Results 16 to 19 of 19
Thread: FOKESTON
-
18-06-2009, 00:59 #16
lidal μου, πήγες σε ΨΥΧΙΑΤΡΟ, και οι ψυχίατροι (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον) προσπαθούν να λύσουν ΟΡΓΑΝΙΚΑ προβλήματα, γι αυτό το λόγο μπορούν να χορηγήσουν ιατρικοφαρμακευτική συνταγή, σε αντίθεση με τους ψυχολόγους. Γι αυτό το λόγο λοιπόν σου χορήγησε φάρμακο. Αν πρόκειται για 18 κιλά που λες, τότε σίγουρα δε χρειάζεται να πάρεις φάρμακα. Η γνώμη μου είναι να πας σε έναν διαιτολόγο, να σου δώσει διατροφή και να τα χάσεις (εγώ έχω χάσει 17 σχεδόν από το Φεβρουάριο σχετικά εύκολα). Όρεξη για φαγητό υπάρχει άφθονη, εγώ έτρωγα μια πίτσα μόνη μου και μετά παγωτό, ή ξέρω γω έτρωγα μεσημεριανό και στο καπάκι τυρόπιττα. Με τη σταδιακή μείωση του φαγητού μειώνεται και η όρεξή σου.
Θεωρώ οτι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος τότε καλύτερα να μην προσφεύγουμε σε φάρμακα και δη τέτοιου είδους φάρμακα τα οποία επιδρούν στην ψυχολογία μας. Δοκίμασε τη διατροφή και αν δείς οτι δεν αποδίδει τότε ξανασκέψου το.
- 18-06-2009, 10:17 #17
Αδέσποτο,
Με διατροφή δοκίμαζα τόσο καιρό και άλλαζα και τους διαιτολόγους σαν τα πουκάμισα (για να χάσω τα κιλά που πήρα από τις 2 εγκυμοσύνες). Τώρα πια ούτε το συζητάω: με έχει κουράσει όλο αυτό το πρόγραμμα. Προσπαθώ μόνη μου (βάσει όλων αυτών των προγραμμάτων που έκανα συλλογή τόσο καιρό). Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι που δεν τα πήρα.
18-06-2009, 14:01 #18
lbp εσύ που θέλεις να χάσεις κιλά παίρνεις ladose?
18-06-2009, 14:11 #19
lidal γεια σου. απο προσωπική εμπειρια θα σου πω οτι ολα τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι για όλους. σαν φαρμακα έχουν και αυτα τις παρενέργειές τους. παντως μην τα φοβάσαι. εγω ξεκίνησα με cipralex και μεσα σε 5 μηνες πήρα 15 κιλά. ενημέρωσα τον γιατρό μου και μου σύστησε τα ladose και τώρα είμαι σε φάση ανάκτησης του παλιού καλού εαυτού! απο ότι γνωρίζω τα συγκεκριμένα τα δίνουν και για ανθρώπους που δεν υποφέρουν απο στρες, όπως εγώ, αλλά και για αυτούς που χρειάζεται να ελλατώσουν το βάρος τους.αυτά!
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια