Results 1,666 to 1,680 of 1906
-
02-11-2010, 09:31 #1666
hello koritsia!!! epestrepsa! panta sas diavazw sti douleia sta grigora! me tis trixes sti pigoyni kai sto laimo exw kai ego problima! antisylliptika exw na parw 2 xronia kai eytyxws me kati xapia gia to zaxaro pou mou dwse o endokrinologos ( xwris na exw zaxaro!!!) douleuei mia xara o kyklos moy. entoxo xnoydi thimamai na eixa apo ta xapia sto pigouni alla oxi se shmeio na xreiastei na to bgalw. apo persi pou pantreutika exw megalo problima. h aisthitikos pou me anelabe gia to gamo moy ekane apotrixwsh me keri sto laimo gia na fygei to xnoydi kai apo tote bgainoyn san trelles! apo tote poy xeimoniase olo zibanko foraw!
tis bgazw synexeia alla ekei aytes epimenoun!!! ti na kanw? o antras mou eipe na paw na tis bgalw me leizer fotolusi i kati tetoio monimo alla an xsanabgoun??? tzampa tosa lefta???
- 02-11-2010, 16:21 #1667
κορίτσια τελικά αφού πήρα primolut μου ήρθε η περίοδος μετά από 10 μέρες(πρώτη φορά άργισε τόσο συνήθως έρχεται στις τρεις).το στήθος μου πρ΄΄ιστηκε απίστευτα.τόσο που ακόμα κ τώρα που ήρθε κ τελείωσε η περίοδός μου,βλέπω τις φλέβες μου.το χει πάθει καμία αυτό?κ μη μου πείτε μετά από εγγυμοσύνη.
17-11-2010, 19:12 #1668
hello there!
κατσε να ριξω ενα ξεραχνιασμα, μια σκουπα, ενα σφουγγαρισμα....ξεσκονισμα απα πα πα πολυ σκονη εχει πιασει!!!! γκουχου γκουχου
τι θα γινει καλε? χαθηκαμε!!!!
18-11-2010, 11:24 #1669
Τα αντισυλληπτικά δεν παχαίνουν. Τώρα αν κάθεσαι και τρως κάθε μέρα σοκολάτες τυρόπιτες σουβλάκια πίτσες και τα σχετικά και δεν κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου λογικό είναι να πάρεις κιλά. Αν κάποια από εσάς πιστεύει ότι τα αντισυλληπτικά παχαίνουν δεν είναι σε καλό δρόμο γιατί δεν έχει καλή ψυχολογία και παρασύρεται. δεν ξέρω για τα άλλα όμως ta Yasminelle δεν παχαίνουν. Μην σας πω ότι αδυνατίζουν κιόλας. Οι πολυκυστικές ωοθήκες αντιμετωπίζονται με τη διατροφή.:yes:
18-11-2010, 11:45 #1670
Originally posted by Nekky
hello there!
κατσε να ριξω ενα ξεραχνιασμα, μια σκουπα, ενα σφουγγαρισμα....ξεσκονισμα απα πα πα πολυ σκονη εχει πιασει!!!! γκουχου γκουχου
τι θα γινει καλε? χαθηκαμε!!!!
18-11-2010, 12:00 #1671
Μην ακούω και μη βλέπω αράχνες!!!!
Το Σαββατοκύριακο έπαθα τα εξής: Βγήκα να απλώσω ρούχα, βλέπω κάτι περίεργο, σα βαμβάκι ήταν, μέσα σε ένα μανταλάκι, το τραβάω με τα χέρια μου και πετιέται μια αράχνη! Δεν ήξερα ότι και οι αράχνες έχουν κουκούλια. Τώρα που λαχτάρησα το έμαθα. Πήγα, μετά το μαραθώνιο της καθαριότητας, να ξεκουράσω το πονεμένο μου κορμάκι, τα σκεπάσματα κρύα, μόλις τα είχα αερίσει, κάνω να βολευτώ, τι με γαργαλάει στο πόδι, τι άραγε? Κοιτώ, να μία ακόμη αραχνούλα, που έφερα από έξω! ʼλλες λαχτάρες εκεί! Δεν θέλω να ακούω για έντομα, ιδίως για αράχνες. Πέρα από το σιχαμερό του πράγματος, κάνω και άλλους συνειρμούς..
18-11-2010, 18:38 #1672
Δεν θελει η αβα μου να βλεπει αραχνες?
θα το φροντισω αμεσως!!!!!
29-11-2010, 20:23 #1673
αφιερωμενο σε ολα τα κυστοκοριτσα!
http://www.youtube.com/watch?v=lKFBZn41qsI
19-12-2010, 20:10 #1674
Γεια σας,
Είμαι καινούργια στην παρέα και θα ήθελα να σας πω κάτι που εμένα με βοήθησε πολύ με τις πολυκιστικές. Ίσως να το έχει αναφέρει και άλλη κοπέλα γιατί δεν έχω διαβάσει όλα όσα γράφονται στο forum. Εμένα με βοήθησε πολύ όταν έκοψα τελείως τη ζάχαρη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά δεν είναι τόσο. Συνήθιζα να σκέφτομαι πολύ το φαγητό, να τρώω ένα γεύμα και στη συνέχεια να περιμένω πότε θα φάω το επόμενο και γενικά δεν μπορούσα να αντισταθώ με τίποτα στα γλυκά. Το διάβασα κάπου και είχε αποτέλεσμα. Μου πήρε γύρω στις δύο εβδομάδες να το συνηθίσω αλλά στη συνέχεια είδα φοβερά αποτελέσματα. Ο οργανισμός μου σταμάτησε να ζητάει γλυκά αλλά το καλύτερο ήταν ότι σταμάτησα να έχω λιγούρες και να σκέφτομαι το φαγητό. Μπορώ και ελέγχω την ορεξή μου πολύ καλύτερα εώς άριστα θα μπορούσα να πω καθώς έπαψα να σκέφτομαι το φαγητό. Καλό είναι να ακολουθήσετε μια διατροφή με πέντε γευματα που θα περιλαμβάνουν δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, απαχα γαλακτοκομικά και κρέατα, όσπρια και όχι λιπαρά. Καλή είναι η διαιτα του μουλίνου όπου είδα ότι αναφέρετε. Το περίεργο είναι ότι εφτιαξε και η περιοδός μου χωρίς χάπια αν και όχι περίργο γιατί οπως μου εξήγησε η ενδοκρινολόγος μου αν ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή φτιάχνει. Επίσης μου είπε ότι πρέπει να αποφεύγουμε την έντονη γυμναστική γιατί επίσης μπορει να απορυθμίσει την περίοδο και η καλύτερη γυμναστική είναι περπάτημα μετά το φαγητό γιατί καίγεται το ζάχαρο. Πολλές από εμάς όπως θα ξέρεται εμφανίζουμε ινσουλινοαντίσταση. Το περίεργο είναι ότι αν μια φορά φάω γλυκό π.χ. πάστα επανέρχομαι στην προηγούμενη κατάσταση δηλαδή αρχίζω να σκέφτομαι γλυκά, πίτες με γύρω, πίτσες κ.τ.λ. Θέλω δύο εβδομάδες χωρίς ζάχαρη για να επανέλθω. Προσέχω ακόμα και στα συστατικά να μην περιέχεται ζάχαρη. Προσοχή θέλει και το λευκό αλεύρι. Εμένα με βοήθησε πολύ αλλά δυστυχώς άργησα να καταλάβω ότι η έντονη τάση να ανεβάζω βάρος, η αδυναμία να χάσω κιλά και η βουλιμία που με επιανε είχε τόσο μεγάλη σχέση με τη ζάχαρη. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς.
Καλό βράδυ
22-12-2010, 01:24 #1675
καλησπερα!!! που χαθηκαμε όλες??? τι εγινε???
κοριτσια τη βρήκα τη λύση στο πρόβλημα πολυκυστικες και περιοδος και λέγεται glucophaze. ειναι χαπι που ρυθμίζει την ινσουλιναιμία και σε συνδιασμο με περπατημα και κοψιμο της ζαχαρης με εχει κανει κανονικη γυναικα!!!
ο κυκλος σταθερος μεχρι 38 μερες το πολυ!
μιληστε γι αυτο στους ενδοκρινολογους οσες θελετε να αποφυγετε τα αντισυλλιπτικα!
και το πιο κουλο!!!! κανω επιτέλους ωορρυξίες και νιώθω κάθε στάδιο του κύκλου κανονικότατα!!!
δωστε σημαδια ζωης!!! μου λειψατε................:starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit:
29-12-2010, 16:29 #1676
Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε forum γι αυτό νιώθω λίγο αμήχανα. Είμαι 17 χρονών και τα τελευταία 6 χρόνια έχω τεράστιο πρόβλημα τριχοφυίας και βάρος 78 κιλά. Αποτέλεσμα αυτών η πολύ χαμηλή μου αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια όταν με κοιτάζουν οι άλλοι. Παρ'όλο που τα συμπτώματα ήταν έντονα πολλά χρόνια δεν πηγα πότε σε γυναικολόγο μέχρι πριν 4 μήνες. Καμιά εντύπωση δεν μου προκάλεσε το ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Μου χορήγησε αντισυλληπτικά αν και δεν υπάρχει καμιά βελτίωση μέχρι στιγμής. Έγινα μέλος για να σας πω ότι χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σ αυτόν τον κόσμο, γιατί μέχρι τα 14 πίστευα ότι ήμουν καταραμένη, ότι είχα κάνει κάτι στην προηγούμενη ζωή μου και το πλήρωνα στην τωρινή. Συγνώμη αν σας μαύρισα την ψυχή...
30-12-2010, 16:02 #1677
το προβλημα σου ειναι αντιμετωπισιμο! ειχα συμμαθητρια που τραβηξε τα πανδεινα οσο δεν ηξερε τι να κανει.
μετα βρηκε ακρη με φαρμακα, της ηρθε περιοδος και αντιμετωπισε και την τριχοφυια και τα περιττα κιλα και ειναι κουκλιτσα τωρα.
αλλαξε γιατρο, βρες καποιον που να σου βρει τι χρειαζεσαι.
και διαβασε και στο ιντερνετ οσα περισσοτερα μπορεις για τις πολυκυστικες.
και φυσικα δεν ειναι η καταρα το συνδρομο αυτο, ξεκολλα!!
30-12-2010, 17:00 #1678Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by RENE
καλησπερα!!! που χαθηκαμε όλες??? τι εγινε???
κοριτσια τη βρήκα τη λύση στο πρόβλημα πολυκυστικες και περιοδος και λέγεται glucophaze. ειναι χαπι που ρυθμίζει την ινσουλιναιμία και σε συνδιασμο με περπατημα και κοψιμο της ζαχαρης με εχει κανει κανονικη γυναικα!!!
ο κυκλος σταθερος μεχρι 38 μερες το πολυ!
μιληστε γι αυτο στους ενδοκρινολογους οσες θελετε να αποφυγετε τα αντισυλλιπτικα!
και το πιο κουλο!!!! κανω επιτέλους ωορρυξίες και νιώθω κάθε στάδιο του κύκλου κανονικότατα!!!
δωστε σημαδια ζωης!!! μου λειψατε................:starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit:
Επίσης το θεωρώ από μη συνετό έως ύποπτο να προτείνεις προϊόντα με τόσο ενθουσιασμό λες και είναι κάποια πανάκεια που ανακάλυψες.
30-12-2010, 19:43 #1679
Click, φυσικά και δε πιστεύω πια ότι είμαι καταραμένη. Αυτό το πίστευα όσο ήμουν μικρή, χαζή και ανίδεη. Ο γιατρός μου είπε ότι με τα χάπια θα μπορέσει θα φύγει η ανεπιθύμητη τριχοφυία MAKPOΠPOΘEΣMA. Προς το παρόν τα χάπια μου έχουν ρυθμίσει την περίοδο. (Να φανταστείς έρχεται ακριβώς την ίδια μέρα κάθε μήνα!!!)
Τον τελευταίο καιρό έχω ψάξει αρκετά για αυτό το σύνδρομο στο ίντερνετ. Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα απ'ό.τι κατάλαβες είναι η απαίσια τριχοφυία μου που με βασανίζει χρόνια και ιδιαίτερα στο πηγούνι. Κάθε μέρα είμαι με το τσιμπιδάκι στο χέρι. Νιώθω πολύ άσχημα με την εικόνα μου και πολύ απαισιόδοξη... Δε μιλάω για το βάρος μου που ό.τι δίαιτα έκανα στο παρελθόν απέτυχε...
30-12-2010, 22:05 #1680Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by Misery
Δε μιλάω για το βάρος μου που ό.τι δίαιτα έκανα στο παρελθόν απέτυχε...
Νομίζω ότι αν είναι για κάτι που πρέπει να μιλήσεις είναι αυτό το θέμα. ʼλλωστε είναι η αιτία της χαμηλής αυτοεκτιμήσης και των πολυκυστικών . Μέχρι τώρα παρατηρώ πως ασχολείσαι με τα συμπτώματα και τις επιφανειακές λύσεις τους.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....