Results 1,816 to 1,830 of 1906
-
25-05-2014, 12:52 #1816
δεδομένου οτι ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί δν μπορώ να με σταματήσω, αποφάσισα αν μη τι άλλο να το χρησιμοποιήσω σαν ένα ακόμα εφόδιο στην απώλεια. κάθε φορά λοιπόν που κολλάει η ζυγαριά κ μπορεί κ να ανεβαίνει κ κανα 100-200 γραμμάρια ,κάνω εκείνη την μέρα γυμναστική. αμέσως ξεκολλάει. αυτό μπορεί να συμβεί κ τρεις φορές την εβδομάδα. δν το κάνω όμως ψυχαναγκαστικά. μαρέσει να κάνω γυμναστική απλά καμιά φορά δν έχω το κουράγιο κ νιώθω μετά τύψεις. οπότε μαφήνω έτσι να ξεκουράζομαι κ όποτε το χριεάζομαι να ξαναρχίζω. έτσι αποφεύγω τις υπερβολές. είναι σαν να με οδηγεί το ίδιο μου το σώμα. ναμου λέει ωωωπ πολύ ξεκουράστηκες βγες να περαπτήσεις λίγο. ή να μου λέει φτάνει μωρή το παραχ.σες ξεκουράσου τώρα.
- 25-05-2014, 14:47 #1817
[quote]Originally posted by Μαντάμ σου σου
αν δεν απογοητευεσαι απλα πεισμωνεις με αυτο που βλεπεις στην ζυγαρια μια χαρα και τελικα η γυμναστικη ειναι το 50% σε μια πετυχημενη απωλεια κιλων εγω δημερα δεν πηγα για περπατημα ,θα παω αυριο .ανα μια μερα προσπαθω να περπαταω μεχρι να μου γινει συνηθεια και μετα θα το αυξησω.λεωαπο την αλλη εβδομαδα να κανω την διατροφη της πεννυς,που ξερεις..
25-05-2014, 15:19 #1818
καλά κάνεις κ έχεις βάλει το περπάτημα στο πρόγραμμα.ναι η αλήθεια είανι αυτή που λες οτι η κίνηση(δν χρειάζεται να ξεσκιζόμαστε από την αρχή ειδικά αν έχουμε αρκετό βάρος)είνιαι το 50%. ξεκίνα της πέννυς ή οποιαδήποτε άλλη ισορροπημένη διατροφή βρεις η οποία θα σου υπαγορεύει ακριβώς τι να φας. δν ξέρω γιατί δν το έκανα τόσα χρόνια. ο αυτοσχεδιασμός δν βοηθάει πάντα όπως κ το μέτηρμα των θερμίδων που το έκανα όλη μου την ζωή χωρίς αποτέλεσμα. μπορεί κάποιους να τους βοηθάει σε μένα δν δούλεψε ποτέ. χθες να φανταστείς πήγα για καφέ με έναν φίλο μου. το βραδινό μου ακόμα δν το είχα φάει κ είχε περάσει η ώρα. αυτός πεινώντας μου πρότεινε να φάμε έξω. κ πήγαμε σε ένα εστιατόριο. εγώ έφαγα μια σαλάτα σπανάκι ,ένα στρογγυλό ψωμάκι με λίγο τυρί που είχε σαν κρέμα. παρείγειλσ κ ένα ποτήρι κρασί κ ήπια το μισό. κ στο τέλος μας σέρβιραν σορμπέ λεμόνι που το λεμόνι είναι η αγαπημένη μου γεύση. ήπια τρεις γουλιές κ σταμάτησα. το φιλαράκι μου γνωρίζοντας πόσο φαγανού είμαι με λυπόταν που την έβγαζα με σαλάτα σνα ανορεξικό μοντέλο που έχει την επόμενη φωτογράφησηχαχαχαχα!αλλά πραγματικά δν καταπιέστικα κ τόσο. θα έρθει κ η στιγμή που θα μπορώ να πάω σε εστιατόριο κ να φάω μετρημένα ότι θέλω. αλλά τώρα στην δωδέκατη μέρα της διατροφής έπρεπε να κάνω αυτό που μου λέει. κ το έκανα. το βραδινό μου έλεγε οτι ήταν 1,5 κούπα σαλάτα, 40γρ τυρί κ μια φέτα ψωμί. νομίζω οτι το τήρησα πάνω κάτω.
25-05-2014, 15:27 #1819
α να πω οτι άντεξα να φάω σε εστιατόριο τόσο μετρημένα γιατί κάνω την διατροφή κατα γράμμα 12 μέρες κ έχει κλείσει τώρα το στομάχι μου η πείναι μου δν ξέρω. αν έκανα το ίδιο τις πρώτες μέρες της δίαιτας θα χυμούσα σίγουρα να φάω την μακαρονάδα του φίλου μου κ τον ίδιο μη σου πω.
25-05-2014, 19:27 #1820
μπραβο σου,αυτο εχω να πω ,μακαρι με αυτη τη διαιτα να σταματησω να νιωθω πεινα γιατι η αληεθια ειναι οτι χρειαζεται δυναμη να αντισταθω γιατι νιωθω πεινα ,εχω καθε μερα πονοκεφαλο και μετρωντας τις θερμιδες ειμαι λιγο off.φτανω αν υπολογιζω σωστα τις 1600 αλλα πειναωωω..
26-05-2014, 09:39 #1821
κοίτα μη λέμε κ μλκιες μια πείνα την ένιωσα ,τις πρώτες 5 μέρες ειδικά. κεγώ είχα τρελή ανησυχία μήπως πέσω τα ανάσκελα ή κάνει μπαμ το στομάχι μου, ή με πιάσει τρελή νευρικότητα.
αλλά δν έπαθα τίποτα. απλά το στομάχι σίγουρα έπαθε ένα σοκ που από εκεί που δν το άφηνα ούτε να χωνέψει καλά καλά, τώρα μπορεί να έμενε κ για λίγη ωρίτσα άδειο. .
την πείνα την μεγάλη την ένιωθα μεταξύ δεκατιανού φρούτου κ μεσημεριανού, όπως κ σνακ απογ κ βραδινου. εκεί για να τα καταπολεμήσω έτρωγα μισό φρούτο ακόμα ή μια μπουκιά ψωμί ή μια κουταλιά φαγητό. τόσο λίγο. επίσης κανα καφέ με λίγη ζάχαρη ή γάλα ή τσαγάκι με στέβια.
αυτό κράτησε τις πρώτες μέρες κ με φθήνουσα πορεία. τώρα αντέχω μην σου πω μερικές φορές σκάω κιόλας από ποσότητες που άλλωτε τις θεωρούσα σπουργιτιού.
πάντως πονοκέφαλο κ νευρικότητα δν είχα. ούτε ακατάσχετη λαιμαργία ούτε τίποτα. μόνο ένα ελαφρύ γουργούρισμα
26-05-2014, 12:31 #1822
Originally posted by tami
μπραβο σου,αυτο εχω να πω ,μακαρι με αυτη τη διαιτα να σταματησω να νιωθω πεινα γιατι η αληεθια ειναι οτι χρειαζεται δυναμη να αντισταθω γιατι νιωθω πεινα ,εχω καθε μερα πονοκεφαλο και μετρωντας τις θερμιδες ειμαι λιγο off.φτανω αν υπολογιζω σωστα τις 1600 αλλα πειναωωω..
αν οι πονοκέφαλοι ξεκίνησαν μετά την δίαιτα, ίσως φταίει το ότι είναι φτωχή σε υδατάνθρακες. πάντως σίγουρα,όσο λάθος και αν έχω κάνει στους υπολογισμούς, δεν την λες ισορροπημένη την διατροφή σου από την στιγμή που δεν έχει αρκετούς υδατάνθρακες και γαλακτοκομικά. πρόσθεσε γαλατάκι η γιαουρτάκι ή και τα δύο μέσα στην ημέρα σου, και θα δεις μεγάααλη διαφορά στην πείνα.
επίσης, δεν ξέρω πόσο ακριβώς νερό πίνεις μέσα στην ημέρα, αλλά φρόντιζε να πίνεις 8 ποτήρια μίνιμουμ. πολλές φορές όταν διψάμε και έχουμε αφυδατωθεί, νιώθουμε πείνα. αυτό το κάνει ο οργανισμός μας για να μας αναγκάσει να φάμε μπας και πάρει κανά υγρό από ότι καταναλώσουμε.
26-05-2014, 14:03 #1823
μετραω ακομα και τις κουταλιες λαδι στο καπουτσινο και την ζαχαρη γιατι ο θερμιδομετρητης το εχει χωρις ,μην νομιζεις δυστυχως ανεβαινουν .εγω οταν πειναω και περασει ωρα με πιανει πονοκεφαλος ακομα και με ισοροπημενες διαιτες απο διαιτολογο,μετα απο καιρο μου περνανε και δυστυχως αν μια μερα παρασταρησω κ φαω παραπανω μετα παλι απο την αρχη οι πονοκεφαλοι.θα ακουσω την συμβουλη σας κ θα προσθεσω γαλακτοκομικα ,θεωρησα οτι φτανει το γαλα του καπουτσινο.βασικα θα ξεκινησω την παρασκευη την διαιτα που εχει εδω αφου το θεμα με καρααφορα .
26-05-2014, 19:27 #1824
tami έχεις κάνει πρόσφατα γενικές εξετάσεις? καλό θα ήταν να κάνεις πάντως πριν αρχίσεις δίαιτα.
27-05-2014, 11:56 #1825
συγνωμη δεν ειχα δει το ποστ σου μανταμ σου σου ,ναι εκανα ορμονολογικο ελεγχο.η tsh ειναι 6 αρα αυξησαμε το χαπι η τεστοστερονη ,ανεβασμενη δεν θυμαμαι απεξω ποσο.και η προλακτινη ανεβασμενη κτλ.μου ειχε δωσει γκλουκοφαιζ αλλα δεν τα μπορω.οποτε η μονη σωτηρια ειναι διαιτα με πολυ υπομονη
27-05-2014, 11:57 #1826
μήπως να έκανες κ έναν αιματολογικό?
05-09-2014, 01:48 #1827
Την προηγούμενη βδομάδα πήρα κι εγώ τη διάγνωση μου για πολυκυστικές και ήταν σα να εξηγούνται όλα.. Η αμηνόρροια, η τριχοφυία, τα κιλά που εύκολα μπαίναν και μπαίνουν και δύσκολα χάνονταν, η δυσκολία στη σύλληψη.. Και σκέφτομαι μέρα νύχτα πως εγώ κάνω κακό στον εαυτό μου και το να βρω λύση μου φαίνεται βουνό...
12-09-2014, 11:42 #1828
marulenia τι να πω τζόιν δν κλουμπ, απλα προσπάθησε να κάνες αισιόδοξες σκέψεις κ να μην σε παίρνει από κάτω.
μια ισορροπημένη διατροφή, ένας καλό γυναικολόγος κ ενδοκρινολόγος, θετικές σκέψεις , ηρεμία και πίστη θα είναι σύμμαχοι. όλα καλά θα μας πάνε. πιστεύω οτι η πηγή του προβλήματος είναι η αρνητικότητα κ ο φόβος η χαμηλή αυτοπεποίθηση. το χουμε δεδομένο οτι κατι δν θα μας πάει καλά. είναι λάθος να σκεφτόμαστε τόσο απαισιόδοξα
12-09-2014, 15:19 #1829
Και τι club βρήκα για να συμμετέχω Μαντάμ σου σου!!!!!! Ευχαριστώ... Απλά νομίζω ότι ταρακουνήθηκα αγρίως... Θα μου περάσει όμως. Όλο μου λένε ιστορίες για κοπέλες που κάναν παιδάκια ακόμα και με πολυκυστικές ακόμα και με κιλα. Θα κάνω την προσπάθεια μου και στη χειρότερη περιπτωση θα εχω αποκτησει καλές διατροφικές συνήθειες τουλάχιστον!
20-09-2014, 01:36 #1830
Διαβάζω για τις πολυκυστικές... Άρθρα, posts, διατροφής. Για να καταλάβω, να παρακινηθώ, να δω τι μου συμβαίνει... Τόση τρίχα τόσα χρόνια και να νιώθω ότι εγω δεν τα καταφερνω καλά με τα προϊόντα αποτρίχωσης.. Κι ας ήξερα να χρησιμοποιω ξανθητικά και κεριά από το δημοτικό. Τρίχες στο σβέρκο, στην κοιλιά, το σβέρκο. Κιλά που μπαίναν χωρις να τρώω ποτέ πολύ και μ' αναγκάζαν σε αψυχολογητες στερητικές δίαιτες. Μεταπτώσεις στην ψυχολογία. Μήνες χωρίς περίοδο... Όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Πόσα σκαμπανευάσματα στη διατροφή και τα κιλά, πόσες ενοχές και τύψεις, εμετούς και σκασίματα θα είχα γλιτώσει αν κάποιος μου εξηγουσε ότι δε φταίει το πόσο τρώω, αλλα το τι τρωω, αν είχα μάθει να αθλούμαι. Αν ήξερα πως αυτό που μου φταίει δεν είναι ο τεμπέλης, χοντρός και απείθαρχος, λιχούδης εαυτός μου.
Μακάρι να μπορέσω να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες. Ίσως ακόμα και τώρα να κααφέρω να ξεπεράσω κάποιο από αυτά που με στοιχειωνουν χρόνια..
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία