Results 46 to 50 of 50
Thread: LIPOTOX
-
12-08-2009, 09:50 #46
thanks θα ακολουθησω και θα σας πω αποτελεσματα
- 21-08-2009, 14:00 #47
Καλημέρα σε όλους, είχα πολύ καιρό να γράψω και έχω να καταθέσω το εξής: είχα δοκιμάσει και εγώ τα LIPOTOX, τι χημικές άλλες δίαιτες, τι διατροφή, ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ! Με αποτέλεσμα να χάνω λίγα κιλά να παίρνω τα πάνω μου αλλά μετά από λίγο καιρό τα κιλά έπαιρναν και εκείνα τα πάνω τους ξανά!
Έφτασα να είμαι 86 κιλά!!! Και να πέφτω σε κατάθλιψη!
ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΠΑ? έκλεισα ραντεβού στις 2 Ιουλίου με μία διατροφολόγο, και σήμερα που σας μιλάω μετά από 1 και 1/5 μήνα είμαι 74 κιλά!!!έχω χάσει 12 κιλά, και 10 πόντους από την κοιλιά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 12 κιλά που μου έχουνε μείνει!
Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, πραγματικά η κοπέλα που πάω με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά κυρίως γιατί η διατροφή που κάνω είναι σουπερ, δεν πεινάω αφού τρώω 5 γεύματα κάθε μέρα.
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Όσο μου κόστιζαν τα Lipotox τον μήνα μου κοστίζει η γιατρός που πηγαίνω! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ? φιλιά!
28-08-2009, 16:51 #48
Originally posted by gianna266
Έφτασα να είμαι 86 κιλά!!! Και να πέφτω σε κατάθλιψη!
ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΠΑ? έκλεισα ραντεβού στις 2 Ιουλίου με μία διατροφολόγο, και σήμερα που σας μιλάω μετά από 1 και 1/5 μήνα είμαι 74 κιλά!!!έχω χάσει 12 κιλά, και 10 πόντους από την κοιλιά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 12 κιλά που μου έχουνε μείνει!
Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, πραγματικά η κοπέλα που πάω με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά κυρίως γιατί η διατροφή που κάνω είναι σουπερ, δεν πεινάω αφού τρώω 5 γεύματα κάθε μέρα.
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Όσο μου κόστιζαν τα Lipotox τον μήνα μου κοστίζει η γιατρός που πηγαίνω! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ? φιλιά!
Νομίζω ότι η διέξοδος στα τύπου χάπια lipotox είναι απλά όταν πια έχεις βαρεθεί να ακούς κάθε εβδομάδα κάποιον να σου λέει.... γιατι βρε παιδί μου έφαγες αυτό και όχι αυτο που σου έχω πει... και να οι οδηγίες και να οι υποδείξεις........ Πραγματικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι παχύσαρκοι λίγο ή πολύ δεν θέλουμε ακριβώς διαιτολόγο γιατί οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι να κάνουμε .... στην πραγματικότητα θέλουμε ένα ψυχολόγο με διατροφολογικές γνώσεις....
Είσαι τυχερή που βρήκες την κοπέλα αυτή και σε βοηθάει... Εύχομαι να πας ακόμα καλύτερα στην προσπάθειά σου...
06-09-2009, 12:05 #49
καλημέρα και από εμένα παιδιά
σήμερα ξεκίνησα το lipotox, γιατί έκοψα εδώ και καιρό το τσιγάρο και από τη χαρά μου τόριξα στο φαι και έβαλα 20 κιλά αφού έτρωγα σαν αρκούδααααααα,
παρήγγγειλα και ένα μηχάνημα γυμναστικής από αγγλία τύπου power plate και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα για να κάνω ένα σωστό συνδιασμό
τόλμησα να ζυγιστώ σήμερα και έφθασα .............. 83.4 κιλούδια από 63 ικλά βεβαίως βεβαίως
φυσικά τα κιλά δεν τα έβαλα γιατί έκοψα το τσιγάρο
μάλλον το τσιγάρο κάλυπτε τόσα χρόνια την "όρεξή" μου
χαίρομαι για όλους όσους χάνουν κιλά, ακόμη και λίγα
αυτό σημαίνει " γερά και με τσαμπουκά"
*κάρολ, είσαι αστέρι που είχες το κουράγιο να τα γράψεις όλα αυτά , άλλωστε η πρόθεσή σου ήταν αγνή !
η ζωή από μόνη της είναι μια επιλογή
φιλάκια
10-09-2009, 16:39 #50
LIPOTOX ΤΕΛΟΣ
Παιδάκια γειά σας.... (και πάλι)
Εχθές μου τελείωσε το τρίτο κουτί λιποτόξ. Συμπεράσματα:
την πρώτη εβδομάδα έχασα 3 κιλά (δε λέω εντυπωσιακό)!
Μετά... λίγα πράγματα γιατί αν δεν λιμοκτωνήσεις (βάσει της δίαιτας που σου προτείνει μέσα... αποτελέσματα δεν έχεις) Εγώ ακολούθησα το πρόγραμμα Δ δεν έτρωγα μεγάλες ποσότητες αλλά έτρωγα συντηρητικα απ'όλα. (μ.ο 1200θερμ./ημ)
Σκέφτομαι ότι αρκετά ... ως εδώ .... τέλος τα σκευάσματα .. (τουλάχιστον έτσι νοιώθω τώρα) Γιατι αναρωτιέμαι αν κάποιος τρώει επι 8 εβδαμάδες 3 σαλάτες (με ελάχ. λάδι) μία παλάμη πρωτείνη και 1 φρούτο βρέ παιδιά οι περισσότεροι από εμάς 6-8 κιλα θα τα χάσουμε (ή κάνω λάθος)?
Νομίζω ότι τα 60? που στοιχίζουν μηνιαίως θα μπορούσα να τα δώσω κάπου αλλού .... πχ σ' ένα ψυχολόγο (γιατι τους διαιτολόγους του απεχθάνομαι)
Σκέψεις κάνω.... και νοιώθω πολύ μπερδεμένη και λέω να τα "βάλω" λίγο με τον εαυτό μου! Αν δεν βοηθήσω εγω αυτόν κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον βοηθήσει ! Κουράστηκα.. και τα χάπια (φυτικά δε λέω) αλλά χάπια... που μακροπρόθεσμα φοβάμαι ότι μπορεί να μου παρουσιάσουν κάποια περενέργεια...
Δε λέω σε κανένα ότι το να παίρνεις λιποτοξ ή οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα είναι λάθος αλλά απλά σκέφτομαι ότι αν η προσπάθεια απο πλευράς μας δεν είναι σταθερή και χωρίς παρεκκλίσεις αποτέλεσμα δε θα έχουμε!
Αυτό βρε παιδιά που δεν έχω ανακαλήψει τόσα χρόνια που προσπαθώ είναι: πως οι εξωγενείς παράγοντες να μην επιρεάζουν την προσπάθειά μου να χάσω κιλά... Αυτή την ερώτηση κανείς δεν έχει καταφέρει να μου την απαντήσει....
Τί είναι αυτό που κλειδώνει το μυαλό μας και ενώ ξεκινάμε όλο αποφασιστηκότητα, κατι άσχετο μπορεί να συμβει πχ να μας κακομιλήσει το αφεντικό μας ή να αντιμετωπίζουμε κάποιο άσχετο πρόβλημα .... και αυτό είναι αρκετό να μας ανατρέψει όλα τα σχέδια μας.....???
Αν βρισκόταν λοιπόν αυτό το χάπι εγώ θα ήμουν η πρώτη που θα το έπερνα... το χάπι που "ξεκλειδώνει" το μυαλό! ή αυτό το στοιχείο που μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε τα προβλήματα στη ζωή μας και να μην τα κάνουμε όλα ένα κουβάρι.....
Σας φιλώ....
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία