ΝΕΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ EURODIET
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

ΝΕΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ EURODIET

καλημέρα!σήμερα ξεκίνησα eurodiet όπως σας είχα πει..θα σας κρατάω ενήμερους για τα αποτελέσματα και για το πως και αν δουλεύει!
    είμαι 79 κιλά και στόχος είναι 60 σύμφωνα με τη λιπομέτρηση και τις οδηγίες του γιατρού.για να δούμε!

Senior Member
    Τι ειναι η eurodiet?? Καλη αρχη!!

Originally posted by brazil
    Τι ειναι η eurodiet?? Καλη αρχη!!
    σε ευχαριστώ!
    είναι μία μέθοδος αδυνατίσματος με σθγκεκριμένα φαγητά(γλυκά και αλμυρά)που γίνεται μόνο με γιατρό.ουσιαστικά αντιακθιστάς κάποια γεύματα με αυτά τις eurodiet.ξεκινάς με μόνο δικάτους που είναι κυρίως πρωτείνη και μετά σιγά σιγά ή μάλλον μήνα μήνα περίπου βάζεις σταδιακά και τις υπόλοιπες κατηγορίες τροφίμων.
    μπορείς να βρεις και στο internet πληροφορίες από το site της εταιρειας.

καλησπέρα!
    λοιπόν σήμερα έκλεισα την πρώτη μου εβδομάδα κάνοντας eurodiet και έχω χάσει 3,5 κιλά!
    οι εντυπώσεις μου γενικά πολύ καλές όμως πρέπει να πω σε ότι αφορά τα φαγητά πως κάποια είναι πολύ ωραία και τα τως με μεγάλη ευχαρίστηση εν'ω κάποια άλλα όπως το ριζότο για παράδειγμα δεν τρώγονται με τίποτα..:-(
    αξίζει πάντως τον κόπο πιστεύω καθώς να τονίσω ότι δεν πεινάς!!!!
    συνεχίζω ακάθεκτη!

Junior Member
    ZETA 23 πως πήγε τελικά η δίαιτά σου;
    Ξεκίνησα την ίδια δίαιτα πριν 3 εβδομάδες (την τρίτη φάση, την δεύτερη μέρα μου ήρθε να κάνω εμετό με τις τροφές και κράτησα μόνο τα σνακς) και έχασα τις 2 πρώτες εβδομάδες 5 κιλά! με απίστευτα εμφανή αποτελέσματα στο σώμα μου! Όμως μια εβδομάδα τώρα είμαι μπλοκαρισμένη και έχω πανικοβληθεί λιγάκι... σου συνέβη εσένα κάτι τέτοιο;
    Πόσα κατάφερες να χάσεις τελικά;

σε ευχαριστώ!