Results 1 to 10 of 10
Thread: Για απο νεο μελος
-
20-05-2009, 11:02 #1
Για απο νεο μελος
καλημερα λεγομε Νικος.σορρυ απο τωρα για την ορθογραφια δεν ειναι το φορτε μου.Θελω να πω πολλα οπως και να ρωτησω ορισμενα πραγματα και δε ξερω απο που να αρχισω.εχω διαβασει αρκετα θεματα για αυτο θα συστηθω σημερα και θα αφησω στο μελον τις ερωτησεις.το σαιτ το βρηκα τυχαια και σε πολλες ιστοριες που ακουσα ανακαλυψα με ανακουφηση πως δεν ειμαι μονος στο προβλημα.Μου αρεσε επεισης η προσπαθεια αλληλοβοηθειας και αποφασισα να γραφτω και εγω.απο πιτσιρικας ειχα αρκετα κιλα εχωντας φτασει μεχρι περισυ περιπου τα 170 κιλα δε ξερω ακριβως γιατι δε τολμουσα να ανεβω σε ζηγαρια δε μου αρεσε το συνεστημα.επειδη ανησυχα οτι συντομα αν συνεχιζα θα εγκατελειπα τουτο το ματεο κοσμο απο νωρις αφου η υγεια μου δεν ηταν στα καλυτερα της αρχισα να σκεφτομε πως αν εχω απο τωρα μικροπροβληματα στα 30 στα 35 θα chatara ME τον αγιο πετρο.ειπα λοιπον να αρχισω διαιτα.δε πηγα σε διαιτολογο μαλακια βεβαια αλλα επειδη ειμαι φοιτιτης οτι και να μου λεγε ξερω δε θα το κανα αρα.τελικα εφτασα τα 90 με ενα μικρο σκαμπανεβασμα μασουλιματος.βεβαια εκει ενω θα πρεπε να χαρω εφαγα πικρα.συγνωμη για το γλωσσικο υφος αλλα θελω να μιλαω οπως οταν βλεπω τουσ φιλους μου και οχι σαν να γραφω εκθεση.το πως τοκανα πολυ περπατημα λιγο φαι περιπου 1000θερμιδες και ετσι εχανα περιπου 3 κιλα καθε εβδομαδα βεβαια απο οτι διαβαζω τωρα μαλον εκανα μαλακια αλλα απο θεμα χρονου βγηκα κερδισμενος αλλωστε μετα απο ενα διαστημα το στομαχι κληνει και αντεχετε.τωρα το θεμα της πικρας.ενω λοιπον ειμουν 90 εδειχνα λες και ειμουν 150.απο τα γονατα μεχρι το λαιμο ειμουν χαλια απο χαλαρωση.αρχισα γυμναστηριο 8 μεινες αλλα @@ ειδα βεβαια λιγο βελτιωση γιατι ασχολουμε πλεον αρκετα επειδη μου αρεσει η ολη διαδικασια και οχι για συσφιξη αφου οπως καταλαβενω δεν υπαρχει περιπτωση να γινει με γυμναστικη.βεβαια οταν το σοινηδιτοποιησα φρικαρα λιγακι που μεταφραζετε πειρα 10 κιλα και ειμαι τωρα 100 με υψος 1,80.αλλα περνωντας θαρρως και απο το σαιτ αυτο ξαναξεκινησα και ελπιζω να φτασω τα 80 με 85 κιλα.αυτα απο μενα ενας ακομα ανθρωπος που ξεσπαει τα προβληματα της καθημερηνοτητας τους στα δισμοιρα χοιρινα μεσα σε πιττα.ελπιζω να μη κουρασα ευχαριστω.και να προσθεσω πως πολυ σημαντικο το keep loosing αλλα εντελη κατεληξα πως το μονο που μετραει ειναι να ναι κανεις ευτηχεισμενως με το σωμα του κα με τη ζωη και δεν υπαρχει ιδανικο νουμερο ουτε μεσος ορος για αυτο αλλωστε οποιος εχει ενα καλο σωμα δεν ειναι καταναγκη και ευτυχης.
- 20-05-2009, 11:07 #2
μπραβο σου συνειδητοποιημένο σε βρίσκω πάρα πολύ!!
keep going και μην μασάς καιόσο για τα ορθογραφικά λάθη και τον τροπο που μιλάς σε φίλους και γνωστούς διορθωσε το γιατί θα σε βοηθήσει γενικώς!!
20-05-2009, 11:53 #3
Γειά σου Νίκο! Καλό κουράγιο στην προσπάθειά σου! Πιστεύω πως έχεις απόλυτο δίκαιο όταν λες πως δεν υπάρχει ιδανικό νούμερο ή μέσος όρος. Ξοδεύουμε τόσο χρόνο κ ενέργεια προσπαθώντας να φτάσουμε ιδανικά που το μάρκετινγκ έχει κατασκευάσει. Η αγάπη για τον εαυτό μας κ η αποδοχή του είναι τα βασικότερα στοιχεία για να είσαι ευτυχισμένος.
20-05-2009, 14:12 #4
μπραβο σου νικο..
τι ωραια που ειναι να ακους ανθρωπους που τα καταφεραν.. και εσυ τα καταφερες παρα πολυ καλα..
τα λιγα κιλακια που θες ακομα να χασεις ειναι παιχνιδακι μπροστα σε αυτα που εχασες,για αυτο συνεχισε και μην το βαζεις κατω.. και να μας θεωρεις φιλους σου και να μας μιλας οπως μιλας με τους φιλους σου.. εξαλλου μια παρεα ειμαστε..
καλη συνεχεια λοιπον και θα τα λεμε..
20-05-2009, 15:43 #5
HI NIKO!!!pragmatika eisai hroas exases 80 olloklhra kila!!to idio problhma exo k ego!!fobame pos an xaso polla kila tha xalarosei to soma moy k etsi stamatisa!!synexeise thn kalh doyleia k mhn ta paratas!!:}
20-05-2009, 15:56 #6
Είσαι πραγματικά τόσο αξιέπαινος που κατάφερες μόνος σου χωρίς διαιτολόγο αυτόν τον άθλο! Μπράβο σου! ʼρα αυτό σημαίνει ότι τα πας μια χαρά με την αυτοπειθαρχία. Μπορείς να καταφέρεις ότι αποφασίσεις. Προχώρα.
20-05-2009, 16:10 #7
ευχαριστο
ευχαριστο παιδια ειναι ωραιο ανθρωποι με τις ιδιες ανησυχιες να αλληλουποστηριζονται ελπιζω ο καθενας να τα καταφερει με τους στοχους του
20-05-2009, 16:53 #8
πάντως για άντρας 100κιλά με 1,80 ύψος είσαι ιδανικός, βασικά εγώ σιχαίνομαι τους πολύ αδύνατους άντρες!!
νίκο έχεις ξεπεράσει κάθε κόμπλεξ, αμφιβάλλω αν είχες και ποτέ αλλά έτσι λέμε.., οπότε δεν έχεις θέμα ούτε με τα κιλά γιατί δεν φοβάσαι να τα αντιμετωπίσεις ξέρεις ποιός είσαι και ποιά είναι αυτά..οπότε απο εσένα παίρνουμε εμείς δύναμη!!
20-05-2009, 17:01 #9
Και μένα μ' αρέσουν οι άντρες ΑΝΤΡΕΣ (με τα όλα τους). Και τον άντρα μου τον γνώρισα 99 κιλά με ύψος 185 και λιποθύμισα στα χέρια του!
21-05-2009, 11:01 #10
ναι, βρε σκετο κοκκαλο τι να σου κανει? Καποτε που τα ειχα με αδυνατο, καταφερα να τον παχυνω κατα 10 κιλα. το κακο ηταν οτι ειχα βαλει κι εγω 10....
παντως, ποτε δεν μου αρεσαν οι αδυνατοι. Chaos, νομιζω οτι αν ησουν γυμνασμενος με τετοιο υψος, και τα 100 μια χαρα σου ειναι. Ο αντρας μου ειναι στο υψος σου και 115 περιπου. Κατα καιρους χανει και βαζει. στα 105 που ηταν το λιγωτερο που τον εχω δει εγω ηταν πολυ καλος. μονο κοιλια ειχε.
οποτε, συμβουλη μου ειναι να κανεις πλεον απλα ισσοροπημενη διατροφη αλλά πολυ γυμναστικη για να σφιξεις. Αν ησουν σφιχτος θα ησουν τελειος φανταζομαι.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία