Results 1,711 to 1,725 of 1906
-
09-02-2011, 00:05 #1711
Μιλησε καποια για μενα??
Με φωναξε η Ναταλιτσα μου?
Καλησπερα αγαπημένες! Ζεναρνι παρόν μετά από προβλήματα και αισθητη (ε, ε εεεεεε? πειτε παιδια ποσο φανηκε!!) απουσία.
Περνάω μεταδιπλωματική φάση, και η βουτια στον κατεξοχην κοσμο του μη φοιτητη δε με αρεσει καθολου, που λετε κ εσεις στο Βορρα. Ως φοιτητρια, βλεπετε, ολο κ καποια δουλιτσα ειχα για το χαρτζιλικι μου, γεμιζαν οι μερες, εκανα κ το κουμαντο μου στα οικονομικα. Τωρα τελειωσα τη σχολή στη χειροτερη δυνατη συγκυρια, ψαχνω μανιωδως για δουλεια κ νιωθω κολλημενη καπου στα 16, με πολλες περισσοτερες ωρες στο σπιτι, κατι που δε με ψηνει κ πολυ!! Πεφτω ανα περιοδους κ ψυχολογικα, που θελω τοσα να κανω κ να προχωρησω τη ζωη μου κι νιωθω στασιμη.. κ δενει το γλυκο.
Δεν ειναι ολες οι μερες ετσι, αλλα πολλες ειναι και παλευω λιγουλακι με την διαθεση μου.. και οι ψευτοδουλιτσες που βρισκω (τυπου project, πιο part time δε γινεται) απλα με ξεγελουν!
Αυτο ειχε κ το λογικο επακολουθο να ρημαξει κ λιγο η διατροφη μου. Ειχα δει 80,9 καπου στον Απρίλη, μετα επεσε φουλι διπλωματικη, εφτασα 84 το καλοκαιρι κ επαιζα +/- 1. Τα Χριστουγεννα ηταν το τελειωτικο χτυπημα, και 1η Γενάρη είδα 86,5! Τα πηρα λοιπον με την παρτη μου και ανασκουμπώθηκα. & Φλεβάρη προ περιόδου ζυγιστηκα και είδα ενα ωραιότατο 85,2 και περιμένω να φυγουν οι επισκέψεις για να δω ποσο ειμαι. Περιττο να πω πως ξεκινησα Πεννοδιατροφη.. (και θα εκτιμουσα αν το Πενιδιον ανεβαζε κανα μενου να ουμε!)
Κατα τα αλλα χαιρομαι που ξαναβρηκα το παρεακι μου. Μου εχετε λειψει πολύ ολες, αλλα μαλλον σ οποια αγκαλια κ να κοιμαστε, μαζι ξυπναμε ολες μαζι! Πεννου, αρχηγε, που χωρις εσενα παραλύει το συμπαν.. Ευγενακι υπέροχο, Ναταλια απεριγραπτη, Νεκκυ αγαπησιαρα.. Μαζι μ αυτες καλωσορίζω την Μιζερι που ελπιζω να αφησει συντομα το ονοματακι της στα σκουπιδια, και το βικακι!
Φιλιά τσουπρες,
χειμωνιαζει κ οι κατεργαρες στους γνωστους παγκους!
- 09-02-2011, 11:32 #1712
Κ α λ η μ ε ρ α ! ! !
Αχ πολύ χαίρομαι που επέστρεψε η Πεννυ και έγινε η αφορμή να μαζευτούμε πάλι!!!
Και επειδή δεν λείπει ο Μάρτης απ? την Σαρακοστή? εδώ είμαι!!!!
Πέννυ μου χαίρομαι πολύ που επέστρεψες!!! Παραχωρώ στο ξεραχνιαστήρι στα χέρια σου και καλή παρεούλα από δω και πέρα! Μέχρι και τον Σπάιντερ μαν σκότωσα για να μη μας ενοχλεί! ʼντε γίνε η αφορμή να ξεσηκωθούμε και εμείς να στρωθούμε σε καμιά Πεννοδιατροφή!
Ευγενίτσα μου ευχαριστώ για το μεγάλο φιλάκι! Καλέ μου έλειψες! Ούτε στο φατσοβιβλίο μπαίνεις πια?και σε έχασα.
Τώρα που γύρισε ο μεγάλος σου έρωτας θα τα λέμε πιο συχνά? Ε?
Μιζερι μην ακούσω ξανά για αρκουδοχιμπατζινα! Αγάπα τον εαυτό σου όπως είναι! Είμαι σίγουρη ότι έχεις υπέροχα χαρακτηριστικά επάνω σου είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά!
Αρνάκι άσπρο και γλυκό, εύχομαι να βρεις αυτό που ακριβώς ψάχνεις και έχεις στο μυαλό σου σαν ιδανικό!
Δεν σε χαλαλίζουμε για κάτι λιγότερο ή παρτ ταιμικο!! (που την βρήκα τέτοια λέξη?) Αξίζεις μεγάλα πράγματα!
Ναταλοκαρδιοκλέφτρα εσένα τι να σου πω! Είσαι η ζωή της παρέας! Έχεις χάρισμα κορίτσι μου! Love you!
Φιλάκια σε όλες τις κοπελούδες εδώ και χαίρομαι που θα τα λέμε πιο συχνά! :bouncy:
09-02-2011, 15:59 #1713
Και ναι λοιπόν... εμφανίστηκαν!!!! Αννούλι μου γλυκό τί κάνεις;;; Έχει περάσει τόσος καιρός που έχουμε να τα πούμε που δεν ξέρω από πού ν'αρχίσω! Βέβαια μου δίνεις μια ιδέα για το τί μεσολάβησε όλο αυτό το διάστημα μ'αυτά που μας γράφεις και θα σου πω ένα πράγμα. Μ'αυτό το καταραμένο +/- 5 νομίζω πως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μια ζωή και να το παλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε χωρίς να το αφήνουμε να μας παίρνει από κάτω. Είσαι σε φάση περίεργη που την έχουμε περάσει όλοι, αλλά η ζωή έχει ένα μαγικό τρόπο να βρίσκει το δρόμο της και κανείς δεν πάει χαμένος... να δεις που θα στρώσουν τα πράγματα!
Όσο για τη διατροφή, δεν σε φοβάμαι καθόλου εσένα! ακόμα κι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα αν δούμε πού ήσουν και που είσαι, η απώλειά σου είναι τεράστια!! Για οτιδήποτε χρειάζεσαι δεν νομίζω να πρέπει να το πω ότι η συμπαράστασή μου είναι δεδομένη! Όσο για τα δικά μου τα ενδιάμεσα.. θα τα γράψω κάποια στιγμή που δεν θα έχω άλλα 2 στόματα δίπλα στ'αυτιά μου να μπουρδουκλώνουν την αυτοσυγκέντρωσή μου!
Νεκταρίνι μου ευχαριστώ που μου παραδίδεις το ξαραχνιαστήρι, αλλά να μην ξεχνάμε και τα πόστα του ο καθένας! Ο Σπάιντερ δεν πέθανε για το τίποτα.. μην εμφανιστούν τίποτε ξαδερφάκια του εδώ μέσα και δεν τους κοπεί ο βήχας άμεσα!!!
Ευγενούλι πού είσαι;;;;;
Καλό Τεταρτοαπόγευμα να έχουμε όλοι, και ελπίζω σε νέες εμφανίσεις σύντομα!! Φιλάκια πολλά κυστοκοπελιές
10-02-2011, 12:18 #1714
Καλημέρες ηλιόλουστες! Ελπίζω να μη μου ξυπνήσατε έτσι...
10-02-2011, 21:20 #1715
Καλησπέρα
εγω κάπως ετσι ξυπνησα σημερα Πεννυ μου!
Με τα μηνιαία μου και πονοκέφαλο! ...............
Αλλα εξελίχτηκε σε ομορφη μέρα! Ο πονοκέφαλος δεν πέρασε αλλα συνάντησα ωραίους ανθρπωπους και με καλή διαθεση!
Τωρα λοιπόν να εχουμε ένα καλό βράδυ με καλόν ύπνο και ξεκούραση!
Και αυριο ειναι μια καινούρια μέρα!
φιλάκια
14-02-2011, 09:07 #1716
Καλημέρα σε ολα τα κυστοκόριτσα!!!!
Ας εχουμε μια μερα γεματη με αγάπη!
Η ευχή μου όμως είναι όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα!!!
Την αγάπη μου σε όλες!
18-02-2011, 11:29 #1717
Καλημέρες συννεφιασμένες κι από μένα κυστοκοπελιές! Μετά την ολιγοήμερη απουσία μου λόγω απουσίας του λάπτοπ για γενική επισκευή και συμμάζεμα, επανέρχομαι και βλέπω ησυχία!
Ελπίζω να είστε όλες καλά, επιφυλάσσομαι να καταχωρήσω απουσίες σύντομα και φυσικά στο επιμελέστατο Νεκταρίνι μας ένα καρδουλένιο φιλάκι... γιατί ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται κοπελιάάά!!!
Φιλάκια πολλά!!
18-02-2011, 11:41 #1718
Καλημέρες και απο μενα!
Κυρια Πεννυ, μη μς βαλετε απουσια! Η γουρουνα ειχα Η1Ν1 και ημουν με πυρετο απο την προηγουμενη Τετάρτη μεχρι και την Δευτερα.. Τωρα σαν να συνερχομαι, αλλα μιας που ειπες για βηχα, μ εχει τσακισει το συναχι κ το γκουχου γκουχου!
Τι κανετε γαιδουριτσες μου?
Στα της διατροφης, δεν εχω ζυγιστει. Δευτερα το βλεπω και ενημερωνω!! Σημερα εχω σπεσιαλ πανεληνατη εξοδο στο εστιατοριο του Μουσειου της Ακροπολης (που σαι Ναταλιτσα να σκασεις) και σκοπευω να ευχαριστηθω γευσεις, ρομαντζαδα και φεγγαρι. Οπου κ αν σας βρει η σημερινη νυχτα, ριξτε μια ματια στον ουρανο.. Χρειαζομαστε πραγματα να μας φτιαχνουν τη διαθεση!
Θα μιλησουμε εντος του Σου Κου, δε γλιτωνετε!!
Φιλια πολλα!!!
18-02-2011, 12:02 #1719
Καλό μου παιδί.. ασθενείς και οδοιπόρους δεν βαράμε σ'αυτό το τόπικ!! :PPP
Περαστικά σου Αννούλι μου και ελπίζω να φύγουν γρήγορα όλα τα απόνερα της γρίππης, που μ'αυτά που ακούω στην τηλεόραση έχω ψιλοπανικοβληθεί... και όχι τόσο για μένα όσο για τα μικρούλια που δεν έχω χειρότερο να τα έχω άρρωστα! Όσο για τη διατροφή, έχουμε μάθει πια ότι το άγχος και οι βιασύνες δεν βγάζουν πουθενά, οπότε πάρτο χαλαρά!!
Ούτε εγώ έχω ιδέα πού ακριβώς βρίσκομαι, και δεν σκοπεύω να αποκτήσω και πολύ σύντομα. Έχω βρει τον παλιό καλό εαυτό μου, κάνω τη διατροφή μου με συνέπεια... αλλά έχω πετάξει τις μπαταρίες της ζυγαριάς και θα τις επαναφέρω όταν μπω σε ρούχα που φορούσα πριν μείνω έγκυος. Αυτό έχω βάλει ως στόχο, και δεν μου καίγεται καρφί. Το πόσο καιρό θα χρειαστώ μου είναι επίσης αδιάφορο, μου αρκεί που νιώθω ότι κάνω κάτι για μένα, και αρνούμαι πεισματικά να αφήσω τα +/- 300 γραμ. τη μέρα/βδομάδα να μου χαλάνε τη διάθεση! Ούφφφ.. τα είπα και ξεθύμανα!!
Όσο για την έξοδο, το ρομάντζο και τα υπόλοιπα σχέδιά σου... πίστεψέ με... η Ναταλία δεν είναι η μόνη που θα πρασινίσει από τη ζήλεια! Και γω θέλωωωωωωωω!!!!!
21-02-2011, 16:19 #1720
Είδα που έπιασε 2η σελίδα το τόπικ και λέω κάτσε να δηλώσω παρουσία.. είναι η ώρα μου η γνωστή!!
Γειά σας κοριτσάρες μου απίστευτες!!
Πως είστε καλέ?? Συγχωρήστε με κ εμένα για την μακράν απουσία μου αλλά θυμηθείτε πως μια φορά και ένα καιρό το κράταγα μοναχούλι μου το τόπικ ζωντανό. Μετα βέβαια εμφανίστηκε το γλυκό μου νεκταρινάκι και μου έκανε παρεούλα.. Να μη μιλήσω για τον έρωτα μου που θέλει να παραπονιέται κιόλας...( θα σε πάρω τηλέφωνο, βραδάκι.. ξέρεις την γνωστή ώρα των βρυκολάκων...) Φίλα μου τα ζουζούνια σου!!
Νεκταρ θειικό δεν μπαίνω πουθενά..που χρόνος ... Τσάμπα νομίζεις με φωνάζουν πολυάσχολη?? χαχα Καλά μου είσαι εσύ?? Με την περιπετειούλα υγείας που είχες??όλα οκ??
ʼνναααα, έκανες κ εσύ την επανεμφάνισή σου??τώρα?? Ωχ ποιός ακούει την Ναταλία?? Θα λέει τώρα λόγω πένυς μαζευτήκανε και θα την πιάσουν **πάλι** οι γνωστές της γκρίνιες..:rolleyes: Τι άκουσα ?? Η1Ν1 ?? Περαστικά να είναι όλα κοριτσάκι ... Βρε μέχρι και η γρίππη σε αγαπάει εσένα?? ο ουγκ καλά??
Nαταλάκι μου πανέμορφο, σέξυ, μοναδικό και θεσπέσιο τι κάνεις ?? Σε άφησα για το τέλος για να κάνεις μία ακόμη φορά εντύπωση.. Πότε θα έρθεις προς τα μέρη μας?? Τώρα που με συνήθισες σε περιμένω σύντομα . Ασε που πλησιάζει και το καρναβάλι και πρέπει να έρθεις για να περάσουμε σούπερ.. Για να το σκεφτόμαστε..
Να μην ξεχάσω να καλωσορίσω τα καινούρια κορίτσια και να τα ενημερώσω ευθαρσώς ότι είμαστε οι έμπειρες των ΣΠΩ και είμαστε έτοιμες να δώσουμε απαντήσεις, ( σε ότι ξέρουμε..|)
Οι γνωστές CYSTERS...
Λοιπόν κοριτσια εγώ μετακόμισα επιτέλους, πήγα σε δικό μου σπίτι και αισίως μπορώ να πω ότι ξεμπέρδεψα από τον βραχνά του ενοικίου. Ταλαιπωρία όμως βρε παιδιά μεγάλη.. Με την διατροφή όλα μαύρα (κατίμαυρα) χάλια... Θυμάστε κάποτε που αποτελούσα παράδειγμα προς μίμηση?? έ τώρα έγινα παράδειγμα προς αποφυγήν.. Όχι μόνο ξαναπήρα τα κιλά που έχασα.. αλλά δεν μπορώ με τίποτα πάλι να βρώ τον εαυτό μου. Τώρα είμαι σε φάση επεξεργασίας και ευελπιστώ να μεταπηδήσω σε φάση απόφασης.. και σύντομα γιατί δεν με βλέπω καλά.. Αυτά εν ολίγοις .. Θετικά νέα στο γνωστό μέτωπο δεν έχω.. το παλεύω όμως..
Σας φιλώ όλες γλυκά και σας στέλνω μια ζεστή αγκαλια από την βροχερή (καταρρακτωδώς) Πάτρα!!!!!!!
24-02-2011, 13:33 #1721
Originally posted by eugenia_
Με την διατροφή όλα μαύρα (κατίμαυρα) χάλια... Θυμάστε κάποτε που αποτελούσα παράδειγμα προς μίμηση?? έ τώρα έγινα παράδειγμα προς αποφυγήν.. Όχι μόνο ξαναπήρα τα κιλά που έχασα.. αλλά δεν μπορώ με τίποτα πάλι να βρώ τον εαυτό μου. Τώρα είμαι σε φάση επεξεργασίας και ευελπιστώ να μεταπηδήσω σε φάση απόφασης.. και σύντομα γιατί δεν με βλέπω καλά.. Αυτά εν ολίγοις .. Θετικά νέα στο γνωστό μέτωπο δεν έχω.. το παλεύω όμως..
Τα δικά μου νέα είναι πως τρέχω πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για την Κυριακή που βαφτίζουμε το μικρούλι μας, και παρ'όλο που πιστεύω πως τα'χω όλα υπό έλεγχο, εξακολουθώ να ανησυχώ για το ποιά λεπτομέρεια μπορεί να μου διαφεύγει! Ελπίζω να ανησυχώ άδικα, και φυσικά υπολογίζω στη βοήθειά σας όσοι είστε απ'τα πάνω μέρη να φυσάτε μαζί μας να διώξουμε κανα συννεφάκι απ'τον ουρανό και αν μη τι άλλο να μη βρέχει την Κυριακή! Πρώτον να μην κρυώσει η ζουζούνα, και δεύτερον... κρίμα το μαλλί!!!!
24-02-2011, 14:47 #1722
Πεννούλα, όλα καλά θα πάνε στη βάφτιση, θα φυσάμε και από Αθήνα για να φύγει το συννεφάκι.... Να μας κρατήσεις μπομπονιέρες.... και φώτο της νονάς....
24-02-2011, 23:34 #1723
Φωτό νονάς ΔΕΝ παίζει!Ούτε μπομπονιέρες καθώς οι καλσεμένοι θα πάρουν σελιδοδείκτες.
Ατύχησες κοπελιά!Ωστόσο ξεκίνα να φυσάς γιατί παπούτσια καλά για βροχή δεν έχω!
24-02-2011, 23:39 #1724
Originally posted by esceden
Σημερα εχω σπεσιαλ πανεληνατη εξοδο στο εστιατοριο του Μουσειου της Ακροπολης (που σαι Ναταλιτσα να σκασεις) και σκοπευω να ευχαριστηθω γευσεις, ρομαντζαδα και φεγγαρι.
Ελπίζω ν'απόλαυσες τη βραδιά στην ουγκαγκαλιά και να έχεις αναρρώσει πλήρως!
Αχ!Πολύ μου έλειψες μανάρι!Πότε με το καλό θα κατέβω Αθήνα να με γυρίσεις πάλι στα μυστικά και ωραία σου;
Από δουλειά ξεκίνησες;Γιατί αν όχι,μπορείς να ανέβεις κι εσύ,σου υπενθυμίζω!
Τώρα που σκέφτομαι εκείνη τη Βαλεντινιάτικη Lacta...πάει χρόνος,που έχω να σε δω!Απορώ πώς αντέχεις!
24-02-2011, 23:59 #1725
Ωχ ποιός ακούει την Ναταλία?? Θα λέει τώρα λόγω πένυς μαζευτήκανε και θα την πιάσουν **πάλι** οι γνωστές της γκρίνιες..
Nαταλάκι μου πανέμορφο, σέξυ, μοναδικό και θεσπέσιο τι κάνεις ?? Σε άφησα για το τέλος για να κάνεις μία ακόμη φορά εντύπωση.. Πότε θα έρθεις προς τα μέρη μας?? Τώρα που με συνήθισες σε περιμένω σύντομα . Ασε που πλησιάζει και το καρναβάλι και πρέπει να έρθεις για να περάσουμε σούπερ.. Για να το σκεφτόμαστε..
Το σκεφτόμαστε...το σκεφτόμαστε...Πολλές οι αναποδιές και οι αιρέσεις,αλλά έχε το κινητό σου φορτισμένο.Μπορεί σύντομα να λάβεις κλήση.
Πατρινό καρναβάλι για πάντα,ίσως έρθω να δω τι θα πει Πατρινό...Αν και σιχαίνομαι τα καρναβάλια...Και μη με πεις πάλι γκρινιάρη!
Με την διατροφή όλα μαύρα (κατίμαυρα) χάλια... Θυμάστε κάποτε που αποτελούσα παράδειγμα προς μίμηση?? έ τώρα έγινα παράδειγμα προς αποφυγήν.. Όχι μόνο ξαναπήρα τα κιλά που έχασα.. αλλά δεν μπορώ με τίποτα πάλι να βρώ τον εαυτό μου. Τώρα είμαι σε φάση επεξεργασίας και ευελπιστώ να μεταπηδήσω σε φάση απόφασης.. και σύντομα γιατί δεν με βλέπω καλά.. Αυτά εν ολίγοις .. Θετικά νέα στο γνωστό μέτωπο δεν έχω.. το παλεύω όμως..
Ο εαυτός σου,που ψάχνεις,είναι όλα τα φαινομενικά αντιφατικά μαζί!Όλες οι πολύπλευρες ανάγκες σου,όλα όσα σε βοηθούν κι όλα όσα σ'εμποδίζουν.
Για μένα δεν είναι θέμα απόφασης!Δεν πατάμε ένα κουμπί και φεύγει η "χοντρή".Πόσο μάλλον αν αγχωθούμε σ'ένα "σύντομα" γιατί αλλιώς αλίμονο μας!
Για κάποιους λόγους έχεις ανάγκη την παρηγοριά του φαγητού.Κάπως είναι δομημένη η ζωή σου,που σε δυσκολεύει να λειτουργήσεις διαφορετικά.
Όσο μπορείς ηρέμησε,συμφιλιώσου με τον εαυτό σου,αποδέξου τα δεδομένα και δούλεψε όσα επιδέχονται αλλαγής.Θα έρθουν και τα υπόλοιπα.
Όχι ως αυτοσκοπός,αλλά ως χαλαρή συνέπεια.Και πάλι θα γίνουν βήματα πίσω(μέσα στο πρόγραμμα είναι)αλλά λιγότερα από τα μπροστινά.
Είσαι νέα κοπέλα,γεμάτη ενέργεια κι αυτοπεποίθηση,προικισμένη με χίλια καλά!Όλα είναι στο χέρι σου!Για να μην τα επιλέγεις,έχεις λόγο!
Καλύτερα να εστιάσεις στο να τον αντιληφθείς παρά να πολεμάς αέναα τον εαυτό σου!Α!Και σου υπενθυμίζω πως έχουν εφευρεθεί τα τηλέφωνα!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία