Results 1 to 9 of 9
Thread: γαστρικη πτυχωση.
-
09-06-2009, 09:42 #1
γαστρικη πτυχωση.
ως εδω ηταν παιδια... ειχα πει με τον νεο χρονο να κανω μια τελευταια προσπαθεια με διαιτες.. αλλα δεν τα καταφερα...
και αποφασιασα να κανω γαστρικη πτυχωση.. το αποφασισα μεχρι που ειδα αυτο το τριημερο μια κοπελα απο το χωριο μου πως αδυνατησε με αυτη τη μεθοδο.. και ειπα ως εδω. αρκετα ταλαιπωρηθηκα με τις διαιτες. θα ηθελα πολυ να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες οσα ατομα απο εδω μεσα εχετε κανει εγχειρηση οχι μονο γαστρικη πτυχωση.... Τζενακι εμεις θα τα πουμε απο κοντα και αυριο!!! ευχαριστω πολυ!
σκεφτομαι για τελη ιουλιου να το κανω με αρχες αυγουστου.. μιας και θα εχω αδεια παο 10 αυγουστου να το συνδιασω ετσι!!
το σημαντικο ειναι πως ειμαι καλα ψυχολογικα! και το θελω απο μονη μου να το κανω. αλλα το κυριοτερο εχω την συμπαρασταση απο το σπιτι μου. οι γονεις μου ηθελαν απο καιρο αλλα με εβλεπαν ανενδωτη και ετσι δεν μου μιλουσαν για το θεμα αυτο, και μολις χθες τους ειπα την αποφαση μου και μονο που δεν χοροπηδουσαν απο την χαρα τους. επιτελους μου ειπαν το πηρες αποφαση να σταματησεις να πεδευεσαι με τις διαιτες!!
- 09-06-2009, 10:09 #2
αντε βρε κοριτσι μου
με καλη ψυχολογια και
με λιγη προσπαθεια
θα τα φερουμε στα ισα
ολα θα πανε καλα
θα τα πουμε αυριο
09-06-2009, 10:12 #3
θα ειναι οτι καλυτερο εχεις κανει για τον εαυτο σου.
καλη επιτυχια
09-06-2009, 10:14 #4
kalhmera
το εχω παρει πολυ θερμα το θεμα πλεον.
Ηδη βρηκα πληροφοριες για τον κυριο Σκρεκα και απο οτι ειδα κανει τις επεμβασεις στο Ιασω.. εκει ειναι ο ξαδερφος μου απο τους καλυτερους γυναικολογους.. οπτοε το απογευμα θα μιλησω μαι του να μαθω και πληροφοριες απο αυτον!!!! αλλα θα το κανω αμεσα.. θελω τελη του μηνος να κανω την επεμβαση..
πες μου τι ωρες θα μπορεις να ερθω αυριο!
09-06-2009, 10:18 #5
ελα κατα τις 700
να τακτοποιησω κατι δουλειες και παμε φρουριο
για καφεδακι
09-06-2009, 10:21 #6
οκ!!! ευχαριστω!
09-06-2009, 10:25 #7
ευχαριστω βασια μου! ημουν επιφυλακτικη η αληθεια ειναι γιατι φοβομουν παρενεργειες... αλλα για την πτυχωση μου ειπαν πως ειναι νεα μεθοδος με σχεδον καμια παρενεργεια.. χωρις τομες κλπ κλπ...
ειναι καιρος να κανω κατι για το νεαυτο μου..
βαρεθηκα να ακουω να λενε... τη καλη κοπελα... τι τελειο προσωπο.. ( ειμαι καστανοξανθη με γαλαζια ματια) αλλα..... γιατι δεν κανει κατι να αδυνατησει κριμα...
δεν θελω να με λυπουνται. θελω να με θαυμαζουν.. ( χιχιχ) και αυτο θα γινει πολυ συντομα!
10-06-2009, 19:12 #8
τι εγινε ρε ζωη
που εισαι?
εξαφανιστηκες?
16-06-2011, 16:01 #9
καλημερα, :starhit:
zwhtsa θα ηθελα να σε ρωτησω ο γιατρος που αναφερεις κανει την επεμβαση σε δημοσιο νοσοκομειο? αν οχι θα ηθελα να με ενημερωσεις ποιο ειναι το κοστος που χρεωνει.. τελικα σε ποια φαση βρισκεσαι τωρα.. γιατι κ εγω ενδιαφερομαι για αυτη την επεμβαση εχω κλεισει την δευτερα ραντεβου στον ευαγγελισμο για να μιλησω με τον γιατρό...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή