ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Member
    ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΚΙΛΑ.. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ 60 ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΤΑ 65. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΗΜΟΥΝ 84!!!!
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ!!!!

Member
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!

Member
    συμφωνώ απόλυτα angel!! κ εγω πεθαίνω της πείνας τώρα! (4 παρά τα ξημερώματα και κάνω και εργασια) αλλα τι να κάνεις! θέλει υπομονή και γερά νεύρα όταν κολλάει η άτιμη!

Member
    ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ - ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΙΜΑΙ - ΤΟ ΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!

Member
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ........ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

Senior Member
    οταν πεινας να μασας τσιχλες...με γευση φρουτων καλυτερα..με βοηθανε πολυ αν κ καταναλωνω αρκετες....

Member
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΤΣΙ?

Junior Member
    Μήπως, λέω 'γω τώρα κορίτσια, το πρόβλημα δεν είναι τα κιλά αλλά τα μυαλά;

Μπορεί να μου πει κάποιος, τι είχε όταν ήταν -6 κιλά και τι έχασε τώρα που είναι +6; Τουλάχιστον το καταλαβαίνουν μερικοί ότι αυτό είναι μια ψύχωση και τίποτα παραπέρα; ή το αντιμετωπίζουμε κιόλλας ως σοβαρό θέμα; εθνικό θέμα ξέρω γω... και μην μου πείτε ΡΟΥΧΑ ... γιατί όποιος είναι 1,70 78 κιλά βρίσκει εύκολα ρούχα... δεν θα δείχνει βέβαια σαν μοντέλο του Valentino...

Για τις κοπέλες που είναι +30, +40 κιλά το καταλαβαίνω... είναι πολύ άσχημο πράγμα και εύχομαι σε κανέναν να μην συμβεί ποτέ... δεν μιλάω για αυτές οπότε μη μου ορμήσετε...

Junior Member
    Τελικά για ολα ευθυνονται οι υδατανθρακες, ναρκωτικό τους λεώ πια εγω, (πατατακια, πίτσες, σοκολάτες). Με την εγκυμοσύνη εφτασα 98 κιλά τα οποια "διατήρησα" για 4 χρόνια. Οσο σκεφτομαι τον εαυτό μου τόσο θυμαμαι ποσο εθισμένη ήμουν
    Μετα ψαχνοντας στο ιντερνετ για διαιτες επεσα πάνω στην atkins και την φιλοσοφία της, και διαβασα πολλά για τους υδατανθρακες. Ομολογώ εξεπλάγην και αποφασσισα να τους κοψω μαχαιρι. <Εβαζα στον καφέ 3 κουταλιές ζαχαρη (και επινα 2-3 την ημέρα), ετρωγα στανταρ μια σοκολάτα την μερα ή μια σακουλα πατατακια για να μην πω για τις πιτσες και τις μακαρονάδες . Οπως και με το τσιγαρο, ετσι μια μέρα ειπα τελος!! Απο τον φεβρουάριο εχω να βαλω ζάχαρη στο στομα μου και σημερα αισθάνομαι τελεια (και 13 κιλά ελαφρυτερη !) Στην αρχή ηταν δυσκολα (την πρωτη εβδομάδα κυρίως) αλλα καταφερα και απεξαρτήθηκα από αυτόυς. Σημερα πηγαινω σε παρτυ, μου φερνουν μπροστά μου γλυκά και λέω οχι ευχαριστώ, δεν θελώ να δω πατατα μπροστά μου, και οι πιτσαρίες και τα ιταλικά εστιατόρια εχασαν μια καλή πελάτισσα, γιατι ξερω οτι θα μου κανουν κακο, όπως και το τσιγάρο. Εχω αποφασίσει ότι απο εδω και πέρα ετσι θα ζώ, για να ειμαι εγω καλά και να μου αρέσει η εικόνα μου στον καθρέφτη και να μην κρύβω τις φωτογραφίες απο τις διακοπές μου. Όλα είναι θέμα μυαλού!!

Junior Member
    Οι σοκολάτες δεν έχουν ιδιαίτερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακα. Οι πίτσες πάλι έχουν υδαντάνθρακα αλλά σκέψου να μπορούσες να κάνεις πίτσα με τυρί 2% χωρίς αλλαντικά! δεν θα ήταν καθόλου υψηλή σε θερμίδες... Και στα δύο φαγητά το πρόβλημα είναι το λίπος. Και η σοκολάτα έχει πολύ λίπος (η γάλακτος ακόμη περισσότερο) και η πίτσα πολύυυ λίπος με τα αλλαντικά και το τυρί...

Για τα πατατάκια συμφωνώ αλλά σκέψου ότι και πάλι το θέμα δεν είναι ο υδατάνθρακας αλλά το ΤΗΓΑΝΗΤΟ λάδι. Πατάτες βραστές είναι θεωρούντε πολύυ υγιεινές...

Υπάρχουν διαφορετικά είδη υδατάνθρακα καθώς και διαφορετικά είδη λίπους. ʼλλο το λάδι και άλλο το βούτηρο. ʼλλο το μακαρόνι και άλλο το καφέ ρύζι. Όλα αυτά είναι υδατάνθρακες και λίπη αλλά έχουν μεγάααλες διαφορές μεταξύ τους...

Συνεπώς μην το πολυσκέφτεστε... και το λίπος είναι κακό (βούτηρο, λάδι, κτλ) και ο υδατάνθρακας... όχι όμως όλα τα είδη υδαντανθράκων και ολα τα είδη λίπαρών...

Junior Member
    Εχω καταλάβει οτι οπου υπάρχουν υδατ και πρωτεινες ή λίπη μαζί είναι καταστροφη. Ο οργανισμός καταναλωνει τους υδατ για ενεργεια και ότι περισευει το αποθηκεύει σαν λίπος. Εγω
    αποκλειοντας τους υδατανθρακες και κανοντας τον οργανισμό μου να καταναλώνει το αποθηκευμενο λίπος εχω δει διαφορές σε πολλα επιπεδα. 1. δεν πεινάω όπως πείναγα (οι πρωτεινες καθυστερουν στο να αφομειωθούν κατα την πεψη) 2. η ουρία και η χοληστερίνη που ειχα πριν εχουν επανελθει σε φυσιολογικά επίπεδα καθοτι οτι τρωω το καιω . 3. εχω περισσότερη ενεργεια 4. μπορεί να εχω χάσει 10 κιλά αλλά φαινετε σαν να εχω χασει 13-14 λόγω των ποντων (σημειωτεον δεν γυμνάζομαι και κανω δουλεια γραφείου)
    Δεν σκοπευω να γυρισω στον παλιο τροπο ζωής μου. Προτιμώ να τρωω γευστικά φαγητά παρα τις light αηδίες και τα νερόβραστα που προτείνουν οι αλλες διαιτες τις οποίες εχω κανει πολλές φορες στην διάρκεια των 4 χρόνων και δεν μπορεσα να τις κρατήσω παραπάνω από 3 βδομάδες

Senior Member
    O άνθρωπος από τη φύση του κατανάλωνε και υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.Αυτές οι δίαιτες των ομάδων βοηθούν μεν στην απώλεια,αλλά δε νομίζω ότι έχουν μόνιμα αποτελέσματα.Παρ'όλα αυτά το διατροφικό πρόγραμμα είναι κάτι εξατομικευμένο,που δομείται με βάση και τις προτιμήσεις του καθενός μας.

Senior Member
    Εροικα αφου εσυ νιωθεις καλα με αυτην τη διατροφη αυτο σημαινει πως σου ταιριαζει.Σου ευχομαι να πετυχεις το στοχο σου!Ηδη τα εχεις παει μια χαρα..Μονο που επειδη ξερω πως η μακροχρονη υπερκαταναλωση πρωτεινων μπορει να δημιουργησει προβλημα στα νεφρα και ισως και στο συκωτι,συμβουλεψου και καποιο γιατρο για να εισαι σιγουρη για την επιλογη σου.

Member
    Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ> ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Senior Member
    ενα εχω να πω "σ'οποιον αρεσουμε"..αϊ στο καλο.καθομαι και αγχωνομαι για το τι θα βαλω σε θεατρικη παρασταση που εχουν μαθητες μου.λες και θα παω να βρω γαμπρο.μου περασε απο το μυαλο να μην παω κιολας για τα ρουχα.και ενω σημερα ειδα οτι τελικα κατεβηκε και εδειξε 124,8 και ημουν χαρουμενη πηγα να χαλαστω παλι γι' αυτο το θεμα.θα βαλω ρουχα που με κανουν να νιωθω ανετα και θα παω και συνεχιζω την προσπαθεια μου και δεν με πτοει κανενας καθρεφτης!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast