Egw arxizw laxanosoypa - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 142
    Senior Member
    ʼλλο λαχανόσουπα, άλλο σούπα λαχανικών.
    Η΄δίαιτα της λαχανόσουπας γίνεται με ΛΑΧΑΝΟ, είναι αυστηρά συγκεκριμένη και εννοείται ότι μέσα δεν μπορείς να βάλεις κοτόπουλο ή κάτι άλλο πέρα από τα υλικά που αναφέρονται στην συνταγή της!
    Η λαχανόσουπα γίνεται με διάφορα ΛΑΧΑΝΙΚΑ!

Senior Member
    Καλά, εγώ θα δοκιμάσω με σούπα λαχανικών, απλά χωρίς λάχανο.. Αλλά για πρωινό τι τρως άραγε;

Senior Member
    Η δίαιτα της λαχανόσουπας είναι νομίζω για 7 μέρες. Κάπου θα την βρεις αν κάνεις αναζήτηση στο google. Την πρώτη μέρα έχει σούπα με φρούτα, την άλλη σούπά με λαχανικά, την τρίτη σούπα, μπανάνες και γάλα... κοκ
    Οπότε πχ την πρώτη μέρα μπορείς να φας για πρωινό κάποιο λαχανικό (τρώγεται πρωί πρωί?), το μεσημέρι σούπα, το βράδυ πάλι λαχανικό...
    παναγία μου τι τραβάμε..μαρτύριο μου φαίνεται!
    Και συ τι την θες τη σούπα καλοκαιριάτικα! Δεν διαλέγεις κάτι άλλο?

Senior Member
    Μ ' αρέσει πολύ η σούπα!Είναι το αγαπημένο μου φαγητό, μετά τα μακαρόνια!Ακόμα και η ψαρόσουπα, παρόλο που δεν μ'αρέσει το ψάρι. Οκ, θα την ψάξω στο ίντερνετ. Thanks!

Senior Member
    Έψαξα, και είδα ότι χάνεις 6-7,5 κιλά. Αλλά δεν μου αρέσουν οι μπανάνες και οι τομάτες που λέει, αν και έχω φάει, πχ τομάτες μέσα στην πίτα.. Μάλλον δεν θα τις φάω αυτές, θα δω, αλλά μου λένε τα ξαναπήραν τα κιλά κάποιες κοπέλες! u-u

Junior Member
    μαρια οχι αλχημιες...

για να πετυχει μια διαιτα, πρεπει να την ακολουθεις κατα γραμμα και στο προγραμμα που σε βαζει...

αμα κανεις οτι θες, δεν θα πετυχει....

Senior Member
    Δεν την κάνω,γιατί τα ξαναπαίρνεις. Εξάλλου,σιγά τη μεγάλη διαφορά, αντί για λάχανο βάζω πχ κολοκυθάκια.

Junior Member
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ?!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ...ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

tweetaki15
    Guest
    ειναι παρα πολυ κακη διαιτα για τον οργανισμο δεν την προτεινω γιατι μετα τα κιλα θα μαζευτουν ολα αποτομα.......

Senior Member
    Originally posted by marili
    ειναι παρα πολυ κακη διαιτα για τον οργανισμο δεν την προτεινω γιατι μετα τα κιλα θα μαζευτουν ολα αποτομα.......
    marili μην το λές αυτό. εγώ την έκανα και έχασα 4 κιλά. ύστερα έτρωγα σχεδον κανονικά , δηλαδή, έτρωγα και τις κρέπες μου και τις πίτσες μου χώρις βέβαια να τρώω πάνω από 1400 θερμίδες την ημέρα και δεν πήρα ούτε ένα κιλό πίσω. αλλά όυτε και έχασα βέβαια :P

tweetaki15
    Guest
    εχω ακουσει βρε κ απο φιλες μου οτι πηραν πισω τα διπλασσια κιλα κ απο τι ξερω στερεισαι πολλα απο τον οργανισμο σου.......τωρα δεν ξερω οποιος θελει την κανει κ στον καθε οργανισμο αντιδρα διαφορετικα.

Senior Member
    Αλικάκι για πες, εκτός από την λαχανόσουπα, πως τα έχασες τα κιλάκια σου αυτά?

Member
    Παιδια και εγω ξεκινησα τη λαχανοσουπα πριν 3 βδομαδες. Αντεξα μεχρι την ημερα με τις μπανανες, τη τεταρτη δλδ....Και επειδη τελειωσε η σουπα. Να πω οτι δεν εβαλα λαχανο και γι αυτο μου αρεσε πολυ η σουπα. Εχασα 3 κιλα, ενα την ημερα, και απο τοτε που τη σταματησα οχι μονο δε πηρα, αλλα εχασα αλλα 5 με μια απλη διατροφη και χωρις πολλες στερησεις. Απλως δε τρωω γλυκα πια καθολου, μονο κανενα παγωτο 0%.
    Νομιζω οτι αρχικα με βοηθησε να χασω καποια κιλα γρηγορα και να παρω φορα, αλλα δεν ειναι για πολυ.
    Βεβαια δεν εχω φαει πιτσα ή κρεπα, ουτε καν μια τυροπιτα εδω και εναμιση μηνα αλλα δε μου λειπουν. Ισα ισα εμαθα να τρωω αυτα που χρειαζομαι μονο.

Τωρα στις διακοπες θα ειναι λιγο δυσκολα...φανταζομαι ολοι θα τρωνε κρεπες το βραδυ....εγω σαλατα.....
    Αυτα με τα διπλασια κιλα δε νομιζω οτι ισχυει, οποια διαιτα και αν κανεις και μετα τρελαθεις στο φαγητο το ιδιο κακο αποτελεσμα θα εχει.
    Δε μπορω να πω οτι τη προτεινω τη διαιτα, αλλα σε μενα δεν εκανε κακο παντως!

tweetaki15
    Guest
    ενταξει βρε κοριτσια μν με αποπαιρνετε καλε απλως ειπα κατι το οποιο εγινε σε μια φιλη μου κ δεν τον συνηστω πολυ απλα.

Member
    Δε σε αποπαιρνουμε Μαριλη μου....Εγω ειπα απλα τη δικη μου περιπτωση.
    Εξαλλου ειναι πολλοι αυτοι που λενε τα χειροτερα για αυτες τις διαιτες και λογικο ειναι, αφου ειναι στερητικες και τρελαινουν το μεταβολισμο.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast