Results 1 to 5 of 5
Thread: γαστρικο μπαλόνι Θεσσαλονίκη
-
07-09-2009, 23:26 #1
γαστρικο μπαλόνι Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι νέο μέλος
29 ετών, 104 κιλά και 1,63 ύψος. Ενδιαφέρομαι για τη μέθοδο του γαστρικου μπαλονιού, η οποία γίνεται ενδοσκοπικά και είναι λιγότερο επεμβατική- φοβάμαι βλέπετε και το χειρουργείο!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό για γ. μπαλόνι στη Θεσσαλονίκη? Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
- 08-09-2009, 02:55 #2
Γειά σου,Πέτρα!
Από όσο γνωρίζω κανένα μέλος δεν έχει βάλει μπαλονάκι και φοβάμαι πως δε μπορούμε να σε κατευθύνουμε ανάλογα.
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια μέθοδος,που λαμβάνεται ευκολότερα απόφαση από τις άλλες,τις χειρουργικές βαριατρικές,αλλά απαιτεί
μεγαλύτερη προσπάθεια από σένα,ειδικά για να διατηρηθούν τ'αποτελέσματα μετά το εξάμηνο(9μηνο το πολύ),που θα πρέπει ν'αφαιρεθεί.
Αν λοιπόν είσαι πραγματικά αποφασισμένη ν'αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και χρειάζεσαι μία πρώτη καλή ώθηση,
είναι καλή λύση για σένα,αρκεί να μην εμπίπτεις στις παρακάτω περιπτώσεις στις οποίες η τοποθέτηση του αντενδείκνυται:
- Προηγούμενη χειρουργική επέμβαση στομάχου και 12δακτύλου και ιστορικό επανειλημένων πεπτικών ελκών.
- Παθήσεις οισοφάγου (εκκολπώματα, κιρσοί, Barrett), μεγάλη διαφραγματοκήλη ή σοβαρή γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
- Χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις πεπτικού.
- Νοσήματα του κολλαγόνου και άλλες παθήσεις που απαιτούν τη συστηματική χορήγηση κορτιζόνης.
- Σοβαρές νεφρικές, ηπατικές και πνευμονικές παθήσεις.
- Εξάρτηση από αλκοόλ ή ναρκωτικά.
- Σοβαρή ψυχιατρική νόσος και σοβαρές μορφές βουλιμίας.
- Απροθυμία του ασθενούς να κάνει δίαιτα ή να ακολουθήσει το πρόγραμμα γαστρικού μπαλονιού.
- Κύηση.
--->www.gastricballoon.gr
Σίγουρα θα το έχεις ψάξει για να κλίνεις προς τα κει...Ελπίζω να βρεις την άκρη σου και την οριστική λύση στο πρόβλημα σου.
08-09-2009, 09:39 #3
Καλημέρα Nadine! Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι υγιέστατη κλινικά, οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω επιπλέον απεικονιστικές εξετάσεις για το πεπτικό, θεωρώ όμως ότι δεν πάσχω από καμία από τις παραπάνω νόσους. Το έχω ψάξει λίγο στο internet και έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω με αυτή τη μέθοδο και αν όχι..βλέπουμε.
Τώρα το κυριότερο πρόβλημά μου είναι να βρω έναν καλό και έμπειρο γιατρό, που να μπορώ να τον εμπιστευτώ, επειδή ξέρω πως η συχνότητα των επιπλοκών σε κάθε περίπτωση είναι ευ8έως ανάλογη με την πείρα και την τεχνική του ιατρού. Επίσης, επειδή έχω διαβάσει διάφορα στο forum, με ενδιαφέρει να έχει ποιότητα και ως άνθρωπος...
10-09-2009, 13:44 #4
Kalimera Petra,
Exw akousei oti o K. Skrekas kanei epemvaseis sti Thessaloniki. An mpeis sti site tou tha vreis tilefwna tou stin Athina. Oute egw exw kanei mpalonaki alla ap'oti gnwerizw den einai monimi lusi. Meta apo kapoio xroniko diastima afaireite. Auto simainei oti uparxei to endexomeno na pareis ta kila ta aopoia exases me auto. Den sou sunistw gastriko daktulio. To exw kanei egw.
10-09-2009, 14:38 #5
καλημερα πετρα μου εγω εχω κανει επεμβαση στον κυριο Σκρεκα. γαστρικη πτυχωση.
το μπαλονακι μου το απαγορεψε απο την αρχη γιατι μου ειπε πως ολες οι ερευνες δειχνουν οτι τα κιλα που χανεις στο εξαμηνο τα παιρνεις πισω και με το παραπανω....
κλεισε ενα ραντεβου να μιλησεις μαζι του και θα σου μιλησει για ολες τις επεμβασεις που υπαρχουν και μετα απο κοινου θα αποφασισετε ποια ειναι η καλυτερη επεμβαση για εσενα.!!
Φιλικές Σχέσεις - Απογοήτευση
30-06-2025, 22:09 in Σχέσεις και Επικοινωνία