μπάνιο στη θάλασσα; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 119 of 119
    Senior Member
    Δεν αντεχω αλλο γελιο!!!
    Πεθανα αυτες τις μερες, η απολυτη χαραλωση και ηρεμια))
    λπιζω να συνεχισει ετσι.
    Κοριτσια, εχω προβ με τα u2u αν δεν μπορεσω να το λυσω θα σας τα γραφω εδω.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Oκ weird......το μνμ ελήφθη.......

Senior Member
    ego ka8e emra gia banaki eimai

Senior Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Κοριτσάρες.. ετοιμαστείτε.. ώρες μας μείνανε..
    Να \'σαι καλά βρε Θεοφανία, μου δωσες την ευκαιρία να έχω κάτι να κάνω, κάτι που θέλω, κάτι που το σκέφτομαι κ μ\'αρεσει.. αυτά κ μπόλικο καλό κρασί.. χα, χα..
    τωρα το μπανάκι.. ακόμα με φοβίζει.. αλλά δεν θα σκέφτομαι απλά θα βουτήξω!
    weird, τι τσούχτρικα, τι μικροβίστικα, ετοιμασου να απασχολήσεις όλους τους ορατούς κ αόρατους εχθρούς μου κ απο μένα οτι ζητησεις.. χα, χα

Κορίτσια..........................ήγγι κεν η ώρα....................................Άντε και θα το κάψουμε.............

Λοιπόν, είμαι με weird και μαρία στο εξωτικό εξοχικό και αναλύουμε τα τζιτζίκια.....

Θεοφανία.........

Ειναι θεσπεσια ομορφο το σπιτι, τα δεντρα, η θαλασσα που κολυμπησαμε και οι αχινοι που δεν φαγαμε, η απροσμενη φυσιογνωμικη συναντηση. Που μπορει να φτασει ενα τοπικ με τιτλο παμε για μπανιο? σε ενα υπεροχο και ολο ουσια \"μαζι\"!Weird

mmaria..... τι να πώ..... θεοφανια σε ευχαριστω για την ευκαιρια που μας εδωσες, να βρεθουμε, να περάσουμε καλά.. weird ευχαριστω!

Banned
    χθες βραδυ τελικα, μαζευτηκα σπιτι μου, οι διακοπες μου τελειωσαν, αλλα τα μπανια οχι.

Με πρωτη ευκαιρια θα ξαναφυγω για τις παραλιες.
    Καλο καλοκαιρι για οσους αρχιζουν η συνεχιζουν.

Senior Member
    Originally posted by krino
    χθες βραδυ τελικα, μαζευτηκα σπιτι μου, οι διακοπες μου τελειωσαν, αλλα τα μπανια οχι.

Με πρωτη ευκαιρια θα ξαναφυγω για τις παραλιες.
    Καλο καλοκαιρι για οσους αρχιζουν η συνεχιζουν.
    Κουραγιο! θα ερθει ξανα η εποχη των μπανιων, συντομα ελπιζω:PP

Banned
    weird,

προς το παρον εχω αρκετες εκκρεμότητες τις οποιες πρεπει να τις λυσω....
    ε οκ μεχρι χθες μουλιαζα στις παραλιες ωρα για να τακτοποιησω καποια πραγματακια.
    Για αρχη μολις εβαλα ιντερνετ σπιτι μου και τωρα παω να κανω κατι μαστορεματα.

Λοιπόν....έχω αναλυτικά τις καταγγελίες μου για τα δυο κοριτσάκια που πέρασα όλη τη μέρα μου μαζί τους...
    Θυμάστε που η Μαρία είχε πρόβλημα με το μπάνιο, τα μικρόβια και τα σχετικά?
    Τις πάω λοιπόν σε μια σχεδόν δυσβατη παραλία που έπρεπε να περάσουμε με τα πόδια ένα απίστευτα παγωμένο ποταμάκι. Φτάνουμε, η θάλασσα έχει τρελλό κύμα λόγω του αέρα και αφήνουμε τα πραγματά μας στα βότσαλα. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να μιλήσουμε και η Μαρία έχει γδυθεί, έχει πάρει μάσκα και βατραχοπέδιλα, (μαχάιρι για τους αχινούς), και μη την είδατε.
    Εγώ με τη weird, χάνοι.
    Η θάλασσα εν τω μεταξύ παγωμένη λόγω των νερών που έρχονται από το βουνό, η Μαρία κάπου χαμένη και η weird σε λίγο επίσης. Μένει η γεροντοκόρη στα ρηχά να πλατσουρίζει.
    Anyway, η μέρα μας εξελίχθηκε φανταστικά, με ψαράκι, βεράντα με θέα, κεριά και πολύ κουβεντούλα.
    Στεναχωρήθηκα που έφυγαν, (λόγω ανωτέρας βίας, χι,χι), αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να το κάνουμε διήμερο......
    Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα......

Senior Member
    Θεοφανία υποσχέθηκες καθαρή θάλασσα κ όπως διαπίστωσα κ έπαθα πλάκα με το όλο συνολο της μες στην φύση περιοχή.. ειδικά με τα τρεχούμενα νερά, τα παγωμένα που βράχηκα για να περάσω απέναντι.. εεε τι να εκανα μετά, να έπιανα την κουβέντα; βουρ για βουτιά..
    αν τελικά θέλεις αχινούς.. θα σε πάω εγώ σε μια άλλη δύσβατη παραλία.. κ θα έχει κ χταποδάκι live
    μόνο ενα πρόβλημα έχω.. κάτι κοκκινίλες κ πονάνε οι πατούσες μου απ\'τα βότσαλα..
    θυμάμαι τότε που δεν είχα μικροβιοφοβία, χειμώνα - καλοκαίρι, βουτούσα στην θάλασσα, φετος εσπασα ρεκορ με το 2ο χα, χα..
    λοιπον, δεν εχω κ πολλά να πώ, πάντως μόνο γεροντοκόρη δεν μοιάζεις να είσαι, παρά ενα γλυκο κορίτσι με την ψυχή στο βλέμμα, καλή καρδιά κ αληθινά αισθήματα!
    weird τελικά είσαι πολύ weird, αλλά με την καλή έννοια κ όλη αυτή την συμπάθεια που εμπνέεις, σε κανει ξεχωριστη, μαρεσε η ανάλυση... αλλά δυστηχώς δεν μπορούσα να παρακολουθησω την κουβέντα στην φάση μου, ελπίζω αν μας δοθεί ξανά η ευκαιρία, να είμαι καλύτερα, γιατι τελικά νιώθω άσχημα που δεν είμαι κ οτι καλυτερο για παρέα κ αν ειμαι ετσι δεν ξαναπάω πουθενά!
    σας ευχαριστώ

Senior Member
    Κοριτσια μου,
    ηταν ολα καταπληκτικα!
    Εισταστε πολυ καλα παιδια, η καθεμια με τα δικα της στοιχεια.
    Χαρηκα πραγματικα για τη συναντηση.
    Μαρια μου,
    σ ευχαριστω για τα λογια σου και να μην νιωθεις ασχημα που ησουν απλα αληθινη και δεν προσποιηθηκες!
    Φιλακια)

Senior Member
    Originally posted by weird
    .......και να μην νιωθεις ασχημα που ησουν απλα αληθινη και δεν προσποιηθηκες!
    .......
    Πολύ μου άρεσε !!!!!! (μα και πόσο δύσκολο......)
    been good, been bad. WILL GO ON

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678