Results 1,786 to 1,800 of 1906
-
31-08-2011, 20:37 #1786
Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Ελπίζω να χαρήκατε τα μπανάκια σας και να επιστρέψατε πίσω όλο δύναμη από τις διακοπές σας. Mysery μπράβο σου τι καλά νέα που έχεις. 5,5 κιλά είναι μια πολύ καλή αρχή και εύχομαι και καλή συνέχεια στην προσπαθειά σου. Είπαμε είμαστε τα κορίτσια που παχαίνουμε και με τον αέρα οπότε η απώλεια για εμάς είναι σίγουρα μεγάλο κατόρθωμα. :yes:Όσο για τα παλιά μέλη ναι παρατήρησα ότι ήταν πολύ ζωντανό το φόρουμ και με πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Μου άρεσε πολύ και η δίαιτα της Πένυς να πω την αλήθεια την έκανα και ξεφούσκωσα. Μακάρι να ξαναμπεί και να γράψει αν έχει κρατήσει και τις υπόλοιπες εβδομάδες της δίαιτας αν τις έχει κρατήσει. Απ' ότι είδα έχει βάλει 4 εβδομάδες. Αν τρως μικρά και συχνά γεύματα και αποφεύγεις τα γλύκα το σώμα μας ανταποκρίνεται καλά. Τα γλυκά ανεβοκατεβάζουν το ζάχαρο με αποτέλεσμα να έχουμε φοβερές λιγούρες. Mysery σου έυχομαι και καλή αρχή στις σπουδές σου! Θα ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις. Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!
- 07-09-2011, 17:18 #1787
Καλσπέρα κορίτσια!!!
Επιτελους κι ενα θέμα μονο για κορότσια.
Μια ερώτηση έχω. Οι πολυκυστικές ωοθήκες φεύγουν τελείως ποτέ ή μόνο συρρικνώνονται;; έχω χάσει συνολικά 20 κιλά. Έπαιρνα αντισυλληπτικα αλλά τα βαρέθηκα μόλις εφτασα τα κανονικά μου κιλά και τα σταμάτησα. Τώρα είναι πρώτη φορά που περιμενω περίοδο χωρίς χάπια.Λετε να μου έρθει;; Πολύ θα το θελα!!!
10-09-2011, 11:07 #1788
Καλημέρα κορίτσια στην όμορφη παρέα σας! Τελικά υπάρχουν πολλές με αυτό το πρόβλημα! Και εγώ ταλαιπωρούμε εδώ και χρόνια. Κάποια στιγμή μετά από πολλές δίαιτες κατάφερα να μπορώ να διατηρώ τα κιλά μου σε φυσιολογικά επίπεδα και να θεωρούμε σχετικά αδύνατη! Έχω υψος 1,67 και είμαι 60 κιλά. Το ανώτερο που είχα φτάσει ήταν γύρω στα 70. Ενώ η περίοδος μου έρχεται πλέον κανονικά στην τελαυταία επίσκεψη σε γυναικολόγο μου είπε ότι η μια ωοθήκη μου είναι βαρυά πολυκυστική. Οπότε Βαρβαρα δε νομίζω οι κύστες να απορροφούνται. Θέλω βέβαια να ρωτήσω και γυναικολόγο αν γίνεται να εξαφανιστούν ή να απορροφηθούν. Τη δευτέρα θα ξαναπάω οπότε θα σου απαντήσω σε αυτό που είχες ρωτήσει. Ελπίζω να τα λέμε. Πολλά φιλιά σε όλες.
21-09-2011, 16:17 #1789
καλησπερα κοριτσια.να σας πω οτι κανω dukan ,μπαινω συνεχως στο site και νιωθω καλυτερα.ειμαι χαρουμενη που εχουμε η μια την αλλη.
στο θεμα μας τωρα,χθες μου πε ο γυναικολογος οτι εχω πολυκυστικες.
το θεμα μου ειναι οτι με την ακμη ,την τριχοφυια και τα κιλα ν ανεβαινουν η αυτοπεποιθηση μου θα πιασει πατο.φοβαμαι τα χειροτερα...
πηρα που πηρα 14 κιλα το καλοκαιρι αν μου δωσει και ορμονες ζητω που καηκαμε...
θελω να μου πειτε διαφορες που εχετε δει στο βαρος σας με τις πολυκυστικες και συμβουλες,
καθως και αν βλεπετε αποτελεσματα με διαιτα και γυμναστικη και κατα ποσο εχουν σχεση με τα προ-πολυκυστικων...περιμενω μ αγωνια....κουραγιο σε ολες
ξεχασα να σας πω οτι εριξα το κλαμα της αρκουδας...με πιεζω συνεχεια για να μην ειμαι down...ας γινω επιτελους αισιοδοξος ανθρωπος...σιγα σιγα τουλαχιστον...
επισης μηπως παιζει ρολο το οτι απο το τελος μαρτιου μεχρι τωρα η διατροφη μου ηταν μονο dukan φαση πρωτη και βουλιμικα με τεραστιες ποσοτητες;λετε να μου κανε αυτο τις πολυκυστικες;οι εξετασεις αιματος παντως χαλια απο τις πρωτεινες ουρικο οξυ αφηστε το...
01-10-2011, 00:34 #1790
ρε κοριτσια βοηθεια εχω φρικαρει...σας παρακαλω....
01-10-2011, 15:25 #1791
λυπαμαι παρα πολυ που δεν υπαρχει ανταποκριση.....πολυ κριμα......
06-10-2011, 21:17 #1792
Originally posted by wannabeskinny
καλησπερα κοριτσια.να σας πω οτι κανω dukan ,μπαινω συνεχως στο site και νιωθω καλυτερα.ειμαι χαρουμενη που εχουμε η μια την αλλη.
στο θεμα μας τωρα,χθες μου πε ο γυναικολογος οτι εχω πολυκυστικες.
το θεμα μου ειναι οτι με την ακμη ,την τριχοφυια και τα κιλα ν ανεβαινουν η αυτοπεποιθηση μου θα πιασει πατο.φοβαμαι τα χειροτερα...
πηρα που πηρα 14 κιλα το καλοκαιρι αν μου δωσει και ορμονες ζητω που καηκαμε...
θελω να μου πειτε διαφορες που εχετε δει στο βαρος σας με τις πολυκυστικες και συμβουλες,
καθως και αν βλεπετε αποτελεσματα με διαιτα και γυμναστικη και κατα ποσο εχουν σχεση με τα προ-πολυκυστικων...περιμενω μ αγωνια....κουραγιο σε ολες
ξεχασα να σας πω οτι εριξα το κλαμα της αρκουδας...με πιεζω συνεχεια για να μην ειμαι down...ας γινω επιτελους αισιοδοξος ανθρωπος...σιγα σιγα τουλαχιστον...
επισης μηπως παιζει ρολο το οτι απο το τελος μαρτιου μεχρι τωρα η διατροφη μου ηταν μονο dukan φαση πρωτη και βουλιμικα με τεραστιες ποσοτητες;λετε να μου κανε αυτο τις πολυκυστικες;οι εξετασεις αιματος παντως χαλια απο τις πρωτεινες ουρικο οξυ αφηστε το...
Γειά σου κουκλίτσα μου, Γεια σε όλες παλιές και καινούριες!!
Είμαι η Ευγενία μία από τις παλιές κυστοτσούπες.
Αρχικά θα ήθελα να σου πω να ηρεμήσεις γιατί έχεις κάτι πολύ συνηθισμένο για τις μέρες μας και αντιμετωπίσιμο. Τώρα που είσαι στην αρχή του προβλήματος ακόμα υπάρχουν λύσεις. Θα τηρήσεις την αγωγή του ενδοκρινολόγου και του γυναικολόγου σου και θα ρυθμιστεί η τριχοφυΐα και η ακμή σου. Με το βάρος σου , αν τρως σωστά και ασκείσαι όπως είπες θα πάνε όλα καλά. Εξάλλου η γυμναστική βοηθάει παντου. Κατά τη γνώμη μου απόφυγε μονοφαγικές δίαιτες . Προσπάθησε να έχεις πλήρη και υγιεινή διατροφή και θα πάνε όλα καλά και σε αυτό το τομέα. Οι πολυκυστικές είναι σύνδρομο συνήθως κληρονομικό δεν προκαλείται από δίαιτες. Οι κακές δίαιτες συνήθως όμως χαλάνε τον μεταβολισμό μας. Μακριά..
Τήρησε στο τονίζω τις αγωγές των γιατρών σου με ευλάβεια.
Φιλικά
Είμαι καλά. Σας παρακολουθώ με αγάπη. Πένυ, Ναταλία, Βαρβάρα, Νεκταρία, ʼννα μου λείπετε πολύ.
11-10-2011, 11:49 #1793
Καλημερα!
Ειμαι και εγω μια απο τις εξαφανισμενες! Οχι, δεν ελυσα το προβλημα των κιλων, ουτε της τριχοφυιας, ουτε ξεπερασα τις πολυκυστικες μου αλλα με καλυτερη διατροφη και λιγη γυμναστικη τα ρυθμισα λιγακι! Ακμη δεν εχω πλεον αλλα προσεχω να χρησιμοποιω κρεμες σμιγματορυθμιστικες! Εμενα με βοηθησαν πολυ.
Wannabeskiny ακου τι σου λεει η Ευγενια. Ξερει αυτη! Και μενα με βοηθησε πολυ με τις συμβουλες της αλλα κυριως με την γλυκητητα της!!!
Ευγενιτσα μου γλυκεια, μου λειψες!!! Σου στελνω την αγαπη μου, ενα γλυκο φιλι, και αφου λειπει και η Πεννυ, και μια αγκαλιτσα!!! <3
12-10-2011, 13:23 #1794
σας ευχαριστω πολυ αλλα ακουσα οτι τα αντισυλλυπτικα καλυτερα ν αποφευγονται και αρχικα να χαθουν τα περιττα κιλα.εχω δει τρομερη τριχοπτωση.τρομακτικη θα λεγα....δεν θελω να παρω χαπια.
12-10-2011, 14:09 #1795
Eχω και γω πολυκυστικες!Αλλα δε παιρνω αντισυλληπτικα.Προβλημα με τριχοφυια δεν εχω καθολου(περιεργο μαλλον γιατι βλεπω οτι ολες εχετε).Τα σπυρακια που ειχα απο την εφηβεια μου με εχουν σχεδον εγκαταληψει.Δε ξερω αν φταιει οτι εχω αλλαξει διατροφικες συνηθειες αλλα επιτελους!:tumble: Ο κυκλος μου ειναι καποιους μηνες αστατος και καποιους μηνες ερχεται κανονικα.Τους τελευταιους μηνες η μεγαλυτερη καθυστεριση που ειχα ηταν γυρω στη μια βδομαδα.
12-10-2011, 15:02 #1796
wow!χιλια μπραβο.τι τρως σε μια τυπικη μερα ας πουμε;ποσα κιλα κ υψος εχεις αν επιτρεπεται;απ οτι εχω καταλαβει παιζει τεραστιο ρρολο
12-10-2011, 17:05 #1797
Kανω ατκινς!Αρα μεχρι 20gr τη μερα υδατανθρακες!Ειμαι ακομα στην πρωτη φαση!Εχω αρχισει να πιστευω οτι οι πολλοι και κυριως επεξεργασμενοι υδατανθρακες φταινε τελικα σε πολλα.Σε μια τυπικη μερα θα φαω πρωτεινη(κοτοπουλο,χοιρινο ,ψαρι) με σαλατα!Παντα σαλατα ως συνοδευτικο ,ειναι βασικο!
Το "ειμαστε ο,τι τρωμε" σιγουρα ισχυει!Λογικο ειναι οταν κατεβαζα 2-3 σοκολατες καθε μερα να αφινιαζουν τα σπυρακια μου.
Τα κιλα μου τα λεω απο κατω στο τικερ,τωρα ειμαι 77(μπορει και 76 δεν εχω ζυγιστει εδω και μερες) και υψος 1.70.Θελω για αρχη να φτασω τα 65 και μετα βλεπουμε.
12-10-2011, 18:18 #1798
σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου.να σαι καλα.τα πας περιφημα.συνεχισε ετσι.
22-10-2011, 19:33 #1799
Καλησπέρα κορίτσια. Έμπαινα και γω στο site αλλά τελευταία όλο τρέχω και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Οι εποχές δυσκολεύουν και όταν εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα σε τρέχουν περισσότερο. Οι πολυκυστικές σίγουρα μας ταλαιπωρούν και είναι δύσκολο μέχρι να βρεις τον τρόπο να ζεις με αυτές. Μετά από πολλά χρόνια και μετά από πολλές δίαιτες όπως έχω ξαναπεί κατάφερα να ρυθμίσω το βάρος μου. Από την εμπειρία μου θέλει προσοχή στο ποιά δίαιτα θα ακολουθήσεις καθώς οι περισσότερες από μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ινσουλινοαντίστασης και χρειάζεται προσοχή ώστε να μην κάνει το ζάχαρο τραμπολίνο. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε παρατηρήσει (εγώ πάντως για πολλά χρόνια έντονα) ότι σας πιάνουν έντονες λιγούρες και θέλετε να φάτε εδώ και τώρα. Επίσης ότι όταν δείτε γλυκό δεν μπορείτε να αντισταθείτε και συχνα ξεκινάτε να φάτε μια κουταλιά και καταλήγετε να φάτε (ή αν δεν το κάνατε ευχαρίστως θα θέλατε) όλη την τούρτα. Συνεχώς βρείσκεστε σε έναν απίστευτο αγώνα με τα κιλά σας τα οποία με δυσκολία τα κρατάτε τα οποία έχουν την τάση να εμφανίζουν εκθετική αύξηση. Όλα αυτά έχουν να κάνουν το ότι το ζάχαρό μας ανεβοκατεβαίνει ιδιαίτερα όταν καταναλωθούν γλυκά και κυρίως πάστες κ.τ.λ. Συχνά έβριζα τον εαυτό μου βλέποντας τις αδύνατες φίλες μου πιστεύοντας ότι έγω έφταιγα και η χαζή θέληση μου που δεν μπορώ να κρατηθώ στην κατανάλωση φαγητού. Για να μην πολυλογώ μετά από χρόνια πείνας αλλά και περιόδων που δεν ήξερα τι έτρωγα βρήκα μια διατροφή που με κρατάει σε καλά επίπεδα. Η διατροφή ουσιαστικά κρατάει τα επίπεδα του ζαχάρου σταθερά στο αίμα. Είναι σαν αυτή που δημοσίευσε η Πένυ που εύχομαι όπου και να είναι να είναι καλά. Σκέφτομαι να την ξαναγράψω και πιστεύω ότι δεν θα είχε πρόβλημα ώστε όποιος θέλει να την ακολουθήσει να μην αναγκάζεται να ψάχνει στις σελίδες του forum. Μακάρι να μας έλεγε και άλλες εβδομάδες που της είχε γράψει ο διαιτολόγος γιατί τη βρήκα ιδιαίτερα αποτελεσματική. Επίσης αν η δίαιτα συνδυαστεί με μια ώρα περπάτημα λίγο δύσκολο βέβαια καθώς πλέον δεν περπατάμε αλλά τρέχουμε έχει τέλεια αποτελέσματα. Εγώ έχω σταματήσει να ζυγίζομαι και να φανταστείτε ήταν το πρώτο που έκανα κάθε πρωί.
22-10-2011, 19:34 #1800
γενικά: πρωί κάθε μέρα το ίδιο, μπορείς αν θες να αλλάξεις τα δημητριακά με 1 φέτα ψωμί ολικής και 1 κγ μέλι αλλά όχι πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Αυτά που σου λέω παρακάτω για γλυκό δεν ισχύουν τη μέρα που τρως μέλι. Εκείνη τη μέρα δεν επιτρέπεται άλλο γλυκό
ενδιάμεσα και προ ύπνου κάθε μέρα τα ίδια εκτός από την περίπτωση που ακολουθεί
Δύο φορές την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις το απογευματινό φρούτο με γιαούρτι 2% αλλά τότε δεν θα πιεις το βραδινό γάλα και θα φας μόνο ένα από τα επιτρεπόμενα φρούτα
Τρώμε 6 γεύματα την ημέρα, αλλά είναι απαραίτητο να τρως όλα όσα λέει.. σε τακτικές ώρες και τουλάχιστον 2,5 ώρες διαφορά ανάμεσα στα γεύματα. Σε αυτές τις ώρες.. ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ
Μέχρι 2 κγ ζάχαρη από καφέδες την ημέρα. Ότι παραπάνω καφέ.. ΣΚΕΤΟ!
επιτρέπεται 1 ποτό την εβδομάδα αλλά καλό είναι να το αποφεύγουμε
Απαγορεύονται οι χυμοί φρούτων. Τρώμε τα φρούτα ολόκληρα.. τα αχλάδια και τα μήλα με τη φλούδα
Αποφεύγουμε τις μπανάνες, και όταν τρώμε μήλο το απόγευμα δεν τρώμε το βραδινό φρούτο. Σε γενικές γραμμές προτιμάμε τα φρούτα που σου αναφέρω στην πρώτη μέρα.
Επιτρέπεται ένα γλυκό την εβδομάδα αρκεί να διαλέξεις κάτι μικρό και ελαφρύ χωρίς πολλές κρέμες και σαντιγύ και να το φας μετά από μεσημεριανό γεύμα. ΠΟΤΕ γλυκό απευθείας σε άδειο στομάχι. Εγώ προτιμώ αντί να φάω ένα γλυκό την εβδομάδα, να τρώω ένα σοκολατάκι (μαύρη σοκολάτα) κάθε μέρα μετά το φαγητό.
Αυτή είναι μία ολόκληρη μέρα..
1η μέρα
πρωί: 1 ποτήρι γάλα 1,5% και 2 κουτ. σούπας δημητριακά
ενδιάμεσο: 1 φρούτο (πορτοκάλι, ακτινίδιο,5 φράουλες, αχλάδι ή αν θες κάποιο άλλο ας είναι άγουρο.
Αυτό ισχύει για όπου λέει φρούτο)
μεσημέρι: 150 γρ. ψάρι ψητό, 30 γρ. ψωμί ολικής, 2 φλιτζάνια σαλάτα με 1 κγ λάδι
απόγευμα: 1 φρούτο
βράδυ: 1 τοστ με τυρί, 1 ντομάτα, 1/2 αγγούρι
προ ύπνου: 1 ποτήρι γάλα 1,5%, 1 φρούτο
2η μέρα
μεσημέρι: 2 μέτρια γεμιστά με ρύζι, 90 γρ. τυρί, 1,5 φλιτζάνι σαλάτα με 1 κγ λάδι
βράδυ: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 φλιτζάνι σαλάτα
3η μέρα
μεσημέρι: το ίδιο με τη δεύτερη μέρα
βράδυ: 1 τοστ με κασέρι, 1,5 φλ. σαλάτα
4η μέρα
μεσημέρι: 150 γρ. μπιφτέκι, 1 φλιτζάνι πουρέ ή ρύζι, 2 φλ. σαλάτα
βράδυ: 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 φέτα κασέρι, 1 ντομάτα
5η μέρα
μεσημέρι: 2 φλιτζάνια σπανακόρυζο, 60γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 πορτοκάλι
βράδυ: 1 τοστ με γαλοπούλα, 1 φλ. σαλάτα
6η μέρα
μεσημέρι: 150 γρ κοτόπουλο ψητό ή βραστό χωρίς πέτσες, 1 φλιτζάνι πατάτες φούρνου, 1,5 φλ. σαλάτα
βράδυ: 30 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1,5 φλ. σαλάτα
7η μέρα
μεσημέρι: 2 φλιτζάνια φακές, 40 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1,5 φλ. σαλάτα
βράδυ: 1 μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1,5 φλ. Σαλάτα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....