Results 31 to 45 of 142
Thread: Egw arxizw laxanosoypa
-
10-07-2009, 14:02 #31
Ναι, τι είπα; Είπα απλά ότι μου άρεσε η λαχανόσουπα και μετά έκανα λάθος γιατί είναι άλλη αυτή από τη σούπα την κανονική. Ο καθένας μπορεί να μπερδευτεί. Που είν' το πρόβλημα; Προς τι η ειρωνία; Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι χοντροί είναι και κακοί άνθρωποι όπως λένε..
- 10-07-2009, 14:08 #32tweetaki15Guest
ελα βρε εκανες απλα ενα λαθος εδω δεν σκοτωνουμε κανεναν απο τα λαθη....
11-07-2009, 00:30 #33
Originally posted by lbp
Tελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι χοντροί είναι και κακοί άνθρωποι όπως λένε..
11-07-2009, 19:44 #34
Originally posted by Solitude
Originally posted by lbp
Tελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι χοντροί είναι και κακοί άνθρωποι όπως λένε..
Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλά κακιά στιγμή και ακόμη χειρότερη διατύπωση.. αλλά δεν υπάρχει λόγος σε μία προσωπική διαφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων να εκφράζονται τέτοιοι αφορισμοί. Ειδικά μάλιστα όταν η μπάλα παίρνει το 90% των ανθρώπων που θα την διαβάσουν.
12-07-2009, 11:43 #35
Κοίτα, αυτό ήταν δική μου απογοήτευση με άτομα που έχουν να κάνουν από δω. Καταρχάς και πρώτον, ο άλλος με ειρωνεύτηκε. Και κανείς δεν του είπε τίποτα. Γι'αυτόν κυρίως το έγραψα. Και υπάρχουν και εξαιρέσεις. Απλώς πιστεύω και ο καθένας που θα του φέρονταν έτσι θα έβγαζε αυτό το συμπέρασμα. Μπορεί και να μην ισχύει, γι'αυτούς που δεν ισχύει απλώς το αγνοούν. Απλώς εγώ από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, οι περισσότεροι έτσι είναι. Απλά δική μου λύπη είναι γιατί ήθελα να μιλάω εδώ, και όχι προσπάθεια να θίξω κάποιον. Τώρα, όποιος θίχτηκε απλώς ισχύει για αυτόν. Οι άλλοι δεν πρέπει να θιχτούν.
13-07-2009, 15:41 #36
Πχ μπαίνω στο chat, λέω το πρόβλημά μου, ότι ίσως έχω θυροειδή και γι'αυτό δεν χάνω κιλά, και με ειρωνεύονται και μου λένε ναι τρωω 4 πίτσες και φταίει η άτιμη η κοινωνία που δεν χάνω! Η καημενούλα. Και μου λένε βούλωστο και μωρή, και τέτοια. Πως να μην αφηνιάσω;;;
13-07-2009, 15:47 #37
πωπω τι μου θυμισατε. Λαχανοσουπα εκανα πριν 3 χρονια αλλα δεν εκατσε στον οργανισμο μου μαλλον γιατι σε 1 εβδομαδα εχασα μονο 1 κιλο. Ξερω ότι είναι μια προενχειρητικη διατρογη που γινεται στισ βορειες χωρες.
Παντως μπραβο για την προσπαθεια σου και συνεχισε αλλά με μετρο.
13-07-2009, 16:07 #38
Originally posted by lbp
Πχ μπαίνω στο chat, λέω το πρόβλημά μου, ότι ίσως έχω θυροειδή και γι'αυτό δεν χάνω κιλά, και με ειρωνεύονται και μου λένε ναι τρωω 4 πίτσες και φταίει η άτιμη η κοινωνία που δεν χάνω! Η καημενούλα. Και μου λένε βούλωστο και μωρή, και τέτοια. Πως να μην αφηνιάσω;;;
Όχι πως δε σε πιστεύω,αλλά μου ακούγεται πολύ ακραίο αν ειπώθηκε στα σοβαρά.Θα ήταν πάντως πολύ λυπηρό κάτι τέτοιο...
13-07-2009, 16:15 #39
Originally posted by NADINE
Originally posted by lbp
Όχι πως δε σε πιστεύω,αλλά μου ακούγεται πολύ ακραίο αν ειπώθηκε στα σοβαρά.Θα ήταν πάντως πολύ λυπηρό κάτι τέτοιο...
13-07-2009, 20:04 #40
για το θεμα του θυρωειδη παντως η αληθεια ειναι πως και εγω σαν καραμελα το ειχα..
εχω θυρωειδη και δεν χανω ελεγα.
εν το μεταξυ οι ορμονες του θυροειδη ηταν ελαχιστα ανεβασμενες.. δεν δικαιολογουσαν το γεγονος που εχανα τοσο αργα..
μα δεν κανω τπτ ελεγα τρω οτι λεει η διαιτα και κανω γυμναστικη..
μεταξυ μας? δεν ηξερα τι κατεβαζα απο φαγητο ωρες ωρες :P και το θεμα ηταν πως κοροιδευα το νεαυτο μου και κανεναν αλλον. κακο στον εαυτο μου εκανα.
μεχρι που ξυπνησα μια μερα και λεω τι κανω? που παω? αν συνεχιζω ετσι χαθηκα...(ειμαι ηδη 115 κιλα με 1.72 υψος)
και στις 23 του μηνος θα κανω επεμβαση αδυνατισματος! να απαλλαγω μια και καλη απο τα κιλα δεν αντεχω αλλο!
ισως γι αυτο και οι υπολοιποι lpd μου να σου ειπαν ετσι για το θυρωειδη, οι περισσοτεροι χοντρουλιδες εχουμε επηρεασμενες τις ορμονες αυτες.. και ειναι οπως σου ειπαν.. αν τρωμε 2 πιτσες και θυρωειδη να μην εχεις παλι δεν χανεις....
απλα με το θυρωειδη χανεις πιο αργα αμα προσεχεις την διατροφη σου οχι ομως οτι δεν χανεις.. οταν ακολουθουσα πιστα το διαιτολογιο θυμαμε ειχα φτασει εμχρι και 2 κιλα να εχω χασει σε μια βδομαδα...
13-07-2009, 21:11 #41
Μα δεν τρώω δύο πίτσες, ούτε τέσσερις!! Μόνο 3-4 κομμάτια, άντε 5!Και δεν είμαι πάνω από 100 κιλά. Αλλά είναι και θέμα μεταβολισμού, πχ μία κοπέλα είναι 43 κιλά, και έφαγε μόνη της δύο πίτσες, σήμερα έφαγε δύο πίτες του παππού. Και πάντα δεν έτρωγα και πάρα μα πάρα πολύ, γιατί πάντα σκεφτόμουν τα κιλά μου, εκτός από τότε που πάχυνα. (Που είχα και λόγο τότε, έπαιρνα χάπια γιατί πριν ήμουν 52 κιλά). Και δεν είναι τρόπος αυτός, η ειρωνεία ούτε νιώθω συνέχεια ότι πρέπει να απολογούμαι λες και έκανα κανα έγκλημα. Πάντως πιστεύω ότι δεν είναι μόνο θέμα φαγητού. Είναι half-half (50-50) γιατί άλλοι τρώνε τον αγλαίωρα και τα μεταβολίζουν, όπως πχ τα αγόρια ή αυτή η κοπέλα, και άλλοι τρώνε φυσιολογικά άντε λίγο παραπάνω και παχαίνουν. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Η ξαδέρφη μου, η οποία είναι 57 κιλά, με ύψος κάπου 1,73, τρώει κρουασάν, ίσως και κάθε μέρα. Εγώ για 3 μέρες έφαγα 6 κρουασάν, 2 την ημέρα δηλαδή, και πήρα 6 κιλά. Εξάλλου, έχω και ένα άλλο ορμονικό πρόβλημα, που είναι πολύ ανεβασμένο, δηλαδή από 400 που είναι το ανώτατο όριο, εγώ είχα στην αρχή 1900, και τώρα το χω πάει 900. Και άμα διαβάσεις στις διαφημίσεις του site, σε μία λέει ότι όποιοι έχουν ορμονικές διαταραχές, απαγορεύει το σώμα τους να καίνε λίπος, ίσως γι'αυτό είχα κάνει 3 δίαιτες και δεν έχασα ούτε κιλό. Αλλά μερικοί μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν. Εξάλλου εσύ έχανες γιατί δεν είχες υψηλό θυροειδή, και μάλιστα έπαιρνες και τα χάπια τότε εκείνη την περίοδο;
13-07-2009, 22:53 #42
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου απαντας τοσο επιθετικα.. και δεν καταλαβα αυτο που ειπες πως δεν εισαι πανω απο 100 κιλα. δλδ εγω μου ειμαι ανηκω καπου αλλου?
χαλαρωσε κουκλα μου. γιατι μαλλον αλλα σου λενε και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται. σταματα να συμπεριφερεσε ετσι σε οποιους σου λενε κατι που δεν σου αρεσει. εγω μιλησα για το νεαυτο μου για τον θυρωειδη και τι εκανα οχι για εσενα. ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος.
σταματα λοιπον να κρινεις μονιμος οτι σου λενε οι αλλοι, επειδη ειναι λογια που δεν σου αρεσουν και ισως να ειναι και η αληθεια που ποναει.....
και με χαπια και χωρις χαπια αν εκανα σωστα τη διαιτα εχανα. γι αυτο σου ειπα πως ΕΓΩ κοροιδευα ουσιαστικα το νεαυτο μου οταν ελεγα πως φταιει ο θυρωειδης που δεν χανω.
14-07-2009, 01:39 #43
Μαρία,
επίτρεψε μου να παρατηρήσω στα λόγια σου πως επαναλαμβανόμενα συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.
Πόσο πολύ τρώνε οι άλλοι και δεν παχαίνουν,τι μεταβολισμό έχουν,τι πιθανά ορμονικά προβλήματα κλπ.
Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου,εστίασε σ'αυτόν χωρίς να χαντακώνεσαι από τα των άλλων.
Ακόμα κι αν είναι όπως τα λες,αυτές τις συνθήκες έχεις να αντιμετωπίσεις και μ'αυτές πορευόμενη θα κάνεις το όνειρο σου
πραγματικότητα ή όχι,ανάλογα πώς θα το χειριστείς.Κι όταν κάποιος λέει κάτι για τον εαυτό του,όπως πχ.η Ζωήτσα πιο πάνω,
απλά μιλάει για τον εαυτό του χωρίς να υπονοεί απαραίτητα κάτι για κάποιον άλλον.Αν βλέπεις φαντάσματα και μομφές
στα λόγια των άλλων ίσως δεν έχεις μάθει να ακούς τι πραγματικά σου λένε,παρά βρίσκεις πατήματα στις λέξεις
κι όχι στο νόημα τους,ώστε να στηρίξεις την αρνητική εικόνα που έχεις για τους ανθρώπους και τις προθέσεις τους.
Και ρωτώ:ψάχνεις πραγματικά να βρεις στήριξη εδώ μέσα ή περιορίζεται η ανάγκη σου στο να ακούμε πόσο άτυχη είσαι
και πόσο όλα είναι εις βάρος σου και δεν αδυνατίζεις και να σου επιβεβαιώνουμε απλά αυτή σου την οπτική;
Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε.Πες μας τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη να πάρεις από εμάς.
Κάπου υπάρχει ένα θέμα επικοινωνίας.Να το λύσουμε εδώ και τώρα!
14-07-2009, 10:27 #44
απλα πιστευω πωςη lpd πρεπει να συμβιβαστει με το γεγονος πως πρεπει να κανει διαιτα για να αδυνατησει, και δεν γινεται να τρωει πιτσες και διαφορα αλλα.... ουτε τρωγοντας 7 πιατα σουπα.... δυστυχως... πρεπει να ακολουθησει καποιο διαιτολογιο που θα εχει γινει με βαση τις θερμιδες που πρεπει να καταναλωσει...
ξερω ειναι αδικο καποιοι να τρωνε οτι βρουνε μπροστα τους και να μην περνουν γραμμαριο αλλα αυτο εχει να κανει με το τροπο ζωης τους απο τοτε που γεννηθηκαν. τι εννοω...
και εμενα η ξαδερφη μου μπορει να κατεβαζει δυο ταψια γλυκο δεν θα παρει γραμμαριο. παντα ομως ηταν αδυνατη απο πολυ μικρη ( που σημαινει πως εχει λιγα λιποκυτταρα στο σωμα της ) και παντα γυμναζοταν αρα εχει πολυ καλο μεταβολισμο ακομη και τωρα κανει γυμναστικη τουλαχιστον 3 φορες την βδομαδα ή περπαταει πολυ....
ενω εγω παντα ημουν γεματουλα οχι πολυ αλλα παντα λιγο πιο πανω απο το κανονικο και γυμναστικη οποτε το θυμομουνα...το αποτελεσμα? λιποκυταρα πολλα στο σωμα μου γι αυτο και με το παραμικρο παιρνω κιλακια και μειωμενο μεταβολισμο....
το καθεσαι και τα κοιτας την κανουν οι αλλοι δεν σε βοηθαει, κοιτα τον εαυτο σου οπως σου ειπε και το Ναντινακι και δες τι μπορεις να κανεις, ξεκινα λιγη γυμναστικη προσπαθησε οταν τρως οτιδηποτε με περισσοτερα λιπαρα απο αυτο της διαιτας να ειναι σε μικρη ποσοτητα και να τα τρως σε συνδιασμο με σαλατες ( χωρις σως και τετοια εννοειτε ) για να χορτασεις.
αν και θυμαμαι απο καποια παλαιοτερη συνομιλια μας δεν σου πολυαρεσει το διαβασμα κανε ομως το κοπο και παρε το βιβλιο '' Τhe Secret'' θα σου αλλαξει σημαντικα τοντροπο σκεψης σου και θα σε κανει να καταλαβεις πως ενας επεισης λογος που δεν αδυνατιζεις ειναι το γεγονος οτι μονιμος σκεφτεσαι αυτο''ποσο αδικο ειναι οι αλλοι που ειναι αδυνατοι και τρωνε οτι θελουν και ποσο ατυχη εγω που δεν χανω'' ειναι σα να το προκαλεις η ιδια με τις σκεψεις σου αυτο το γεγονος..
γυρνα σελιδα στη ζωη σου και σε οτι σκεφτοσουν μεχρι τωρα. ξυπνα αυριο και πες:
''τελος. αυτη ειμαι και σε οποιους αρεσω. θα προσπαθησω να κανω κατι καλο για εμενα, να αδυνατησω, δεν με νοιαζει ποσο χρονο θα μου παρει και δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι γυρω μου'' θα δεις πως οταν καταφερεις να εστιασεις μονο στον εαυτο σου και θα σταματισεις να ασχολεισαι με το τι τρωνε οι γυρω σου, θα ξεμπλοκαρεις και θα αρχισεις να χανεις κιλακια..
Υ.Γ. οτι σου εγραψα πιο πανω το εκανα με φιλικη διαθεση απλα για να προσπαθησω να σου πω πως πρεπει να κοιταξεις τον εαυτο σου, και οχι τι κανουν οι αλλοι...
να γινει επιτελους αυτο το κλικ μεσα σου!!!!
ελπιζω να μην μου απαντησεις παλι επιθετικα..
καλημερα να εχουμε
14-07-2009, 11:05 #45
zwitsa καλημερα.
Το βιβλιο αυτο ποιανου εκδοτικού οικου ειναι και ποιος το έχει γραψει;
Θα το εκτιμησω αν με ενημερωσεις.
Ευχαριστω!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή