HOODIA???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: HOODIA????

Senior Member
    γιωργο λειτουργει.... μας ξαλαφρωνει απο ενα βάρος (οικονομικης φυσεως ομως) επειδη ομως φτασαμε στο πάτο οικονομικά... νομίζω αδικα χανουμε τα λογια μας. Λεφτα πεταμένα δεν εχει κανεις πλεον....

Senior Member
    Originally posted by ria
    γιωργο λειτουργει.... μας ξαλαφρωνει απο ενα βάρος (οικονομικης φυσεως ομως) επειδη ομως φτασαμε στο πάτο οικονομικά... νομίζω αδικα χανουμε τα λογια μας. Λεφτα πεταμένα δεν εχει κανεις πλεον....
    :smilegrin:
    Άρχισα κι εγώ να διαβάζω στα σοβαρά και στη μέση με πιάσαν τα γέλια. Πέραν από τα γέλια όμως δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει.

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Originally posted by ria
    :smilegrin:
    Άρχισα κι εγώ να διαβάζω στα σοβαρά και στη μέση με πιάσαν τα γέλια. Πέραν από τα γέλια όμως δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει.
    :yes::thumbup:

Senior Member
    Το'χω δοκιμασει παλαιοτερα. Δεν μου εκοψε ουτε πεινα, ουτε διψα, ηταν και ακριβο... Στη αρχη κατι εκανε, επειδη δεν εκανα υπερφαγηκα, και τις πρωτες μερες ειχα χαρει οτι σταματησανε πλεον αυτα, βρηκα το φαρμακο μου, αλλα ηταν placebo effect γιατι ειχα ξεχασει να το παρω 1-2 μερες και μολις το θυμηθηκα γκρρρρρρρρρρρουυυυυυυυ το στομαχι και να θελω να φαω ολο το σπιτι.

Αυτο που κοβει τη πεινα για υπερφαγικο 100% ειναι νερο/ανθρακουχο νερο/τσαι/καφες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12