ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    κοριτσακια καλησπέρα..μαλλον καμοια δεν εχει παρει το βιβλιο του Ατκινς..εκει μεσα εχει τις απαντισεις σε ολα οσα θέσατε..
    Αναρωτιεμαι οποια διαιτα και να κανεις και σταματησεις και αρχισεις να τρως ψωμι, γλυκα και πολλους υδατανθρακες δεν θα παχυνεις?
    Εγω κανω κατι σαν Ατκινς και εχω δει φοβερα αποτελεσματα αλλα περνω βιταμινες δεν το αφηνω στο ελεος του Θεου το θεμα.
    Σε οσους διατολογους εχω παει και ειναι πολλοι ολοι και ειδικα οι 2 τελευταιοι που ειναι γιατροι μου ειπαν το εξης...ποτε ξανα υδατανθρακες το βραδυ και για να χασω και για να μη τα ξαναπαρω. Δεν ειναι τυχαιο νομιζω.
    Μεσα στο forum εχει γραψει μια κοπελα για την candida και το αδυνατισμα ψαξτε να το διαβασετε εχει πολυ ενδιαφερον αυτο ακριβως γραφει και ο ατκινς στο βιβλιο του οτι η candida τρεφετε απο τους υδατανθρακες και μπλοκαρει τον οργανισμο ..
    Δεν θα σας πω αν θα κανετε ατκινς ή οχι εγω το αποφασισα αλλα διαβαζω και θα δαιβασω πολυ ακομα για αυτη τη μεθοδο.
    αλλα ρε κοριτσια η ζυγαρια κατεβενει....

Member
    porki ποσο καιρο κανεις διαιτα ατκινς και πως εχασες τα κιλα που εχασες?
    ειμαι 92 κιλα και θελω και γω να φτασω τα 68. σε ποσο καιρο εφτασες τα 84?

υπολογιζε 1.5 κιλο περιπου την εβδομαδα μπορει και 2-3 ειναι πολυ σχετικο αυτο..κανεις και εσυ?

Member
    ναι εχω αρχισει. βεβαια δεν κανω γυμναστικη. εσυ? απο ποτε εχεισ ξεκινησει????

ξεκινησα το μαρτιο αλλα σταματησα εφαγα ως σαν βοδαρα πηρα 2 κιλα και ξαναξεκινησα τη δευτερα 86.1 και σημερα ειμαι 83.7..το βιβλιο το πηρες? βιταμινες περνεις?

Member
    οχι δεν το εχω παρει... να το παρω λες???? καλα απο την δευτερα και σημερα ειναι παρασκευη και εχεισ χασει περιπου 3 κιλα???? μπραβο βρε!!!

na to pareis oposdipote kai na to diavaseis poli prosextika kai vitamines e!

Page 2 of 2 FirstFirst 12