Results 1 to 15 of 68
Thread: λιποαναρρόφηση
-
17-06-2010, 13:39 #1
λιποαναρρόφηση
δε ξερω αν υπαρχει σχετικο θεμα απλα επειδη καπου διαβασα για "αναιμακτη" λιποαναρρόφηση ηθελα να ρωτησω μηπως εχει κανει καμια!γιατι εγω πχ τωρα που αδυνατισα αν δεν ειχα αυτα τα "πλαινα" που πετανε ακομα κ οταν ημουνα 53 κιλα θα μπορουσα ανετα να βγω στην παραλια αλλα τωρα κομπλάρω.
κ αυτη η λιποαναρροφηση ειναι σαν θεραπεια,χωρις νυστερι κ ουλες κ κοστιζει περιπου 60-70 ευρω κ λενε οτι σε 10 - 12 φορες αναλογα το προβλημα χανεις 15 πόντους.
- 17-06-2010, 13:43 #2
Ενδιαφερον....και μαλιστα πολυ θα ελεγα....60-70 ευρω και μαλιστα χωερις νυστερι?????Πολυ καλο για να ειναι αληθινο....μακαρι να ειναι....
17-06-2010, 13:43 #3
Ακούγεται ενδιαφέρον.. αν δε γίνεται με νυστέρι, πως γίνεται;
Αν και μόνο λιποαναρρόφηση δεν θα μου είναι αρκετή για τη κοιλιά.. μόνο κοιλιοπλαστική με σώζει..
Έχεις κανένα site με πληροφορίες;
17-06-2010, 13:43 #4
με συριγγες το αφαιρουν το λιπος?
17-06-2010, 13:44 #5
Originally posted by penelope1985
17-06-2010, 13:49 #6
) Τι είναι η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση?
Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης εφαρμόζεται αποκλειστικά από γιατρούς και είναι μια ιατρική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη μόνιμη ,ανώδυνη,αναίμακτη και ασφαλή διάλυση του λίπους. Καλείται, δε, Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, διότι έχουμε τα θεαματικά αποτελέσματα μιας λιπαναρρόφησης, χωρίς τους κινδύνους του χειρουργείου, χωρίς ουλές ή περίοδο ανάρρωσης.
2) Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας?
Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιπαποθηκών (μηρούς,γλουτούς,κοιλιά, μπράτσα), όπου δηλαδή υπάρχει λίπος. Επομένως, δεν χρησιμοποιούμε νυστέρι, όπως στην χειρουργική λιποαναρρόφηση, αλλά βελόνες τόσο λεπτές, σαν μία τρίχα από τα μαλλιά μας.
Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας,το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους.Η κάθε συνεδρία,διαρκείας 2 ωρών, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μόνιμη και οριστική εξαφάνιση αυτής ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του δέρματος και μυική σύσφιξη.
3) Απαιτείται απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της θεραπείας?
Ένα άτομο με πρόβλημα τοπικού πάχους, θα λύσει το πρόβλημά του άμεσα, οριστικά και χωρίς να χρειαστεί δίαιτα.
Σε μία περίπτωση γενικευμένης παχυσαρκίας όμως, συνιστάται να ακολουθηθεί μία πιο ισορροπημένη διατροφή, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παρέχονται κανόνες υγιεινής διατροφής,οι οποίοι τηρούνται πολύ εύκολα διότι τα προιόντα αποδόμησης του λίπους, εισερχόμενα στην κυκλοφορία του αίματος, δρουν κατασταλτικά στο κέντρο της όρεξης και της βουλιμίας.¨Ετσι το υποβαλλόμενο σε θεραπεία άτομο μετά τις πρώτες συνεδρίες ακολουθεί εύκολα και χωρίς καταπίεση τους κανόνες διατροφής.
αυτα ελεγε κοριτσια!απλα κ μενα μου φαινεται πολύ καλο για να ειναι αλήθεια!τωρα δεν εχω ιδεα αν οντως εχει αποτελεσμα!παντως δεκαπεντε ποντοι μου φαινονται παρα πολλοι για 10-12 συνεδριες.
17-06-2010, 13:57 #7
Χμμ, όλα καλά ακούγονται.. απλά το κειμενάκι που έβαλες έκανα search στο google και το έχουν σε πολλές σελίδες από ένα μόνο γιατρό! Αν είναι τόσο καλό, γιατί δεν το κάνει κανένας άλλος;
Πρέπει να βρούμε κάποιον που το δοκίμασε χεχε
17-06-2010, 13:59 #8
ναι κ εγω για αυτο ρωτησα.εναν σκουρα ε?βασικα θα ενημερωθω κ θα δουμε.γιατι πρεπει να κανω κατι μ αυτα τα πλαινα μου επιτελους!!!!!!
17-06-2010, 14:04 #9
Originally posted by dew
Originally posted by penelope1985
17-06-2010, 14:06 #10
α πα πα...κ μονο που το φανταζομαι....
17-06-2010, 14:06 #11
Ναι αυτός :P Να πω κάτι, αλλά μη το πάρεις στραβά.. Έχουμε την ίδια κατανομή σώματος, άσχετα με το αν εγώ έχω να χάσω πολλάαααααα για να γίνω σαν και σενα :P Και επείσης λόγο ύψους όλα είναι υπερμεγέθη σε σύγκριση με σενα..
Με τόσο όμορφα πόδια και τη κοιλίτσα μέσα, τα πλαινά δε φαίνονται άσχημα! Όταν ήμουν στα πολύ αδύνατά μου και είχα ωραίο δέρμα, άκουγα πολύ καλά σχόλια από αγόρια πάνω σε αυτά (λίγες μικρές καμπύλες εκεί που πρέπει δεν είναι άσχημες). Ξέρω τα κολλήματα είναι κολλήματα, αλλά μέχρι να βρεις τι θα κάνεις προτείνω να καλοκοιτάξεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και να ακούς και τα καλά σχόλια κυρίως από το αγόρι σου, χωρίς να νομίζεις ότι δεν το εννοεί..
17-06-2010, 14:10 #12
ναι βρε εννοειται πως δεν το παρεξηγω αλλα αν δεις τις φωτο μου κοιτα πχ εκει που ειμαι με ενα ροζ μπλουζακι καλοκαιρι κ ειμαι 53 κιλα κ πετανε τα πλαινα μου κ μ ενοχλει παρα πολύ.παντα μ ενοχλουσε κ το σπαστικο ειναι οτι ακομα κ στα 49 που ειχα κατεβει μια φορα επειδη ειχα αρρωστησει λιγακι παλι ειχα αυτη τη καμπυλη στη μεση!εγω μια ζωη ονειρευομουν να ειμαι πλακα σαν σκουπα αλλα ματαια!
17-06-2010, 14:20 #13
Την είδα αυτή τη φωτογραφία.. αλλά σκέψου αντί για το μαύρο παντελονάκι να φορούσες μια φουστίτσα :P Δε θα φαινόταν διαφορετικά;
Έχεις κάποιες με ένα μαύρο φόρεμα με κόκκινη ζώνη αν δεν κάνω λάθος. Μπορώ να σου πω ότι αν δεν είχες τις καμπύλες σου δε θα σου καθόταν τόσο όμορφα!
Το ξέρω, ούτε και εγώ αισθανόμουν καλά με τη κοιλιά ούτε στα πιο αδύνατά μου.. αλλά τα πράγματα πολλές φορές τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά από ότι είναι!
Όσο για την αναίμακτη λύση, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στη χειρότερη μπορεί να μη κάνει όοοολα όσα υπόσχεται αλλά τουλάχιστον δεν έχει τους κινδύνους της κανονικής :P Κάνε την έρευνα και πες μας
17-06-2010, 14:23 #14
μα ειμαι 53 κιλα εκει γιατι να πρεπει να ανησυχω για το αν θα βαλω κατι κολλητο.ειναι αδικια να ναι η κοιλια μου πλακα κ να πετανε τα πλαινα.οπως θεωρω αδικια κ για τα κοριτσια που εχουν πολυ λεπτη κοιλια,προσωπο,μεση κ εχουν ψωμακια κ δε μπορουν να κανουν κατι.
α καλα σ αυτη με το φορεμα ειμαι 65 κιλά νομιζω!χαλιαααααααα!!!!!!!!!!!!!
17-06-2010, 14:30 #15
Πλάκα κάνεις!!!65 κιλά εκει;; Τέλεια είναι βασικά! Για αυτό λέω ότι η αυτοπεποίθηση, ο τρόπος που στέκεται κάποιος και η εκφράσεις του, παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο όμορφος δείχνει!!
Είναι αδικία εννοείται, αλλά αν κάτσεις και το σκεφτείς τα κορίτσια που δεν έχουν κάποιο τόπικο πρόβλημα είναι απειροελάχιστα!
Εμείς ζηλεύουμε τις μεσούλες και οι κοπέλες με τις μεσούλες ζηλεύουν τα αδύνατα πόδια και το μικρό κώλο.. Όλες κάτι ζηλέυουμε :P
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή