Results 1 to 5 of 5
Thread: leki8ini&gymnastki
-
02-06-2009, 08:34 #1
leki8ini&gymnastki
geia se olous...eimai ki egw kainouria edw....i8ela na rwtisw an 3erei kaneis gia ti leki8ini...... diabasa pws prepei na pairneis 1 kapsoula meta apo ka8e geyma..alla mipws exei kamia sxesi me to se poses wres 8a a8li8eis??dld dra mesa se kapoio xroniko diastima??pote exi ti megisti apodosi an isxyei kati tetoio wste na kanw aerobia gymnastiki se ekeino to xroniko diastima gia megalyteri apodosi...... nomizw ta egrapsa liiiigo mperdemena...an katalabete ti ennow apantiste mou plz..........
- 08-07-2009, 18:07 #2
dn 3erw gia thn leki8ini padws egw osa xapia dokimasa tosa xronia dn kana tpt para mia trupa sto nero.to mono pou epiase otan kolise o metavolismos m htan sto gumnasthrio 3 tetarta diadromos k mish wra step 3 fores thn vdom k ka8hmerina 3 me 4 litra nero. mono tote epeftan ta kila m sxedon ka8e mera.egw auto s sunistw k ase ta xapakia gt dn kanoun kati kata thn gnwmh m
08-07-2009, 18:28 #3
α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω
08-07-2009, 18:46 #4
pitsirika, αφου πας γυμναστηριο και λογικα θα προσεχεις λιγο την διατροφη σου, δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα στην απωλεια... η λεκιθινη λενε τονωνει τον μεταβολισμο αλλα δεν εχω ακουσει για σπουδαια αποτελεσματα....
εχω δοκιμασει στο παρελθον για καποιο διαστημα αλλα επειδη δεν τηρουσα και το προγραμμα σωστα, στην δικια μου περιπτωση δεν ειδα διαφορα...
παντως ειναι απο τα πιο ασφαλη σκευασματα που κυκλοφορουν στο εμποριο.
εκτος απο καψουλες, υπαρχει και σε σκονη, εαν σε βολευει.
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.
09-07-2009, 21:45 #5
pitsirika έπαιρνα αρετό καιρό λεκιθίνες και η αλήθεια είναι πως βοηθούν κατά 5%, με λίγα λόγια σου είναι άχρηστε αν κάνεισ διατροφή και γυμνάζεσαι. Τα μόνα χάπια που βοηθούν στο να χάσεισ κιλά είναι οι λιποδιαλύτες και από αυτούς οι περισσότεροι είναι παράνομοι αν και σε συνδιασμό με τη γυμναστική τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Καλύτερα να μην πάρεις ποτέ κάτι τέτοιο. Ωστόσο σε μαγαζιά με βότανα και φυτικά προιόντα είναι εύκολο να βρεις αδυνατιστικά ροφήματα όπως το πιο απλό κόκκινο τσάι. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να φας μία πίτσα και ύστερα να πιεισ το βότανο και να την κάψεισ ως δια μαγείας αλλά αν προσέχεισ σιγουρα βοηθούν το μεταβολισμό και επιταχύνουν τις καύσεις.
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή