Results 1 to 15 of 52
Thread: ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ...
-
20-05-2009, 17:34 #1
ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ? ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΜΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ, ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΑΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ..
- 20-05-2009, 17:45 #2
Νομιζω αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες αληθειες.. Πολλες φορες εχω ονειρευτει πως θα ερθει μια μερα θα ειμαι αδυνατη κ πως απο εκει και περα θα μπορω να τρωω οτι θελω...Οσο θελω και δεν θα ξαναπαχυνω ποτε...Δυστυχως αυτο δεν θα γινει ποτε.Παντα θα πρεπει να προσεχω. Γιατι μου ακουγεται τοσο ψυχοφθορο?
20-05-2009, 17:51 #3
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΑΛΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.. Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΜΕ..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ... ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΜΩΣ Ε?
20-05-2009, 17:57 #4
Κ εγω ενα απο τα ιδια. Εχω συνολικα χασει αμετρητα κιλα αν τα ειχα βαλει ολα μαζι θα ειχα χαθει τωρα. Η αυτοσυγκρατηση ειναι μια μεγαλη αρετη την οποια γαι να την αποκτησεις πρεπει να προσπαθησεις πολυ. Ερχεται με τα χρονια και τις εμπειριες.Πιστευω πως καποτε θα σταματησω να ξεσπαω στο φαγητο για καθε ασχημο που μου συμβαινει και πως ενα γεματο στομαχι δινει μονο προσωρινη ικανοποιηση και σιγουρα δεν δινει λυση στα προβληματα..
20-05-2009, 18:51 #5
ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ 110 ΚΙΛΑ!!!!! ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ.. ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! (ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ)
20-05-2009, 18:53 #6
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!
20-05-2009, 19:03 #7
Αχ πως την καταλαβαινω ομως!!και εγω εχω κολλημα με τα γλυκα!Δεν με νοιαζει να μην φαω φαγητο , αν εχω γλυκο ειμαι κομπλε.Παντως λιγοι εχουν την δυναμη αυτης της κοπελας να μην ακουμπησουν ποτε ξανα γλυκο...Μμμμ μου μπαινουν ιδεες τωρα...
20-05-2009, 22:56 #8
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ. ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Η ΗΛΙΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΧΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.
21-05-2009, 10:20 #9
ακομα και οι αδυνατες πεινανε. αυτο σκεφτομουν εχθες το βραδυ που πεινουσα και δεν ηθελα να φαω. δεν μπορει να υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να ειναι συνεχεια χορτατος και να μην παχαινει. ολοι κανουν θυσιες.... απλως για καποιους ειναι πιο ευκολο και για καποιους πολυ δυσκολο να αντεξουν την πεινα.
21-05-2009, 10:25 #10
Συμφωνώ με τη Βάσια... ʼλλοι αντέχουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο!
21-05-2009, 11:20 #11
ANGEL, το να είναι κανείς αδύνατος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κ όμορφος.
Μέσα από την διαμόρφωση μιας υγιούς σχέσης με τον εαυτό μας, την αποδοχή της εικόνας μας κ της συνειδητοποίησης ότι το φαγητό είναι τροφή, και όχι κάτι απαραίτητα κακό που πρέπει να μένουμε μακριά του, πιστεύω πως μπορεί κάποιος να διατηρεί τα κιλά που ταιριάζουν στον σωματότυπό του.
Διάβασα κ μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχετικά, την παραθέτω: http://psychcentral.com/lib/2009/q-a...pphird-part-1/ (στα αγγλικά).
Εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να νιώθω χοντρή. Πάντα είχα την εντύπωση ότι ξεχειλίζω από τα ρούχα μου, ακόμα κ όταν είχα χάσει πολλά κιλά.
Βασικό στοιχείο της σχέσης μας με το φαγητό είναι κ η αποδοχή -αναγνώριση που έχουμε λάβει (ή όχι...τις περισσότερες φορές) από την οικογένεια.
Πιστεύω πως αυτό που πρέπει να πάρουμε απόφαση είναι να αγαπήσουμε αυτόν τον ρημαδο-εαυτό που τόσο ταλαιπωρούμε.
21-05-2009, 11:50 #12
συμφωνώ με όλα εμείς απλά νομίζουμε ότι τα ζαχαροπλαστεία και τα εστιατόρια θα κλείσουν ακια εμείς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το ξαναφάμε και μετά την μέρα πρίν την δίαιτα πέρνουμε 2 κιλά για να ξεκινήσουμε πιο πάνω...παραβιαάζουμε τον εαυτό μας!!
μην σας πώ πιο ωμά ότι τον βιάζουμε κιόλας!!
21-05-2009, 12:54 #13
λοιπόν κάθε βράδυ ονειρεύομαι
α)φαγητά]
β)ότι είμαι τόσο αδύνατη που δεν θέλω να φάω άλλο και όλοι μ επαρακαλάνε!!!
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ε???????//
όταν κάνω δίαιτα την ημέρα ας πούμε που τελειώνει σκίζομαι στο φαγητό..παραγγέλνω πίτες απέξω μετά παγωτά μετά σοκολάτες και μετά πατατάκια!!
σκάβω και την επόμενη με 2κιλά + ξεκινάω να σταθεροπποιηθ'ω τουλάχιστον στο +1ν απο την τελευταία μέρα της δίαιτας!!
21-05-2009, 15:50 #14
ΣΑΣΑ 14 ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ!!!!!!!!!
ΜΑΡΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ.... ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ?
ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΖΟΥΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ... ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!!
21-05-2009, 16:03 #15
καλή μου και γελαστή ANGEL ΓΙΑ ΠΌΣΑ ΚΙΛʼ ΜΙΛʼΜΕ που σε τυρανάνε??
και εγώ όταν βλέπω φωτογτραφίες μου αλλάζω αμέσως προσέχω τα πάντα επάνω μου!!!
εγώ πρέπι να χάσω καμμια 7κιλάκια για να επανέλθω...
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα