LIPOTOX
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50

Thread: LIPOTOX

Senior Member

LIPOTOX

Ερώτηση προς αυτούς που κάνουν χρήση LIPOTOX: το συγκεκριμένο προκάλεσε σε κανένα δυσκοιλιότητα? Το ρωτάω γιατί μετά το Reductil θέλω να ξεκινήσω κάτι που κόβει την όρεξη αλλά φοβάμαι το θέμα της δυσκοιλιότητας!

Senior Member
    Καλά .... μέχρι να μου απαντήσετε.... τα παρήγγειλα κιόλας. Λοιπόν : ένα κουτί (70 ταμπλέτες) - 26,90 + τα 16 φακελάκια - 27,60 = 54,5 ευρώ
    Τα φακελάκια είναι για μέρα παρά μέρα οπότε θα μου φτάσουν για ένα μήνα αλλά τα χάπια είναι για 15 μέρες. Τα ξεκινάω αύριο και βλέπουμε....

egw mono me tis aples ksekinhsa.. To extreme 7 days molis to eipa ston farmakopoio mou me koitouse me miso mati !

Senior Member
    Εννοείς μόνο με τις ταμπλέτες. Και όχι με τα φακελάκια...
    Καλά τα φακελάκια δεν κάνουν τίποτα λέμε. Και δυστυχώς σε μένα δεν έπιασαν ούτε οι ταμπλέτες, πεινούσα όπως και πριν!

Όχι τα φακελάκια μακρυά!
    Όσο για την πείνα, δεν σου κρύβω πως εγώ νοιώθω να "πεινάω" ... "επιλεκτικά" (εάν δηλαδή τύχει μπροστά μου κάποιο φαγητό που να μου αρέσει). Αλλιώς έχω τύχει 2 μέρες ουσιαστικά νηστική.. και δεν είχα κανένα αίσθημα πείνας. Συμπερασμά : μάλλον βουλιμία είναι, παρά υπερφαγία λόγω.. ανάγκης! (δεν ξέρω πιο είναι χειρότερο απο τα δύο!)

Senior Member
    Έτσι είναι Κάρολ και σε μένα..... Επιλεκτικά ζηλεύω μόνο ... και κυρίως γλυκά!

Ευτυχώς δεν λυσσάω ΚΑΙ για αυτά! (Εκτός αν πρόκειτε για του ταψιού!).
    Αλλά είμαι υπερ των ζυμαρικών... με πολλά extra παχυντικά εντός (μπέικον, μανιτάρια.. κι ότι βρεθεί!)

Member
    Δοκίμασα του 2 τελευταίους μήνες τα gold triestop της elladiet, παίρνεις ένα χάπι πριν ένα μετά το φαγητό. καλό φάνηκε αλλά όχι και θαύματα...
    Τώρα παίρνω τα carboslim η φαρμακοποιός μου είπε ότι τα άλλα τα είχε συνηθίσει ο οργανισμός. Τι γνώμη έχετε μου τελειώνουν να πάρω τα Lipotox???

Αν περιμένεις 3-4 μερούλες ακόμα θα μπορώ να σου πω πιό σίγουρα.. Διότι είμαι στην 2η ημέρα (με -1,8 απο χτές που ξεκίνησα) ΑΛΛΑ.. οι δύο πρώτες ημέρες είναι κυριολεκτική λιμοκτονία (τις χρειάζεται για να κάνει αποτοξίνωση του οργανισμού)...

Όμως - η θεωρητική πλευρά (κατά την δική μου γνώμη) - φάσκει κι αντιφάσκει σε αυτά που ζητάει.
    1) Δεν καταλαβαίνω τον λόγο μέτρησης (1 κούπα γράφει.. δηλαδη αν φάς.. 2?.. τς τς!) του πράσινου λαχανικού (π.χ. φασολάκια, πιπεριές, αγγούρια, διότι είναι πασίγνωστο πως απο θερμίδες... μηδαμινές... λιπαρά σαφώς τίποτα (αντε βγάλε άκρη).
    2) Απαγορεύει τροφές με καφεϊνη (ακόμη και τον καφέ τον ζητάει ντεκαφεϊνέ - κάτι που προσωπικά δεν εφαρμόζω!).. ενώ το ίδιο το σκεύασμα περιέχει καφεϊνη... Κι επιπλέον, στα ροφήματα... επιτρέπει το μαύρο τσάι κι όχι το πράσινο (ενώ το πράσινο και βοηθάει κατά 3% στην καύση, και έχει και λιγότερη καφεϊνη απο το μαύρο - το οποίο βοηθάει λιγότερο).

Member
    Γεια χαρά. Αγόρασα και γω τα Lipotox μονο τα χάπια γιατι τα φακελάκια μου φάνηκαν κάπως....
    πρέπει να ακολουθήσω κάτι συγκεκριμένο ή απλά να προσέχω τις θερμίδες μου...

Κάτι διάβασα πιο πάνω για καφέ και γω πίνω τουλάχιστο δύο καθε πρωί

Vivid έχει συγκεκριμένη δίαιτα που πρέπει να ακολουθήσεις. Συγκεκριμένα 3 προγράμματα ανάλογα με το πόσα κιλά θέλεις να χάσεις. Κι ένα 4ο στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις δική σου διατροφή.
    Διάβασέ τα μέσα.. έχει 2 φύλλα οδηγιών. Ένα γυμναστικής, και ένα διατροφής.

Εγώ να ομολογήσω πως χτές "τόλμησα" να πιώ πράσινο αντί μαύρο τσάι (δεν είδα να έπαθα τίποτα πάντως!). Ο καφές μου επιμένω να είναι ΜΕ καφείνη... ρίχνω και μια μερίδα nounou light.. και 1 στο τόσο και μία παστίλια canderel... ε.. όλα καλά!

Τις 2 πρώτες ημέρες να προσέξεις (εγώ σήμερα διανύω την 3η) - περαστικά μας! :P

(το 84 στο sticker μου είναι απο προχθές). Και παρότι χτές το βράδυ δεν υπολόγισα τίποτα και το έριξα στα τορτελίνια και το λουκάνικα :P (περίμενα πως θα είχα πάρει σήμερα, αντιθέτως ήμουν -0,8gr). Επιπλέον απο χτές πήγα wc (sorry κιολάς.. για το θέμα που ανοίγω.. αηδιαστικό.) απο το πρωί... 2 φορές, κάτι που δεν περίμενα βάση του τί είχα φάει (λογικά δεν έπρεπε καν) - νομίζω λοιπόν πως λειτουργεί πάνω απο.. ικανοποιητικά (μέχρι στιγμής έστω)

(Να σημειώσω πως περπατώ καθημερινά το λιγότερο 30-40 λεπτά)

Member
    Καλή μας επιτυχία!

: )))))))))

Member
    Originally posted by karol
    (το 84 στο sticker μου είναι απο προχθές). Και παρότι χτές το βράδυ δεν υπολόγισα τίποτα και το έριξα στα τορτελίνια και το λουκάνικα :P (περίμενα πως θα είχα πάρει σήμερα, αντιθέτως ήμουν -0,8gr). Επιπλέον απο χτές πήγα wc (sorry κιολάς.. για το θέμα που ανοίγω.. αηδιαστικό.) απο το πρωί... 2 φορές, κάτι που δεν περίμενα βάση του τί είχα φάει (λογικά δεν έπρεπε καν) - νομίζω λοιπόν πως λειτουργεί πάνω απο.. ικανοποιητικά (μέχρι στιγμής έστω)

(Να σημειώσω πως περπατώ καθημερινά το λιγότερο 30-40 λεπτά)
    Πάντως νομίζω ότι με τα λιπαρά όλα αυτά αντιδρούν ......
    (βλ. τορτελίνια - λουκάνικα)

Φοβάμαι ότι έχω χάσει τις οδηγίες... :( Πάντως νομίζω πως αντιδράει καλά ο οργανισμός σου μπράβο

Page 1 of 4 123 ... LastLast