ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 101 of 128 FirstFirst ... 519199100101102103111 ... LastLast
Results 1,501 to 1,515 of 1906
    Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    Originally posted by bouliana
    ...............άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε...........

Σε έχουν πάρει χαμπάρι κυρά nadine......!!!!!!!!
    Κυρά Νadine?Mήπως θα μου πάρεις και πετινάρι όταν θα πας στο παζάρι,που θα κάνει κικιρικικί,να με ξυπνάει κάθε πρωί;
    Μπα...αποκλείεται!Τα πουλερικά είναι αλλού ταγμένα!Στο αίσθημα βου!Μην ξεχνιόμαστε...

bouliana μου,φαν του ζελοφάν,αυτό το κρυφοφάν μου κάνει κάτι σε κρυφογκέυ...!
    Στη ντουλάπα κρυβόσουν τόσο καιρό κοπελιά;Πώς τα πάμε με τα δικά μας;Όλα καλά;Για πες...Για πες...

Senior Member
    έλα ρε NADINE όχι κ κρυφογκέυ.κρυβόμουν δεν θα πει τίποτα....κρυφοδιατροφικάδι αταραγμένη. είμαι καλύτερα όμως. έχω κόψει τα βουλιμικά εδώ κ μερικές βδομάδες κ νιώθω πολύ καλύτερα.θα φανεί από το αν θα μείνω να παλέψω παρέα με σας η αν θα την κάνω στα κρυφά πάλι....

Senior Member
    καλησπερα!!!

Να χαιρετησω πρωτα πρωτα την ελληνικη Ναντιν που ηρθε στην παρεα μας! Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου κοπελα μου! Δυνατη θεληση στο θεμα της διατροφης με ομορφα αποτελεσματα! Και το πιο σημαντικο, ευχομαι να αποκτησεις ακομη ενα μωρακι που επιθυμεις τοσο πολυ! Οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!

Να χαιρετησω και την Bouliana! Συγχαρητηρια για την αποχη σου απο βουλιμικα!!!Μπραβο! Ευχομαι οπως σου ειπε και η Ευγενια να βρεις εναν ΚΑΛΟ ενδοκρινολογο και να σε οδηγησει σωστα σε εξετασεις και αγωγη!

Senior Member
    Σιγα μην ξεχασω την Ευγενιτσα μου!!!

Κοπελαρα μου γλυκεια!!!! Ευχομαι να εχεις μια πολυ ομορφη μερα! Αυριο περιμενω τα αποτελεσματα σου!!!

Και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να βρεθουμε και απο κοντα! Προς το παρων χαζευω την πολη σου.....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Κυρά Νadine?Mήπως θα μου πάρεις και πετινάρι όταν θα πας στο παζάρι,που θα κάνει κικιρικικί,να με ξυπνάει κάθε πρωί;
    Μπα...αποκλείεται!Τα πουλερικά είναι αλλού ταγμένα!Στο αίσθημα βου!Μην ξεχνιόμαστε...
    κικιρικουυυυυυυυυ!!!!

Senior Member
    Καλημέρα,πολυκυστοκόριτσα!
    Με την έλευση της "ελληνικής Ναντίν"αυτόματα εγώ εκπατρίστηκα!
    Αχ!Ξένος στον τόπο σου,ξένος και στα ξένα...Δύσκολο πράγμα η φάμπρικα!

"Κρυφοδιατροφικάδιαταραγμ� �νη",αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Εδώ στο φως,παρεούλα μας
    μια χαρά θα το παλέψουμε!Το'χουμε,σου λέω!Αφού σε βλέπω!Είσαι σε πολύ καλό δρόμο
    κι έρχονται μόνο τα καλύτερα!"Ο επιμένων Ελληνικά",αν μου επιτρέπεται βέβαια πλέον να το λέω...

--->http://www.youtube.com/watch?v=zIoYiHno5RE

Senior Member
    Δε μου λες κικιρικουκοπελιά,αυτό με την Πάτρα ήταν τώρα απαρίτητο;Βαλτή είσαι;
    Επειδή τη χαζέυεις εσύ,πρέπει εμείς να αναστενάζουμε;Με τον πόνο μας παίζεις;Αχ...

Senior Member
    Νekky και κυρά ξενόφερτη σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. εκτός των άλλων με κάνατε κ γέλασα.!!ειδικά με το κοκκόρι!

Senior Member
    Και Ναί κατάφερα επιτέλους να μπώ γιατί πιστέψτε με οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος μου λίγος...γκρ...
    κατά τα άλλα κοριτσάρες μου είμαι μία χαρά!! Και εννοείται πως συνεχίζω απτόητη.. Σας τρόμαξα που δεν μπήκα την Τετάρτη, εεε?? Και όμως και ο διαιτολόγος μου ήρθε και ένα ακόμα παλιοκιλό έφυγε απο πάνω μου. Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά στην δική μου περίπτωση θεωρώ οτί είναι καλή απώλεια!!

Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν παίρνω ανάσα από τη δουλειά και επιπρόσθετα ασχολούμαι και με τις δουλειές του σπιτιού.. Ξέρετε καλοκαιρινά.... ανανέωση και δεν συμμαζεύεται..

Ναταλάκι μου περιμένω να μου πείς νέα του ερωτά μου! Πώς είναι?? Δεν έχω αδειάσει η αναίσθητη να της κάνω ένα τηλέφωνο.. εσύ γκρινιαρούλι μου καλά μου είσαι??

Senior Member

Για σένα κυρά nadine.... μωρό μου!!

τα ζουζούνια τραγουδούν για την πιο ζουζουνιάρικη γκόμενα της θεσσαλονίκης....
    που 'σουνα καλέ εχθές ??? που σε πήρα οκτώ φορές?? και δεν ήσουνα εκεί?? μήπως είχες πάει λαική??

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ........κρυφοδιατροφικάδιαταρ αγμένη. είμαι καλύτερα όμως. έχω κόψει τα βουλιμικά εδώ κ μερικές βδομάδες κ νιώθω πολύ καλύτερα.θα φανεί από το αν θα μείνω να παλέψω παρέα με σας η αν θα την κάνω στα κρυφά πάλι....
    Τώρα κοριτσάκι είμαστε εδώ για σένα!!!! όλες για μία και μία για όλους!! συνηθισμένο.. μα για κάποιους μοναδικό!! όλα θα τα αφήσεις πίσω. Αξίζεις πολλά και δε μένει παρά να το εμπεδώσεις!!! εμείς το έχουμε ήδη δει!! Συνέχισε δυνατά καρδούλα μου!!

Senior Member
    Originally posted by Nekky
    Σιγα μην ξεχασω την Ευγενιτσα μου!!!

Κοπελαρα μου γλυκεια!!!! Ευχομαι να εχεις μια πολυ ομορφη μερα! Αυριο περιμενω τα αποτελεσματα σου!!!

Και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να βρεθουμε και απο κοντα! Προς το παρων χαζευω την πολη σου.....
    σε ευχάριστώ για όλα κοριτσάρα μου!!! και να είσαι σίγουρη πως θα τα πούμε από κοντά!!! Κάποια στιγμή θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε!! και πάλι σε ευχαριστώ ματάκια μου!!!

Μα πιο πολύ σε ευχαριστώ που κάνεις την Ναταλία να σκάσει από την ζήλεια της... χεχεχε. 1) που βλέπει την Πάτρα σε φώτο... ξέρει αυτή... 2) που βλέπει την αγάπη μας ολοένα να μεγαλώνει.. θέλει βλέπεις αποκλειστικότητα..χα!!

Πάρε κοριτσάκι μου και ένα τραγουδάκι με όλη μου την αγάπη..

http://www.youtube.com/watch?v=DllLo...eature=related

Senior Member
    ........................
    Με την έλευση της "ελληνικής Ναντίν"αυτόματα εγώ εκπατρίστηκα!
    Αχ!Ξένος στον τόπο σου,ξένος και στα ξένα...Δύσκολο πράγμα η φάμπρικα!...........
    Αφού μεταναστεύεις που μεταναστεύεις... δεν έρχεσαι πρός τα Νότια??? εδώ τους ξενόφερτους τους έχουμε στα όπα όπα..(επίκαιρο..) Σκέψου πόσο όμορφές στιγμές έχεις ζήσει όταν ήρθες προς τα κάτω.... και είμεθα έτοιμοι να σου προσφέρουμε άλλες τόσες.... και εγώ και οι συμπατριώτες μας σε περιμένουμε.. Δεχόμεθα και γκρινιάρες !!

Senior Member
    Αυτά από μένα...... και πολλά πολλά φιλάκια σε όλες παρούσες και απούσες...

Καληνύχτα ομορφιές μου!!!!

Junior Member
    Καλημέρα κορίτσια.
    Όπως φαίνεται μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια.
    Γιατί όχι απλά δεν ξεκίνησα αλλά αντίθετα αφίερωσα πάλι στο φαγητό.
    Ετοιμάζω τα γενέθλεια του μικρού και βρήκα καινούριες συνταγές σε εκείνο το άτιμο site(συνταγές της παρέας).Είπα να τις δοκιμάσω πρώτα γιατί πέρσι την πάτησα με πράγματα που δεν βγήκαν καλά.

Ένα θετικό είναι ότι βρήκα ένα φούρνο με πολύσπορο ψωμί πολύ ωραίο και καθόλου αλμυρό.Και γενικά άρχισε να μπαίνει η απόφαση μέσα στο μυαλό μου χωρίς να ζορίζομαι τόσο πολύ μόνο με την ιδέα.

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω εξετάσεις αίματος να δω τον θυρεοειδή μου και τα λιπίδια και θα ασχοληθώ σοβαρά με τις πολυκυστικές ωοθήκες.Θα το πω και στον ενδοκρινολόγο που πηγαίνω για τον θυρεοειδή.
    Και σε αυτόν τον τομέα είμαι πολύ αμελής.
    Μου άλλαξε τη δόση τον Σεπτέμβριο και έπρεπε να κάνω εξέταση αίματος σε τρεις μήνες (δηλ. Δεκέμβριο) και δεν έχω κάνει ακόμα.
    Θα με αρπάξει πάλι όταν πάω.
    Καλή συνέχεια σε όλες!