Νέο μελος, παλιά...προβλήματα...Και πολλά....HELP..!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Νέο μελος, παλιά...προβλήματα...Και πολλά....HELP..!

Καλησπέρα άνθρωποι...
    Πως έφτασα ως εδώ;...Γιατί σημερα και όχι πριν απο καιρό...Μοιάζει σαν να γυρνάς απο πόλη σε πόλη και ψάχνεις για άνθρωπους που σου μοιάζουν...Που σε δέχονται...Πιθανόν...
    Τάχω όλα...Και νοσογόνο παχυσαρκία και καταθλιψη και μοναξιά και απελπισία και ανεργία και κακό και ανυποστήρικτο περιβάλλον...
    Το μόνο που έχω καταφέρει, λες και έχω άγγελο, είναι να μην έχω τρελαθεί ακόμα...Για μεσα...Παιδιά θελω βοήθεια...Μπορεί να γίνομαι υπερβολικός πιθανόν, δεν ξέρω, αλλά και δεν μπορώ να εκτιμήσω, την κατάστασή μου πια...Δεν έχω δυνατότητα κριτηρίων....Είμαι έτοιμος να εκτεθώ, στην κοινότητα σας, προκειμένου να βρώ την άκρη...Να απαντήσω στον εαυτό μου...Να ξαναστηθώ...Τελικά ελπίζω μόνο σε αγνώστους και σε ξενους πια, για βοήθεια...Πιθανόν και άτομα που ακουμπούν η πλησίασαν στο παρελθόν την καταστασή μου...
    Ναστε καλά όλοι σας, γιαυτό...
    spartan

Member
    spartan kalispera! isws polles fores sti zwi mas gia na dimiourgisoume kati kalo prepei na ftasoume ston pato alliws den ginetai tipota! mono tote anoigoume ta matia mas kai vlepoume tin ali8eia! ola ta provlimata pou grafeis dior8wnontai me 8elisi kai epimoni! g afto eimaste edw! na 8ymasai oti i epi8ymia mas ginetai 8elisi otan xwrizoume to stoxo se mikroterous epimerous stoxous kai estiazoume tin prosoxi mas na epityxoume tous stoxous aftous! skepsou afto pou sou lew kai 8a deis oti etsi einai! prepei na tous valeis ta gyalia spartan! alla panw apola na niwseis esy ikanopoiisi apo ton eafto sou! oso gia to perivallon pistevw oti edw mesa 8a vreis tin ypostiriksi pou xreiazesai!
    na eisai kala!

Senior Member
    καλως ηρθες..
    κουραγιο ολοι τραβαμε τα λουκια μας...αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο....
    πες μας για σενα..την ηλικια σου,γιατι νιωθεις εστι και οτι αλλο θες...
    μπορει και εμεις να μην εχουμε λυσει ολα τα θεματα μας αλλα σαν τριτοι ισως ειμαστε πιο ψυχραιμοι και εστιασουμε σε κατι που δεν εχεις καν σκεφτει..
    δες την ζωη και λιγο στην πλακα..δεν αξιζει ολα να τα παιρνουμε σοβαρα..οταν μπορουμε...και να αναγνωριζουμε και τα θετικα που μας εχουν συμβει,να παιρνουμε λιγο τα πανω μας!
    φιλια
    θα τα ξαναπουμε
    να σαι καλα

Junior Member
    Ναι καταλαβαίνω τι λες celeste.... Απλά, έχω σύνθετα προβλήματα και στην προσπάθεια να τα δρομολογήσω, παρεμβατικά επεμβαίνει ένα περιβάλλον ή κάτι άλλο απο τα θεματά μου, και χάνω την στρατηγική προτεραιότητα που λένε... Ετσι βρίσκομαι πάντα στην..αρχή και αναποτελεσματικός...
    Καταρχάς, είμαι 49 ετών, χωρισμενος απο 10ετίας, και πατέρας 2 καταπληκτικων γιών που είναι και η ματαιοδοξία και η μακαριότητα μου στην ζωή... Για αυτούς, έχασα πολυτιμο απο τον υγιή εγωκεντρισμό μου, κατάθεση, στην αποτυχημενη σχεση απο τον δικό μου πατέρα... Κέρδισα 2 φιλους, 2 ανδρες βελτιωμένους, που τους χρωστάω να με δουν, λεπτό και υγιή... Δεν με ξερουν έτσι, παρά απο φωτογραφίες...
    Το πρώτο κτυπημα, ήταν αυτό... Εχασα την οικογένεια που αισθανόμουν ασφαλής... Εχασα τον...στόχο μου, το σημείο αναφοράς μου...
    Η απώλεια της συντρόφου μου, ήταν επίσης, το δεύτερο ανεπανόρθωτο σόκ, μιας και ήμουν ερωτευμένος μαζί της... Νοιώθω ακόμα και σήμερα, παρ¨όλο τον χρόνο, παρότι έκανα άλλες σχέσεις, την απώλεια και το κενό μεσα μου συναισθηματικά...
    Μετά ήταν η δουλειά μου... Ποτέ δεν κατάφερα, να δημιουργήσω τίποτα, με την έννοια του δικού μου, της περιουσίας, δείγμα ίσως μιας αστικής τακτικής που επιβεβαιώνει ακόμα τον ορισμό του...άνδρα!!!!
    Οτι έκανα, ήταν στα πλαίσια ης οικογένειας και μετα την απομακρυνση απο το..ταμείο, δεν...αναγνωρίζονται πιά, όπως φυσικά για νομικούς και κοινωνικούς λόγους δεν δικαιόμουν τίποτα και δεν ζήτησα και τιποτα !!!!!
    Η κριτική, για τον χαρακτήρα μου, που δεν έτριξα τα δόντια και δεν είχα πυγμή, γιατί ναχω δεν κατάλαβα, ήταν και είναι ακόμα δρυμία απο το οικογενειακό περιβάλλον που δυστυχώς, πεφτω στην αναγκη του, για φροντίδα, καθως δεν έχω τόσα έσοδα και στρωμένη δουλειά να αντιμετωπίσω μόνος μου τον εαυτό μου και τις αναγκες μου... Και θελω celeste να τους βάλω τα γυαλιά... Το θελω για εμενα και ας ακούγεται ψιλό κακό και εκδικητικό... Δεν ξερω τι είναι, πάντως έχω αναγκη απο νίκες...

Τον τελευταίο καιρό, δηλαδή απο το Μαη του 2008, έχω ξεκινήσει την διαδικάσία για βαριατρική επέμβαση... Θα κάνω τη τεχνική sleeve στο Λαικό με τον κ.Διαμαντή... Είμαι στα τελικά στάδια του προγραμματισμού και των τελικών εξετάσεων...Τυπικά μεσα στο καλοκαίρι το αργότερο Φθινόπωρο, θα γίνει.. Με το Da Vitsi το ρομπότ... Θα ήθελα και μια κοιλιοπλαστική, αλλά δεν έχω τις προσβάσεις να τους πέισω...Αν δεν γίνει ταυτόχρονα, θαχω μεγάλο πρόβλημα μετά στο χαλάρωμα, γιατί έχω ήδη μεγάλο όγκο λίπους στην κοιλιά...Ξέρεις κανείς να με κατευθύνει πως μπορώ και με τι κίνητρα να το πετύχω αυτό... Δεν έχω λεφτά για ιδιωτική λύση, ούτε και για να...λαδώσω...Με ταμείο άω και μαλιστα ΙΚΑ...Ξέρει κανείς αν δικαιολογεί το ΙΚΑ μετα την βαριατρική και πλαστικές;...

Το σηματικότερο είναι επισης μια δουλειά.. Διάβασα στο forum ότι η εκ παραλλήλου, ρύθμιση κιλών και ψυχολογίας με ένα ψυχολόγο, είναι σωτήρια και ιδανική για να οργανώσει κανείς σωστά τον τρόπο σκεψης και της νέας του ζωής..Γιατί ναι το ξερω, το θεμα ειναι ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...Οι επεμβάσεις είναι μετρο καταστολής, αλλά η λύση είναι στο μυαλό μος...Και εδώ έχω χασει την μπαλα...
    Για ναχεις αυτην την πολυτέλεια, του ψυχολόγου, σωστή διατροφή, να κρατάς σε απόσταση τις οδύνες και τις κακές επιρροές, θέλεις χρήμα..Και επειδή δεν το χαρίζουν, πρέπει να το παράγεις... ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.. Ελα όμως που είμαι και 1 χρόνο άνεργος!!!!!!!!
    Και πως να βρώ την γωνιά μου, την ησυχία μου, την ατομική ηρεμία μου, την περίθαλψη που θελω να δώσω στο μυαλό και το κορμί μου;...

Ναι ξερω, υπομονή και όλα...Αυτό κανω...Μονο που περνα τραγικά ο χρόνος και με πιέζει...Και νοιώθω τα δόντια τους και τις ανασες τους, πανω μου παλι...Περμένουν όλοι με ένα φτυάρι, που είπε καποιος..." Είσαι ήδη μεσα...Το μονο που θα κάνεις, είναι να ξαπλώσεις...Και τότε θα νοιώσω την πρώτη φτυαριά.."

Member
    den ginontai ola me to xrima spartan! an yparxei 8elisi ginontai polla! den 8elw na pistepsw oti ola afta pou les eiai dikaiologies alla kapoios allos isws to skeftotan ! xeris pareksigisi panta katanow plirws ta provlimata sou alla kai pali prepei na eisai pio dynatos kai na stirizesai sta podia sou! min vlepeis ta pragmata toso apaisiodoksa! ta paidia sou panw apola 8eloun na se vlepoun xaroumeno! min to ksexnas afto! proxwra stin epemvasi otan eisai etoimos apolous tous tomeis!! filika panta

Junior Member
    Σήμερα, ήταν μια δύσκολη μερα...Καταρχάς...
    Αγαπητή celeste, δεν δικαιολογούμαι...Αλλά θα απαντήσω ,όπως και εγώ υποπτεύομαι ότι μου...απαντάς!...
    Δεν μπήκα για να ζητήσω χρήματα απο κανέναν, εγω ο πληγωμένος και μόνος καόυμπόυ!!!!! Απλά δεν έχω για να λειτουργήσω πιο ανεξάρτητα, πιο άμμεσα, πιο direct...Με ακρίβεια...Δεν έχω χρήμα για να διευθετήσω τις επιλογές μου, σε χρόνο, τρόπο, άτομα, ποσότητα, κλ.π.
    Δεύτερον, όλα...με το χρήμα γίνονται...Ειδικά αν δεν είσαι..."καταφερτζής", "γαλήφης", "πολύ των δημοσίων σχέσεων και διαπλεκόμενος"... Και πιο ειδικά στην Ελλάδα....
    Oταν άτομο με ταμείο, κάνει επεμβάσεις μικτές, κόστους ελεύθερης αγοράς, 15000? και πάιρνει και τιμολόγια για...2500? για να πληρωθεί, μόνο τυχερό δεν μπορείς να τον πέις...Βέβαια, το εν λόγω άτομο, ήταν κυρία και μαλιστα πολύ...."καταφερτζού".... Είχε και χρήμα... Αλλά γιατί να πληρώσει;... Κορόιδο είναι;... Οχι δεν είναι κορόιδο...
    Αλλο είναι... Ε, εγώ αδυνατο....
    Και λόγω φύλου και λόγο χαρακτήρα και ιδεολογίας...
    Να το κλείσουμε το θέμα, παρακαλώ... Μια γνωμη είπα, όπως συνειρμικά μου έβγαινε γράφοντας, στην απελπισία μου...Αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!

Σήμερα, λοιπόν, ε΄΄ιχα ραντεβού με το team το χειρουυργικό... Και δυστυχώς τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα... Λόγω μιας μηχανικής βλάβης που έχω διαφραγματικά αριστερά, δεν μπορούν να με χειρουργήσουν ρομποτικά και λαπαροσκοπικά...
    Πρέπει να με...ανοίξουν θωρακικά και κοιλιακά.... Ανοικτή επέμβαση... Θα χρειαστώ και εντατική μονάδα μετά για την ανάνηψη...
    Sit!... Πιο πάτος δεν γίνόταν.... Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ποναει πολύ... Και μην πει κανείς κλαίγομαι!... Ξέρω, έχω εμπειρία απο δικό μου άνθρωπο... Ασε που ειναι και η κωλοεντατική και το καλοκαίρι με τις νοσοκομειακές λοιμώξεις...Sit, sit και απόσκατα!....

Εν πάσει περιπτώση ακόμα και έτσι, δεν το αφήνω... Τώρα που έφτασα στην πηγή!...
    θα πιώ νερό... -)))))

Senior Member
    Καλή επιτυχία Spartan. Μην απογοητεύεσαι. Ευελπιστώ ότι στην Εντατική δεν θα μείνεις πάνω από μια - δυο μέρες (μία μέρα μένουν μετά από επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς). Επίσης, δεν νομίζω πως θα σε αφήσουν να πονέσεις, αυτό πλέον θέλω να πιστεύω πως δεν γίνεται πουθενά.

ʼντλησε δύναμη από μέσα σου, πάρε κουράγιο από τα παληκάρια σου και μόλις περάσει αυτό το δύσκολο όλα θα είναι καλύτερα. Πάρτο αλλιώς! Όλα ξεπερνιούνται. Μόνο ένα πράγμα δεν ξεπερνιέται, if you know what I mean. Σκέψου τη ζωή σου μετά, όταν θ' αρχίσεις να χάνεις βάρος, όταν θα ανέβει η ψυχολογία σου, σκέψου ότι με άλλον αέρα θα ψάξεις για δουλειά, για μια νέα σχέση... Εσύ στενοχωριέσαι που θα... ξαναγεννηθείς! 49 χρονών είναι μια μέση ηλικία, ανθηρή -τολμώ να πω- για τους άντρες, που συνήθως έχουν πολύ μεγαλύτερο περιθώριο για νέα ξεκινήματα από τις γυναίκες! ʼντε άντε! Με μια ολοκαίνουργια καλή υγεία, με καινούργιο σώμα, καινούργια δουλειά, καινούργια ψυχολογία, καινούργια γυναίκα, μη σου πω και με μια κόρη

Senior Member
    γεια κι απο μενα αγαπητε σπαρτιατη
    καλο κουραγιο σε ολα
    πιστευω να πανε ολα καλα και να αναλαβεις ξανα τα υνια
    της ζωης σου
    οσο για την ανοιχτη επεμβαση που ξερεις μπορει να ναι για καλο
    και να σου μαζεψουν και τα περιτα
    καλη επιτυχια

Junior Member
    Αγαπητέ Σπαρτιάτη πάνω από όλα ψυχραιμία!!!
    Αλλωστε τις αποφάσεις σου τις έχεις πάρει και οφείλεις στον εαυτό σου να στηρίξεις τις ενέργειές σου γιατί μόνο εσύ μπορείς να το
    κάνεις αύτο.
    Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος και απόλυτος.Αλλωστε το νόμισμα τελικά έχει 3 όψεις.Το ίδιο και η ζωή σου.Πάντα θα υπάρχει και το γκρί και όχι το απόλυτο μαύρο ή άσπρο.
    Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σου και προσπάθησε να βρείς τα όμορφα και θετικά που σίγουρα έχεις γύρω σου για να αντλείς δύναμη και να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις σε όλα.
    Φιλικά