Results 46 to 60 of 142
Thread: Egw arxizw laxanosoypa
-
14-07-2009, 11:09 #46
"The Secret-Το Μυστικό" | Μπερν Ρόντα
ISBN: 978-960-14-1582-6
Αρ. σελίδων: 240
Υπότιτλος:
ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tο Bιβλίο της Έλξης
Κρατάτε στα χέρια σας ένα Μεγάλο Μυστικό?
Το Μυστικό κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους ―εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες― κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο.
«Ταξιδεύοντας σε τούτες τις σελίδες και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει».
Απόσπασμα από την Εισαγωγή
Αποσπασματικά τμήματα ενός Μεγάλου Μυστικού έχουν εντοπιστεί στη διάρκεια των αιώνων στις προφορικές λαϊκές παραδόσεις, στην παγκόσμια λογοτεχνία, σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Για πρώτη φορά, οι ψηφίδες που σχηματίζουν το μωσαϊκό του Μυστικού ενώνονται σε μια απίστευτη αποκάλυψη, μια αλήθεια που θα μεταμορφώσει τη ζωή όσων τη βιώσουν.
Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε το Μυστικό σε κάθε τομέα της ζωής σας ―οικονομικά, υγεία, προσωπικές σχέσεις, ευτυχία― και σε κάθε αλληλεπίδρασή σας με τον κόσμο. Θα κατανοήσετε βαθύτερα την κρυμμένη, ανεκμετάλλευτη, εσώτερη δύναμή σας, και αυτή η αποκάλυψη θα φέρει χαρά σε κάθε πτυχή της ζωής σας.
Το Μυστικό εμπεριέχει τη σοφία σύγχρονων διδασκάλων ― αντρών και γυναικών που το χρησιμοποίησαν για να αποκτήσουν υγεία, πλούτο και ευτυχία. Εφαρμοστές οι ίδιοι της γνώσης του Μυστικού, φέρνουν στο φως συγκλονιστικές μαρτυρίες οριστικής εξάλειψης ασθενειών, απόκτησης αμύθητου πλούτου, υπερπήδησης εμποδίων και κατάκτησης αυτού που πολλοί θα θεωρούσαν ανέφικτο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κινηματογραφημένη εκδοχή του Μυστικού, με τίτλο Το Μυστικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thesecret.tv.
Τιμή: ?15,00
- 14-07-2009, 11:12 #47
Σε ευχαριστω, zwitsa! καλη δυναμη να εχεις.
14-07-2009, 21:09 #48
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι γίνεται εδώ μέσα. Πάλι μου επιτίθεστε. Δηλαδή μου τι λέτε ότι κοιτάω τους άλλους και τρώω πίτσες ενώ δεν τρώω. Καταρχάς εγώ δεν έκανα καθόλου επίθεση!!!!!!!........................Πο� � την είδες??????????????????????? Και όσο για τα 100 κιλά, είχα λόγο που τα ανέφερα όπως τα ανέφερες κι εσύ. Αν σε πείραξε αυτό, φαντάσου να πήγαινες στο chat τι είχες να αντιμετωπίσεις. Να σε λέγανε μωρύ και τέτοια και ότι δεν σε αντέχει κανένας ενώ όσοι με ξέρουν λένε τα καλύτερα. Τελοσπάντων, για τα κιλά αυτό που είπα είναι ότι εγώ δεν άφησα τον εαυτό μου, και όχι να σε θίξω όπως εσύ φαντάζεσαι. Ότι προσέχω εγώ λίγο παραπάνω σε σχέση με σένα. Αλλά και πάλι πάντα πιστεύω ότι είναι θέμα μεταβολισμού. Και η στήριξη αυτή είναι, να λες το πρόβλημά σου ξέρω. Ποιά είναι, να με ταίζετε χόρτα και λαχανικά;; Έλεος!!Κοίτα, αν ακούσω πάλι μ.. και προσβολές, πολύ απλά δεν θα κάτσω εδώ πέρα να τα ακούω, δεν είμαι και χαζή, έχω και φίλους να με υποστηρίξουν, απλά λυπάμαι γιατί περίμενα εδώ να γινόμασταν ωραία παρέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνετε τα λόγια μου και τα βάζετε εναντίον μου.
14-07-2009, 21:27 #49
δεν ειπα πως με πειραξε. απλα σου ειπα να προσεχεις λιγο τον τροπο που μιλας. και πιστεψε τα 100 απο τα 90 απεχουν πολυ λιγο και αν δεν προσεχεις τα παιρνεις αμεσως.
τρα πως γινεται να προσεχεις οταν εσυ η ιδια ειπες πως εφαγεσ 7 πιατα σουπα μια μερα, και 5 κομματια πιτσα μια αλλη.. τι να σου πω..
δεν σου ειπα να τρως χορτα, μια συμβουλη σου εδωσα να τρως λιγη πιτσα μαζι με σαλατα., αλλα εσυ παλι τα παρεμιρνευσες οπως ηθελες.
σταματα πια να βλεπεις φαντασματα κοπελα μου πισω απο τις λεξεις του καθενος.
λες πως ηθελες να γινουμε μια ωραια παρεα,μα δεν αφηνεις να σε πλησιζουμε. οτι λεμε μας αποπερνεις και νομιζεις πως σε ειρωνευομαστε!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ κοπελια....
δεν γινεται ολοι μας να σου επιτιθομαστε.. κατι τρεχει δεν νομιζεις? για ψαξου καλυτερα μηπως τελικα εσυ εχεις το προβλημα...
και για πες μου ποια απο αυτα που σου ειπα τα θεωρησες προσβλητικα για να καταλαβω και ολας κοπελια...
14-07-2009, 21:29 #50
μπορει εξω απο εδω να εισαι μια καταπληκτικη κοπελα δεν εχω λογο να αμφιβαλω για αυτο
στο φορουμ ομως βγαζεις μια απιστευτη κακια και μεγαλη επιθετικοτητα σε οτι σου λενε και δεν καταλαβαινω το λογο.
ολους τους βλεπεις εχθρους και εσυ εισαι η καημενουλα η ανυπερισπαστη.
στο ξαναλεω Χαλαρωσε και προσπαθησε να διαβασεις προσεχτικα τι σου λενε και οχι να τα παρερμηνευεις!
οταν μας λες οτι κοτιας την κοπελα που τρωει κρουασαν ενω εσυ εφαγεσ και παχυνες, για την αλλη που τρωει 2 πιτσες ενω εσυ αντε 5 κομματια, για την αλλη που τρωει 2 πιτες του παππου τι σημαινει αυτο? δεν σημαινει πως ασχολεισαι με το τι τρωνε οι γυρω σου? εκτος και αν ολοι καταλαβαμε λαθος...
14-07-2009, 21:45 #51
Ναι, μόνο που εγώ μιλάω με επιχειρήματα. Θα μου πεις που την βρήκες την επιθετικότητα από μέρους μου; Εκτός από το τελευταίο ποστ που με συγχύσατε. Επειδή μιλάτε κι εσείς επιθετικά.
14-07-2009, 21:48 #52
συμβουλευτικα μιλαμε οχι επιθετικα. εσυ βλεπεις τα παντα σαν να σε ειρωνευομαστε.
14-07-2009, 21:58 #53
Ναι, γιατί συμφωνείς με αυτούς στο chat που είπαν τα χειρότερα. Και πετάτε λέξεις ότι εγώ σας επιτίθομαι, ενώ αυτό δεν συμβαίνει. Και εδώ μέσα είναι ένα forum που λέμε τα προβλήματά μας, αν ήταν εύκολο να αδυνατίσουμε, δεν θα μπαίναμε καν εδώ. Αυτός είναι ο σκοπός του site. Να λες την διαφορετικότητα του καθένα και το πως βλέπει τα πράγματα. Και πόσο μάλλον αν έχεις και πρόβλημα. Να βλέπεις τους άλλους να τρώνε, και να μην μπορείς να φας εσύ, γιατί τα παίρνεις εύκολα. Αλλιώς γιατί μπαίνουμε εδώ, μόνο να πούμε τι φάγαμε; Ο καθένας ανοίγει ότι ποστ θέλει, σχετικά με την παχυσαρκία, το υπογραμμίζω. Ότι θέλει να πει τον πόνο του. Και αυτό είναι το χειρότερο στην παχυσαρκία, όταν κάνεις δίαιτα ενώ οι άλλοι τρώνε όσο θέλουνε, πόσο μάλλον αν δεν παχαίνουνε. Και νιώθω ότι εδώ πρέπει να απολογούμαι συνεχώς, γιατί??????????????
Αφού είναι ένα site να πεις τα προβλήματά σου, και μην λέτε ότι το επαναλαμβάνω συνέχεια, για να το χωνέψετε γιατί μάλλον δεν το έχετε καταλάβει. Και εσύ είσαι μια ίδια, γιατί μου λες να επισκεφθώ ψυχολόγο. Ρε άντε κοιτάξτε τα μούτρα σας, εγώ μια χαρά είμαι, δόξα το Θεό εσείς να κάνετε αυτοκριτική
14-07-2009, 22:01 #54
απο μικρη ερευνα ειπαν πως δεν εγιναν ετσι τα πραγματα...
δεν με νοαιζει τι εγινε στο chat εγω λεω αυτα που βλεπω εδω στο συγκεκριμενο Post
14-07-2009, 22:15 #55
Originally posted by lbp
Πχ μπαίνω στο chat, λέω το πρόβλημά μου, ότι ίσως έχω θυροειδή και γι'αυτό δεν χάνω κιλά, και με ειρωνεύονται και μου λένε ναι τρωω 4 πίτσες και φταίει η άτιμη η κοινωνία που δεν χάνω! Η καημενούλα. Και μου λένε βούλωστο και μωρή, και τέτοια. Πως να μην αφηνιάσω;;;
lbp[10:14:06 PM]: A AYTH EISAI H KALH?
lbp[10:14:17 PM]: RE AI STO DIAOLO
lbp[10:14:19 PM]: MALAKISMENH
lbp[10:14:39 PM]: NA PATE OLOI STO DIAOLO
lbp[10:27:16 PM]: zwon eisai re paliolilithie
kwstas1[10:27:24 PM]: kane afto pou eipe h anthi, maria.....
lbp[10:27:29 PM]: nai afoy eiste ilithies
lbp[10:27:31 PM]: ektos apo anthi
lbp[10:27:37 PM]: giati twra den exw tipota enantion ths
εγω βλεπω εσενα να βριζεις
14-07-2009, 22:25 #56
Ναι, τι θα έλεγαν; Και εγώ τους βρίζω, και το λέω! Όχι σαν αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να το πουνε. Και ντροπή σου που το λες, γιατί δεν ήσουνα μπροστά.
14-07-2009, 22:30 #57tweetaki15Guestεσυ ειπες οτι δεν βριζεις εσυ καλε παλι το αλλαξες????????
14-07-2009, 22:32 #58
μα στο τσατ ειμαι και τα εκανα παστε!
τα ειδα με τα ιδια μο υτα ματια
14-07-2009, 22:35 #59tweetaki15Guestκ γω ειμαι μπροστα κ η ζωη κ ολοι οι αλλοι οτι βριζεισ
14-07-2009, 22:44 #60
Στην αρχή δεν έβριζα όπως είπα, τώρα σας βαρέθηκα. Και είστε πολλοί και είμαι μία. Και αποκαλυφθήκατε ποιοί είστε. Και επίσης κρύβεις τι μου είπανε πριν, που με είπανε πουτανάκι.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή