LIPOTOX - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: LIPOTOX

Εάν θέλεις μπορώ το απογευματάκι να τις πέρασω εδώ (δεν τα έχω μαζί μου).. ;

LIPOTOX (Lipolysix accelerate*) - Πρόγραμμα

ΒΗΜΑ 1 : Οι πρώτες 2 ημέρες

Οι πρώτες 2 ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να καθαρίσει ο οργανισμός σας απο τις τοξίνες. Αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες/δοσολογία το σώμα σας θα αρχίσει να παράγει τις απαραίτητες ορμόνες καύσης λίπους εντός 48 ωρών και θα αρχίσετε να καίτε λίπος αμέσως.
    (Είναι μόνο για δύο ημέρες, οπότε θα πρέπει να επιδείξετε την ανάλογη αντοχή).

Πρωινό : (15 λεπτά πρίν το πρωινό) --> 1 δισκίο
    1 μερίδα φρούτα

Δεκατιανό : (μόνο εάν πεινάτε) 1 μερίδα φρούτα

Γεύμα : (1 ώρα πρίν) --> 1 δισκίο
    1 κούπα λαχανικών

Δείπνο : (1 ώρα πρίν) --> 1 δισκίο
    1 κούπα λαχανικών

Σημαντικό : ΜΗΝ καταναλώνετε τα λαχανικά με αστερίσκο* για τις πρώτες 2 ημέρες. Ωστόσο, μετά τις πρώτες 2 ημέρες μπορείτε να καταναλώετε όσα αναγράφονται στον πίνακα 2

ΒΗΜΑ 2 : Επιλέξτε ένα απο τα προγράμματα (Α, Β, Γ ή Δ)

Τα παρακάτω προγράμματα έχει αποδειχθεί ότι επιφέρουν σημαντικά και ασφαλή αποτελέσματα απώλειας βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπροσθέτως, αυτά τα προγράματα/δοσολογίες παρέχουν χρόνο στο σώμα σας ώστε να προσαρμοστεί και να επαναπρογραμματιστεί, με σκοπό να σταθεροποιηθεί σε έναν μικρότερο βαθμό σωματικής μάζας. Αυτό σημαίνει ότι αφού σταματήσετε το πρόγραμμα, θα μπορείτε να ακολουθείτε μια φυσιολογική διατροφή χωρίς τον κίνδυνο να ξαναπάρετε κιλά (γεγονός που συμβαίνει συχνά με τις κακές δίαιτες).

(Α) Αν πρέπει να χάσετε μέχρι και 5 κιλά
    Γρήγορο χάσιμο βάρους

Εβδομάδα 1+2 (Ημέρες 1-6/η 7η είναι η Ημέρα Χάριτος)

1 μερίδα φρούτα
    1 μερίδα πρωτεϊνών

Δεκατιανό : (μόνο εάν πεινάτε) 1 μερίδα φρούτα ή 1 κούπα λαχανικών

Γεύμα : (1 ώρα πρίν) --> 2 δισκία
    1 κούπα λαχανικών ή 1 μερίδα φρούτα

Δείπνο : (1 ώρα πρίν) --> 2 δισκία
    1 κούπα λαχανικών
    1 μερίδα πρωτεϊνών

(Β) Αν πρέπει να χάσετε μέχρι και 10 κιλά
    Γρήγορο χάσιμο βάρους. Κύκλος 4 εβδομαδιαίων προγραμμάτων

Εβδομάδα 1 (Ημέρες 6/η 7η είναι η Ημέρα Χάριτος)

Πρωινό : (15 λεπτά πρίν το πρωινό) --> 2 δισκία
    1 μερίδα φρούτα
    1 μερίδα πρωτεϊνών

1 κούπα λαχανικών

Εβδομάδα 2 (Ημέρες 6/η 7η είναι η Ημέρα Χάριτος)

1 μερίδα φρούτα
    1 μερίδα πρωτεϊνών

1 κούπα λαχανικών ή 1 μερίδα φρούτα (*κάθε δέυτερη ημέρα : 1 μερίδα πρωτεϊνών + 1 κούπα λαχανικών)

1 κούπα λαχανικών
    1 μερίδα πρωτεϊνών

(Για τις Εβδομάδες 3+4 επαναλάβατε την προαναφερείσα δοσολογία και οδηγίες, ξεκινώντας απο την 1η εβδομάδα)

(Γ) Αν πρέπει να χάσετε μέχρι και 20 κιλά
    Γρήγορο χάσιμο βάρους. Κύκλος 8 εβδομαδιαίων προγραμμάτων

Εβδομάδα 1 (Ημέρες 6/η 7η είναι η Ημέρα Χάριτος)

1 μερίδα φρούτα
    1 μερίδα πρωτεϊνών

1 κούπα λαχανικών

Εβδομάδα 2 (Ημέρες 6/η 7η είναι η Ημέρα Χάριτος)

1 μερίδα φρούτα
    1 μερίδα πρωτεϊνών

1 κούπα λαχανικών
    1 μερίδα φρούτα

Δείπνο : (1 ώρα πρίν) --> 2 δισκία

(Για τις Εβδομάδες 3-8 επαναλάβατε την προαναφερείσα δοσολογία και οδηγίες, ξεκινώντας απο την 1η εβδομάδα)

(Δ) Εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιο απο αυτά τα προγράμματα (Α, Β, ή Γ) τότε ακολουθήστε τις εξής γενικές χρήσεις δοσολογίας :
    Ακολουθήστε το πρόγραμμα για τις δύο πρώτες ημέρες όπως περγράφεται στο "Βήμα 1". Απο την 3η ημέρα ακολουθήστε τα παρακάτω :

Λήψη των δισκίων (LIPOTOX 'LIPOLYSIX Accelerate') ως εξής :
    --> 1 δισκίο το πρωί, 2 δισκία 1 ώρα πρίν το γεύμα και 2 δισκία 1 ώρα πρίν το δείπνο.

(εάν πεινάτε ακόμα μπορείτε να φάτε 1 κούπα λαχανικών ή 1 μερίδα φρούτα)

- Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα μέχρι να φτάσετε το επιθυμητό βάρος.

(Στο πρόγραμμα αυτό η απώλεια βάρους είναι κάπως πιο αργή απ' ότι στα προγράμματα Α, Β και Γ. Παρόλα αυτά κάποιοι βρίσκουν αυτό το πρόγραμμα πιο βολικό και καταφέρνουν να το ακολουθήσουν ευκολότερα, χάνοντας τελικά τα κιλά που επιθυμούν).

ΒΗΜΑ 3 : Σταθεροποίηση

Όταν φθάσετε στο επιθυμητό βάρος είναι σημαντικό να σταθεροποιήσετε το σώμα σας σε αυτό το βάρος. Πρέπει να συνεχίσετε με το ακόλουθο μειωμένο πρόγραμμα για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Λήψη των δισκίων (LIPOTOX 'LIPOLYSIX Accelerate') ως εξής :
    --> 1 δισκίο το πρωί, 1 δισκίο 1 ώρα πρίν το γεύμα και 1 δισκίο 1 ώρα πρίν το δείπνο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

1. Σε όλα τα προγράμματα η 7η ημέρα κάθε εβδομάδας είναι η Ημέρα Χάριτος. Μπορείτε να έχετε 3 φυσιολογικά γεύματα, αλλά θα πρέπει να λάβετε μια πλήρη δόση των δισκίων LIPOTOX. (δηλ.: 1 δισκίο το πρωί, 2 δισκία 1 ώρα πριν το γεύμα και 2 δισκία 1 ώρα πρίν το δείπνο).

2. Με κάθε γεύμα πιείτε αρκετό νερό ή τα προτεινόμενα ροφήματα (βλ. πίνακα 6).

3. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε την μεσογειακή δίαιτα.

4. ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
    Ψωμί (ιδιαίτερα το άσπρο), ρύζι, μακαρόνια, νούντλς, βούτυρο, μαργαρίνη, σοκολάτα, κέικ, αναψυκτικά, ζαχαρωτά, μπισκότα, γλυκιές κολοκύθες, πατάτες, καρότα, οινοπνευματώδη, χυμούς, καλαμπόκι & δημητριακά.

LIPOTOX (Lipolysix accelerate*) - Επιτρεπόμενες τροφές

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 - Πρωτεϊνών

(1 μερίδα = μέγεθος παλάμης*)

[list=1][*]Ψάρια (όλοι οι τύποι ψαριών επιτρέπονται, ιδιαίτερα ο σολωμός)[*]Μπριζόλα - βοδινό[*]Κατσίκι - αρνί - μοσχάρι[*]Κουνέλι[*]Στήθος κοτόπουλο[*]Μερίδα καθαρού ζαμπόν[*]Καθαρής γαλοπούλας[*]Χούφτα θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, αστακός κ.α.)[*]2 μέτρια αυγά[*]Μικρή κονσέρβα τόνου ή σολωμού (συσκευασμένου σε νερό ή άλμη. ΟΧΙ λάδι)[*]Τυριά : γραβιέρα, φέτα, κεφαλοτύρι[*]Απαλό τυρί ricotta, χαμηλών λιπαρών[*]Τυρί cottage, χαμηλών λιπαρών[*]Μυζήθρα[/list=1]

Τρόπος μαγειρέματος : βραστά ή στη σχάρα - χωρίς λάδι

* Όλες οι μερίδες πρωτεϊνών έχουν μέγεθος παλάμης. Αυτό σημαίνει το μέγεθος και το πάχος της δικής σας παλάβης (δεν συμπεριλαμβάνονται τα δάχτυλά σας)

ΠΙΝΑΚΑΣ 2 - Λαχανικά και όσπρια

(1 κούπα = 1 μερίδα)

[list=1][*]Σπαράγγια[*]Πράσινα φασόλια[*]Φασόλια μαυρομάτικα[*]Μπρόκολα[*]Σέλινα - σκόρδα[*]Πιπεριές[*]Λάχανα, μαρούλια[*]Αγγούρια *[*]Τομάτες *[*]Μελιτζάνες *[*]Πράσα - μανιτάρια[*]Σπανάκι - χόρτα[*]Φακές - όσπρια *[*]Κολοκυθάκια[*]Κρεμμύδια *[*]Κουνουπίδια[*]Ραπανάκια[*]Κολοκύθια *[*]Σέσκουλα[/list=1]

Βασικά ΟΛΑ τα ΠΡΑΣΙΝΑ λαχανικά επιτρέπονται και θα πρέπει να καταναλώνονται είτε φρέσκα, είτε βραστά

ΠΙΝΑΚΑΣ 3 - Σάλτσες και μπαχαρικά *

[list=1][*]Ξίδι βαλσάμικο[*]Χυμός λεμονιού[*]Ξίδι[*]Σος σόγιας (ήπια κατανάλωση)[*]Πάστα τομάτας (χωρίς αλάτι) - όχι κέτσαπ![*]Τσίλι[*]Μία ή δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδου (το ρίχνετε πάνω απο τις σαλάτες ή τα γεύματα, αφού τα βράσετε ή τα μαγειρέψετε στη σχάρα)[/list=1]

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στις μερίδες πρωτεϊνών και στα λαχανικά

(* Γενικά όλα τα βότανα και μπαχαρικά επιτρέπονται)

ΠΙΝΑΚΑΣ 4 - Φρούτα

(1 μερίδα = ο αριθμός των φρούτων εντός των παρενθέσεων)

[list=1][*]Μήλο (1)[*]Αχλάδι (1)[*]Πορτοκάλι (1)[*]Βατόμουρα (10)[*]Γκρέιπφρουτ (1)[*]Κεράσια (10)[*]Νεκταρίνι (1)[*]Σταφύλια (120gr)[*]Δαμάσκηνα (5)[*]Ελιές (6)[/list=1]

Φρούτα προς ΑΠΟΦΥΓΗ :
    - Σταφίδες
    - Σουλτανίνες
    - Βερίκοκα
    - Πεπόνι
    - Καρπούζια
    - Χουρμάδες
    - Ακτινίδιο (κίβι)
    - Σύκα
    - Αβοκάντο
    - Όλα τα αποξηραμένα φρούτα

ΠΙΝΑΚΑΣ 5 - Σνάκ

(Τροφή δεκατιανού)

[list=1][*]1 μερίδα ζαμπόν χωρίς λιπαρά τυλιγμένο σε σέλινο[*]1 κομμάτι τυρί και 6 ελιές[*]5 αμύγδαλα[*]1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορων[*]1 καφές με γάλα light[*]Μισή τομάτα ή αγγούρι και 4 ελιές[*]1 μερίδα φρούτων[*]Γιαούρτι (αποβουτυρομένο)[*]Τυρί & σταφύλια (60gr)[/list=1]

ΠΙΝΑΚΑΣ 6 - Ροφήματα

[list=1][*]Καφές ντεκαφεινέ[*]Ροφήματα χωρίς καφείνη και ζάχαρη[*]Μεταλλικό νερό - σόδα[*]Τσάι (μαύρο) - χαμομήλι[*]Τσάι με βότανα χωρίς γλυκαντικά[*]Ένα τέταρτο λεμόνι στημένο σε νερό[/list=1]

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά σάπισα στον ύπνο! Σήμερα δεν ξέρω.. λόγω ζέστης μάλλον.. νοιώθω να είμαι χώμα! (Το μόνο που λείπει να πάρω κι ένα φτυάρι να θαφτώ! lol)

Ελπίζω να προλάβεις να τα δείς μήπως θελήσεις να ξεκινήσεις απο αύριο (αχμμ.. σήμερα!).

Φιλάκια

Senior Member
    Κατ εμε τα παραπανω ειναι οδηγιες προς αυτοκτονια.

Υπαρχουν ατομα κατω των 18 που διαβαζουν το φορουμ αυτο, υπαρχει πολυς κοσμος ευαλωτος σε ΠΟΛΥ κακη κατασταση με ταση να ακολουθησει το οτιδιποτε δει προκειμενου να χασει κιλα και αγνοοντας το ποσο κακο μπορει να κανει στον οργανισμο του.

Εγω πρωσοπικα αν και ειμαι fan τησ δημοκρατιας ζητω να αφαιρεθουν τα παραπανω εκτος και εαν ειναι προπαγανδα καποιου γραφειου κηδειων οποτε πρεπει να αναλαβει ο admin το delete γιατι νομιζω οι διαφημησεις στο φορουμ απαγορευοντε.

Ευχαριστω.

Solitude στο είπα και στο chat.

ΔΕΝ είναι συμβουλές.. είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Και μάλιστα πληροφορίες που δόθηκαν σε ένα ήδη ανοιγμένο topic που αφορά το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκεύασμα! Και κυρίως... παρμένες - κατά γράμμα! - απο το φύλλο οδηγιών του σκευάσματος.

Κι αν κάνεις κι ένα Pageup θα δείς ότι η vivid κάπου αναφέρει πως τα ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ (αρα.. γνώριζε απο πρίν τι πήρε!)... αλλά ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ τα χαρτιά που εσωκλείωνται.

Το ότι θα φάω πόση ώρα στο γράψιμο για να εξυπηρετήσω κάποιον που κάτι ΨΑΧΝΕΙ (και μπορώ να του το βρώ!).. για να βρώ τον μπελά μου... ήταν το τελευταίο που περίμενα!

Επιπλέον, όλοι μπορούμε να ΚΡΙΝΟΥΜΕ (κι αν όχι απο την αρχή, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ κατά την διάρκεια) εάν κάτι σαν αυτό που προτείνει η εν λόγω εταιρεία.. ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ... σωστό (για εμάς πάντα!)

Και τέλος, θεωρώ πως είναι προτιμότερο να μπορεί κάποιος να ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ το τι περιέχει αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙ πως ενδιαφέρεται.. και να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ή ΟΧΙ.. παρά να τρέξει να το προμηθευτεί απλά επειδή κάπου άκουσε.. "χάνεις γρήγορα με ένα χάπι!".

Και βάση των παραπάνω... ΙΣΩΣ... μόνο διαφήμηση ΔΕΝ μπορείς να το πείς.

Κι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θεωρείς πως είναι επικίνδυνο για τα "ανήλικα" ή τους απελπισμένους.. μπορώ να το κάνω del και η ίδια (αφού όμως η κοπέλα που ενδιαφέρεται τα γράψει).

Απο εκεί και πέρα όμως, ανέκαθεν υπήρξα πιο θετική πρώτα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του τι πρόκειτε να κάνω.. παρά στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. Κι αν ακόμη αποφάσιζα κάτι (οτιδήποτε).. θα προτιμούσα να είναι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ..... απο πρίν.

Αυτά απο εμένα

(ps η επιθετικότητα δεν είναι λύση σε τίποτα, ειδικά μεταξύ ανθρώπων με ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ)

Senior Member
    Νομιζω οι πληροφοριες του προιωντος ηταν πολυ σημαντικες για οποιον σκεφτεται να το αγορασει,εγω ας πουμε δεν θα το επερνα αν επρεπε για 2 μερες να τρωω μονο λαχανικα και φρουτα.

Ευχαριστουμε Καρολ για τον κοπο που εκανες να μας τα μεταφερεις!!

Να'σαι καλά....

Senior Member
    Μην ανησυχείς Κάρολ μου, έτσι είναι η Σολ. Έχει την ειρωνεία και την επίθεση στο αίμα της. Όπως και άλλοι εδώ μέσα που μπαίνουν στο chat.

Member
    Karoll καλημερουδια τώρα το είδα το μνμ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ )

Πρέπει να κουραστηκες πολυ! Εγω πάντω αποφάσησα να πάρω 1 κουτί να το δοκιμάσω χωρίς ακριβώς τη διατροφή που προτείνει.... Θα προσεχω μεν αλλά όχι ακριβώς αυτά που λέει...

εσυ πως τα πας???

Member
    Sol καλημερα και σε σένα... Σέβομαι απόλυτα την αποψή σου για τα σκευάσματα αλλά πραγματικά νομιίζω ότι την αποψή μας πρέπει να την λέμε κι όσοι θέλουν να την ακουσουν καλώς... χωρίς να φανατιζόμαστε! Δεν είμαστε ούτε ευκολόπιστοι , ούτε ανεγκέφαλοι.....

Ολοι εδώ πρέπει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο χωρίς να είμαστε απολυτοι σε κάποια πράγματα!!! Υποτίθεται ότι όλοι το ίδιο σκοπό έχουμε ...

Η καρολ πραγματικά κουράστηκε πολυ για να γράψει όολα αυτά τα στοιχεία και την ευχαριστώ, πληροφορίες ήταν.... όχι διαφήμιση...

Κι επειδή είμαι πολύ ενοχλημένη απο την χθεσινοβραδυνή ΑΣΚΟΠΗ και ΑΝΟΥΣΙΑ - κατ' εμέ - "επίθεση"... συνεχίζω.. και κλείνω το θέμα με τα παρακάτω :

1) Όσον αφορά το θέμα "διατροφή" του συγκεκριμένου σκευάσματος... να πώ, ότι όποιος μπεί στον κόπο να διαβάσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ "ΦΥΛΛΟ", θα διαπιστώσει πως το πρόγραμμα που ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ απο το συγκεκριμένο σκεύασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, αφού αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως "μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του διατροφικό πρόγραμμα, απλά η μείωση βάρους θα είναι πιο αργή"

2) Στην θέση του οποιοδήποτε "ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ" υπέρ της "σωστής και ΑΣΦΑΛΟΥΣ δίαιτας" (ειδικότερα δε όταν πρόκειτε για παράλληλη χρήση φαρμάκων), θα έδινα μεγαλύτερη βάση στα συστατικά του... παρά στην διατροφή που όμως τελικά.. ΕΓΩ θα επιλέξω.

Προς τα παραπάνω, παραθέτω ΚΑΙ τα συστατικά!

Συστατικά:
    D-παντοθενικό ασβέστιο (παντοθενικό οξύ), υδροχλωρική θειαμίνη (βιταμίνη 81), L-τpυγική L-καρνιτίνη, ανθρακικό μαγγάνιο, οξείδιο του μαγνησίου, L-γλουταμίνη, L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), φολικό οξύ (φυλλικό οξύ), ινοσιτόλη, εκχύλισμα φλούδας/φλοιού κανέλλας (Cinnamomum zeylanicum), εκχύλισμα ρίζας ginseng (Panax ginseng), οξική DL-άλφα-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), φοuμαρικός σίδηρος ΙΙ, νικοτιναμίδιο (νιασίνη), χλωριούχο κάλιο. οξείδιο του ψευδαργύρου, εκχύλισμα φλούδας φρούτου Garcinia cambogia, υδροχλωρική πυpιδoξίνη (βιταμίνη Β6), συνένζυμο Q10, εκχύλισμα φύλλων Gymnema sylvestre, οξική ρετινόλη (βιταμίνη Α), χολικαλσιφερόλη (βιταμίνη D), κuανοκοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12), εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού Camellia Sinensis-(Catechins), ριβοφλαβiνη (βιταμίνη B2), κιτρικός χαλκός, σεληνικό νάτριο, χλωριούχο χρώμιο (ΙΙΙ), D-βιοτίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ρoξυπροπυλoμεθυλοκυτταρίνη (E464) (υλικό επικάλυψης), καρμελλόζη νατριούχος διασταυρούμενη (Ε468) και πoλυβινυλoπυρρoλιδόνη (Ε1201) (σταθεροποιητές), φυτικό στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυρυτίου (αντισυσωματοποιητικοί παράγοντες), διοξείδιο του τιτανίου (Ε171), κίτρινο CI 15985 (Ε110), πονσώ 4R/ερυθρό της κοχενίλης Α (Ε124) (χρωστικές ουσίες).

Κατόπιν, κι αφού πλέον θα γνώριζα όλα τα παραπάνω, θα απευθυνόμουν σε κάποιον ιατρό.. φαρμακοποιό... βιολόγο... ή ΧΗΜΙΚΟ (ή ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΗ).. προκειμένου να ενημερωθώ - όσο γίνεται - για τις πιθανότητες κάποιας βλάβης στον οργανισμό μου (απο "αντιδράσεις" του στα παραπάνω ή όποια συστατικά!) (όμως για να το κάνω, θα πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία/τρόπος να ενημερωθώ! - κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει παρά μόνο κατόπιν της αγοράς!).

Απο εκεί και πέρα, ο καθένας "μετράει" τα υπέρ και τα κάτα και πράττει αναλόγως μα ΚΥΡΙΩΣ.... αυτοβούλως!

Για τους λοιπούς που "δουλειά" τους είναι μόνο να κρίνουν / κατακρίνουν και γενικότερα παίζουν τον ρόλο των "σχολιαστών".. απαντώ πως όταν θέλουμε να κατηγορήσουμε (καλώς ή κακώς - δεν έχει σημασία, πάντα γνώμη ΜΑΣ είναι!).. κατηγορούμε το σκεύασμα/εταιρεία.. κι όχι τον πληροφοριοδότη, και ΠΑΝΤΑ... έχωντας ένα ΚΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ να δώσουμε!
    Σχόλια του στύλ.. "προπαγάνδα/διαφήμιση" και λοιπές ανοησίες..... χαρακτηρίζονται - στην καλύτερη περιπτώση - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!

(ps. Τα παραπάνω posts ΔΕΝ θα τα αφαιρέσω τελικά, απλά και μόνο επειδή ο όποιος ίσως έχει αντίθετη άποψη - ας κρίνει ο admin του forum).

Originally posted by lbp
    Μην ανησυχείς Κάρολ μου, έτσι είναι η Σολ. Έχει την ειρωνεία και την επίθεση στο αίμα της. Όπως και άλλοι εδώ μέσα που μπαίνουν στο chat.

lbp μου, δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα (3 ημέρες έχει που μπήκα) και συνεπώς δεν είμαι εις θέσιν να βγάλω συμπεράσματα για κανενός το στύλ. Μπορεί να είναι όπως το λές, μπορεί να ήταν μια απάντηση της στιγμής. Υπομονή.. θα μας μάθουμε!

Vivid μου καλημέρα!

Δεν ήταν ο κόπος τρομερός! Μόνο χρόνο ήθελε γι'αυτό κι άργησα να στα περάσω. Και μην ευχαριστείς, διότι εάν δεν ήθελα δεν θα το έκανα!

Πάμε στα κιλά μας τώρα :P xex!

Εγώ, παρότι ούτε πολύ περπάτησα χτές (είχε τρομερή ζέστη την οποία δεν αντέχω!) παρά μόνο 18'... και παρότι.. σαφώς και δεν τήρησα το πρόγραμμα του... τουλάχιστον σήμερα με βρήκα -0,6 (περιμένω και να αδιαθετήσω, θέλω να πιστεύω πως παίζει κάποιον ρόλο, μα κι αν όχι.. με τις διατροφικές κρεπάλες.. και πάλι καλά είναι!). Το ticker μου δεν το αλλάζω βέβαια, διότι αφενώς δεν παίρνει δεκαδικά.. αφετέρου.. δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Εσύ είπες ξεκίνησες σήμερα.. θα κρατήσεις το πρόγραμμα των 2 ημερών αποτοξίνωσης;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast