neo melos stin pareoula sas - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    pink έχεις γίνει ο απόλυτος συμμαχος μου και εγλω σε ξεχασα για τις δίαιτες επειδή τώρα είμαι δουλειά θα σου τις βάλω το βράδυ σπίτι. φιλάκια

Senior Member
    ευχαριστηση μου σασακι οποτε εχεις χρονο , εγω θα τις περιμενω! φιλακια!

Member
    σε λιγες μερες ροζ πεταλουδιτσα θα μας γραψεις ενθουσιασμενη! εγω περιμενω το 68...

Senior Member
    μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    68.7 kai synexizoume dynata! xronia polla se osous giortazoun!

Senior Member
    mpravo celeste!!!!!!! synexise ti kathodo!!!!!

Senior Member
    WELCOME CELESTE KAI KALH DINAMIII

Member
    για τριτη συνεχομενη μερα ειμαι 68.7..μετα απο πολυυυυυυυυ πεινα! πριν απο μερικα χρονια εχανα καθε μερα 200 γρ βρεξει χιονισει! τωρα γτ τοσο αργααααα??? νευριαζω παρα πολυ αλλαδε σταματαω! ανυπομονωωωω! συνεχιζω στο δρομο που χαραξατε!

Senior Member
    συνεχισε μην απογοητευεσαι!!!!!!! εγω τι να πω που ειμαι κολλημενη μια εβδομαδα!!!!!

Member
    πεταλουδιτσα να σου πω ενα ειναι το σιγουρα οτι οταν προσπαθεις ανταμοιβεσαι ποσο μαλλον στην περιπτωση μας! δεν υπαρχει περιπτωση θα γινει η ευχαριστη εκπληξη αρκει να δψσουμε λιγες μερες στον οργανισμο μας να ξεμπλοκαρει!! εγω σημερα ειδα 68,3! (απο 74) και εχω φαει πολλα σκαλωματα στη ζυγαρια αλλα το αποτελεσμα μετραει!! περιμενω νεα σου!

Senior Member
    παιδια καλημερα σε ολoυς!!ειμαι κ εγω νεο μελος και πραγματικα θα ηθελα την υποστηριξη σας!!εχω πολλα κιλα να χασω κατι το οποιο με κουραζει κ μονο η σκεψη με αποτελεσμα να τα κανω θαλασσα!!χτες ειδα ενα ονειρο:ημουνα εκδρομη με το σχολειο στο οποιο εργαζομαι και ανεβαινα μια ανηφορα απο φτεσκο τσιμεντο κ κατι παιδια απο κατω απο αλλο σχολειο με κοροιδευαν χυδαια ομως για τα κιλα μου και εγω κολλουσα στο τσιμεντο κ δεν μπορουσα να περπατησω αλλα στο τελος ξεκολλησα και ανεβηκα την ανηφορα.λετε νε ειναι ονειρο δυμανης οτι θα τα καταφερω;μακαρι.....

Senior Member
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕΛΕΣΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ? ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΣΑΜΑΝΘΑ?? ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!

Junior Member
    Γειά σας !
    Κι εξω είμαι καινούργια στην παρέα σας!
    Με λένε Βίκυ και είμαι 64 κιλά, το Ιανουάριο ήμουνα 85 κιλά. Θέλω να γίνω 58-60κιλά.
    Κάνω την διάτα του Ducan.
    Με συγχωρείτε για τα Ελληνικά μου. Είμαι Βουλγάρα.

Senior Member
    vikito καλώς ήρθες! Καλή δύναμη! Πολύ καλά πας! Για πες και σε μας τι είναι αυτή η δίαιτα Ducan?

Junior Member
    Η διαίτα του Ducan είναι πολύ γνωστή στη Βουλγαρια.
    Έχει 3 φάσεις.
    1 φάση (είναι 5 μέχρι 7 μέρες) -τότε τρώω μόνο πτρωτείνες - γιαούρτι από 0,1%, γάλα 0,1% μέχρι 0,250γρ την ημέρα, κρέας κοτοπούλου και μοσχαρίου), αυγά
    2 φάση - 5 μἐρες τρώω το ίδιο όπως στην πρώτη φάση αλλά και λαχάνικα ( λάχανο, ντομάτες, αγγούρια, καρότα, μπρόκολο, μαρούλια, μανιτάρια, κουνουπίδι, κρεμμλυδι, σκόρδο) και μετά πάλι 5 μέρες μόνο πρωτείνες (ὀπως στην πρώτη φάση) -κάνουμε την δεύτερη φάση μέρχι τη στιγμή όταν φτάνουμε το βάρος που θέλουμε. Μπορει να κρατάει μήνες ( εγώ την κάνω ήδη 5 μήνες)
    3 φάση - 1 μέρα από τη βδομάδα μόνο πρωτείνες, τις άλλες 6 λαχάνικα + πρωτείνες + μια φορά την ημέρα φρούτο ( εκτός από μπανάνες, κεράσια και σταφύλλια). 2 φορές μπορείτε να φάτε οτιδήποτε θέλετε το βράδυ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast