αρχικό βάρος/ τωρινό/στόχος - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 38 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 562
    Senior Member
    O ουσιαστικός στόχος μου έχει επιτευχθεί. Έγινα 60 κιλά και τα διατηρώ δύο εβδομάδες τώρα
    παρόλο που το Πάσχα έφαγα πιο ελευθερα.
    Τώρα θέλω να χάσω ακόμη 2 κιλά για να είμαι εντελώς στο ιδανικό μου βάρος ανάλογα με το ύψος μου (1.68
    και θέλω να γίνω 58 κιλά).
    Δε βάζω χρονικό όριο, όποτε γίνει χαλαρά και χωρίς πίεση.

Senior Member
    Lily μου πολύ χαίρομαι που πέτυχες το στόχο σου. Πάρα πολύ. Ευχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα. Να είσαι ευτυχισμένη

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου, κι εσύ βλέπω το πέτυχες! μπράβο σου και συγχαρητήρια Δανάη μου.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, επίσης και σε εσένα, κάθε επιτυχία !

Senior Member
    ωραια ειναι βρε παιδια να φτανετε τον στοχο σας ειδικα οταν ειναι ο σωστος για εσας! τι να πω κ γω που εφτασα τον στοχο μου να ειμαι οσα κιλα ημουν πριν παχυνω πολυ...κ τωρα δεν εχω διαθεση να χασω αλλα...
    ωραιοι οι στοχοι αλλα εμενα μεκαψε...ελεγα διαρκως ας γινω οπως πριν κ μου εγινε φαινεται τοση μανια που τωρα δε θελω να ξεκουνησω...
    ομως εχω ενα στοιχηματακι για την Κυριακη κ το κοβω να πεφτω κοντα στα 80 κατι, κ ειμαι σιγουρη οτι τοτ θα ξεκουνησω...
    θα θελω να δω 7 επιτελους!
    Συγχαρητηρια κοριτσαρες! καλο ξημερωμα ναχουμε κ ταλλα γινονται!

Senior Member
    Αυριανος στοχος να δω 81+!!! αχ απο ποτε εχω να δω 1...αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Senior Member
    80/79/68
    ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΩΩ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ (ΧΙΟΥΜΟΡ!!!) ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΟΥΕΡ ΠΛΕΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΧΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΟΓΙΚΑ.

Senior Member
    προσπάθησα να προσθέσω τικεράκι στο προφίλ μου αλλά δεν το βλέπω. Αντέγραψα το κωδικό αλλά κάτι έχω κάνει λάθος

Senior Member
    τελικά δεν έχω κάνει λάθος. Ο στόχος που έθεσα απέχει πολύ από το ιδανικό μου βάρος αλλά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν φτάσω εκεί και παραμείνω.

Senior Member
    Originally posted by mag
    80/79/68
    ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΩΩ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ (ΧΙΟΥΜΟΡ!!!) ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΟΥΕΡ ΠΛΕΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΧΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΟΓΙΚΑ.
    ax bre mag...πως ταχες χασει? γιατι τα ξαναπηρες? στερηθηκες?

Senior Member
    mag το εχω παθει αυτο 100 φορες.Σε καταλαβαινω πως νιωθεις.Και εφοσον δεν εισαι σε φαση διαιτας καλα θα κανεις να μην πιεστεις.Νομιζω σκεφτεσαι σωστα.Κανε γυμναστικη και προσπαθησε αυτο που λες, να συγκρατηθεις στα επεισοδια υπερφαγιας.Μπορεις να κανεις αυτο που μου χει πει εμενα η διαιτολογος μου.Να κανεις προγραμμα συντηρησης.Δηλαδη οπως θα ετρωγες για να μην παρεις αλλα ουτε και να χασεις, για ενα διαστημα μεχρι να παρεις κουραγιο.Μαλλον εκανες οτι κι εγω, εκανες λαθος διαιτα.Η μαλλον για να ακριβολογω οσες φορες ξαναπηρα τα κιλα ειναι επειδη δεν ετρωγα οσα επρεπε να φαω, αλλα με επιανε αμοκ να χασω οσο πιο πολλα κιλα οσο πιο γρηγορα, κι ετσι ετρωγα ελαχιστα.Και μετα οταν τελειωνα τη διαιτα, χωρις να το κανω επιτιδες, αρχισα παλι να αυξανω σιγα σιγα και ασυναισθητα τις ποσοτητες...

Senior Member
    Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η 1 εβδομαδα διατροφής μου και ξεχασα να γραψω 142,3/138,4/70

Αλλα ο πιο κοντινός στόχος είναι 1)20/4 136,4
    και 2) ειναι 134,3 στις 4/5

Senior Member
    142,3/136,5/70
    Την άλλη εβδομάδα μακαρι 134,5

για 100 γραμμαρια δεν εφτασα τον εβδομαδιαιο μου στοχο αλλα ειναι πολύ πολύ μικρό το κακο οπότε δεν χαλιέμαι

Senior Member
    καλησπέρα κι από εμένα!!!

82/80/54

ξέρω φαντάζει απίστευτο αλλα με υπομονή θα τα καταφέρω που θα μου πάει!!!!

karamela μπράβο!!! καλή συνέχεια!!!!

κάνεις διατροφή από διαιτολόγο?

Senior Member
    Μπράβο Ρία, υπάρχουν και πιο απίστευτα απο εσενα δες εμενα, αλλα αυτο που ειπες ΥΠΟΜΟΝΗ

Ναι κανω διατροφή με διαιτολόγο, εσυ?

εγω κοριτσια ξεκινησα ακριβως 100 κιλα ...πριν 2 μηνες κ μεχρι στιγμης εχς φτασει στα 94 κιλα απο μονη μ........εχω βαλει στοχο μεχρι τα γενεθλια μ να ειμαι 75 ..(31 ιουλιου)

Page 15 of 38 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast