δίαιτα της σοκολάτας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

δίαιτα της σοκολάτας

καλησπέρα και απο εμένα, είμαι καινούρια εδώ. Θα σας πω απλά για τη δίαιτα που ακολούθησα για 9 μήνες, έχασα 14 κιλά και άργησα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ξαναπάρω, ονομάζεται η δίαιτα της σοκολάτας, πολύ πιθανό να την έχετε ακούσει απο Κορομηλά και Σάκη Ρουβά, πρόκειται για μια δίαιτα όπου το μεσημεριανό το αντικαθιστάς με ένα γιαούρτι και ένα σκέβασμα με γεύση σοκολάτας το οποίο σε φουσκώνει. Το σκεύασμα ελεγμένο απο την ευρωπαϊκή Ενωση. Δυστυχώς είναι λιγάκι ακριβό αλλά ακόμα και όταν κολλάει ο οργανισμός και δεν μπορείτε να χάσετε άλλο μπορεί να το φτιαξει. όποιος θέλει πληροφορίες μπορεί να μου πει.
    Φιλικά πάντα

Senior Member
    όταν λές ακριβό δηλ.τι εννοείς??
    και το βραδυ τρώς κανονικά ας πούμε>?>??

Junior Member
    το βράδυ έχει κανονικό γεύμα. όταν λέω ακριβό εννοώ ότι την εβδομάδα μου έπαιρνε 35 ευρώ.

Senior Member
    και με αυτό το σκέυασμα τι επιταγχύνεις το αδυνάτισμα??
    δηλ.πόσα κιλά έχανες την εβδομάδα???

Junior Member
    αυτό το σκεύασμα εχει λιποδιαλύτες αλλα και διογκωτικά ώστε να νιώθεις κορεσμό. τις πρώτες εβδομάδες έχανα περίπου 1 κιλό την εβδομάδα, μετά έπεσε ο ρυθμός

Senior Member
    αααααααααααααα
    δεν είναι κακό να σου πω και το βράδυ τι έτρωγες??
    εγώ έχω αλλάξει τον μεταβολισμό μου πολύ και πεινάω σαν λύκος το μεσημέρι και λιγότερο όσο περναει η ημέρα αλλά το πρωι θα μπορούσα να φάω τα πάντα!!
    πως θα την παλέψω με ένα γιαούρτι??

Senior Member
    βρε κορίτσια πώς αντέχετε τα σκευάσματα που φουσκώνουν???????? Μια φορά δοκίμασα και ήταν τρομακτική η αίσθηση...

Senior Member
    τι εννοείς τρομακτική ¨΄ενιωθες σκασμένη ας πούμε???"

Junior Member
    θα σας γράψω ένα καθημερινό μενού
    πρωινό
    καφέ σκέτο ή ένα ποτήρι χυμό ή 1/2 ποτήρι ζάχαρη ή ένα γιαούρτι 2% ή ένα αφέψημα
    δεκατιανό
    1 γιαούρτι 2% ή 2 φέτες γαλοπούλα καπνιτή με μία ντοματα ή 40γρ ανθότυρο με μια ντομάτα ή ένα τόνο με μία ντομάτα
    μεσημεριανό 400μλ γάλα ή 2 γιαούρτια 0% ή 1 γιαούρτι 2& με το σκεύασμα
    απογευματινό
    το ίδιο με το δεκατιανό
    βραδινό
    σουβλάκι κοτόπουλο (μερίδα) + 40 γρ ανθότυρο + μια φέτα ψωμί ή σαλάτα σεφ με μια φέτα ψωμί ή ψάρι ψητό με σαλάτα πράσινη ή φέτα ψωμί ή ομελέτα με σαλάτα πράσινη ή γαριδοσαλάτα με ψωμί ή φιλατάκια γαλοπούλας με 40γρ ανθότυρο ή μια μερίδα ψάρι με σαλάτα πράσινη όση θες
    Αυτό είναι πρόγραμμα μιας εβδομάδας

Senior Member
    Αυτό , τώρα , τι είναι;Διαφήμιση σκευάσματος;Είσαι κι εσύ σε καμιά πυραμιδοειδή προώθηση προϊόντος ;

Senior Member
    Originally posted by sasa14
    τι εννοείς τρομακτική ¨΄ενιωθες σκασμένη ας πούμε???"
    ναι, ταυτόχρονα με τάση για εμετό, και ήταν πολύ κακή αίσθηση.

Junior Member
    εγώ απλά ανέφερα μια δίαιτα, ούτε ανέφερα όνομα ούτε τίποτα αν δεν απατώμαι, ή μήπως κάνω λάθος, είναι όπως γράφουμε για τη δίαιτα των weight watchers πχ, α και αν έκανα διαφήμηση δεν θα ανέφερα φυσικά ότι είναι ακριβή μέθοδος.

Junior Member
    μην εμπιστευεστε τετοια σκευασματα οσο εγκεκριμενα κι αν ειναι.με την συγκεκριμενη διαιτα που μολις διαβασα πιο πολυ εχανες απο το λιγο φαγητο που ετρωγες παρα απο το ροφημα.θα μου πεις σε φουσκωνε ναι αλλα υπαρχουν και πιο αθωα ροφηματα που φουσκωνουν.οπως νερο χυμου τσαι χαμομηλι κτλ.πιστευω πως απο το λιγο φαγητο αδυνατισες!αυτα.