Results 1,636 to 1,650 of 1906
-
11-10-2010, 13:45 #1636
Originally posted by mineli899
λοιπον καλημερα και απο μενα!!!smart εγω δεν ειχα ποτε πολυκυστικες και απεκτισα λογο παχους 1.72 και 120 κιλα και ειχα και εχω θυροειδη πολλα χρονια εκανα και το παιδακι μου και ολα μια χαρα οταν ομως πηρα αυτα τα κιλα η περιοδος μου ερχεται καθε 2 μηνες οποτε ειναι καθαρα βαρους!!!!και επειδη θελω πολυ να κανω δευτερο παιδι θα παω να κανω sleeve ωστε ολα μου τα προβληματα να λυθουν ειναι πεντε χρονια που το παλευω!!
- 11-10-2010, 13:54 #1637
Και πριν φύγω τρέχοντας να ετοιμαστώ για δουλειά.. θέλω να απευθύνω ένα σημαντικό ερώτημα!!!
ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;
Καλό απόγευμα!!
11-10-2010, 13:57 #1638
Originally posted by pennyV
Originally posted by bouliana
εγώ έχω μια απορία?η περίοδος σου έρχεται κανονικά?
11-10-2010, 14:33 #1639
Originally posted by pennyV
Originally posted by mineli899
λοιπον καλημερα και απο μενα!!!smart εγω δεν ειχα ποτε πολυκυστικες και απεκτισα λογο παχους 1.72 και 120 κιλα και ειχα και εχω θυροειδη πολλα χρονια εκανα και το παιδακι μου και ολα μια χαρα οταν ομως πηρα αυτα τα κιλα η περιοδος μου ερχεται καθε 2 μηνες οποτε ειναι καθαρα βαρους!!!!και επειδη θελω πολυ να κανω δευτερο παιδι θα παω να κανω sleeve ωστε ολα μου τα προβληματα να λυθουν ειναι πεντε χρονια που το παλευω!!
11-10-2010, 16:34 #1640
Καλησπεεεερα σε ολα τα ομορφοκυστοκοριτσα εδω!!!
Πεννυ ποσο χαιρομαι που επεστρεψες!!! Θα μας λυνεις ολες τις αποριες!!! :roll:
Και σχετικα με το θεμα μας εχω να προσθεσω οτι απο την ανοιξη εχω παρει μερικα (4) κιλακια και αμεσως ο κυκλος μου αλλαξε. Μεγαλωσε παλι και εφτασε τις 35 μερες. Οταν ειχα χασει βαρος ειχα κατεβει στις 30 (οπως παντα δηλαδη) Και πριν χασω βαρος ημουν στις 45 με 50 μερες.
Πως ομως θα ξαναπαρω την αποφαση να μπω σε προγραμμα να κατεβω αλλα 10 κιλακια (για αρχη)??? Αχ και παλι αχ!
Την λυση την ξερω αλλα δεν μπορω να μου επιβληθω βρε κοριτσια... Κανω 2 εβδομαδες προσπαθεια και ξανασταματαω...
Ενι γουει
Σας αφηνω...παω να χουχουλιασω λιγακι!
Ευγενια που εισαι????
φιλιαααα
12-10-2010, 10:23 #1641
aaaaaaaaaaaaax!πάρει μετά από 50 μέρες πήρα primolut.ποτέ δεν θα έρθει από μόνης της.δεν έχω ούτε κύκλο ούτε τίποτα.
12-10-2010, 12:19 #1642
Συννεφιασμένες και μουντές καλημέρες σήμερα, που ο καιρός έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει!! Τί κάνετε κορίτσια μου; Εγώ για να πω την αλήθεια ψιλοσέρνομαι σήμερα και το μόνο που θέλω είναι να χουχουλιάζω!
Καλημέρα Νεκταρινάκι! Και μένα μου έχουν μπαστακωθεί 11 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και η ρημάδα η ζυγαριά μου δεν λέει να κουνήσει βήμα! Φλερτάρει ανάμεσα στο 87 και το 88 εδώ και πολύ καιρό παρ'όλο που η διατροφή συνεχίζεται κανονικά και με συνέπεια. Ευτυχώς ο κύκλος μου επανήλθε σταθερός, καθώς το δικό μου όριο είναι τα 90.. από κει και πάνω χάνεται η μπάλα και πάμε στις 50-60 μέρες! Κρατώ την αισιοδοξία μου ότι η κατάσταση θα επανέλθει στα φυσιολογικά σύντομα.. να χάνω δηλαδή έστω και λίγο κάθε βδομάδα για να μη με παίρνει από κάτω!
Αυτό που λες ότι πρέπει να μας επιβληθούμε είναι απόλυτα σωστό.. αλλά μη το εκβιάζεις κιόλας! Όταν ψυχολογικά είσαι καλά και έτοιμη, θα δεις πως θα μπορέσεις να ξαναμπεις στους ρυθμούς σου! Η μισή δουλειά γίνεται στο μυαλό.. και καλό είναι να το περιμένουμε να συντονιστεί κι αυτό για να κάνουμε τη σοβαρή προσπάθεια! Πιστεύω πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμη τα βουνά με τη στασιμότητα 2 και παραπάνω μηνών!
bouliana καταλαβαίνω τί περνάς, είναι άδικο να χαπακωνόμαστε για μία τόσο φυσιολογική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού.. αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όλα αυτά τα ορμονο-χάπια κάνουν απίστευτες κατακρατήσεις με πρηξίματα και φουσκώματα! αντισυλληπτικά έχεις πάρει ποτέ; Τις περισσότερες φορές βοηθούν αρκετά..
Σμαρτάκι στην ερώτηση "κερδίζω τίποτα;" απαντώ με στόμφο!!! ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΩΝ!!!
Φιλάκια πολλά σε όλες!!
12-10-2010, 12:51 #1643
σε τι βοηθάνε, τα αντισυλληπτικά γιατί όλοι τελευταία λένε οτι τα δίνουν οι γιατροί για να πουλάνε κ οτι δεν κάνουν κακό αλλά δεν βοηθάνε σε τίποτα κιόλας.τζάμπα χαπάκωμα δηλ.ξες κάτι πάνω σε αυτό?εγώ πάντως είμαι προκατειλημένη απέναντι τους.
12-10-2010, 13:23 #1644
αααααααααα οοοοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιι ιιι!!!
δεν καταλαβες καλα!!!
εγω σε ομαδα γκαντεμηδων ΔΕΝ προτιθεμαι να μπω!!!
:smirk:
12-10-2010, 14:18 #1645
Originally posted by bouliana
σε τι βοηθάνε, τα αντισυλληπτικά γιατί όλοι τελευταία λένε οτι τα δίνουν οι γιατροί για να πουλάνε κ οτι δεν κάνουν κακό αλλά δεν βοηθάνε σε τίποτα κιόλας.τζάμπα χαπάκωμα δηλ.ξες κάτι πάνω σε αυτό?εγώ πάντως είμαι προκατειλημένη απέναντι τους.
Για μια νορμάλ (μη πολυκυστική) γυναίκα τα αντισυλληπτικά περιέχουν τη σωστή ποσότητα ορμονών για να αναστείλλουν την ωορρηξία, που είναι και ο βασικός παράγοντας για το πότε θα έχουμε την επόμενη περίοδο! Παίρνεις 21 χαπάκια (ωορρηξία γιοκ), σταματάς 7 μέρες και σου έρχεται περίοδος. Τόσο απλά!
Σε μας τώρα.. επειδή το ωάριο μεγαλώνει με πολύ αργούς ρυθμούς (λόγω των κυστών) ο οργανισμός το παλεύει πολύ μέχρι να δει ότι δεν γίνεται να το ωριμάσει και να κάνει ωορρηξία.. οπότε ολόκληρος ο μηχανισμός παίρνει 40-50-60 μέρες ίσως και περισσότερο. Δεν ξέρω τί ακριβώς πηγαίνει τόσο στραβα στις ορμόνες που να υπάρχει παντελής έλλειψη περιόδου.. πάντως κάπως έτσι εξηγείται το γιατί τα αντισυλληπτικά είναι το μόνο φάρμακο για μας. Βγαίνει απ'τη μέση η ωορρηξία και η μήτρα αποβάλλει το περιεχόμενό της στις 28 μέρες.
Όλα αυτά βέβαια ωραία και καλά μέχρι που αρχίζεις τις προσπάθειες για παιδί, οπότε και αλλάζει η τακτική αντιμετώπισης. Εκεί χρειάζεται υπομονή και έμπειρος γιατρός για να "παίξει" με τις ορμόνες και να πετύχει γόνιμη ωορρηξία.
Υπεραπλουστεύσεις όλα αυτά σε μία εξαιρετικά πολύπλοκη ισορροπία, που σε μας - δυστυχώς - είναι εκ προοιμίου διαταραγμένη!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο
Smart εμείς οι γκαντέμηδες δεν είμαστε κακά παιδιά.. μη μας απορρίπτεις πριν μας γνωρίσεις πρώτα!!
12-10-2010, 14:32 #1646
χαχα
δε σας απορριπτω καλα μου παιδια
απλα απορριπτω την ιδεα να νιωσω οτι ειμαι γκαντεμισσα -το χω νιωσει τοσες πολλες φορες αυτο στη ζωη μου και για τοσο σοβαρους λογους που πλεον απλα ΑΡΝΟΥΜΑΙ!
εγω λεω να βγαινετε κ εσεις σιγα απο την ομαδα γκαντεμηδων
16-10-2010, 21:10 #1647
Καλησπέρα Σαββατοβραδιάτικικη και βροχερή!! Τί μου κάνετε βρε κοπελιές; Κάποτε είχαμε και κάτι γκεστ σταρς, έμπαιναν.. έπαιρναν και καμιά αράχνη απ'τις γωνίες, έκαναν και λίγο ξεσκόνισμα, τώρα τίποτα! Εκείνο το κλειδί που αφήναμε κάτω απ'το πατάκι τώρα το αφήνουμε πάνω στην πόρτα και πάλι δεν τσιμπάνε κάτι παλιές αγάπες που μας ξέχασαν! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να δώσετε και κανένα παρόν!!
Σμαρτ δεν έχεις και πολύ άδικο... γκαντεμιές στη δουλειά, γκαντεμιές στο σπίτι, γκαντεμιές παντού! Μακάρι να μπορούμε το μυαλό μας τουλάχιστον να το κρατάμε πάντα ελεύθερο και ανοιχτό!!
17-10-2010, 18:16 #1648
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι(αλά Ζουμπουλία)Γεμάτο αράχνες είναι εδώ μέσα!Θέλεις επίσκεψη κι από guest star,τρομάρα σου!
Έτσι κάνεις και σπίτι σου,όταν περιμένεις κόσμο,οικοδέσποινα,έρωτε αγιάτρευτε,γκουρού και δε συμμαζεύεται;Ντροπή!
18-10-2010, 10:22 #1649
Με φωναξε κανεις?
18-10-2010, 14:07 #1650
Γεια σας,
είμαι καινούριο μέλος στο site αυτό. Έχω κι εγώ ΣΠΩ και ευτυχώς στάθηκα τυχερή που μετά από πολύ χρόνο και κόπο βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της δύσκολης απώλειας κιλών, καθώς έχασα 24 κιλά και τώρα απλά συνεχίζω τη συντήρησή μου 1 1/2 χρόνο μετά κάνοντας γυμναστική και υγιεινή διατροφή.
Είναι υπέροχο να νιώθεις ο ίδιος άνθρωπος σε άλλο σώμα. Στη ζωή κορίτσια γίνονται θαύματα απλά να έχουμε υπομονή και πίστη πάνω απ όλα στον ίδιο μας τον εαυτό!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή