ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 128 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1906
    Senior Member
    Βάσια μπράβο σου για το θάρρος και σε θερμοκαλωσορίζουμε στον cysterικό μας κόσμο...

εγώ προσωπικά είχα την υποψἰα οτί κάτι κρύβεται πίσω από την ΧΧΧ αρχηγό μας.. για πες λοιπόν... 65... εεεεεεε??????? Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και αναμένουμε νεότερα..!

Aννούλα εγώ Πάτρα.. σου πέφτω λίγο μακριά , ε??

Senior Member
    τετάκι τώρα είδα το ποστ σου!! πολύ θα ήθελα να έρθω μαζί σου αλλά δυστυχώς αυτή η δουλειά με έχει καθηλώσει εδὠ... καλά να περάσεις!!!!!!!

καλη νυχτα κυστοκοριτσα... παω για υπνο γτ το στομαχι μου εχει αρχισει κ χορευει σε ξεφρενους ρυθμους ζητωντας καυσιμα......κ καπως πρεπει να το ξεγελασω.... πολλα φιλια σε ολες....

Senior Member
    παρούσα και σήμερα για την καθιερωμένη καλημέρα στα κοριτσάκια μου,

καταρχήν την αμέριστη συμπαραστασή μου στο πιασμένο μας αρνάκι!!! χτές ξεκίνησα πιλάτες και σήμερα πονάνε τα πάντα!!! (και δε θεωρούμαι σε καμία περίπτωση αγύμναστη....) κορίτσια το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! το πιάσιμο λοιπόν δείχνει ότι ,αν μη τι άλλο, ο τρόπος άσκησης που έχεις επιλέξει, όντως δουλέυει! η καλύτερη μέθοδος για να ξεπιαστείς είναι να γυμνάσεις την επόμενη μέρα σε πιο ήπιους ρυθμούς τις ίδιες ακριβώς μυικές ομάδες. μην αφήνεις όμως το κολυμβητήριο με το σκεπτικό ότι πρέπει να ξεκουραστείς. θα είναι χειρότερα όσο περνάνε οι μέρες!
    επίσης είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη στο να κόψεις κοντό το μακρύ σου το μαλλάκι!!!! έεεεεεεελαααα...... ξανασκέψου τι πας να θυσιάσεις!!!!! δείξε λίγο έλεος στο κακόμοιρο!!!!!
    όσον αφορά στην ιδέα που έριξες, μου ακούγεται άκρως ενδιαφέρουσα! η δική μου πληθωρική προσωπικότητα πλήττει την αθήνα!!! άντεεε......λάβε δράση!!!!

βασούλα καλώς μας ήρθες! φοβερές οι αποκαλύψεις που μας έκανες!!!!! περιμένουμε και τη λύση του μυστηρίου!!!!

τετάκι....αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν παίρνουμε σβάρνα τα νησιά........ παραπονεμένοι συγγενείς!!!! προετοιμάσου να ακούσεις γερό εξάψαλμο!!!!

έλλη μου συνέχισε απτόητη να ξεγελάς το στομάχι......αχ αυτό το στομάχι τι μας κάνει!!! κουράγιο κοπέλα μου..... θα περάσει!!!!

φιλιά πολλά σε όλες....καλημέρες!

Senior Member
    Καλημέρα από τα καμαρίνια των αρχιτεκτόνων!!

μη γελατε ντε.. ετσι λεμε τα ψώνια τον χωρο που μας παραχωρει η σχολη για να δουλεψουμε την διπλωματική μας..
    καλή αρχή με το πιλάτες σόφη! μωρέ και εγώ δεν ήμουν αγύμναστη, αφού και πριν 3 φορές την εβδομάδα έκανα ποδηλατάκι και λίγα βάρη, αλλά.. τετοιο πράγμα δεν το φανταζόμουν! φυσικά και δε το σταματάω.. δεν τίθεται θέμα.

κ για το μαλλί.. πολύ αργά! τώρα καρεδάκι!

λοιπόν.. εγώ κατοικοεδρεύω στον εξωτικό Πειραιά. Μαζευτείτε τα κυστοκόριτσα του λεκανοπεδίου.. για να σας δω! Δεχόμαστε και κόσμο από την υπόλοιπη Ελλάδα!

Τα φιλιά μου σε όλες..

καλημερα κοριτσουδια...... νεα μερα συννεφιασμενη...... ολη μερα ψαχνω για δουλεια..... κ πληροφοριες.... το ιντερνετ θα με φαει.... να ρωτησω ρε κοριτσια κανα σαιτ που να ειναι εγκυρο κ εμπιστο για τις θερμιδες που πρεπει να λαμβανουμε ημερισιως ετσι ωστε να χανουμε η να διατηρουμε το βαρος ξερετε?ειτε εχει καμια απο εσας καμια ιδεα?μετρησα τις θερμιδες μου τωρα που κανω διαιτα(απο μονη μου)κ βγαινουν 1100... κ διαβασα οτι για να διατηρησω το βαρος μου θα επρεπε να ηταν 2100+κατι που δεν συγκρατησα... μηπως ειναι υπερβολικο?μηπως δεν βρηκα κατι εγω σωστα?

Senior Member
    http://www.hpathy.com/healthtools/calories-need.asp

εγώ αυτό το σάιτ είχα συμβουλευτεί! Ελλάκι μου λογικό το συμπέρασμα που έβγαλες. Για να διατηρούσες το βάρος σου θα πρεπε να παίρνεις 2100 άρα τώρα που παίρνεις 1100 "αποταμιεύεις" 1000 θερμίδες την ημέρα. 1000 θερμίδες/μέρα Χ 7 μέρες την εβδομάδα = 7000 θερμίδες λιγότερο κάθε εβδομάδα. 7000 θερμίδες = 1 κιλό. ʼρα τυπικά με τις 1100 θα χάνεις ένα κιλό την εβδομάδα.

όταν είχα πάει στον ενδοκρινολόγο μου ήμουν 118,5 κιλά και μου χε δώσει δίαιτα των 1100 έως 1250 θερμίδων. Αρκεί να μην πέσεις λιγότερο και αρχίσει ο οργανισμός σου να νιώθει στέρηση και να μπαίνει σε άμυνα αυτοσυντήρησης..

καμια άλλη απορία?

στα πόσα περιπου κιλα θα κολλησει ο οργανισμος?

επείσης άλλη απορια... ο ενδοκρινολογος θαμου δωσει διαιτα η πρεπει να παω σε ειδικο διαιτολογο?

Senior Member
    μόνο από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου μιλήσω.. εμένα περίπου ανά 10 κιλά που χάνω κάνω ένα κολληματάκι. Μπορεί να περάσουν και 3 εβδομάδες χωρίς απώλεια, αλλά πόση σημασία έχει? Αφού ξέρω ότι αυτό που κάνω το κάνω σωστά, δεν βιάζομαι, ούτε αγχώνομαι. Είναι συχνά και θέμα ψυχολογίας.

Ο ενδοκρινολόγος μου είχε δώσει δίαιτα και ηταν εξειδικευμένος στον τομέα της παχυσαρκίας. Το αστείο είναι πως όσο με παρακολουθούσε είχα χάσει καμιά 10αριά κιλά σε κάνα εξάμηνο, τίποτε το θεαματικό δλδ. Αλλά όταν ξεκίνησα πάλι την διατροφή μόνη μου, χωρίς να τον επισκέπτομαι (οικονομικοί λόγοι) είδα αποτέλεσμα.. επειδή ήταν συνειδητή η απόφασή μου, αλλά όχι εκβιαστική (τύπου: θα χάνω 5 κιλά το μήνα αλλιώς είμαι άχρηστη). Το περισσότερο που έχω χάσει είναι 4 κιλά τον πρώτο μήνα. Από κει κ πέρα μιλάμε για απώλειες των 2 με 2,5 κιλών το μήνα. Αλλά επειδη δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι, δεν πτοούμαι. Κάθε μέρα με προσεκτική διατροφή και σωστή στάση ζωής είναι μία κερδισμένη μέρα!!

δλδ εισαι της αποψης να μην επισκεφτω καποιον?οτι μπορω αργα αλλα σταθερα να τα καταφερω μονη?

Senior Member
    Σαφώς και δεν είμαι αυτης της άποψης. Έχεις αρκετο δρομο μπροστά σου και θα ταν καλό να πας σε κάποιον ειδικό. Αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν το δεις ζεστα κ ηρεμα, ισως να απογοητευτεις. Θελει σωστη ψυχολογια απο μέρους σου. Όσους ειδικούς και αν δεις, αυτή που βοηθάει τον εαυτό σου κυρίως είσαι εσύ. Αυτό πρεπει να θυμασαι..

πιστευεις οτι καλο θα ηταν να παω απο την αρχη η οταν κολλησω?μωρε εχω προβλημα... στο θα φας αυτο θα φας εκεινο παει κ τελειωσε.......ενω τωρα φτιαχνω εγω το διαιτολογιο μου...

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά καλή μου. Αν πιστεύεις πως μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δε θα χεις πρόβλημα. Γενικές κατευθύνσεις σωστής διατροφής μπορείς να πάρεις και από εμάς. Αν δεις οτι κολλάς, ναι, θα ταν χρήσιμο να πάς σε κάποιον. Ξεκίνα αφού νιώθεις πιο άνετα μόνη σου, και βλέπεις στην πορεία..

Συγνώμη αν δεν ειμαι κατατοπιστική, αλλά είναι κάπως προσωπική επιλογή αυτό.

ισα ισα εισαι πολυ διαφωτιστικη..... σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου... κ θα προσπαθησω για το καλυτερο.. δυο μερες εμειναν πριν απο το εβδομαδιαιο ζυγισμα.. ειμαι σιγουρη πως θα παθω μια ταραχη ξανα στην οψη του τριψηφιου αλλα θα παρω πιστευω κ μια χαρα..... ελπιζω δλδ...

Page 47 of 128 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast