Results 1,726 to 1,740 of 1906
-
26-02-2011, 13:52 #1726
Αχ πόσο μου λείψατε .... δεν λέγεται....
Και εγώ ψηφίζω σε ανάρτηση φώτο Νονάς!! Αλλά θέλω και μαμάς!! ΄Η έστω αποστολή με mail μιας που η γαιδούρα δεν καταφέρνω να ανεβώ...
Πενάκο μου θα σε πάρω μετά την βάφτιση γιατί τώρα υποθέτω θα τρέχεις με τις τελευταίες εκρεμμότητες.Ευτυχώς που ένας καλός μου άγγελος με ενημέρωσε για την εφεύρεση του τηλεφώνου και έτσι θα καταφέρω να σε πάρω.
Ναταλία και Πένυ είστε πολύ καλές.Και το καλύτερο είναι ότι είστε αληθινές!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα λόγια σας. Με κάνουν να θέλω να γίνομαι καλύτερη. Σας ακούω σπανίως αλλά σας ακούω δυνατά. Θλίβομαι μόνον γιατί είστε μακρια.. Μου έχετε λείψει και οι δύο..( ακούς Ναταλίτσα??)
Πένυ μου εύχομαι να σου ζήσει η τριανταφυλλένια σου!!!! Να είναι γερή, ευτυχισμένη και να έχει πάντοτε ότι ποθεί η καρδούλα της. Και αυτή και η αδελφούλα της !! Να τους δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μένα!!
Ναταλάκι μου πάντα άξια!!!! Ευχομαι η μικρή να είναι το τυχερό σου γούρι και όλα να γίνουν όπως τα θές με υγεία πάνω απ΄όλα!! υγ. το κινητό μου είναι πάντα φορτισμένο και τα άκρα μου σε ετοιμότητα. για να κατεβαίνουμε προς τα κάτω λέμε..
Φιλιά σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις του φορουμ τούτου!!!
- 27-02-2011, 15:36 #1727
Καλησπερα σε ολα τα κυστοκοριτσακια!
Τι κανετε ομορφουλες?
Να ξαναευχηθω και απο εδω την Πεννυ για την βαφτιση της γλυκητατης κορουλας της! Να ειναι γερη, φωτισμενη και ευλογημενη!!!
Και φυσικα υπεροχες και κουκλες και μαμα και νονα!!!
Αυτον τον καιρο πολλα εγιναν και δεν ειχα καθολου ελευθερο χρονο. Το μονο που θα σχολιασω ειναι οτι μεσα σε 5 μηνες εχασα τις δυο μου γιαγιαδες και τον αγαπημενο μου θειο.... Δεν εχω ακομη καταλαβει και δεχτει το ολο θεμα... (και να παρει η ευχη μου αρεσουν και τα κολυβα και παχαινουν και πολυ!!! )
Απο διατροφη... δεν μπορω να μπω σε προγραμμα αλλα προσπαθω να βρω μια ισορροπια στο να τρωω λιγο και οχι μεχρι να τελειωσει κατι για να σταματησω! Προσπαθω .. τουλαχιστον με αυτον τον τροπο δεν παιρνω αλλο βαρος... κατι ειναι και αυτο... Ελπιζω καποια στιγμη να τηρισω το προγραμμα της διατροφης σωστα και να χασω 10 κιλακια! Δεν σκαω ομως!!! Ας ειμαι καλα και ηρεμη και ολα θα γινουν!
Φιλακι γλυκο στο γλυκο μου Ευγενακι!!!
Αυτα κοριτσακια μου για τωρα...
φιλακια πολλα!
28-02-2011, 15:07 #1728
Νεκταρινάκο μου πολύ λυπάμαι για τις απώλειες.. είναι δύσκολες ώρες και είμαι εδώ για ότι χρειαστείς. Εύχομαι ζωή σε σένα και την οικογενειά σου.
και όσο για το δεκαράκι μη σκας. τι να πουν κ άλλες με σαρανταράκι?? ε? (βλέπε εμένα..)
Να είσαι και να περνάς καλά μωράκι μου γλυκό.
Πάρε κ ένα τραγουδάκι να θυμηθούμε τα παλιά:
http://www.youtube.com/watch?v=wQLNcdi_DQY
φιλιά!!!
28-02-2011, 16:03 #1729
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Είμαι τρεχάτη και ολίγον βιαστική, αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω για τις ευχές και τα καλά λόγια!
Νεκταρίνι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που μας ήρθατε με τις κουκλάρες σας, και παρ'όλο που ήμουν σε έναν πανικό απ'τη μια με τον κόσμο που ήθελα να καλωσορίσω κι απ'την άλλη με όλους όσους φώναζαν το όνομά μου και με έκαναν να τρέχω από πάνω ως κάτω, θυμάμαι πολύ καλά πόση χαρά μου έδωσε η παρουσία σας!
Ευγενούλι μου γλυκό ξέρω πως η Πάτρα είναι πολύ μακριά και παρ'όλο που οι συνθήκες δεν ευνόησαν, η πνευματική παρουσία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική! Φιλάκια κοριτσάκι μου!!
Για τη νονά τί να πω.. δεν θα πω πολλά γιατί θα με χωρίσει! Το μόνο που θα πω είναι πως η Τριανταφυλλένια μου είναι ένα πολύ τυχερό παιδάκι που θα την έχει στη ζωή της, και ελπίζω μαζί με το λάδι που της έβαλε να της έριξε και λίγη από κείνη τη μαγική χρυσόσκονη που την περιβάλλει και την κάνει να αγγίζει πραγματικά όποιον την πλησιάζει...
Δεν λέω άλλα γιατί θα μου τα τρίψει στη μούρη πάλι με την πρώτη ευκαιρία! Θα τα πούμε σύντομα και πάλι.. με περισσότερες λεπτομέρειες. Φιλάκια σε όλες!!
01-03-2011, 17:17 #1730
Να μας ζήσει!
Φωτισμένο και τυχερό να ναι το μικρό σου μουμπουκάκι, Πεννου μου, και όπως επιθυμει να το δειτε! Να ναι καλότυχο, αγαπησιάρικο, αγαπητό και γεμάτο περιέργεια και όρεξη για ζωή και μάθηση!! Ευχομαι το άδι της νονάς να πιάσει, γιατι μονο έτσι θα έχουμε τον θανατηφόρο συνδυασμο Πέννυ-Νατ σε ένα! (ο μπαμπας δε θα θυμώσει που κανω σαν να μην υπαρχει, ε? :P)
Νεκταρινάκι μου, λυπαμαι για τις απωλειες σου. Ξερω δυστυχως πως καποια πραγματα δεν ξεπερνιουνται ευκολα. Συχνα θα τους θυμασαι με αγαπη, και ξερεις κάτι? Αυτό ειναι το καλό. Αυτο μετράει. Έχασα μια σπουδαια γιαγια 1 χρονο πριν γεννηθω, την συνωνόματη μου. Δεν την γνωρισα ποτε και έφυγε κ πολύ νεα. Ήταν όμως η αδυναμία της μάνας μου, κ παντα μου μιλουσε για εκεινη. Τωρα, στα δυσκολα, τη μελετάω, τη σκεφτομαι, ζητάω τη συμβουλή της καμια φορα. Και ας μη τη γνωρισα ποτε, την αγαπαω οσο θα την αγαπουσα αν ζουσε, γιατι οι μνημες της μαμας μου την κρατησαν ζωντανη για μενα. Οταν ζοριζεσαι λοιπον, μιλα με αγαπη για αυτους τους ανθρωπους στη δικια σου συνέχεια. Αυτος ειναι ο κυκλος μας, και έτσι δε θα χαθουν αυτοι οι δεσμοι αιματος..
Τζενη? Τι ειναι αυτα που διιαβαζω Τζένη? (Το Ευγενια ειναι πολυ πασσε για μια σεξοβομβα που περπαταει και γυριζουν κεφαλια! Και είτε +40, είτε -40, αυτο θα συμβαινει, γιατι ειναι να το χεις, μωρο μου!) Πονανε ωρε τα παλικαρια? Πεφτουν ωρε οι Πατρινιες οι ξηγημενες? Ματάκια μου, τι ηττοπαθεια ειναι αυτη? Εισαι στην καλύτερη σου φαση ηλικιακά, μη συμπεριφερεσαι σαν να ναι αδυνατον να γεμισεις εκεινα τα πα******κια που λεγαμε! Ουτε κλιμακτηριο να χες!! Τζιζους! Σου βαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο, ή σου ειπαν ή φετος ή καθολου? Η μανα μου (γνωστη αγχωτικη.. πολυ τη μελεταω στο ποστ κ θα φταρνιζεται) τα πρωτα χρονια του γαμου δεν ειχε παιδι. Εκατσε κ μια αποβολη και για 3-4 χρονια την ειχε φαει το αγχος κ μεχρι Λονδινο εφτασε να την εξετασουν γιατροι (που πριν 25 χρονια δεν ηταν η επιστημη οπως τωρα). Ξερεις τι της ειπε ο γιατρος εκει? ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ!!! Γιατι της ειπε πως οτιδήποτε ιατρικο θα μπορουσε να το λυσει, αλλα το προβλημα του αγχους της που ειναι το νουμερο 1 εμποδιο για να συλλαβει, ειναι μονο δικο της θεμα. Οπως ειδες, εβγαλε ενα μπλιαχ (τον αδερφο μου) και στο καπακι ενα κοριτσαρο (ονοματα μη λεμε). Αρα, επειδη οι αλλες 2 σε καλοπιανουν, αλλα σε ξερω κρυφομαζοχουλα, θα αρχισω τα μπινελικια.. Το νου σου!
Νατ? Διαφθορεα παιδικών ψυχών και ζουμπουρλων υπαρξεων? Παντα αξια κουκλα μου! Και για να σκασεις, στο Μουσειο ητο μαγικα. Πανσεληνο δεν ειχαμε, αλλα ειχαμε μπορα κ κεραυνους να πεφτουν πανω στον Παρθενωνα και.. και τα αλλα δε τα λεω.. Μπα σε καλο σας κουτσομπολες!
Όπως βλέπετε, το αρνάκι έχει κεφια. Χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο. Ηθελα ο μηνας μου να ξεκινησει χαμογελαστα και όσο περνάει απο το χερι μου να βοηθησω να χαμογελάσει σε αλλους. Ενημερωνω και τικερακι με -0,5 και σας αγαπαω πολυ!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ! Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΣ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
01-03-2011, 19:16 #1731
Πως ξέρεις Αννιώ αλανιάρικο να με ανεβάζεις... πως???
Καλό μήνα σε όλες και συμφωνώ με την προλαλήσασα.. Ας μπει ...η ʼνοιξη.. πρώτα στις καρδιές μας...
υστερόγραφο: σ'αγαπώ ( υπάρχει και ταινία..καλήηη)
08-03-2011, 10:31 #1732
καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι καινούργιο μέλος στη δυναμική και ενδιαφέρουσα παρέα σας! Το σαββατοκύριακό έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που θα σας έλεγα να το διαβάσετε. Το θέμα όπως θα καταλάβετε και από τον τίτλο έχει να κάνει με το πρόβλημά μας "Πολυκυστικές Ωοθήκες". Το έχει γράψει ένας γυναικολόγος -μαιευτήρας και είναι γραμμένο το 2008 οπότε μιλάει για πράγματα που έχουν τελευταία συζητηθεί. Αναφέρει για θέματα διατροφής αλλά εξηγεί και πολλά πράγματα που μας αφορούν. Ο συγγραφέας ονομάζεται Θάνος Παπαθανασίου. http://www.iatrikionline.gr/IB_113/13.pdf Έγώ προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Φιλιά σε όλες
08-03-2011, 21:30 #1733
φιλια φιλια πολλα!
ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια μου, να 'στε καλα...
Αχ Ευγενιτσα μου δεν εχω να χασω μονο 10 κιλα αλλα 30....παρηγοριεμαι ομως και με 10!!! χιχιχι (φιλακια πολλα <3)
Πεννυ μου και εμεις χαρηκαμε πολυ που ηρθαμε στην βαφτιση της γλυκουλας σου! Καταλαβαινω οτι τετοιες στιγμες δεν υπαρχει ο χρονος να δεις καποιον...απλα τρεχεις!!! Οποτε νο γουορις! :P
Αρνακι ασπρο και γλυκο, τι ομορφα που γραφεις!
Γεια σου Vikaki που μας επαναφερεις στο θεμα μας!!!
Και αφου το Βικακι μας θυμησε το κοινο μας θεμα... Αναφερω: τον τελευταιο καιρο εχει στρωσει ο κυκλος μου παρολο που δεν εχει κατεβει η ζυγαρια! Επισης ΞΑΝΑαποφασισα να ΞΑΝΑρχισω την διατροφη της Πεννυ!!! χεχε Ξερω το εχω πει πολλες φορες αλλα κατι συνεβαινε (σοβαρο) και σταματουσα. Σκεφτομαι λοιπον απο την Τεταρτη να μπω σε προγραμμα. Θα σας ενημερωνω!
Αυτα κουκλες μου υπεροχες!!! Σας φιλω γλυκα!
21-03-2011, 11:44 #1734
Μάλιστα, μάλιστα πάλι κοντέψαμε βλέπω να πιάσουμε τρίτη σελίδα..
Νέκταρ θεικόοοο!! Ας παρηγορήσουμε τότε η μία την άλλη και ας ξεκινήσουμε για άλλη μία φορά από την αρχή..
Κατέβηκε το μωρό μου στην Πάτρα.. Είδα και παλιές αγάπες κοντοχωριανές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το Σαββάτο που πέρασε μου άφησε μεγάλη δύναμη..
Σήμερα λοιπόν είναι μία καινούρια μέρα!!! Εκκίνηση πολλών πραγμάτων και αναθεωρία στον τρόπο που σκέφτομαι και ζώ. Αυτές που με ξέρουν καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ. Αλλά και για όλες τις καινούριες φίλες να εξηγήσω ότι ανοίγουμε μία σελίδα στον τρόπο που τρεφόμαστε, αθλούμαστε και γενικότερα στον τρόπο που χειριζόμαστε την υγεία μας.
Για πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή..
Σήμερα Δευτέρα 21/03/2011 ξεκινάω νέο τρόπο ζωής και προσκαλλώ κ άλλες με ανάλογη ψυχολογία να ακολουθήσουν. Το σίγουρο είναι πως εμείς με χρόνιο πρόβλημα ρύθμισης βάρους λίγο να παραστρατήσουμε το πληρώνουμε ακριβά.. Γι αυτό ας πάψουμε να τιμωρούμε τους εαυτούς μας και ας αρχίσουμε την επιβράβευση. Υγεινος τρόπος ζωης και όχι αυστηρές και ανόητες δίαιτες.. Απόλαυση στην άσκηση και όχι σωματικη κόπωση.. Τί λέτε??
Να φιλήσω ρουφηχτά τον έρωτά μου και τον περιμένω λίαν συντόμως να δώσουμε εκ νέου πνοή στο τόπικ τούτο. Πένυ έλα χρήζουμε βοηθείας..
Επίσης να προσκαλέσω ανοιχτα επίσης και το Μαρικάκιον που μας την έχει κάνει ελαφρά τελευταίως και να ζητήσουμε από τα γλυκά της τα πράσινα ματάκια να μας τιμήσουν με το γεμάτο υποστήριξη βλέμμα τους.. ( Ευχαριστώ για την Σαββατιάτικη εμπειρία)
Τέλος , Να προσκαλέσω έναν guest star να γίνει ενεργό μέλος για να την ακούω κάπου κάπου να μου δίνει λίγο απ΄την περίσσια δύναμη και ομορφιά της.. Νadine, Ναταλία η απλά μάγισσα της καρδιάς μου και ψυχή του eating disorders περιμένω τις περιβόητες αναλύσεις σου με ιδιαίτερη ανυπομονησία..... """όπως άλλοτε αγάπη μου μεγάλη'''''''
ʼφησα για το κλείσιμο τον αριθμό των κιλών μου όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα με ή χωρις ρούχα έχω φτάσει αισίως τα 117 κιλά και δεν θέλω ου!! πρώτος στόχος λοιπόν με αλλαγή τρόπου ζωής και όχι με δίαιτα, τονίζω Πάσχα: 110 κιλά!! Γιά να δούμε!! Αλλάζω και το τικεράκι μου..
Φιλιά σε όλες πολλά!!!!!!! κορίτσια ενωμένα ποτέ νικημένα!!! :thumbup:
28-03-2011, 14:17 #1735
Εγώ και πάλι εγώ.. ακροβατώ..
Πέρασε η πρώτη εβδομάδα αλλαγής και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο.. Προσπαθησα πάντως και ολοένα θα γίνομαι δυνατότερη!!
Να πώ ότι έφαγα μπρόκολο και χόρτα!! Ισως ακούγεται ανούσιο αλλά για μένα που δεν πλησιάζω τις πρασινάδες είναι άθλος!! Φυσικά και παραστράτησα την 25η Μαρτίου ( μην σας πω και 26 γιατι τα έτσουξα ελαφρώς..) αλλά και ποιός δεν το έκανε?? Δεν αισθάνθηκα τον όρο δίαιτα γιατί πολύ απλά δεν έκανα δίαιτα. Ίσως να μην έχω χάσει ούτε γραμμάριο αλλά δεν με νοιάζει. Το επόμενο βήμα μου και στόχος μου γι' αυτή την εβδομάδα είναι η άσκηση. Θα ανέβω και πάλι στον σκονισμένο μου διάδρομο και θα περπατήσω. Θα ζυγίζομαι μόνο τότε που θα είμαι έτοιμη και θα νοιώσω καλά ανεξάρτητα με τον δείκτη της καλής μας ζυγαριάς.
Ένα ένα τα βήματα γιατί είναι δύσκολος δρόμος..
Ημουν λίγο άτσαλη όσον αφορά το χάπι μου.. αλλά σπέυδω να επανορθώσω..
ʼννα μπες εσύ ρε κομμάτι !!! οι άλλες με γράφουνε..και μου τάζουν ότι θα με πάρουν και τηλέφωνο... τάχα μου τάχα μου...
Σας φιλώ όλες γλυκά!!!!!! Ξέρω ότι με βλέπετε και το κυριότερο.. Ξέρω ότι με νοιώθετε!!!!
31-03-2011, 10:26 #1736
Originally posted by eugenia_
ʼννα μπες εσύ ρε κομμάτι !!! οι άλλες με γράφουνε..και μου τάζουν ότι θα με πάρουν και τηλέφωνο... τάχα μου τάχα μου...
Κοπελιά,που,μόλις κλείνουμε τηλέφωνο επειδή δεν μπορώ να μιλήσω,παίρνεις την άλλη στο καπάκι
χωρίς ούτε λεπτό να επεξεργαστείς την απογοήτευση σου για την αναβολή της επικοινωνίας μας,
να ξέρεις πως αυτός ο έρωτας σου μου είπε πως θα έβγαινες έξω και να μην μπω στον κόπο να σε πάρω μετά.
Αλλά επειδή είμαι large θα στη χαρίσω ΚΑΙ αυτήν τη φορά και θα σου επιτρέψω όποτε έχεις πάλι χρόνο
να μου κάνεις μια κλήση...Ελπίζω να έχεις πάντα την κλασσική Ευγένεια διάθεση και το φοβερό ταπεραμέντο της ντίβας!
Κι εγώ θα εντείνω την προσπάθεια μου σύντομα,μόλις βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου για τις μεγάλες αποφάσεις,που επείγουν.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα μου κι εμένα να ξεκολλήσω.Αρκετά άραξα σε αυτά τα κιλά.Έχουμε όνειρα να φιλοξενηθούν σε υγιέστερα σώματα!
Τα φιλιά μου σε όλα τα κυστοκόριτσα και δη στο Νεκταρινέλι μας,που σήμερα γενεθλιάζει! XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
31-03-2011, 16:20 #1737
Καλησπέρα κυστοκόριτσα και ξαραχνιάστρες! ʼκουσα για αποφάσεις, αλλαγές και επαναπροσδιορισμούς, και πώς να μην σπεύσω!
Για αρχή να ευχηθώ κι από δω στο Νεκταρινάκι μας να τα εκατοστήσει, να έχει πάντα αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο που ξεκινάει απ'τα μάτια, και να χαίρεται την πανέμορφη οικογένειά της και τις κουκλίτσες της! Νεκταρία μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!
Έρωτά μου πολύ μ'αρέσει που σε διαβάζω και πάλι αποφασισμένη και έτοιμη, και χαίρομαι που διάβασα και μερικά "δε με νοιάζει" στα γραφόμενά σου! Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, και πραγματικά πιστεύω πως το να κάνουμε πια ειρήνη με τον εαυτό μας και τις αδυναμίες μας είναι το κλειδί - όχι για την επίτευξη του στόχου φυσικά - αλλά για να εντάξουμε τις αδυναμίες μας στο πρόγραμμα και να πάψουμε να ακυρώνουμε ότι έχουμε αγωνιστεί να πετύχουμε με την πρώτη κατρακύλα.
Αφού λοιπόν το θέμα μας είναι η αλλαγή τρόπου ζωής και κυρίως νοοτροπίας και όχι τα 10-20-30 κιλά που θέλουμε να χάσουμε, ας σταματήσουμε να κάνουμε 100άρια ενάντια στον κακό εαυτό μας κι ας τον πάρουμε απ'το χέρι να ξεκινήσουμε το μαραθώνιο. Εγώ αποφάσισα πως η απώλεια βάρους θα είναι απλά το μπόνους της προσπάθειάς μου να δω το δάσος και να σταματήσω να βλέπω το δέντρο... και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ!!! Για την ώρα απολαμβάνω την ύφεση της τριχοφυίας και έναν αρκετά σταθερό κύκλο. Για όλα τ'άλλα... θα περιμένω με χαρά να τα δω στην πορεία! Είμαι πάντα εδώ.. για Ο,ΤΙ!! Φιλιά πολλά πολλά!!
Όσο για σένα τεντζερούλη... αυτό που επείγει είναι ένας καθρέφτης που να μπορεί να σου δείξει την αληθινή εικόνα παρακάμπτοντας τον εγκέφαλό σου που έχει κολλήσει κάπου στα παλιά.. Χρειάζεσαι επειγόντως format!!!!
ʼντε και τη φάγαμε κι αυτή την εβδομάδα! Φιλάκια πολλά σε παρόντες και απόντες... και εύχομαι από καρδιάς μπόλικη αισιοδοξία σε όλους!
31-03-2011, 22:56 #1738
Υπεροχες μου καλησπερα!
Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!
Ειχα μια πανεμορφη μερα με πολλες εκπληξεις, ατελειωτη αγαπη, συγκινηση, χαρα, γελιο! ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη απο αλλες χρονιες!
Πολυ το χαρηκα σημερα!
Αχ βρε Ευγενιτσα μου να ησουν λιγο πιο κοντα μας.... τι καλα που θα ηταν να σε βλεπαμε λιγακι!
Πεννυ παντα χαιρομαι οταν διαβαζω αυτα που γραφεις! Μ' αρεσεις! (δε σου την πεφτω! χα)
Και εγω αυτον τον καιρο προσπαθω να τρωω λιγοτερο και πιο σωστα και εχασα 4 κιλα! Δεν το λεω διαιτα, ουτε ζυγιζω γραμμαρια, ουτε εχω το μυαλο μου εκει! Απλα χαλαρωσα και αλλαξα τις διατροφικες μου συνηθειες!
Με βοηθαει βεβαια και η δουλεια που κραταει το μυαλο μου και τα χερια μου απασχολημενα! Προσπαθω να περπαταω και λιγο παραπανω.
Εχω βεβαια και καλο κινητρο, το γαμο της αδερφης μου, και προσπαθω μεχρι τοτε οχι να γινω 50 κιλα αλλα να χασω μερικα.
Ο κυκλος μου ξαναγινε κυκλος απο τετραγωνο και η τριχοφυία μου ειναι σε υφεση. Νιωθω καλα αυτον τον καιρο ή μαλλον ειμαι καλα!
Στον μαραθωνιο λοιπον που γραφει και η Πεννυ και οχι στο κατοσταρι! Ας μας αγαπησουμε και προσεξουμε περισοοτερο!
Αυτα κυστοκοριτσα μου για τωρα
την καληνυχτα μου!
01-04-2011, 21:45 #1739
Βρέ βρέ ας γυρίσει κάποιος καμιά καρέκλα ανάποδα!!! Ξέρετε.. εκείνη που κάθοταν ο ιδιοκτήτης του φούρνου που γκρεμίστηκε....
Έχει και το θράσος να μου ζητάει και τα ρέστα η αγαπητή Νadine. Λες και τα κινητά τηλέφωνα δεν υπάρχουν. Ας είναι καλά εκείνη η άγια κοπέλα που μου το είπε..!! Μωρέ ομορφόφατσα εννοείται πως θα ξεκολλήσεις και εγώ επίσης (ελπίζω..) αφού είπαμε έχουμε και όνειρα να πραγματοποιήσουμε.. και αυτό δεν παίρνει αναβολή..
Αχ ερωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε.. πάλι μας ταξίδεψες. Πως καταφέρνεις να δένεις τον στίβο, το δέντρο και το δάσος με την περίπτωσή μας δεν το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέμε τα μαγικά δάχτυλα.. Μου αρέσεις ( και εγώ σου την πέφτω.. χαχα) Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά να μαζέψουμε και τις υπόλοιπες που μας την έκαναν μιας που πλησιάζει και η καυτή περίοδος της παραλίας και όλες λίγο πολύ την χρειαζόμαστε την ανανέωση. Εγώ καλά είμαι. Από την δουλειά γράφω και κοίτα τι ώρα είναι.. Σε λιγάκι θα φύγω και αύριο πάλι εδώ θα είμαι?. ΑΑΧΧΧ Κούλα? φιλιά γλυκό μου μωράκι..
Νεκταρίνι και από δω να ευχηθώ ότι καλύτερο για τα γενέθλιά σου και ότι επιθυμείς να το πάθεις!!! Και εγώ θα ήθελα σαν τρελή να σε γνωρίσω. ʼσε που δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε και στο fb .. Τι ακούω -4????????? Θηρίο.. Μπράβο σου και απ? ότι ακούω υγιεινά!! Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά!! Συνέχισε έτσι!! Φιλιά τρελά!!
Και εγώ έχω ευχάριστα .. -2,5 kg Τώρα δεν ξέρω αν είναι υγρά η τίποτα άλλο. Είναι όμως πτώση δείκτη .. και τι δείκτη?? Ζυγαριάς? (χειρότερος του Dow Jones) Βέβαια έχω αρκετές παρενέργειες από το χάπι αλλά ? ψηλά το κεφάλι η φιλενάδα σας!!!
Αυτάαα.. ( ʼννα??? Που είσαι???)
Φιλιά σε όλες!!
02-04-2011, 15:57 #1740
Καλησπέρες Σαββατομεσημεριάτικες, τεμπέλικες και ηλιόλουστες!! Τί μου κάνετε κοριτσάκια μου;; Ελπίζω ο καιρός που όσο πάει και μας κάνει τα χατήρια να συνεχίσει έτσι και να αρχίσει σιγά σιγά να μυρίζει το καλοκαιράκι που έρχεται με το πάσο του!
Χαίρομαι πολύ που οι ζυγαριές άρχισαν να κουνιούνται προς τα κάτω και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σας διαβάζω αισιόδοξες!! Νεκταρίνι μου με το καλό ο γάμος της αδερφής σου. Και επειδή δεν έχω καμιά αμφιβολία πως οι εντυπώσεις κερδίζονται με τη διάθεση και την αύρα που εκπέμπουμε κι όχι τόσο με τα +/-5 κιλά μας... πίστεψέ με το'χεις!!
Όσο για σένα έρωτά μου, που παλεύεις με τις παρενέργειες του χαπιού για τον ιερό σκοπό σου, δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να σου εκφράσω το πόσο σε νιώθω και πόσο περισσότερο σε σέβομαι που βρίσκεις μέσα σου τη δύναμη να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις με το κεφάλι ψηλά! Είναι μεγάλη αδικία το φάρμακο που μπορεί να σε βοηθήσει να σε αρρωσταίνει τόσο πολύ, αλλά βάστα γερά και θα δεις που όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη γιατί η ψυχολογία σου είναι καθοριστικός παράγοντας για όλα τα θέματα που σε βασανίζουν!! Φιλάκια πολλά γυναικάρα μου!!!
Και φυσικά... ας ενώσω και γω τη φωνή μου με τις υπόλοιπες!
ΑΝΝΑΑΑΑΑ!! Παρουσιάσου!!! Και οι υπόλοιπες σουρτούκες σουσουράδες που δεν φωλιάζουν πια εδώ τριγύρω.. Ονόματα δεν λέμε.. ε Μπαρμπούνι;;;
Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοαπόγευμα να έχουμε όλοι
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία