σεξ και μετα???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    ναι παλι σεξ!!!!!!!του εστειλα μνμ να του διευκρινησω ακριβως τι θελω(παλι εγω εκανα κινηση)και τιποτα το γουρουνι!!!!!τωρα?????σκατα,ου� �ε σεξ δεν μπορω να κανω:P

Senior Member
    Φώναξε τον πίκερ !!!

:P

Senior Member
    Originally posted by zouzounitsaaa
    ναι παλι σεξ!!!!!!!του εστειλα μνμ να του διευκρινησω ακριβως τι θελω(παλι εγω εκανα κινηση)και τιποτα το γουρουνι!!!!!τωρα?????σκατα,ου� �ε σεξ δεν μπορω να κανω:P
    Μωρε καλυτερα απο κοντα να μιλησετε.
    Οχι απο μηνυμα. Αρκει να θελει να μιλησετε... γενικα, μιλατε καθολου?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

weird...........εγώ προσωπικά τα έχω πει στη ζουζουνίτσα πριν πολλούς μήνες όταν ήθελε να κάνει σχέση με κάποιον που ήδη είχε σχέση και φυσικά δεν έγινε τίποτα.
    Αυτή τη φορά της είπα σχεδόν τα ίδια πράγματα και πάλι βλέπω πως έπεσα μέσα....

Το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας......αν τον εκτιμάμε...............

Senior Member
    ουτε μου μιλάει ούτε τπτ!!!η θεοφανία έχει δίκιο!!!!!!όλα σκατά τα κάνω..πάω να αρχίσω κάτι και μου βγαίνει σκάρτο!!!!5 μήνες είναι που έχω χωρίσει απο σοβαρη σχέση και επεδή πάλι ψάχνομαι για να κάνω σχέση δεν θα βρω!όταν δεν ψάχνομαι έρχονται 5 5 τα αγόρια..τι στο καλό πια??

Senior Member
    ναι γιατι οταν δεν ψαχνεσαι δεν δειχνεις διαθεσιμη....και πιστεψε με φαινεται....χαλαρωσε και μην τρελαινεσαι που εισαι μονη,δεν εγινε κ τιποτα ισα ισα απολαυσε το....Μην απογοητευεσαι θα βρεθει εκει που δεν το περιμενεις,ετσι γινεται συνηθως

Senior Member
    pennoula_v εχεις δικιο..τελικα με τον τυπο ξαναβρεθηκαμε κ το καναμε..οταν του εκανα την επιμαχη ερωτηση τι αισθανεται για μενα μου ειπε οτι απλα περναει καλα.....ευκολο το συμπερασμα ετσι??

Page 2 of 2 FirstFirst 12