Results 1 to 15 of 30
-
08-09-2009, 11:50 #1
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM!!!!! *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!*
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ!!!ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ!!!
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...Κ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ,ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ), Κ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ?Ε?Ε?Ε?Ε?
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ SITE AYTO ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΑ FORTE ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ BY PASS....ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ EATING DISORDERS!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ....
Υ.Γ.1: ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.ΒΛΕΠΩ-ΔΙΑΒΑΖΩ-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ-ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ-ΕΚΦΡΑΖΩ!!!!!
Υ.Γ.2:ΤΟ CHAT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ!!!!
Υ.Γ.3: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!
- 08-09-2009, 12:33 #2
να σου πω την δικη μου θεση... διαβασω πολλες φορες αρθρα απο αλλους χρηστες.. αλλα δεν με θεωρω ειδικη να μιλησω επι του θεματος που αναφερουν πχ.. για την ανορεξια
σε θεματα που μπορω ομως να μιλησω το κανω.. οποιοσδηποτε ρωτησει κατι για επεμβασεις βαριιατρικης απαντω και κυριως για την πτυχωση στομαχου μιας και εχω κανει και εγω
ισως γι αυτο να βλεπεις πολλες αναγνωσεις αλλα λιγοτερες απαντησεις
απο την αλλη θεωρω πολυ καλυτερο να μην απανταμε κυριως αν προκειτε να δωσουμε συμβουλες σε κοπελες που θελουν να χασουν ελαχιστα κιλα του τυπου πως να κανουν εμετο η να κανουν διαιτα του πινοντας μονο χυμο λεμονι ....ειναι μεγαλυτερο το κακο που τους προκαλουμε απο το να μην απαντουσαμε καθολου...
καλημερα
08-09-2009, 12:38 #3
Συμφωνώ και γω με τη Ζωίτσα. Όταν δεν έχεις τι να πεις, καλύτερα να μην απαντάς παρά να γράφεις μόνο για να γράψεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω.
Στο δεύτερο τώρα κομμάτι που αναφέρθηκες στα πηγαδάκια, τις παλιές, τις κλίκες γενικότερα, μιλώντας ειλικρινά και γω το νιώθω εδώ μέσα. Απλά πιστεύω ότι έτσι συμβαίνει σε όλα τα φόρουμ και δεν δίνω και πολλή σημασία...
08-09-2009, 13:01 #4tweetaki15Guestακομα κ μενα με στεναχωρει που απο ατομα που το περιμενα δεν εχουν απαντησει στο θεμα μου το καινουργιο κ ενω εχω δει οτι το διαβαζουν δεν μου απντουν κ μου απαντουν τα νεα μελη κ αυτο με χαροποιεο πολυ αλλα απο αλλα μελη δεν το περιμεν.........δεν με τσαντισε απλωσ με στεναχωρησε..........οντως εχει αδιασει το φορουμ εγω δεν μπορω να μπαινω συχνα γιατι εχω σχολειο σε 3 μερες κ ξεκινησα κ φροντιστηριο............σας φιλω πολυ γλυκααααααααααααααα
08-09-2009, 13:21 #5
θα συμφωνησω κ εγω με την ζωιτσα...διαβαζω πολλα θεματα που δεν μπορω να απαντησω διοτι ειτε δεν ξερω κατι η δεν το εχω ζησει , κλπ...
αν και ειμαι τρεις μολις μερες εδω οποτε δεν εχω προλαβει να δω κ πολλα
08-09-2009, 13:21 #6
Originally posted by zwhtsa
να σου πω την δικη μου θεση... διαβασω πολλες φορες αρθρα απο αλλους χρηστες.. αλλα δεν με θεωρω ειδικη να μιλησω επι του θεματος που αναφερουν πχ.. για την ανορεξια
σε θεματα που μπορω ομως να μιλησω το κανω.. οποιοσδηποτε ρωτησει κατι για επεμβασεις βαριιατρικης απαντω και κυριως για την πτυχωση στομαχου μιας και εχω κανει και εγω
ισως γι αυτο να βλεπεις πολλες αναγνωσεις αλλα λιγοτερες απαντησεις
απο την αλλη θεωρω πολυ καλυτερο να μην απανταμε κυριως αν προκειτε να δωσουμε συμβουλες σε κοπελες που θελουν να χασουν ελαχιστα κιλα του τυπου πως να κανουν εμετο η να κανουν διαιτα του πινοντας μονο χυμο λεμονι ....ειναι μεγαλυτερο το κακο που τους προκαλουμε απο το να μην απαντουσαμε καθολου...
καλημερα
08-09-2009, 13:23 #7tweetaki15Guestεγω μπαμπαλου μου συμφωνω μαζι σου αν κ παλιο μελος εγω εμενα με χει πειραξει αυτο παρα πολυ κ με χει στεναχωρησει οπως σου γραψα πιο πανω...
08-09-2009, 13:30 #8
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΜΙΛΑΣ - ΡΩΤΑΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ Κ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ Κ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ...Η ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Κ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΓΡΑΦΟΥ ΜΕ...-ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....ΜΙΛΑΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;
08-09-2009, 13:34 #9tweetaki15Guestαυτο χρειαζομαστε εχεις απολυτο δικιο.........πηγαινει στο θεμα μου εγω αγχος βοηθηστε με κ δες ποσοι απαντησαν κ ποσοι απ αυτους ειναι παλια μελοι κ ποσοι το διαβασαν..............ελαβα την πληρη απογοητευση......ηθελα να το αναφερω κ γω καποια στιγμη αλλα μου δωσες την ευκαιρια να το πω.....δεν θελω να τσαντιστει κανεις απλως ειναι ενα παραπονο μου,,,,,,,,,,κ γω απανταγα σε πολλους αλλα οταν επαυαν να μου στελνουν σε δικα μου τοτε επαψα κ γω.
08-09-2009, 13:38 #10
ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ....
08-09-2009, 13:40 #11tweetaki15Guestκ να σου πω κ κατι αλλο οκ πες δεν τους ενδιαφερει το θεμα οκ μην γραψετε ενα κατεβατο κατι πειτε τουλαχιστον γιατι εμενα η σχολικη χρονια αρχισε κ ηθελα μια υποστηριξη κ μια θετικοτητα κατι.............
08-09-2009, 13:42 #12
δεν πιστευω πως εχει κανεις σαν κριτηριο το αν απαντησουν στο δικο μου ερωτημα θα τους απαντησω και εγω.Δεν ειμαι καιρο μελος στο site αλλα απο οτι εχω διαβασει τα παλια μελη οπου κρινουν "αναγκαια" την επεμβαση τους την κανουν.τωρα το να απαντησει καποιος ετσι απλα για να δωσει μια απαντηση για μενα παντα μιλαω ειναι ανουσιο.
08-09-2009, 13:44 #13
ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ-ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ-ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.....
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.....
08-09-2009, 13:45 #14tweetaki15Guestαυτο που γραψα εγω για το τελευταιο θεμα μου ηταν πολυ σημαντικο κ ομως δες ποσοι απαντησαν κ δες σε αλλα ανουσιαα που δεν χρειαζεται ποσοι απαντησαν .......ε δεν πειραζει στην κριση του καθενος ειναι αυτο καθαρα.
08-09-2009, 13:46 #15tweetaki15Guestχαχα μπαμπαλου μου σε ευχαριστω παρα πολυ κ συ να σαι καλα .καλο χειμωνα καλη δυναμη κ καλη τυχη.................
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή