ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 128 FirstFirst ... 1353616263646573113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1906
    Senior Member
    Originally posted by pennyV
    Τα νέα που ήθελα να σας αναφέρω είναι πως αύριο ξεκινάω ΚΑΙ γυμναστήριο! Σήμερα γράφτηκα.. μίλησα με τις κοπελιές εκεί.. μου είπαν να ξεχάσω ότι απώλεια κιλών ονειρευόμουν για κανά μήνα τουλάχιστον και να πηγαίνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ο οργανισμός μου (λέει) θα αντιδράσει αρχικά.. η ζυγαριά μάλλον δεν θα κουνηθεί για καιρό.. αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει! Χάιντε να δούμε.. γιατί την τελευταία φορά που το προσπάθησα έβαλα και 4 κιλά αντί να χάσω κανά γραμμάριο! Οπότε.. εγώ το 78 θα το βλέπω για καιρό ακόμα, και δεσμεύομαι να κοπανιέμαι τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα!

Αύριο θα σας πω νεότερα.. μέχρι τότε σας φιλώ μία μία και αποχωρώ γιατί αύριο δεν θα είναι ευκολότερη η μέρα μου από τη σημερινή! Τρέχουμε λέμεεεε..

εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρη πως θα δεις διαφορα και στην ζυγαρια απο την γυμναστικη?
    μην συγκρινεις τον ευατο σου στα 100 και με τωρα, ο μεταβολισμος σου θα ενεργοποιηθει και θα δουλεψει καλυτερα τωρα και θα εχεις διαφορα και στο σωμα αλλα και στη ζυγαρια

φιλακια πολλα και σε ολα τα τσαχπινικα κυστοκοριτσα, ειστε ολες καταπληκτικες

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    οσο για εμενα που ειχαμε εχθες επετειο, περασαμε τελεια. πηγα σπιτι κατα τις 7, ελειπε αυτος, συμμαζεψα τα παιδια, ξαπλωσα ταχα να κοιμησω τον μικρο κατα τις δεκα και φυσικα κοιμηθηκα πρωτη. κατα τις δωδεκα που ξυπνησα, ο καλος μου κοιμοταν του καλου καιρου. ευτυχως που ειχαμε πει και τα χρονια πολλα μας το πρωι (γυρω στις 5 που ξυπνησαμε)... ειδατε τι τελεια ημερα?
    εσεις οι φρεσκοπαντρεμενες και οι ανυπαντρες μη τα δινετε σημασια αυτα. αυτα συμβαινουν μετα απο 10 χρονια γαμου, με δουλειες, παιδια, αρρωστους κ.α. Οι γιορτες ολες παντα μεταφερονται σαββατοκυριακα και εφοσον δεν υπαρχουν αλλοι λογοι για μεταφορα επ αοριστον....
    αντε φιλακια σε ολες και επισκεπτριες και επισημα μελη
    Αχ βρε BARB ... πως σε νιώθω....μία από τα ίδια και γω...

Senior Member
    Και για άλλη μια φορά.. λίγο πριν τα μεσάνυχτα έκατσα επιτέλους στον καναπέ να διαβάσω τα νέα σας! Για να πω την αλήθεια σήμερα διάβασα και τα προχθεσινά σας νέα.. αφού είμαι επιτέλους λίγο καλύτερα από το καταραμένο κρύωμα!

Και διαβάζω για επέτειους.. και θυμήθηκα πως και γω Οκτώβριο την έκανα την κουτουράδα! 11 Οκτωβρίου για να είμαστε ακριβείς.. κλείνουμε 13 χρόνια γάμου! Α ρε πως περνάνε τα άτιμα τα χρόνια.. Βάσια και Μπαρμπουνάκι μου να είστε πάντα ευτυχισμένες και να χαίρεστε τους άντρες και τα παιδάκια σας! Με το ωράριο το ανάποδο το δικό μου, η συνάντηση μόνο Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει.. και όσο για το μέρος.. εγώ πάω ΠΑΝΤΟΥ! ʼντε να το κανονίζουμε λοιπόν.. αν δεν υπάρχει κόλλημα για καμιά σας για το επόμενο Σ/Κ, γιατί γι αυτό έχω κανονίσει να φύγω.. δώστε συντεταγμένες και εγώ μέσα είμαι

Ελλάκι γιατί ακούω απογοήτευση για το -700; Μια χαρά είναι η απώλεια.. και καλύτερα σιγά σιγά και σταθερά παρά πολλά και απότομα! Το καλό πράγμα αργεί.. αλλά όταν έρχεται είναι και μόνιμο και πιο υγιές!! Συγχαρητήρια ΚΑΙ για το πτυχίο.. έχω μια αδυναμία στις επιμελείς μαθήτριες! Επαγγελματική διαστροφή βλέπεις..

Αννούλι μου.. πως πήγε η διόρθωση; Γιατί σε τρέχουν τόσο βρε καλό μου; Ένα πτυχίο θα μας δώσουν.. θα μας το βγάλουν απ'τη μύτη;; Αμάν πια..

Ευγενία μου.. το καλό που σου θέλω να είσαι καλύτερα! Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου, καλά ξεμπερδέματα με το τρέξιμο της δουλειάς και ξέρεις εσύ.. ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟ!!!

Σοφάκι που είσαι χαρά Θεού πλάσμα, και πάντα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου.. για να μην σχολιάσω το "δίμετρη" που πήρε το μάτι μου όχι από ένα αλλά από τέσσερα στόματα, ελπίζω να συνεχίσεις να είσαι η λιακάδα του τόπικ, όταν σέρνονται ιώσεις, συνάχια και το τρέξιμο μας κάνει όλες να γράφουμε τηλεγραφήματα.. στοπ!!

Και μια γρήγορη ενημέρωση για το σημερινό γυμναστήριο και υπόσχομαι να κλείσει ο σημερινός τόμος! (Λινταλένια μου ο τεντζερούλης μου τελευταία χαλάρωσε πολύ και μέχρι και ελευθέρας έδωσε να γράφουμε τις Α3 μας.. λες να μας απατά από κοινού;; Εγώ ξέρω πως για να γίνεις τόσο large εκεί που ήσουν όλο μέσ'τη γκρίνια πρέπει να την έχεις λερωμένη τη φωλιά σου! Λέω εγώ τώρα..)

Η πρώτη φορά σήμερα κράτησε κανά δίωρο με το τουρ να δω όλα τα μηχανήματα.. και ψύχραιμη η δικιά σας να τα δοκιμάζω κιόλας (αν και δεν ξέρω την τύφλα μου) έκανα ότι καταλάβαινα ποιες ομάδες μυών γυμνάζει το καθένα! Έκανα 40 λεπτά διάδρομο και από 2-3 σετ επαναλήψεις στα περισσότερα μηχανήματα! Λέτε να μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι αύριο;; Αμφιβάλλω.. Και θα δανειστώ τη σοφή κουβέντα της αγαπημένης Βάσιας! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ;; Βάσια μου γλυκιά.. μου δίνεις κουράγιο που πιστεύεις πως δεν θα κολλήσει η ζυγαριά! Είμαι σίγουρη πως θα φαίνομαι καλύτερη μετά από λίγο καιρό.. αλλά για να το δούμε και στη ζυγαριά λίγο χλωμό το βλέπω! Δεν αγχώνομαι όμως.. ξέρω πως κάνω καλό στον εαυτό μου, και αυτό έχει σημασία! Τα νούμερα είναι μόνο νούμερα και έχω σοβαρότερα πράγματα να με αγχώνουν απ'αυτό!

Και μετά από έναν πραγματικά λεπτομερή τόμο.. σας αφήνω για την ώρα! Φιλιά πολλά σε όλες.. και μην ξεχνιόμαστε.. Παρασκευή αύριο!! Βαθιές αναπνοές και ζύγισμα!!

Senior Member
    Καλησπέρα και απο μένα!

Καλή αρχή γκουρου με το γυμναστήριο σου.. Εγώ δεν σου εγγυώμαι ότι δε θα κολλήσει η ζυγαριά (δυστυχώς ειμαι και κομματι παθουσα!). Αυτο που μπορώ να εγγυηθώ ειναι οτι θα δεις διαφορά στο σώμα σου. Εγώ μετά απο ένα μήνα κολυμβητήριο βλέπω διαφορούλες και στην εφαρμογή των ρούχων μου και στην φυσική μου κατάσταση.. και φυσικά στην.. σφριγήλότητα!

Μας τρέχουν δε λες τιποτα. Η διορθωση εγινε σημερα και η αληθεια ειναι οτι το μονο που εκανε ηταν να μας αποδειξει ποσο δυσκολο θεμα εχουμε διαλεξει κ τι τρελο ζόρι θα φαμε.. Προβληματιστηκαμε αρκετα και επεσα ομολογω.. Μετά επρεπε να πάω και για μια δουλεια (παρτ ταιμ φαση) μπας κ βγει κανα χαρτζιλικι. Ευτυχως που υπάρχει ένα ουγκ ευκαιρο, να τρεξει να με δει μετα τη δουλεια και να με παρηγορησει οταν η σουργελω μυξοκλαιγα στο Θησειο (πολλη πιεση, ποσα να αντεξω?). Τεσπα, η μερα η σημερινή έφυγε.. και ελπιζουμε να ανακαμψουμε το συντομοτερο δημιουργικά και να μας βγει σε καλο!

Φιλια, αγάπες και λουλουδια στο μελετηρό Ελλάκι, στο ξενιτεμένο Τετάκι, στην παντα γελαστή και θετική Σοφούλα και στην "θελω-να-παρω-τον-τιτλο-της-πιο-πολυασχολης-cyster" Ευγενίας!!
    Χαιρετίσματα σε μπαρμπούνι και λιδάκι! Και φυσικά στην βάσια της επετείου

Senior Member
    δεν το πιστευω-ειχα γραψει ενα κατεβατο και με πεταξε εξω το συστημα. αντε ξανα απο την αρχη. οχι τιποτε αλλο αλλά το πηγαιο ειναι αναντικαταστατο. αφηστε που βαριεσαι να ξαναγραφεις τοσες λεπτομερειες....

βασια μου τι τακουνι φορουσες? 10 ποντους? αεροσολα τακουνι 5 ποντων σε τετοιες περιπτωσεις. μη σου πω οτι κραταμε και σακουλα με ρουχα ενω κρεμαμε στο αυτοκινητο τα ρουχα να μη νιωθουμε σαν λατερνα

πεννυ μου, κι εσυ οκτωβρη? 7,8,11. το 9 και το καλο το δεκα κανεις?
    δε μου λετε κυριες της συμπρωτευουσας, σας βολευει στις 24 του μηνα να βρεθουμε ολο το πρωι? καφεδακι κλπ? το επομενο σαββατοκυριακο που η πεννυ μας ειναι ελευθερη, εγω εχω τριημερο ταξιδακι. εμεις εχουμε την τοπικη μας απελευθερωση εκεινη την παρασκευη οποτε βολευει μια χαρα να κανω μινι διακοπουλες που δεν εκανα τον σεπτεμβρη και μου λειπουν. χωρις παιδια φυσικα-το φανταζεστε ειμαι σιγουρη οπτι με ξερετε πλεον
    αληθεια αντεχουμε σημερα πεννυ ή ποναμε αφορητα? σε ζηλευω-να το ξερεις. κι εσενα και τη βασια και ολες οσες πανε γυμναστηριο. εγω θα ηθελα πολυ να πηγαινω στο κολυμβητηριο αλλά απο οτι καταλαβαινω τον ευατο μου δεν θα αντεξω. οποτε μονο διαδρομο, 20 το πρωι+20 το βραδυ=7 και κατι χιλιομετρα καθημερινα περπατημα και 650 θερμιδες εξτρα καμενες.

κοριτσια της υπολοιπης ομαδας, ελπιζω να ειστε καλα, να περνατε καλα και να χανετε κιλα. κατι για πτυχια διαβαζω, κατι για συναντησεις εις τα αθηνας, για πολυασχολες κοπελιες, φιλακια σε ολες

Senior Member
    εγω ειμαι μεσα για τις 24, ψωνια και βολτα στην αγορα και μετα καφεδακι στο kitchen, τι μονο η ναταλια θα βγαζει φωτογραφιες απο εκει?

Senior Member
    καλα, το μυαλο σου στα ψωνια,ε? εγω πιστωτικη δεν εχω, πιστεψτε το. αλλα αν θελετε να μου ψωνισετε κατι, οκ, δεν θα πω οχι
    αυτο το Kitchen ειναι στο λιμανι, ε? νομιζω οτι κι εμενα με εχει αποπλανησει εκει. κατσε να μπω στο σχετικο τοπικ να το γραψω

Senior Member
    εσυ παιδακι μου αν ειχες πιστωτικη ο αντρας σου θα ηταν φυλακη,
    μεχρι και οι τραπεζες σε μαθανε και δεν σου δινουνε?

Senior Member
    καλησπέεεερεεεεεεεςςςςς.... να μαι κι εγώ!

ξεκινάω με τη γκουρού πέννυ μας που εμφανίστηκε δυναμικά και αναστάτωσε τα πάντα στο πέρασμά της....... πολύ χαίρομαι που συνήλθες κορίτσιιιι.......αμάν πια μ αυτά τα κρυώματα......
    μεγειά και το γυμναστήριο....την πήραμε την μεγάλη απόφαση βλέπω....... με λίγη υπομονή και πειθαρχία (ειδικά τις στιγμές που σου κλείνει γοητευτικά το μάτι ο καναπές) θα καταλάβεις πόσο καλό κάνεις στον εαυτό σου! όσο για το κόλλημα εγώ ένα έχω να σου πώ..... σε αυτά τα νούμερα της ζυγαριάς, το θέμα παύει να είναι πλέον ποσοτικό ή αριθμητικό.....γίνεται ποιοτικό....θέλω να πω ότι μπορεί φαινομενικά να μη χάνεις κιλά αλλά να βλέπεις τρελλή διαφορά σε πόντους, σύσφιξη, στα ρούχα σου κλπ κλπ....για να μη μιλήσω για φυσική κατάσταση!!!! απλά μη μου πτοηθείς από τον πρώτο μήνα....ξεκίνα χαλαρά, μην καταπιέζεσαι και δώσε χρόνο......είσαι άλλωστε η πρώτη διδάξασα!
    όσο για τις υπερβολές των κοριτσιών στα άλλα πόστ, σου λέω ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα........(είναι μάλλον από τα κύματα ενθουσιασμού που εμπνέω στον κόσμο χαχαχαχαχαχαχαα....)..... θα κρατήσω ωστόσο το "λιακάδα του τόπικ".....έχει κάτι το ποιητικό - μουσικό και πολύ μου άρεσε!!!!!!!

αννούλα μου....γιατί με στεναχωρείς????? τι είναι αυτά που διαβάζω για κλάματα και τα σχετικά??? εεεεεεεε??????? δε θέλω τέτοια............ έχεις αντιμετωπίσει πολύ δυσκολότερα πράγματα....μην τρελλαθούμε κιόλας!!!!!! με λίγη οργανωσούλα παραπάνω θα γίνουν όλα.....πραγματικά αν θέλεις τη βοήθεια μου είμαι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή....το εννοώ!
    αντε πιααα..... μου καταθλίβεις και τον ουγκ! και στενοχωριέμαι διπλά!!! ήρωας....... ΉΡΩΑΣ!!!!!! απαπαπαπαπαπα....γυναίκεεεε εεεεςςςςςςςςς.................

ευγενίαααα......... η "φανταστική 2μετρη καλλονή"......τυχαίνει να είναι και μεγαλόψυχη!!!!!! δε σε έχω αφήσει ακόμα στην ίδια τάξη λόγω απουσιών! πρός το παρόν συγχωρείσαι....................στο μέλλον όμως....το γλύψιμο δε θα πιάνει άλλο......κανόνισε!!!!! ελπίζω να είσαι καλά κοριτσάκι μου και να πέρασε το κρύωμα............ μην εξαφανίζεσαι...........

έλλη, μην πέφτεις παιδί μου....700 γραμμάρια είναι μια χαρά!!!!! το ξέρεις κι εσύ οτι δε γίνεται να χάνεις 3 κιλά την εβδομάδα σε συνεχή βάση..........έτσι θα είχαμε μείνει όλοι σκελετοί!!!! είναι εντελώς αναμενόμενη τέτοιου είδους απώλεια (ή ακόμα και στασιμότητα!).....δεν είπαμε??? ΑΡΓΑ!!!!!!

μπαρμπουνάκι, βασούλα............εύχομαι και στις 2 σας να είστε πάντα καλά, μαζί με τα ταίρια σας και ευτυχισμένες...και δεν έχει σημασία αν λείπουν απο τις επετείους σας οι τηλεοπτικές φανφάρες..... σημασία έχει η ούσια....δλδ να γιορτάζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά με τον άνθρωπό σου και να νιώθεις πραγματικά ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή σου......(έχουν και οι γονείς μου επέτειο στις 12 οκτωβρίου.... πιάνεται καθόλου??????) εύχομαι ότι καλύτερο κορίτσιαααα.........

και κλείνοντας...μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου.........ναταλία... .που είσαι??????????

φιλιά σε όλους και ευχές για ένα σούπερ παρασκευοσαββατοκύριακο!!!! σμουυυυυυυυυυτς!!!!!!!

Senior Member
    ηρθααα να πω ενα γεια και να φυγω.... εχω μια στοιβα πραγματα στο γραφειο να τακτοποποιησω πριν φυγω και σας εγκαταλειψω για 15 ημερες..... βλεπετε θα γινω νονα .... στην μελβουρνη!!! δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα μα τιποτα απο τα προηγουμενα και λυπαμαι που δεν προλαβαινω..... σας φιλω γλυκα μια μια ξεχωριστα , ειδικα αυτες που γνωρισα απο κοντα , πεννουλα, ναταλιτσα, ευγενιτσα, σοφακι και αννουλα αλλα και τις υπολοιπες υπεροχες υπαρξεις του φορουμ επισκεπτριες και ... λοιπες quest ;D να προσεχετε τους εαυτους σας, περαστικα στις αρρωστουλες, συγχαρητηρια σε οσες καλα κρατουν το λαβαρο των χαμενων γραμμαριων και κιλων, εαν εχω προσβαση σε ιντερνετ πιστεψτε με θα σας επισκευθω! φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα κοριτσακια μου γλυκα

Senior Member
    φιλια και απο την θεια :P χαρηκε που σας γνωρισε!!!

Senior Member
    Γειά σας κοπελάρες μου?? τι κάνετε? ελπίζω να είστε όλες καλά!!

ʼννούλα οτιδήποτε σε δυσκολευει .. παραδίδει και τα καλύτερα μαθήματα.. ψηλά το κεφάλι εσύ.. τι cyster είσαι??
    Σοφάκι μου, είσαι πάντα τόσο γλυκιά με όλους.. που μας έχεις τρελάνει.. και δίχως άλλο ανακυρήσσεσαι επίσημα ''η λιακάδα του τόπικ''

Τετούλα πάντα άξια κοπελίτσα μου!! κοίτα να περάσεις καλά με τους αυστραλούς και με τους ομογενείς αδελφούς μας!! Φιλάκια στα αγαπημένα μου αρκουδάκια.. τα πάντα και τα πηδηχτούλια καγκουράκια!! χιχι και για να μη το ξεχάσω προσοχή στα προξενιά..
    barb και basia, χαιρομαι πολύ για τις επετείους σας.. ευχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένες και οι δύο με τους συντρόφους σας!! και επίσης χαίρομαι που υπάρχουν κ άλλοι με αδυναμία στις πιστωτικές..δεν είμαι μόνη σε αυτό το γολγοθά.. χαχα
    Πενάκι χαίρομαι που πήρες την απόφαση να εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητα σου... αλήθεια πως και τα προλαβαίνεις όλα?? εύχομαι να είσαι καλύτερα από την ιωσούλα και τον πονόλαιμο.Σχετικά με την προσφώνηση που έκανες στην σόφι έρχομαι να σε συμπληρώσω και να σε επιφορτίσω μιλώντας για τον εαυτό μου: Εγω μάλλον θα ανακυρηχθώ σε '' καταιγίδα του τόπικ'' με τα νέα που έχω.. και σας ζητώ συγνώμη αν σας επιβαρύνω αλλά θέλω τόσο να τα πώ..

έγινε η περιβόητη επίσκεψη με την ενδοκρινολόγο..και μία λέξη εβγαινε συνεχώς απο το στόμα της.. χαλια..
    ινσουλίνη χάλια... ανδρογόνα χάλια... ελέυθερη τεστοστερόνη χάλια...θυρεοειδής χάλια.. και όπως ήταν επόμενο μου τόνισε δεόντως οτι εκτός του οτι είναι πολύ δυσκολο να μείνω έγκυος δεν κάνει κιόλας να μείνω εάν δεν δρομολογηθούν κάποια από τα θέματά μου.. υπάρχει κινδυνος κατα την πιθανή εγκυμοσύνη μου.. να παρουσιάσω σακχαρο και πιέση..
    επιπλέον κάτι που με άγχωσε πάρα πολύ θέλει να χάσω τουλάχιστον 18 κιλά σε 3 - 4 μήνες για να είναι ακόμη πιο σίγουρη η σύλληψη.. με είχε 3 τέταρτα και μου έλεγε.. και μου έλεγε..
    θα παίρνω χάπια για το θυρεοειδή prothuril 2 την ημέρα .. θα παίρνω glucophas 1000mg 2 φορές την ημέρα... Θα παίρνω duphaston 2 φορές την ημέρα.. και το κορυφαίο???????????? θα παίρνω xenical 3 φορές την ημέρα μέσω φαγητού.. εκείνη το πρότεινε γιατί τα reductil θεώρησε οτι (επειδή με είδε καταβεβλημένη) θα μου προκαλέσουν κρίσεις μελαγχολίας και κατάθλιψη..Σημειωτέον πως δεν της ανέφερα τίποτε για χάπια.. μόνη της το πρότεινε.. κ εγω συμφώνησα.. Ασε δε που σε 1 με 2 μήνες θα επαναλειφθεί η σειρά των εξετάσεων με αρκετές προσθήκες.............. και γενικώς όπως καταλάβατε............

χ α λ ι α ....................

Μωρε συχωρέστε με αλλά θέλω την πολύτιμη στηριξη και βοήθεια σας..

Σας φιλώ όλες !!!!!!

Senior Member
    Καλησπερίζω τα κορίτσια που τινάζουν την μπάνκα στον αέρα,
    το κορίτσι που μας γεμιζει θετικη ενεργεια
    το ζουζουνι που ξενιτευτηκε για να κανει μια ολόκληρη ηπειρο να μιλάει γι αυτην
    την αρχηγο που την εχει δει "κατσε κατω απο την μπαρα"

και φυσικα την "φαρμακαποθηκη-πολυ σκληρη για να εγκαταλειψει" ευγενιτσα.
    χάλια. ναι
    φυσικα και χάλια.
    ποσες φορες δεν εχουμε πει κ μονες μας αυτην την φράση κοιτώντας τα.. χαλια μας?

γλυκια μου.. ειναι σιγουρα τρομακτικο να διαπιστωνεις τυχον προβηματα υγειας. Μπορει να σε φερει σε απογνωση, να μην ξερεις τι να κανεις, να πανικοβληθεις. Ολα ειναι δεκτα, θεμιτα και αναμενομενα. Ανθρωπινες αντιδράσεις..
    ομως.. βρε ψυχη μου. υπαρχει κ κατι θετικο σε ολα αυτα, οσο και αν τωρα που το διαβαζεις θες να με βρισεις που το παιζω "Πολυαννα της χαρας".
    Το θετικο ειναι οτι εχεις προβληματα που μπορουν να αντιμετωπιστουν. Το οτι δεν τα ειχες εντοπισει ως τωρα σου εκανε κακο. Απο την στιγμη που ξερεις ποιος ειναι ο εχθρος ομως, μπορεις να τον πολεμησεις. Θα κανεις την αγωγή σου, θα ισορροπησεις τον απορρυθμισμενο οργανισμο σου, θα δεις θεαματικες διαφορες στις επομενες εξετάσεις σου, και με νεα ψυχολογια θα τραβηξεις μπροστα για το ονειρο σου..

μετα το σημερινο, το ονειρο σου ειναι πιο κοντα. γιατι ξερεις τι να κανεις για να το φερεις εσυ κοντα σου!

σε σκεφτομαστε και σε νοιαζομαστε πολυ. μιλα μας και ας νιωθεις οτι μας μαυριζεις. το θεμα ειναι να μπορεσουμε εμεις να σε ασπρισουμε!! φιλια σβουριχτα!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

έγινε η περιβόητη επίσκεψη με την ενδοκρινολόγο..και μία λέξη εβγαινε συνεχώς απο το στόμα της.. χαλια..
    ινσουλίνη χάλια... ανδρογόνα χάλια... ελέυθερη τεστοστερόνη χάλια...θυρεοειδής χάλια.. και όπως ήταν επόμενο μου τόνισε δεόντως οτι εκτός του οτι είναι πολύ δυσκολο να μείνω έγκυος δεν κάνει κιόλας να μείνω εάν δεν δρομολογηθούν κάποια από τα θέματά μου.. υπάρχει κινδυνος κατα την πιθανή εγκυμοσύνη μου.. να παρουσιάσω σακχαρο και πιέση..
    επιπλέον κάτι που με άγχωσε πάρα πολύ θέλει να χάσω τουλάχιστον 18 κιλά σε 3 - 4 μήνες για να είναι ακόμη πιο σίγουρη η σύλληψη.. με είχε 3 τέταρτα και μου έλεγε.. και μου έλεγε..
    θα παίρνω χάπια για το θυρεοειδή prothuril 2 την ημέρα .. θα παίρνω glucophas 1000mg 2 φορές την ημέρα... Θα παίρνω duphaston 2 φορές την ημέρα.. και το κορυφαίο???????????? θα παίρνω xenical 3 φορές την ημέρα μέσω φαγητού.. εκείνη το πρότεινε γιατί τα reductil θεώρησε οτι (επειδή με είδε καταβεβλημένη) θα μου προκαλέσουν κρίσεις μελαγχολίας και κατάθλιψη..Σημειωτέον πως δεν της ανέφερα τίποτε για χάπια.. μόνη της το πρότεινε.. κ εγω συμφώνησα.. Ασε δε που σε 1 με 2 μήνες θα επαναλειφθεί η σειρά των εξετάσεων με αρκετές προσθήκες.............. και γενικώς όπως καταλάβατε............

χ α λ ι α ....................

Μωρε συχωρέστε με αλλά θέλω την πολύτιμη στηριξη και βοήθεια σας..

Σας φιλώ όλες !!!!!!

Μπορεί να τα είπαμε κατ'ιδίαν.. αλλά για άλλη μια φορά θα σου επαναλάβω αυτά που σου γράφει και η ʼννα.. Είναι προτιμότερος ένας σοβαρότερος αλλά ΓΝΩΣΤΟΣ εχθρός παρά να παλεύεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! Νομίζω πως η λέξη κλειδί εδώ είναι "ανασύνταξη"! Κάνε δυο βήματα πίσω.. πάρε μια βαθειά ανάσα και βούτα! Εξετάσεις θέλει η γιατρός σου; Χάπια;; Περισσότερα χάπια;;; Ότι χρειαστεί! Όλα θα πάρουν το δρόμο τους θα το δεις.. γιατί εμείς τη γυναικάρα μας τη θέλουμε όπως τη γνωρίσαμε! Στα πάνω της!! Και γούστο μας και καπέλο μας να ανησυχούμε για σένα και να "μαυριζόμαστε" μαζί σου! Ντάξει;;;;

Senior Member
    Παρασκευή χθες και γω έκανα κοπάνα.. όχι από τη ζυγαριά όμως, απλά από το φόρουμ! Τί μου κάνετε κοριτσάκια μου; Γιατί τέτοια σιγή ιχθύος για νουμεράκια ζυγαριάς;; Έλα πάμε χωρίς φόβο και πάθος!! Η δική μου συνεχίζει να με καλοπιάνει. και χθες ΝΑΙ είδα το λατρεμένο 77!! 77,6 βέβαια.. αλλά who cares????

Βέβαια ξαφνιάζομαι που μπόρεσα να κάνω τα 10 βήματα ως το μπάνιο για να ζυγιστώ, γιατί φυσικά έγινε αυτό που φοβόμουν! Σηκώθηκα χθες το πρωί σαν περισπωμένη!! Πονούσαν ΟΛΑ.. κάθε κοκκαλάκι στο σώμα μου το ένιωθα! Σήμερα ακόμη συνεχίζει ο πόνος αλλά τον αγνοώ επιδεικτικά και ελπίζω τη Δευτέρα να μπορέσω να καταφέρω όλους τους διεστραμμένους κοιλιακούς που θα μου αναθέσει η σαδίστρια γυμνάστρια..