Egw arxizw laxanosoypa - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 142 of 142
    tweetaki15
    Guest
    ναι βρε το καταλαβα.........απλως λεω τι συμβαινει κ εγω ηθελα να την κανω αλλα το μετανιωσα απο τις φιλες μου..

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Αλικάκι για πες, εκτός από την λαχανόσουπα, πως τα έχασες τα κιλάκια σου αυτά?
    με λαχανόσουπα έχασα τα 4 πρώτα ύστερα έκανα μια βδομάδα την δίαιτα που έχω ανεβάσει και έχασα το πέμπτο και το έκτο με reductil τα παίρνω 5 μέρες τώρα. τα reductil πραγματικά βοηθάνε. α. ενδιάμεσα όμως δεν έκανα δίαιτα.

Senior Member
    Originally posted by marili
    ναι βρε το καταλαβα.........απλως λεω τι συμβαινει κ εγω ηθελα να την κανω αλλα το μετανιωσα απο τις φιλες μου..
    οι φίλες σου τι έτρωγαν μετά την δίαιτα? γιατί αυτό πιστέυω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. εγώ πχ έτρωγα ότι ήθελα αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες. αν έτρωγα κανονικά θα είχα πάρει τα διπλασια. η δίαιτα αυτή με την λαχανόσουπα δεν είναι να την κάνεις για να χάσεις κιλά και μετά να τρως πολύ. πρέπει να την κάνεις και να προσέχεις μετά

tweetaki15
    Guest
    απο τι μου ειπαν βρε ετρωγαν κανονικα οχι σε υπερβολικο βαθμο τι να σου πω πραγματικα δεν ξερω.

Member
    Έχασε τη ζωή της γιατί έκανε αυστηρή δίαιτα με νερό και σούπα. Η Helen Anderson, 26 ετών, μητέρα ενός παιδιού, ήθελε...

να μειώσει το βάρος της. Ακολούθησε αυστηρά μια συνταγή, όπου έτρωγε μόνο σούπα και νερό. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί στο σώμα της μεταβολική χημική αντίδραση που ονομάζεται κετοξέωση, η οποία την σκότωσε.
    απο το site : http://troktiko.blogspot.com/2009/07...post_1203.html

Senior Member
    Ορίστε; Πωπω! Πότε έγινε αυτό; Θα πάω να δω λεπτομέρειες. Μάλλον πρόσφατο φαίνεται.

Senior Member
    τωρα ανακαλυψα οτι η διαιτα που κανω ειναι αυτη της λαχανοσουπας που λετε!ηδη ομως ανοιξα νεο θεμα με το διαιτολογιο της κριμα. τη βαφτισα διαιτα της θειας lol να πω οτι προσωπικα μια χαρα μου εκατσε η διαιτα ως τωρα τουλαχιστο. αμα την τελειωσω βλεπουμε. 2,5 κιλα ηδη εχασα

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910