ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 128 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1906
    Senior Member
    καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα. ετετ η αδεια μου μετρημενη ειναι παντα. μια εβδομαδα πριν το ροδακινο τον ιουνιο δηλ και μια μετα, τον σεπτεμβριο δηλαδη. αχ, τι να κανω. το κεφαλι μου ατ φταιει. ας διαβαζα να περασω ασεπ να καθομουν 6 μηνες τον χρονο και οταν δουλευα, 5 ωρες και αν την ημερα

Senior Member
    Αφού άφησα για λίγο μόνη της την γωνιακή ξαπλώστρα που λέγαμε.. και βγήκα σε αναζήτηση ίντερνετ για να δω κάτι αποτελέσματα εξετάσεων (των μαθητών μου.. μην ανησυχήσετε) δεν μπορούσα να μην πω έστω και μία βιαστική καλησπέρα! Και φυσικά θα αρχίσω από την έκκληση της Ευγενίας! Ευγενία μου έχεις απόλυτο δίκιο.. ξέχασα εντελώς να βάλω την 4η εβδομάδα πριν φύγω από το σπίτι και τώρα δυστυχώς δεν έχω μαζί μου όλο το φάκελο! Μπορείς άφοβα να επαναλάβεις την τρίτη εβδομάδα κανονικά όπως την έκανες.. και με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσω την εβδομάδα που κάνω και γω τώρα, καθώς είναι και η μόνη που έχω μαζί μου εδώ που βρίσκομαι! Συγχαρητήρια για το κιλάκι.. είμαι πολύ περήφανη για σένα και πολύ χαρούμενη για την απώλειά σου!! Συνέχισε έτσι!!

Τα φιλιά μου σε όλες.. μπαρμπούνι μου καλή υπομονή με τα ροδάκινα να πηγαινοέρχονται και παρά τα σχόλια για κακές παρέες και συναναστροφές και κάτι πέννες αλά γκρίνια που πήρε το μάτι μου εδώ παραπάνω και που όσο κι αν με τρώει να απαντήσω δεν θα το κάνω ΤΩΡΑ που είναι ξενιτεμένο το αδελφό κουζινικό.. δεν πιστεύω να μην κανονιστεί εκείνη η συνάντηση που λέγαμε μόλις γυρίσει σιγά σιγά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!

Λιντάλ και Τέτα βαστάτε γερά και να προσέχετε το μαγαζί.. γιατί όντως οι απουσίες πολλές και αισθητές!! Και με το καλό θα έρθει κι η σειρά σας να μας σκέφτεστε να ιδρώνουμε ενώ εσείς δροσίζεστε στις παραλίες!!

Σας αφήνω για την ώρα.. η γωνιακή ξαπλώστρα ελπίζω να παραμένει άδεια και να με περιμένει.. θα τα πούμε πολύ σύντομα και πάλι!! Φιλάκια πολλά με μυρωδιά αντηλιακού και λίγη άμμο κολλημένη εδώ κι εκεί..

Senior Member
    φιλακια πεννυ μου. να περνας καλα και εσυ. και να μας θυμασαι. το αλλο σου κουζινικο, εχει κανονικα κινητο μαζι του με περιαγωγη? γιατι γαλλια δεν ειχε νομιζω

Senior Member
    Καλημέρα και πάλι.. πρωί πρωί με τη δροσιά και ξεκινάω με μία ακόμη βδομάδα διατροφής που ζήτησε η Ευγενία. Πριν απ'αυτό, να πω ότι το μοτίβο παραμένει το ίδιο και ότι έχουμε πει συνεχίζει να ισχύει. Λόγω καλοκαιριού όμως, αντί για το εβδομαδιαίο γλυκό ή το καθημερινό σοκολατάκι κουβερτούρας μπορούμε να φάμε ένα παγωτίνι μετά το μεσημεριανό φαγητό μέχρι 3 φορές μέσα στην εβδομάδα.

1η μέρα
    Μ: 1.5 φλυτζάνι φασόλια φούρνου, 40 γρ. τυρί, 2 φλυτζ. σαλάτα
    Β: 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό, 1 ντομάτα

2η μέρα
    Μ: 1.5 φλυτζάνι πέννες, 90 γρ. τυρί, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
    Β: 1 τοστ με τυρί, 1 φλυτζ. σαλάτα

3η μέρα
    Μ: 150 γρ. κοτόπουλο ψητό, 1 φλυτζ. ρύζι, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
    Β: 2 φέτες γαλοπούλα, 1 φέτα ψωμί ολικής

4η μέρα
    Μ: 1 χωριάτικη σαλάτα (ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά, 1 μεγάλο κομμάτι φέτα, 4 ελιές, κανονικό λάδι) 1 φέτα ψωμί ολικής
    Β: 1 βραστό αυγό, 1.5 φλυτζ. σαλάτα, 1 φέτα ψωμί ολικής

5η μέρα
    Μ: 2 γεμιστές πιπεριές, 100 γρ. τυρί, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
    Β: 1 φλυτζ. σαλάτα, 2 μικρές φρυγανιές

6η μέρα
    Μ: το ίδιο με την 5η μέρα
    Β: 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη και ντομάτα

7η μέρα
    Μ: 120 γρ. μπιφτέκι, 1 μεγάλη σαλάτα
    Β: τοστ με τυρί 1 ντομάτα

Καλή συνέχεια Ευγενία μου και καλές απώλειες!
    Φιλιά πολλά!

Senior Member
    Μπαρμπ το αδελφό κουζινικό έχει κινητό μαζί του.. αλλά επειδή δεν κατάφερε να περάσει την κάρτα του εκτός Ελλάδας ( γιατί δεν την πέρασε εντός Ελλάδας μη με ρωτάς δεν ξέρω) μπορεί να δεχτεί μηνύματα αλλά όχι και κλήσεις! Ως γνωστόν η περιαγωγή.. ξυρίζει κόντρα!! Οπότε αν θέλεις να επικοινωνήσεις στείλε sms! Η ενημέρωση που έχω εγώ είναι ότι το Ταλίν και το Ελσίνκι (που πήγαν κι εκεί) είναι μαγευτικά! Αυτά είναι γούστα..

Senior Member
    Thanks penny. φανταζομαι οτι δεν περασε την καρτα εντος ελλαδος γιατι ηταν στο φορουμ ολημερις και ολονυχτις!!!! το ξερω πως χρεωνει η περιαγωγη. ποτε γυριζει? με τα ροδακινα και τα ζορια μου ξεχασα οτι θα εφευγε και νιωθω τυψεις. ασε που τωρα που λειπει εγω εχω μια σχετικη ανεση να μπαινω στο φορουμ τα πρωινα. ασε που τωρα λειπει βδομαδα παρα βδομαδα ο συζυγος τις νυχτες και δεν γκρινιαζει οποτε ανετα μπαινω και απο το σπιτι.

Senior Member
    Barb σε 2 λεπτά σου στέλνω u2u

Senior Member
    αραχνες πιασατε ομαδα cysters. Που χαθηκατε τοσα μελη?

Senior Member
    Καλημερα σε οοολεs τιs cysters kαι μη.Αχ μου λειψατε βρε,εχουμε να τα πουμε τοσεs μερεs,αλλα αν περνατε καλα,χαλαλι σαs!H αληθεια ειναι οτι και εγω περναω καλα.Αs παρουμε τα πραγματα απο την αρχη:πρωτον εχασα 3 ολοκληρα κιλα,ναι,ναι εγω που ο μεταβολισμοs μου ηταν απο τσιμεντο,η ψυχολογια ανεβασμενη ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ,περναω καλα διοτι,οτι θελουμε πολυ οπωs λεει και το μυστικο...μπλα,μπλα,μπλα ερχετε.Βρεθηκα εντελωs τυχαια σε μια παρεα,ενα βραδυ,μεσω γνωστων και ριξαμε παρα πολυ γελιο,απο εκεινο το βραδυ,ειμαστε σχεδον καθε βραδυ μαζι.Επισηs βγηκα,συναντηθηκα με τον ομορφο,περασα πολυ καλυτερα απο οσο φανταζομουν,ειπιαμε ποτακι παραλιακα,πανω στο κυμα ενα πραγμα,ηταν τελεια,με πολυ ωραια μουσικη.ΑΧ,ΑΧ .Τα δικα σαs νεα κοριτσια,τετουλα που εισαι?barb εσυ με επισκεφτηκεs διπλα δεν μπορω να πω!ευγενια οντωs απουσιεs τωρα πολλεs,λογω καλοκαιριου.Αs περνανε ολεs καλα,μια ειναι η ζωη δεν υπαρχει δευτερη.Φιλια πολλα σε ολεs.

Senior Member
    μια γλυκια καλημερα και απο εμενα!!! χαθηκα, εχω πολυ δουλεια στο γραφειο την αλλη εβδομαδα τεελυταια εβδομαδα και ΤΡΕΧΟΥΜΕ!! Απο 1/8 σε διακοπεεεεες!! γλυκουλα δεν καταφερα να διαβασω ολες τις απαντησεις σου,θα μπω αργοτερα να σου πω :P BARB χαιρομαι που χαλαρωσες λιγουλακι απο τα ροδακινα!! τι κριμα να μην μπορω να μπαινω πιο συχνα τωρα που εισαι πιο χαλαρη...πεννουλα μας πως τα περνας??? να μας δειξεις καμια φωτο απο την παραλια που κανεις μπανιο, α και την γωνιακη ξαπλωστρα !!!
    γλυκουλα, λιγες αλλα περιεκτικοτατο το ποστ σου!! Χαιρομαι τοσο πολυ μικρη μου! ειδες που ολα σιγα-σιγα φταιχνουν? ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ!!!
    ευγενιτσα τι κανεις??esceden? lidal?
    εγω πεννυ μου, προσπαθω οσο μπορω να τρωω πραγματα απο το διατολογιο σου, τις ωρες, τα γευματα κλπ, ομολογω οτι ΔΕΝ τηρω το 1 γλυκακι την ημερα .... αλλα τουλαχιστον μπαινω σε ενα προγραμμα.παρα-σιγα σιγα.... το προβλημα ειναι οτι πειναω αρκετα...παιρνω τα λιποτοξ, ενα πριν απο καθε γευμα (γιατι 2 εβδομαδες που τα σταματησα , πηρα 2 κιλα αλλα ετρωγα κιολας!!! πιο πολυ τα παιρνω γιατι μου ψιλοκοβουν την πεινα. θα μπω να διαβασω και για τα reaductil αν μεχρι τον δεκεμβριο δεν εχω καταφερει συντηρητικα με διαιτα να χασω μηπως ??? να τα σκεφτω??? ειναι ενα ενδεχομενο που δενθελω να το σκεφτομαι ακομα....
    Η διατροφη σου πεννυ μου ειναι για εμενα ενα υποδειγμα για το πως θα πρεπει να πορευτω και στις διακοπες! να σαι καλα! ελεγα οτι θα ειχα χρονο να μαγειρευω ... αλλα πουυυυ.σας ζαλισα....anyway καλο το break αλλα επιστρεφω εις τας εργασιας μου, σας φιλω ολες θα σας ξαναγραψω το απογευμα που θα χαλαρωσω λιγο.φιλακια α α α α α

Senior Member
    διορθωση το ενα γλυκακι 3 φορες που πρεπει εγω τρωω μια γλυκαρα μια φορα την ημερα :P

Senior Member
    Γεια σου etet! Και γω τις διακοπούλες περιμένω πως και πως. Θέλω να ξαπλώνω στον ήλιο και να μην κάνω τίποτα, σαν Μεξικάνος!
    Όσο για το γλυκάκι, δεν βαριέσαι, σε περίοδο διακοπών μπαίνουμε, όλο το χρόνο αυτές περιμένουμε, θα προσέξουμε βέβαια και λίγο αλλά κι αν φάμε και κάτι παραπάνω, Σεπτέμβριος έρχεται και θα ξαναμαζευτούμε!

Senior Member
    γεια σας κοριτσουδια μου!

ζητω συγνώμη για τις απουσιες.. η αληθεια ειναι πως μπαινω κ σας διαβαζω, αλλα να γραψω δεν ξεκουναω! ε, ρε πενυ που μου χρειαζεται!

τα νεα μου.. χμ.. στη σχολη ακομα δουλευουμε για διπλωματικη, με το αμορε βρισκομαστε οσο πιο συχνα μπορουμε, εκανα ενα φοκους στα θελω μου (οπως κανω καθε καλοκαιρι) κ συνεχιζω απτοητη!

αντε να κανουμε κ δευτερο μπανακι αυτο τ σαββατο.. πιο δυσκολο! την προηγουμενη φορα ημουν μονο με το αμορε, αλλα τωρα ειπα να ερθουν κ οι κολλητοι.. σιγα σιγα ξεπροβαλλω στον κοσμο!!

να περνατε σουπερ κοκονες μου! φιλια πολλα σε μαυρισμενες κ αλμυρες cysters!!

Senior Member
    Γειά σας σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε κοριτσάκια???? πως πάει η ξάπλα στον καυτό ηλιο???

πρωτα απ΄όλα να σε ευχαριστήσω πολυ πενούλα μου και να σου ζητήσω συγνώμη που σε απομάκρυνα από τη γωνιακή σου ξαπλωστρούλα ...( που παρεπιπτόντως αναμένουμε φωτο της!)

γλυκούλα τι ειναι αυτα που ακούω??? & -3 & συνάντηση με τον όμορφο??????????
    1) συγχαρητηρια θερμά γιατην απωλεια σου!!!!!!!!!!!! αντε να χανουμε.....
    2) μη νομιζεις οτι θατη γλιτώσεις ετσι απλά... περιμένουμε λεπτομέρειες..... καυτές και αναλυτικές.. χαχα

τετουλα μου τι κάνεις???? ξερω ξέρω... υπομονή.... κι εγω δουλευα μεχρι σήμερα και θα κατσω τωρα μεχρι την άλλη πέμπτη και μετα 15 -30 αυγούστου!!!! να φορτώσω μπαταρίες!!!! σχετικά με την ερωτηση σου εγω δεν εχω πάρει καθόλου ουτε λιποτοξ ουτε ριντακτιλ, αλλα παίρνω τα ξενικάλ.. κουράζει βέβαια το θέμα της τουαλέτας αλλά μονο εαν τρώς κατι λιπαρο. επίσης πινω πρασινο τσαι καθημερινα(της γνωστης εταιρειας... ) Η πένυ μου έβαλε την ιδέα!!

Barb νομίζω οτι δεν έχουμε ξαναμιλήσει. λοιπόν ας αυτοσυστηθω.. είμαι η ευγενία η αποφασισμένη και περνάω απιστευτα ομορφα απο τότε που με δεχτήκατε στο παρεακι σας.. όλα καλά???

lidal μου πως είσαι?? esceden που χάθηκες ????

και εγω χαθηκα λίγο αλλά τωρα καταλαβαινετε.. δουλεια... τρεξιμο.. ε και κανα μπανάκι που και που!! τωρα όμως για καμια βδομάδα θα κατσω επομένως βουτιτσες και πάλι βουτίτσες.....

φιλια παρα πολλά σε όλες και ένα ματσακι ευχες για καλοπέραση και ηρεμία!!! (νγια όσες τη θέλουν... εσυ γλυκούλα μην ακούς... χιχι)

Page 34 of 128 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast