Results 1 to 14 of 14
Thread: Εχω προβλημα μεγαααααλο!!!
-
05-06-2009, 11:05 #1
Εχω προβλημα μεγαααααλο!!!
Λοιπον, εχω να ανοιξω το παρακατω θεματακι για να μπορεσω να βρω μια λυση......
Μετα απο 3μιση μηνες διατροφης (το παραδεχομαι ομως δεν εκανα αυστηρη διατροφη), εχω πλεον χασει 9 κιλα.....!
Πλεον καποια τζινακια που λεγαμε μου ψιλοκουμπωνουν....
Αλλα....! Οταν βαζω ενα καπως πιο στενο παντελονι, πεταγετε ενα πολυ μεγαλο μαξιλαρι στην κοιλια και τρελαινομαι!!!! Ποτε δεν ειχα τετοιο μαξιλαρι!!!!!!! Νιωθω το σωμα μου σε εκεινο το σημειο (κοιλια και περιφερεια) παρα πολυ "νερουλο", μαλακο....
Τι μπορω να κανω για να στρωσω? Χρησιμοποιω κρεμες κατα καιρους, αρχισα να κανω μερα παρα μερα κοιλιακους..... Next? Χανω ρε γμτ τα κιλα, και να παθω αυτο...? Και εχω μπει ξανα σε αυτη τη διαδικασια να χασω κιλα αλλα δεν ειχα προβλημα! Μεγαλη απογοητευση.....
- 05-06-2009, 11:46 #2
ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω mtsek! μαλιστα, σημερα εβαλα ενα ας πουμε κολλητο μπλουζακι και πεταγεται η κοιλαρα....κρεμεται θα ελεγα....Νομιζω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε αλλο απο γυμναστικη να σφιξει καπως το δερμα και κρεμες. εγω μεχρι τωρα δεν εβαζα κρεμες αλλα το σκεφτομαι μετα την σημερινη εικονα μου στον καθρεφτη....
φυσικα υπαρχει και η αλλη σιγουρη λυση: μαχαιρι ή εκλεπτισμενα πλαστικη. γιατι νομιζεις κανουν πλαστικη αυτοι που βαζουν δακτυλιους κλπ? για να μαζεψουν αυτα που κρεμονται...διστυχως.....
Η κουμπαρα μου που ο αδερφος της εβαλε εδω και 3 μηνες δακτυλιο μου ειπε οτι τωρα αρχιζει να μαζευει χρηματα για πλαστικες. ηταν 150 βεβαια αλλα για να το σκεφτεται, κατι θα ξερει, κατι θα του ειπε ο γιατρος....Το ακουσα και απο μια γνωστη για εναν συγγενη της οτι εκανε πλαστικες. Εκεινος ηταν κοντα στα 200 και εγινε 90.....
λες να γινουμε εμεις 50? αν γινω εγω παντως, θα το κανω το δωρο στον εαυτο μου...
για τωρα, γυμναστικη και κρεμουλες. Συσφιξη κοινως και γενικως...Αν και νομιζω οτι πρωτα πρεπει να φτασουμε στα επιθυμητα μας κιλα και μετα? δεν ειμαι και σιγουρη
05-06-2009, 11:51 #3
Νομίζω ότι λιποαναρόφηση στην κοιλιά καλό θα ήταν να είσαι ήδη στο ιδανικό σου βάρος ή έστω κοντά και μετά να την κάνεις. Πάντως μια γνωστή μου που έκανε (σαν ένα δώρο στον εαυτό της για να αρχίσει να προσέχει και να αδυνατίσει) το αποτέλεσμα ήταν όντως καλό αλλά δεν λειτούργησε σαν κίνητρο για να αδυνατίσει, αντιθέτως πήρε κι άλλα κιλά αλλά η κοιλιά παραμένει πλάκα!
05-06-2009, 11:57 #4
και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.....
στεναχωριεμαι αλλααα......δεν θα με ριξει αυτο....
προτειμω να αδυνατισω και να εχω λιγη κοιλιτσα απ το να ειμαι
και χοντρη και με την κοιλια ισα περα τεντωμενη....
Παντως περα απο ολα αυτα ...πιστευω οτι θα στρωσει με τον καιρο και με λιγη γυμναστικη.
Θελει λιγο χρονο μεχρι να προσαρμοστει το σωμα και το δερμα.
05-06-2009, 12:15 #5
λιποαναρροφηση ε? και η κοιλια πλακα ε? θυμασαι ποσο κοστος να ειχε Lidal?
depon κι εγω αυτο λεω και συνεχιζω. το καλοκαιρι μπορει στην παραλια να κρεμονται κατι δερματακια (εως αρες θα ελεγα) αλλά καλυτερα να κρεμονται αυτα παρα να μην μπορω να σκυψω απο τα κιλα.
05-06-2009, 12:22 #6
κοριτσια λετε να καλυπτει κανενα μερος και καμια ασφαλεια;η ασφαλεια δημοσιου καλυπτει τιποτα;
05-06-2009, 12:36 #7
απο οτι ξερω καμια δεν καλυπτει τιποτε διοτι η αυτη πλαστικη/λιποαναροφηση ειναι για καλωπιστικους λογους
05-06-2009, 12:49 #8
Δεν καλύπτεται από πουθενά και κοστίζει γύρω στα 3000 ευρώ!
05-06-2009, 12:52 #9
για λιποαναροφηση ή κοιλιοπλαστικη;διαφορετικ� � δεν ειναι;
05-06-2009, 12:54 #10
Α καλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες! Μάλλον λιποαναρρόφηση έκανε.
05-06-2009, 13:23 #11
εμενα δε κρεμεται σε γενικα πλαισια και δε διχνει ασχημη η κοιλια μου....
απλα αν βαλο στενο πανετλονι ή εφαμροστο, απλα πεταγεται γυυυυρω γυυυυρω ενα σοσιβιο.....
σνιφ...
εχω ξεκινησει παντως κ κανω κοιλιακους, τωρα θελω να βρω μια καλη κρεμα συσφιξης,,,, και ελπιζω απο την αλλη βδομαδα να αρχισω παλι γυμναστηκη
05-06-2009, 13:25 #12
μου ειπε κ εμενα μια φιλη μου για να κανω κοιλιοπλαστικη ή βελόνισμο....
09-07-2009, 01:33 #13
Είναι απαραίτητη η πρώτη επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, όπου μετά από ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό, θα εξετάσει την κοιλιακή χώρα για να εξακριβωθεί ποιο είναι το πρόβλημα στην δική σας περίπτωση. Περίσσεια λίπους, χαλάρωση δέρματος, χαλάρωση κοιλιακού τοιχώματος ή συνδυασμός των παραπάνω. Ανάλογα με το πρόβλημα θα εξατομικευτεί και η αντιμετώπιση.
Όταν η χαλάρωση είναι μικρή, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μινι-κοιλιοπλαστική, όπου ο ομφαλός μένει στο ίδιο σημείο. Όταν η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη, χρειάζεται κανονική κοιλιοπλαστική και η χειρουργική τομή επεκτείνεται από την μία πλευρά της λεκάνης έως την άλλη.
Πολλές φορές η κοιλιοπλαστική συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση.
Είναι απαραίτητο να σταματήσετε ή να περιορίσετε δραστικά το κάπνισμα, για δύο εβδομάδες πριν το χειρουργείο, και να αποφύγετε το αλκοόλ, ασπιρίνη και πολυβιταμίνες για το ίδιο χρονικό διάστημα. Να είστε ειλικρινείς με τον ιατρό και να του αναφέρετε ποιοι είναι οι στόχοι σας και τι περιμένετε από την κοιλιοπλαστική, και εκείνος με τη σειρά του θα σας εξηγήσει τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη της επέμβασης, στη δική σας περίπτωση.
Σε περιπτώσεις μικρής χαλάρωσης, η επέμβαση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα. Σε μεγαλύτερη χαλάρωση, χρειάζεται γενική αναισθησία και μένετε στο νοσοκομείο για ένα βράδυ.
Η επέμβαση
Η χειρουργική επέμβαση της κοιλιοπλαστικής, διαρκεί από μία έως και δυόμισι ώρες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την μέθοδο αντιμετώπισης.
Η μίνι-κοιλιοπλαστική διαρκεί μία με μιάμιση ώρα και γίνεται με χειρουργική τομή ακριβώς πάνω από το εφήβαιο και μήκος που διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση.
Ο ομφαλός μένει στη θέση του και η χαλάρωση διορθώνεται με την αφαίρεση του περιττού λίπους.
Η ολική κοιλιοπλαστική, γίνεται με χειρουργική τομή διαγώνια, περνώντας πάνω από το εφήβαιο και μικρή τομή γύρω από τον αφαλό. Το δέρμα και το λίπος κινητοποιούνται ψηλά έως το στέρνο και η ποσότητα που περισσεύει και προκαλεί τη χαλάρωση, αφαιρείται. Το κοιλιακό τοίχωμα σφίγγεται με μόνιμα ράμματα.
Ελαστικός επίδεσμος τοποθετείται γύρω από την κοιλιά, καθώς και δύο παροχετεύσεις που θα παραμείνουν για 24 ώρες. Ο ελαστικός επίδεσμος θα φοριέται για τρείς εβδομάδες, μετά το χειρουργείο.
Η ασθενής κινητοποιείται την ίδια μέρα και επιστρέφει στο σπίτι της το επόμενο πρωί.
Χρειάζεται ανάρρωση, από μία έως τρεις εβδομάδες, ανάλογα με την περίπτωση. Ο ελαστικός επίδεσμος φοριέται μέρα και νύχτα και η ασθενής κοιμάται με ελαφρώς ανασηκωμένη την πλάτη, για τα πρώτα τρία με τέσσερα βράδια. Επιτρέπεται το ελαφρύ περπάτημα στο σπίτι και σταδιακά αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Απαγορεύεται η εργασία στο σπίτι για διάστημα δύο εβδομάδων και το γυμναστήριο για τρεις εβδομάδες.
Μετά από μία εβδομάδα, γίνεται η πρώτη επίσκεψη με το γιατρό και ελέγχονται οι τομές. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα. Η ασθενής ελέγχεται ξανά, μετά από μία ακόμη εβδομάδα. Οι χειρουργικές τομές διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ανάλογα με το δέρμα της, αλλά με την πάροδο του χρόνου βελτιώνονται, στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι τομές βρίσκονται σε τέτοιο σημείο, ώστε να καλύπτονται από το εσώρουχο ή το μαγιό.
Σε κάθε χειρουργική επέμβαση υπάρχουν κίνδυνοι για επιπλοκές, που μειώνονται όταν η επέμβαση γίνεται από ειδικό πλαστικό χειρουργό, με μεγάλη εμπειρία στις συγκεκριμένες επεμβάσεις.
Η καινούρια σας εμφάνιση
Η επέμβαση της κοιλιοπλαστικής, θα έχει σαν αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε από το λίπος, που πεισματικά αντιστέκεται στη γυμναστική και τη δίαιτα και βρίσκεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Επίσης γυναίκες με μία ή περισσότερες εγκυμοσύνες, θα βελτιώσουν την εμφάνιση της κοιλιάς τους, με την εξαφάνιση της τόσο αντιαισθητικής χαλάρωσης στην περιοχή. Η κοιλιοπλαστική βελτιώνει την εμφάνιση του γυναικείου σώματος, τόσο όταν η γυναίκα φοράει ρούχα, όσο και χωρίς αυτά.
15-07-2009, 20:37 #14
κορίτσια την λιποαναρόφηση καλύτερα να την αποφύγετε. κρεμάει πολύ το δέρμα. είχα μια φίλη πο πρώτα έγινε φέτες και 50 κιλά και μετά την έκανε αλλα μετρούσες και τους κοιλιακούς της πριν την κάνει. λιποαναροφιση έκανε η μαμά μου παλιά με αποτέλεσμα να γίνει η κοιλιά της χάλια και να είναι 60 κιλά και να έχει κοιλιά κρεμασμένη και χάλια. και αναγκαστικά μετα έκανε κοιλιοπλαστικη όπως αναφέρει και η φίλη πιο πάνω για την κοιλιοπλαστικη και της έκοψαν 6 παλάμες δέρμα. βέβαια το κακό είναι ότι έχει ουλές που εξέχουν πολύ από το ΄δερμα και είναι κοκκινο-μπλε και δεν της φεύγουν α και πηγε σε κορυφαίο πλαστικο. για αυτό καλύτερα να λιώσετε στους κοιλιακούς παρά να βάλετε πάνω σας νυστέρι η σύριγγα
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή