αρχικό βάρος/ τωρινό/στόχος - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 38 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 562
    Senior Member
    Originally posted by salvage
    125/86/78 ...αλλά έχω πάρει φόρα προς τα πάνω
    salvage κανεις βαρη αρκετα λογικα κ σκοπος σου ειναι η αυξηση μυικης μαζας? τοτε αφου ο μυς ειναι βαρυτερος απο το λιπος οσο αλλαζεις το σωμα σου δε θα χανεις βαρος...ρωτα κ το γυμναστη σου να το τσεκαρεις

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    νεος στοχος, απο 92.5 που με δειχνει η ζυγαρια του διαιτολογου να παω 88.5 σε 4 εβδομαδες απο σημερα που αρχισα...δηλαδη 4 κιλα κατω εως του αι <γιαννη. φιλακια πολλααααααα καλες γιορτες
    αφου πηρε την κατρακυλα η ζυγαρια θα βαλω νεο στοχο...87 κιλα με τη νεα χρονια...το αργοτερο μεχρι αιγιαννη 87 κιλα.
    Νομιζω ειναι εφικτο, αρκει να μεινω πιστη στο προγραμμα του διαιτολογου κ να χανω το 1% του βαρους μου καθε βδομαδα...αντε να ρθει η βδομαδα των γιορτων να φαω κ γω μελομακαροναααααα μιαμ

Originally posted by badgirl
    Originally posted by salvage
    125/86/78 ...αλλά έχω πάρει φόρα προς τα πάνω
    salvage κανεις βαρη αρκετα λογικα κ σκοπος σου ειναι η αυξηση μυικης μαζας? τοτε αφου ο μυς ειναι βαρυτερος απο το λιπος οσο αλλαζεις το σωμα σου δε θα χανεις βαρος...ρωτα κ το γυμναστη σου να το τσεκαρεις
    Όντως έτσι είναι, 80 κιλα με 25% λίπος δεν έχουν καμιά σχέση εμφανισιακά με 80 κιλά με 15% λίπος. Απλά με το γυμναστή μου έχουμε πει ότι για να γραμμώσω χωρίς να "φουσκώσω", ένα καλό βάρος είναι γύρω στα 80 κιλά, πράγμα που σιγά σιγά επιβεβαιώνεται!

Senior Member
    Originally posted by Vasiliki76
    100/77/55
    72 πλέον ... ανυπομονώ για το 6άρι

Senior Member
    125.5 / 116 / 110 (στοχος μεχρι το τελος του χρονου, και το 116 ηταν πριν 2 βδομαδες , την παρασκευη θα ξερω ...)

Senior Member
    vasiliki, stellou εύχομαι με το νέο χρόνο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας

Senior Member
    vasiliki,αφού τα έχεις καταφέρει μεχρι εδώ με τέτοια απώλεια...ε, ποιος σε πιάνει. Στενό φόρεμα και σέξι περπατημα για ρεβεγιον. τυχερή!!!!

Senior Member
    καλημέρα και καλή τύχη στην προσπάθειά μας. Είμαι νέο μέλος, αν και έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα μέσα στο φόρουμ εδώ και δύο χρόνια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει να κάνετε σχεδόν τα πάντα (εκτός από τακτική γυμναστική) και τελικά να μην αλλάζει ο βρωμοδείκτης με τίποτε!!!! Είμαι πάλι στο σημείο που θα το ξαναρίξω στο φαί. Αφου δε χάνω που δε χάνω, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθώ.Και μετά δε θα μου κουμπώνει τίποτε και πάλι από την αρχή! Απαίσος κύκλος...

Senior Member
    μηηη οχι ειναι το χειροτερο πουμπορεις να κανεις.
    δεν τα παραταμε, καποτε θα πεσει.
    αν τα παρατησεις τωρα αναιρεις ολες τις προσπαθειες που εχεις κανει...
    δεν τιμωρουμε τον εαυτο μας παιρνοντας ξανα πισω οσα κιλα με δυσκολια χασαμε. ΠΟΤΕ
    τωρα ειναι το σημειο που πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου!
    σε ολες τυχαινει να κολλαει η ζυγαρια, και ποια δε νεχει βλαστημισει γιαυτο το λογο εστω 1 φορα?
    μη τα χαλασεις τωρα, μην αγχωνεσαι, προσπαθησε να ηρεμησεις κ οταν γινει αυτο σκεψου την ολη κατασταση αντικειμενικα.
    βγες εξω απο το προβλημα κ σκεψου τι μπορει να κανεις λαθος ή να θελει βελτιωση.

Σπασε τον κυκλο σου! Καντον μια ευθεια! ξερω θαναι ανηφορικη κ θα μοιαζει με γολγοθα αλλα...ειναι θαναι η δικια σου πορεια...και οταν φτασεις στο τελος θασαι περιφανη! κουραγιο...
    ΜΗΝ τιμωρησεις ομως τον εαυτο σου. θα σε τιμωρησει κ κεινος

Senior Member
    Lily ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι επίσης ότι καλύτερο σου εύχομαι για το νέο έτος

tidekpe δύσκολο να παρουσιαστώ έτσι στο ρεβεγιόν χαχαχαχαχαχα αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό πιστεύω

Senior Member
    Badgirl, αυτό το νικνειμ που έχεις είναι αυτό που λένε στη φιλολογία ΣΧΉΜΑ ΚΑΤ΄ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ δηλ.ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει το όνομά σου. Τόσα καλά και ενθαρρυντικά λόγια, τόσο εμπνευσμένα...μόνο ένας καλός και πονεμένος άνθρωπος θα έλεγε. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Badgirl, αυτό το νικνειμ που έχεις είναι αυτό που λένε στη φιλολογία ΣΧΉΜΑ ΚΑΤ΄ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ δηλ.ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει το όνομά σου. Τόσα καλά και ενθαρρυντικά λόγια, τόσο εμπνευσμένα...μόνο ένας καλός και πονεμένος άνθρωπος θα έλεγε. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    δυστηχως οι καλοι ειναι οι πονεμενοι. οι κακοι δε παθαινουν τιποτα. ουτε στις φυλακες δε μενουν σευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα το θεμα ειναι αν βοηθησα...μακαρι να μην ενεδωσες

Senior Member
    ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Στο μεταξύ αισθάνομαι σαν καθυστερημένη κυριολεκτικά και μεταφορικά απαντώντας μια μέρα μετά αλλά κάτι δεν κάνω καλά και δε βλέπω εγκαίρως τις απαντήσεις που μου στέλνετε.

Senior Member
    Στις 16/1 κλείνω αισίως 4 μήνες από την επέμβαση. Ξεκίνησα 100 και τώρα βλέπω το πολυπόθητο 6 μπροστά ... 69. Ίσως είναι -1 ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρη μιας και η κόκκινη στρατιά με κυρίευσε. Από εβδομάδα ελπίζω να δω και το 68.

Έχουμε λοιπόν 100/69/55

Senior Member
    Μπράβο Βασιλικούλα, έτσι με αισιοδοξία και θάρρος,
    όλα μπορούν να γίνουν.
    φιλιά

Page 9 of 38 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast