Results 1 to 15 of 142
Thread: Egw arxizw laxanosoypa
-
08-06-2009, 20:57 #1
Egw arxizw laxanosoypa
Καλησπερα σε ολους...
Τη Πεμπτη κλεινω 2 εβδομαδες διατροφης...
Μια χαρα κυλουν όλα,δε ζοριζομαι ιδιαιτερα αλλα λογω του οτι νωρις το θυμηθηκα να ξεκινησω ειπα να το επισπευσω λιγο και ετσι σκεφτηκα να κανω τη διαιτα της λαχανοσουπας...
Ειναι ναι μεν απαισια αλλα και τα 8 κιλακια σε 1-2 εβδομαδες δεν ειναι καθολου ασχημα...
Να βγω βρε αδερφε στις παραλιες σαν ανθρωπος...
Ειπα να τη κανω 2 εβδομαδες και μετα ξανα διατροφη....
Ο Θεος βοηθος αυριο πρωτη μερα....
- 08-06-2009, 21:04 #2tweetaki15Guest
γεια σου βρε να σε ρωτησω πως ειναι αυτη η διαιτα πεσμου περιπου ποσα κιλα χανεισ
08-06-2009, 21:06 #3
ix8us!!!!!
Επειδή είμαστε το ίδιο ζώδιο και από ιδία πείρα θα σου πω το εξής με μεγάαααααααααααλη έμφαση! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου και πίστεψε με θα τρελάνεις την όρεξη σου και τον οργανισμό σου.
Φιλικά.
08-06-2009, 21:11 #4
ψαρακι μου ,θα συμφωνησω απολυτα με τον Κλεανθη!αυτη και η ατκινς ειναι οι καταστροφες του μεταβολισμου!!!στην αρχη θα χαιρεσαι και μετα θα κλαις!!
08-06-2009, 21:46 #5
Καταλαβαινω την αναγκη σου να χασεις γρηγορα κιλα,αλλα μην πεφτεις στην παγιδα.Τα νευρα σου θα σπασουν και θα στερηθεις αδικα.Με ενα καλο ελαφρυ διαιτολογιο και αρκετη ασκηση μπορεις να χασεις 3 με 4 κιλα μεσα σε αυτες τις 2 εβδομαδες,γιατι δεν το κανεις ετσι?
09-06-2009, 00:00 #6
Εχετε απολυτο δικιο ολοι σας και σασ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!
Εχετε προσωπικη εμπειρια???
Εγω την ειχα κανει πριν 2 χρονια και ειχα χασει 8 κιλα σε 2 βδομαδες περιπου
και δε μπορω να πω οτι τα πηρα αμεσως εννοοντας οτι ετρωγα πολυ και τα ξαναεβαλα
δε τη θεωρω καλη για τον οργανισμο αλλα ρε παιδια καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι
θελω να παω για ψωνιααααααα
θαλασσαααααααα
Λυπηθητε μεεε
αχαχααχαχαχχααχα
Παντως αν εχετε εμειρια απο τη συγκεκριμενη διαιτα θα χαρω πολυ να μα8ω...
09-06-2009, 00:01 #7
Κλεανθη και εσυ ιχθυς????????
ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
09-06-2009, 00:10 #8
ix8us πραγματικά ΜΗΝ το κάνεις.. είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου! Δεν είναι ότι θα πάθεις κάτι τρομερό σε 1 ή 2 εβδομάδες, αλλά είναι ένα από τα πολλά βηματάκια που έχουμε κάνει όλοι και βοηθήσαμε να τραυματιστεί ο μεταβολισμός μας στο σημείο να βρισκόμαστε σήμερα εδώ και να συζητάμε τον πόνο μας! Κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο και άκου τους "παθόντες"
09-06-2009, 00:30 #9
Originally posted by ix8us
Κλεανθη και εσυ ιχθυς????????
ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
Μην την κάνεις!Δεν αξίζει να καταστραφείς.
09-06-2009, 00:38 #10
Εγω διαβασα και σε ενα αλλο site που την ειχαν κανει και ελεγαν οτι μια χαρα αρκει να μη πεσεις με τα μουτρα στο φαγητο...
Εσυ Κλεανθη τι ακριβως επαθες??
09-06-2009, 00:40 #11
Και να το θεσω και λιγο αλλιως...
Αν τη κανω και μετα συνεχισω διατροφη δε θα ειμαι μια χαρα???
Λετε να παχαινω ανεξελεγκτα?
09-06-2009, 00:45 #12
Φόρουμ ΔΠΤ είναι.
Ό,τι και να έγινε δεν ήταν καλό.Απλά σου ξαναλέω πως δεν έχει αποτέλεσμα.Δηλαδή,θα χάσεις πολλά υγρά,ηλεκτρολύτες,θα διαταραχθεί η όρεξη σου.Μετά θα θες να κατεβάσεις όλη τη γη και τ'άστρα.Κάνε κάτι πιο υγιές και ισορροπημένο.Δεν αξίζει να χαλαστείς χειρότερα.
09-06-2009, 11:22 #13
ʼσε που η σούπα είναι σκέτη...σαπίλα! Τέτοια βρώμα......Την έκανα και αυτή παλιά (βέβαια άντεξα μόνο για 4 μέρες την βρώμα) και όλοι στο σπίτι (τότε έμενα με την μανούλα μου) θέλαν να φύγουν και να μην γυρίσουν! Αλλά τέλοσπάντων ήταν και χειμώνας τότε, κάτι πήγαινε και ερχόταν! Καλοκαιριάτικα λαχανόσουπα? Τι κακό έχεις κάνει πια?
09-06-2009, 18:57 #14
Την έχω κάνει κι εγώ αυτή την "βλακεία".
Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλησαντες να μην την κάνεις.
Εχασα 5 ολόκληρα κιλά μέσα σε μια εβδομάδα. Για να μην τα πάρω, συνέχισα την επόμενη εβδομάδα με διατροφή, θεωρωντας οτι ΄ετσι δεν θα πέσ στην παγίδα να πέσω με τα μούτρα στο φαγητό. Και δεν έπεσα. Ομως τα κιλά επανήλθαν αμέσως στον ίδιο χρόνο που τα έχασα. Επίσης όταν έχασα τα κιλά τα έβλεπα στη ζυγριά και μόνο. δεν εβλεπα καμμιά διαφορά επάνω μου. Ελεγα στους δικούς μου οτι εχασα 5 κιλά και με ρωτάγανε απο που?
Το συμπέρασμα είναι οτι έχασα 5 κιλά υγρά, και όταν αρχισα να τρωω κανονικά τα ξαναπήρα.
Γι αυτο μην μπεις στον κόπο.
10-06-2009, 11:52 #15
Αντί να κάνεις τη δίαιτα της λαχανόσουπας (δεν ξέρω πως ακριβώς είναι αυτή η δίαιτα, αλλά υποψιάζομαι), μπορείς να κάνεις μια δίαιτα με σούπες (διάφορα λαχανικά με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι) και σαλάτες περιορίζοντας λιγάκι τους υδατάνθρακες που έτσι κι αλλιώς τους προσέχουμε σε μια δίαιτα.
Πέρσι είχα πάθει μια μανία με τα μαρούλια. Χωρίς να το κάνω επίτηδες έτρωγα για 2-3 εβδομάδες κυρίως μαρουλοσαλάτες και με λάδι και με φέτα.
Και μάλιστα αρκετό λάδι (1 κουταλιά της σούπας/σαλάτα) και αρκετή φέτα (σίγουρα 50γρ/σαλάτα).
Τα υπόλοιπα γεύματά μου ήταν σούπες με λαχανικά (ό,τι είχα στο σπίτι όπως καρότα, λάχανο, κολοκυθάκια, πράσα, πατάτες, πολύ σέλινο, μαιντανό, ντομάτα, κρεμύδι, κλπ).
Με αυτήν τη διατροφή, χωρίς να το καταλάβω έχασα 6 κιλά σε 20 μέρες περίπου χωρίς απολύτως καμιά δραστηριότητα και με μια τάση να χάνω 1,5-2 κιλά/μήνα με τη συνηθισμένη μου διατροφή.
Βέβαια δεν το κατάλαβα επειδή είχα πάθει αυτήν την εμμονή με τα μαρούλια και δεν το έκανα με σκοπό την απώλεια βάρους, αλλά αν ψυχικά είσαι έτοιμη για περιορισμούς, καλύτερα να τρως όλην τη γκάμα των λαχανικών που θα συνοδεύονται και από πρωτεΐνη και λίγους υδατάνθρακες.
Α... Και να πω πως έχει περάσει 1,5 χρόνος και από τότε όχι μόνο δεν τα έχω πάρει, αλλά έχω χάσει κι άλλα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....