ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Junior Member
    angel, δεν είπα αυτό... το αντίθετο έγραψα.

ΕΓΡΑΨΑ:

"Τώρα για τους +40... Νομίζω οι περισσότεροι άνθρωποι όταν είναι νεοι και εχουν τοσα παραπανω κιλα θα εχουν προβλημα σε ενα μεγαλο ποσοστο"

"Και ANGEL?, τα αίτα που σε κάνουν +10 κιλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ψυχολογικά. Τα αίτια που σε κάνουν να ΧΑΛΙΕΣΑΙ για το ότι έχεις +10 κιλά είναι ψυχολογικά."

Μίλησα επίσης για τους γέρους ανθρώπους - για τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που είναι παχύσαρκοι. Αυτοί είπα ΜΠΟΡΕΙ να είναι ψυχικά άριστοι. Όχι οι κάτω των 40. Γιατί είναι πανεύκολο όταν είσαι 60 χρονών να πάρεις κιλά... δεν κινήσε εύκολα, οι καύσεις σου μειώνονται, κάθεσαι μέσα και όταν δεν έχεις τι να κάνεις θα φας και παραπάνω...

Τέλος πάντων, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Παίρνεις μια φράση μου και την κάνεις ότι θες... διάβασε όλο το ποστ μου...

Member
    [Υπάρχουν άνθρωποι +40 κιλά που είναι ψυχικά άριστοι... οι άνθρωποι με +10 κιλά που ασχολούντε ΤΟΣΟ πολύ ώστε να γράφουν σε φόρουμς για το δράμα τους, έχουν θέματα με το σώμα τους.]
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΑΝΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ +40 ΟΧΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ +10 ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΛΕΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. Κ ΟΥΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΗΠΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑ. ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΜΟΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟΤΕ ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - Κ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ +10 - ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΙΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ.

Senior Member
    ποτε κανεις δεν ξερει ποσο πολλαπλασιαζονται τα κιλα του καθενος στην ψυχη του!μπορει τα 10 να ζυγιζουν το ιδιο με τα 40!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Originally posted by ANGEL?
    [Υπάρχουν άνθρωποι +40 κιλά που είναι ψυχικά άριστοι... οι άνθρωποι με +10 κιλά που ασχολούντε ΤΟΣΟ πολύ ώστε να γράφουν σε φόρουμς για το δράμα τους, έχουν θέματα με το σώμα τους.]
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΑΝΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ +40 ΟΧΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ +10 ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΛΕΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. Κ ΟΥΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΗΠΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑ. ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΜΟΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟΤΕ ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - Κ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ +10 - ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΙΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ.
    Ναι έγραψα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Και παρακάτω εξήγησα ποιοί ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτοί. Συνήθως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και ξέρεις γιατί; γιατί ένα τεράστιο ποσοστό τον ηλικιωμένων είναι παχύσαρκοι... λίγοι όμως από αυτούς ενδιαφέρονται για το σώμα τους στην ηλικία των 50...

Senior Member
    Originally posted by basia
    ακομα και οι αδυνατες πεινανε. αυτο σκεφτομουν εχθες το βραδυ που πεινουσα και δεν ηθελα να φαω. δεν μπορει να υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να ειναι συνεχεια χορτατος και να μην παχαινει. ολοι κανουν θυσιες.... απλως για καποιους ειναι πιο ευκολο και για καποιους πολυ δυσκολο να αντεξουν την πεινα.
    Κι όμως υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και αυτός είναι η αδερφή μου.Τρώει ένα κουτί νουτέλα κάθε μέρα και επειδή μένει μόνη της δεν μαγειρεύει. Παραγγένει σουβλάκια, πίτσες κτλ.
    ʼσε που αν έρθει να φάει σπίτι δεν μας μένει φαγητό. την προηγούμενη εβδομάδα από τις 2 το μεσημέρι μεχρι τις 7 το απόγευμα που κάθησε σπίτι είχε φάει 7 κομμάτια μουσακά και δεν είχε ο πατέρας μου τι να φάει το βράδυ.(και δεν ειναι και βουλιμική! - τίποτα δεν έχει είναι μια χαρά)
    Τα περισσότερα κιλά που έχει φτάσει ποτέ είναι τα 52 με ύψος 1.67 και να ελεγα οτι γυμναζόταν και λιγο θα έλεγα οκ. Κάθεται όλη μέρα και βλέπει λοστ.
    Τελικά ο Θεός είναι άδικος Εγώ αν φάω 2 σουβλάκια με κρεας και πατάτε μόνο την επόμενη μέρα έχω πάρει 1 κιλό.

αλικακι, αδικος ειναι ο θεος!!!! 1 κουτι νουτελα και 7 κομματια μουσακα!!!!
    αχ, μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!
    πρεπει να υπαρχουν 2 ειδων αδυνατες. αυτες που δεν τρωνε για να ειναι αδυνατες και αυτες που ο καλος θεος τις εκανε να τρωνε και να μην παχαινουν....αχ τι τυχη......
    δεν πειραζει ομως. εμας ο θεος μας εδωσε άλλα καλα. μη ρωτησεις ποια. εγω δεν τα βρηκα ακομη στον ευατο μου....

Junior Member
    Παιδιά μην το λέτε ότι είναι το ίδιο για όλους το φαί, μερικοί τρώνε και δεν παχαίνουν. Κοιτάξτε εδώ λίστα από κοπέλα που έιναι 64 κιλά. 5 παστες + 3 σοκολατες + μια κατσαρολα φαγητο + τυροπιτα + σαντουιτς Δεν είναι όλοι το ίδιο

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234