδομάδα διατροφής νοιώθω λιγάκι πιο ανάλαφρα!!! και παίρνω ορμόνες μάλιστα που όπως είναι γνωστό κάνουν κατακράτηση. είμαι σε καλό δρόμο!! και είμαι λιγάκι χαρούμενη.
Ναταλάκι μου, πως νοιώθεις που η μεγάλη μέρα πλησιάζει???? Καλά. θα σε πάρω και τηλεφωνάκι, αλλά να ξέρεις την ημέρα εκείνη θα είμαι μαζί σου και θα το ζώ. Προσεύχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε τέλεια!! είμαι σίγουρη!! Η 27η Απριλίου θα είναι η μέρα που θα αλλάξει όλη σου τη ζωή. Αρκεί να βοηθήσεις κ εσύ λίγο και να παραμείνεις όσο το δυνατόν πιο ήρεμη. Σου το υπόσχομαι οτί εκείνη την ημέρα θα το ζούμε μαζί!! κ ξέρεις οτί το εννοεί η θεότρελη πατρινιά...
Φιλάκια καυτά μωράκι μου γλυκό!! Να μου φιλήσεις και την magicdouble συζυγό σου..
Κ Φιλιά σε όλα τα κορίτσια που αγνοείται η τύχη τους........
27-04-2010, 14:52 #1462
Ευγενιτσα μου καλη!
εννοειτε οτι αν ανεβεις εσυ ή κατεβω εγω θα βρεθουμε!!!!
Σ ευχαριστω και για το τραγουδι! μου αρεσει πολυ!
Την αγαπη μου............... <3
12-05-2010, 21:07 #1463
Νεκταρινάκι μου εσύ κ εγώ μείναμε στείλε κάνα μήνυμα γιατί χανόμαστε... υποσχέθηκα στην αρχηγό ότι θα κρατάω τα μπόσικα μέχρι την επιστροφή της.. και κοντεύουμε να πιάσουμε τρίτη σελίδα..
και εσείς οι υπόλοιπες μην σας δω πουθενά..... την βάψατε γαιδουρούλες...
13-05-2010, 13:32 #1464
Καλά,καλά,ερχόμαστε!ʼμα είναι να φωνάζεις!Μισό να πληρώσω τον ταρίφα!
14-05-2010, 13:11 #1465
Αμαν ρε Ναταλια! Που τις βρισκεις τετοιες φωτογραφιες??? Εισαι απιστευτη!
Ευγενιτσα κρατα γερα μεχρι να επιστρεψει η Πεννυ!!! Εγω απο εχθες ξαναρχισα την διατροφη της οποτε θα δινω και κανενα ριπορτ εδω!
φιλακια
16-05-2010, 13:42 #1466
Μια γλυκιά κυριακάτικη και χαρούμενη καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναταλάκι μου όντως που τις βρίσκεις αυτές τις φωτογραφίες??? Ξέρεις συνήθως αυτά τα ζωάκια οδηγούν εμάς και όχι εμείς αυτά..Όπως και να έχει θα ήθελα να το δώ να συμβαίνει.. χαχα!! Εσύ ομορφιά μου τρυπημένη πως τα πάς???Φαντάζομαι θα έχεις πάρει δυναμικά την κστηφόρα ... στα κιλά εννοώ βρε παιδί.. Να δώ πότε θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο..
Ο έρωτάς μου τι κάνει??? Φαντάζομαι πως από εδώ και πέρα θα είναι πιο ήρεμη από δουλειά και επιτέλους θα ηρεμήσει και θα ξεκουραστεί.
Νεκταρινάκι μου καλή αρχή!!! Περιμένω αναφορά λεπτομερώς για τα αποτελέσματα.
Έχω και εγώ κάποια νεάκια..
Πέμπτη 13 Μαίου ήρθε σπίτι μου διαιτολόγος για συμβουλευτική στο επίπονο θέμα.
Λοιπόν παιδάκια μου κατέγραψε μία όλοκληρη εβδομάδα ιδιαιτέρως αυστηρή και από εδώ και πέρα εφόσον θα με επισκέπτεται κάθε Τετάρτη και θα σας γράφω λεπτομέρειες. Σημαντικό να αναφέρω πως έχει τελειώσει διαιτολογία,διατροφολογία και βιολογία και δούλευε σε ανάλογη θέση σε μεγάλη κλινική της Ιταλίας. Ευελπιστώ ότι θα με βοηθήσει.
Ξεκίνησα 14 Μάη ημέρα Παρασκευή στα κιλά 113.4 και σήμερα Κυριακή είμαι 111.2. Όπως διαβάσατε έχασα 2.2 κιλά σε δύο μέρες Βέβαια θα μου πείτε ότι είναι τα υγρά και τα πρώτα αλλά ... υπάρχει ένα αλλά.. εγώ πρίν τα έχανα σε μία εβδομάδα και με δυσκολία μάλιστα.. Τί άλλαξε. Αυτός ο παλιοστριμμένος διαιτολόγος μου έκοψε τελείως το αλάτι..Ναι ναι καθόλου αλατι. Βασική προυπόθεση για μένα είπε. Λόγω των ορμονών που κάνουν πάρτυ παρακράτησης υγρών.. Και έτσι ξεκίνησε μία ανάλατη περίοδος για μένα. Στην αρχή δεν την ήθελα την ζωή μου.. Ελα όμως που αρχίζω να συνηθίζω..
και ΧΑΝΩ .. επιτέλους χάνω κορίτσια.. είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη!!
Θα το κόψω το αλάτι και θα κόψω και το φαγητό. Δεν θέλω πλέον αυτά τα παλιοκιλά να μου στερούν το ονειρό μου να γίνω μανούλα. Δεν το αντέχω άλλο.. και θα τα καταφέρω!! θα το βάλω πείσμα και θα τα καταφέρω αυτή τη φορά!!
είστε μαζί μου????
Καλή μου αρχή!! και καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!!!
16-05-2010, 13:53 #1467
μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
16-05-2010, 14:02 #1468
Σε ευχαριστώ ψυχούλα μου!!!! και μην χάνεσαι εσύ... εδώ να είμαστε όλες!!
16-05-2010, 14:10 #1469
Τόλμησα να ξαναφτιάξω τικεράκι... 36 δεν είναι και λίγα...
17-05-2010, 22:18 #1470
Ευγενιτσα ειμαστε μαζι σου με χιλια!!!!!!!!
Καλη αρχη με δυναμη και επιμονη! Να θυμασαι οτι δεν εισαι η μονη που πεινας και να παρηγοριέσαι! Πειναω και εγω!!!! Αν σε παρηγορει αυτο!
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα και του χρονου τετοια εποχη να κρατας αγκαλια το ονειρακι σου !!!
Περιμενουμε νεοτερα απο διατροφη και αποτελεσματα αλλα κυριως απο την διαθεση σου και την ψυχολογία σου!
Φιλακια κουκλιτσα μου!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία