LIPOTOX - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: LIPOTOX

Senior Member
    ας ηρεμησουν λιγο τα πνευματα περικαλω :P

Ήδη ηρέμησαν Zwhtsa, προσωπικά είναι μέχρι να τα βγάλω απο μέσα μου. ʼλλωστε είπα.. "και κλείνω το θέμα".

Καλημέρα κιόλας!

Senior Member
    καλημερα ελατε στο τσατ... παλι μονη μου ειμαι εκει... πφφφ

Θέλω να πάω sm (super market).. θα ξεμείνω απο καφέ και είναι το μόνο που δεν θα άντεχα!

Εάν είναι κανείς αργότερα θα μπώ.

Φιλάκια

Member
    Originally posted by karol
    Vivid μου καλημέρα!

Δεν ήταν ο κόπος τρομερός! Μόνο χρόνο ήθελε γι'αυτό κι άργησα να στα περάσω. Και μην ευχαριστείς, διότι εάν δεν ήθελα δεν θα το έκανα!

Πάμε στα κιλά μας τώρα :P xex!

Εγώ, παρότι ούτε πολύ περπάτησα χτές (είχε τρομερή ζέστη την οποία δεν αντέχω!) παρά μόνο 18'... και παρότι.. σαφώς και δεν τήρησα το πρόγραμμα του... τουλάχιστον σήμερα με βρήκα -0,6 (περιμένω και να αδιαθετήσω, θέλω να πιστεύω πως παίζει κάποιον ρόλο, μα κι αν όχι.. με τις διατροφικές κρεπάλες.. και πάλι καλά είναι!). Το ticker μου δεν το αλλάζω βέβαια, διότι αφενώς δεν παίρνει δεκαδικά.. αφετέρου.. δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Εσύ είπες ξεκίνησες σήμερα.. θα κρατήσεις το πρόγραμμα των 2 ημερών αποτοξίνωσης;
    karol ειμαι σημερα ακριβως στα ιδια κιλά με σένα....
    Δεν τα ξεκινησα ακόμα γιατί ακόμα έχω κανα δυο carbosim και λεω να τα τελειώσω.
    Πάντως νομίζω οτι πας πολυ καλά ......

Το κακο με μενα είναι οτι τρώω κανενα παγωτακι και πινω και καντα ποτάκι .... το φαγητο δεν με πολυνοιαζει... Πιστεύεις οτι αν κάνω μια σχετικη διατροφη <1200 θερμ. θα καταφέρω κάτι καλυτερο απο 0,5 κιλα/εβδομάδα παίρνοντας και lipotox?

Τις δύο μέρες λαχανικών δεν ξέρω αν θα τις κανω ίσως με κανενα λαδερό φασολάκι ή κατι τέτοιο?

Δεν είμαι η κατάλληλη να σου πεί για το "λαδερό"! Σκέψου πως το βράδυ της 2ης ημέρας ήταν που μασούλησα τα λουκάνικα κτλ!

Νομίζω όμως πως θα τα πάς μια χαρά! (φαντάζομαι και για περισσότερο απο 0,5κ/εβδ.)

Στα πόσα θέλεις να κατέβεις αλήθεια; Εγώ στην πραγματικότητα μέχρι τα 70 αμα πιάσω θα νοιώθω ΚΑΛΑ (τα άλλα 5 που έχω βάλει.. είναι διότι υπολογίζω πως σε κάποιες σαχλαμαρίτσες μου στις αρχές.. ε.. ολο και κάτι.. θα πάρω!)!

Member
    Δεν είμαι η κατάλληλη να σου πεί για το "λαδερό"! Σκέψου πως το βράδυ της 2ης ημέρας ήταν που μασούλησα τα λουκάνικα κτλ!

Νομίζω όμως πως θα τα πάς μια χαρά! (φαντάζομαι και για περισσότερο απο 0,5κ/εβδ.)

Στα πόσα θέλεις να κατέβεις αλήθεια; Εγώ στην πραγματικότητα μέχρι τα 70 αμα πιάσω θα νοιώθω ΚΑΛΑ (τα άλλα 5 που έχω βάλει.. είναι διότι υπολογίζω πως σε κάποιες σαχλαμαρίτσες μου στις αρχές.. ε.. ολο και κάτι.. θα πάρω!)!

θελω να φτάσω στα 62-63 εχω πολυ δρόμο μπροστά μου
    εχω βαρεθει τις διαιτες πρωτεινη/σαλάτα δεν μπορώ να τις κανω πια.... προτιμώ να φαω αυτο που θέλω πχ ενα σουβλάκι ή μια κρέπα (ελαφριά) κι ας φαω λιγότερο... γενικά αγαπώ του υδατάνθρακες και το άμυλο... που δινουν ενέργεια..
    Αν με ρωτήσεις πως έχω παρει αυτά τα κιλά δεν ξέρω βρε καρολ μου. Αλήθεια λέω δεν μπορώ να πω οτι σκάω στο φαι εκτος βέβαια απο κάποιες φορες.... Είμαι λαιμαργη δεν με νοιαζει η ποσοτητα..... αστο καλο συγχιστηκα παλι ! θελω να τα χασω αυτά τα κιλά μεχρι το Δεκ. και ο μεταβολισμός μου πάει σα χελώνα
    θα δουμε ....

Kalhmera vivid ))

Ta idia ki egw me esena, laimargia ki "agios o 8eos".. epishs den eimai oute ths salatas.. oute twn froutwn. Twra ksekinhsa na ta katalwnw gia tous eunohtous logous.......... Omws, ti egine ki an sou parei ligo xrono parapanw? etsi ki alliws kai se auta ta kila na mhn exeis ftasei mexri ton Dekembrio, sigoura 8a eisai arketa ligotera apo oti twra ))

Member
    Kalhmera vivid ))

Ta idia ki egw me esena, laimargia ki "agios o 8eos".. epishs den eimai oute ths salatas.. oute twn froutwn. Twra ksekinhsa na ta katalwnw gia tous eunohtous logous.......... Omws, ti egine ki an sou parei ligo xrono parapanw? etsi ki alliws kai se auta ta kila na mhn exeis ftasei mexri ton Dekembrio, sigoura 8a eisai arketa ligotera apo oti twra ))

καλημέρα και σε σένα, ελπίζω όλα καλά.
    Το Δεκ θα κάνω κάνω ένα ταξιδι που ειχα πάει ταξίδι το μέλιτος και ήμουν τότε 63 κιλά. Μέσα μου το έχω βάλει σαν στόχο να ξαναπάω με τα ίδια κιλά.

Τα ξεκίνησα τα lipotox το Σαβ. με δίαιτα έχω καταίβει 1,5 κιλ. .... θα δίξει.. Εσυ πως τα πας;

egw -1 opws blepeis (2h mera periodou - den 8umamai re gmt apo poses meres prin kai mexri poso afou sou er8ei.. kai posh katakrathsh uparxei - tes pa!)... kai xtes katebasa miso tono kshrous karpous.. alla xalali touuuus! lol

lol Loipon twra proseksa.. oti eimaste sta idia.. kai 8eloume ta idia!
    xaaxxaaxaxaaxxaa

Member
    lol Loipon twra proseksa.. oti eimaste sta idia.. kai 8eloume ta idia!
    xaaxxaaxaxaaxxaa

όντω καρολ στα ίδια ακριβώς όμως.... χιχιχι

:-)))))))

Junior Member
    karol να σου κάνω μια ερωτηση γιατι τωρα το ειδα το ποστ (καθυστερημενη... τι να πεις) στο πργραμμα το κοτατζ που περιλαμβανεται στις πρωτεινες μηπως λεει προτηνομενη ποσοτητα?
    thanks εξαρχης

lal mou kalhspera,

ta exei akribws opws ta blepeis, ekana akribh antigrafh. Fantazomai omws 8a ennoei 1... ante 2 koutalies (soupas) - sunh8ws toso ennooun (bash allwn diaitwn)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast