ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 105
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 105 of 128 FirstFirst ... 55595103104105106107115 ... LastLast
Results 1,561 to 1,575 of 1906
    Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!!!
    το θεμα εχει 63 σελιδες κ δυσκολευομαι να το διαβασω....
    θελετε να μου πειτε ενδεικτικα για εμας που εχουμε πολυκυστικες τι πρεπει να κανουμε για να χασουμε βαρος?
    επεισης πως αντιμετωπιζετε τις πολυκυστικες?εγω επαιρνα αντισυλλιπρικα αλλα μου χαλασαν το σωμα εκανα κυτταριτιδα εκανα χολυστερινη κλπ κλπ και τα εκοψα...τωρα παλι δεν εχω περιοδο κ δεν ξερω τι να κανω

Junior Member
    Επικοινώνησα με τη διαιτολόγο που πήγαινα και μου είπε ότι μπορώ να αντικαταστήσω στις δίαιτες που ήδη έχω τα προϊόντα (ψωμί,μακαρόνια κλπ) με ολικής άλεσης ή πολύσπορο και τα φρούτα να είναι τα πιο άγλυκα.Και φυσικά άσκηση.
    Μου πρότεινε να μιλήσω και με τον ενδοκρινολόγο και ίσως να πάρω το glucophage(φάρμακο για το διαβήτη).
    Μου είπε ότι κάποιες πελάτισες με πολυκυστικές το παίρνουν για σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα.

Senior Member
    και επιτέλους διψήφιο!!!!!!

99.4 !!!!!!!!!!!!!!

συγνώμη που δεν γράφω αλλά έχει πέσει πάλι πολλή δουλειά στο γραφείο και δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος. φιλιά πολλά σε όλες!!

Senior Member
    κορίτσια και κάτι που ξέχασα. επιτέλους αδιαθέτησα χωρίς χάπια μετά από 3 χρόνια!!! η απώλεια κιλών κάνει την δουλειά της. περιμένω τα νέα σας.

φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!

Senior Member
    Μπράβο eugenia,μακάρι να λυθεί το πρόβλημα επιτέλους.Είναι εκνευριστικό πολύ, να έχεις όλα τα νεύρα και την ένταση και να μην έρχεται η σκασμένη η περίοδος! Δε γίνεται να χαπακωνόμαστε μόνιμα! Συνέχισε να χάνεις λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται,σε όλους τους τομείς!

(θα αργήσω να δω 9 όπως φαίνεται,η ζυγαριά μου είναι ακλόνητη)

Senior Member
    eugenia τι να πω,συγχαρητήρια για την απώλεια και όσο για το γεγονός οτι σου ήρθε η περίοδος ,είναι ακριβώς γιατί είσαι στο στάδιο που η σκληρή δουλειά ανταμοίβεται για να μπορέσεις να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος....μου δίνεις θάρρος.

Senior Member
    ευχαριστώ κοριτσάρες μου!!!!!

νεράκι μου υπομονή. συνέχισε και θα τα καταφέρεις. είμαι σίγουρη. άντε πάμε προχωράμε δυνατά!!! σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. και περιμένω να ακούσω τα καλυτερα και για σένα. η διατροφή πως πάει??

μπουλιάνα μου, σε ευχαριστώ πολύ!!! και ναι εχεις δικιο η περίοδος που ηρθε, η άνεση στα ρούχα και η απώλεια των κιλών μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. και θα τα καταφέρω!!! και εσύ!! σε διαβεβαιωνω. Αλήθεια πως τα πας?? θέλω να μαθαίνω νέα σου.

φιλιά πολλά

Senior Member
    μπραβο ρε ευγενια. υποκλινομαι. ετσι, κρατα εσυ γερα....γιατι εγω... ανηφορησα παλι.

Senior Member
    Ευγενία μου η διατροφή μια χαρά πάει,κόλλησα όμως και έχω και κατακράτηση και νεύρα μαζί! Η διαιτολόγος λέει να κάνω υπομονή,είναι φυσιολογικό,εγώ πάλι από υπομονή,δεν έχω αποθέματα πια...
    καλημέρα

Junior Member
    Μακάρι κι εγώ να δω διψήφιο νούμερο κορίτσια!
    Σήμερα υπέκυψα στο γλυκό.Είχα να φάω γλυκό 1 εβδομάδα και είχα πει ότι θα αρχίσω να κάνω σωστά το διαιτολόγιο.
    Κράτησα χαρακτήρα εως σήμερα μόνο στο θέμα "γλυκό" .Το διαιτολόγιο δεν το ακολούθησα αλλά έτρωγα πολύ λίγο κι
    έχασα 1,5 κιλά σε 1 εβδομάδα αλλά σήμερα τα είχα ξαναβάλει και μου την έδωσε.
    Αλλά θα συνεχίσω!
    Μου δίνετε κουράγιο.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    μπραβο ρε ευγενια. υποκλινομαι. ετσι, κρατα εσυ γερα....γιατι εγω... ανηφορησα παλι.
    ευχαριστώ ρε συναδέλφισσα!! άντε κι εσύ ξαναξεκίνα. το εφταράκι το έχουμε στην τσέπη. περιμένω να ακούσω καλά νέα. Προγραμματίζω ταξιδάκι προς τα πάνω αλοιμονό σου αν δεν σε δώ.

Senior Member
    Originally posted by nera
    Ευγενία μου η διατροφή μια χαρά πάει,κόλλησα όμως και έχω και κατακράτηση και νεύρα μαζί! Η διαιτολόγος λέει να κάνω υπομονή,είναι φυσιολογικό,εγώ πάλι από υπομονή,δεν έχω αποθέματα πια...
    καλημέρα
    κάνε λιγάκι υπομονή ακόμα ρε κουκλίτσα!! Αφού το λέει η διαιτολόγος κάτι θα ξέρει παραπάνω. Όσον αφορά την κατακράτηση προσπάθησε να μειώσεις λιγάκι το αλάτι και κολύμπα ή ασκήσου με κάποιο άλλο τρόπο. Θα το βοηθήσεις..Εγώ λατρευω την θάλασσα και το κολύμπι. και όσο ελεύθερο χρόνο έχω εκεί τον διαθέτω.
    Φιλιά πολλά!!!:saint2:

Senior Member
    Originally posted by Ναντίν
    Μακάρι κι εγώ να δω διψήφιο νούμερο κορίτσια!
    Σήμερα υπέκυψα στο γλυκό.Είχα να φάω γλυκό 1 εβδομάδα και είχα πει ότι θα αρχίσω να κάνω σωστά το διαιτολόγιο.
    Κράτησα χαρακτήρα εως σήμερα μόνο στο θέμα "γλυκό" .Το διαιτολόγιο δεν το ακολούθησα αλλά έτρωγα πολύ λίγο κι
    έχασα 1,5 κιλά σε 1 εβδομάδα αλλά σήμερα τα είχα ξαναβάλει και μου την έδωσε.
    Αλλά θα συνεχίσω!
    Μου δίνετε κουράγιο.
    ʼστο πονεμένη ιστορία τα γλυκάκια.. κ εγώ σήμερα έφαγα ένα παγωτό τρέλα (!!!) Αλλά αύριο αποτοξίνωση, τι να κάνουμε??Θέλει πολύ δρόμο για την Ιθάκη... Υπομονή κάνε. Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη !! πάμε δυνατά !!

Senior Member
    ευγενια ποτε ερχεσαι? στειλε κανενα u2u

Senior Member
    Κοριτσάκι Πέμπτη βράδυ θα είμαι επάνω. θα σου στείλω πμ