Results 1 to 15 of 178
-
12-06-2009, 16:19 #1
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΖΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ..ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..!!!!!!
γεια σας και επίσημα απο μενα!!!!ειμαι η αντζυ η αγγελικη η saxowoman (οπως θελετε) και μολις αποφασισα να ξεκινησω την κατηφορα των κιλων μου!!!!!μερες τωρα διαβαζω ολες σας τις ιστοριες και ολο και περισσοτερο ανυπομονω για να βαλω των δακτυλιο.. οπως εχω ξαναπει και σε αλλη δημοσίευση μου ειμαι 26 χρονων 97 κιλα με 1.70 υψος και παρα παρα πολυ ομορφη(δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω μια φωτο μου να δειτε πως ειμαι) αν και φοβαμαι τα χειρουργεια γιατι δεν εχω ξανακανει πηρα λοιπον την αποφαση να βαλω δακτυλιο .πιστευω οτι ειναι ενα βημα ζωης.για να πω την αληθεια βαρεθηκα να ειμαι μια χοντρη οπως καποτε με αποκαλεσε καποιος περαστηκος στον δρομο.αν εξερεσεις καποιες μερες απελπισιας που δεν με αντεχω να με βλεπω στον καθρεφτη δεν θα ελεγα οτι εχω κομλεξ με τον εαυτο μου...αντιθετως επειδη ειμαι πολυ επιμονη μπορω να κανω τα ιδια ακριβως πραγματα που κανει μια αδυνατη πχ κανω 6 χρονια κανω χορο τα τελευταια 5 ειδικεύομαι στο oriental με πολλες πολλες βραβεύσεις και επαίνους επισης συζώ με εναν πολυ πολυ ομορφο αντρα που σκοπευουμε να παντρευτουμε και που ποτε δεν με εχει κανει να νιωσω ασχημα για τα κιλα μου ...θελω ομως να κανω κατι για μας !!!! κατι που θα με κανει να νιωθω εγω καλυτερα αρα και αυτος (ο αντρας της ζωης μου).και ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ειναι γιατι τοσες μερες που ειμαι σε αυτο το forum σας νιωθω ολες ολους τοσο κοντα μου που θα ηθελα απο εδω και περα να μοιραζομαι την κατηφορα των κιλων μου -χαρα μου μαζι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να μου εξηγησει το ποτε και το πως θα γινει η επεμβαση.σας ευχαριστω για τον χρονο σας και αποδω και περα θα τα λεμε συχνοτερα!
- 12-06-2009, 16:34 #2
Γειά σου βρε ʼντζυ με τα oriental σου!
Και είσαι και μανούλα!Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!
Χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξη κι αποφασισμένη να δώσεις μια λύση στο θέμα σου,
αλλά πες μου,σε παρακαλώ πολύ,πώς κατέληξες στο γαστρικό δακτύλιο;
Φαντάζομαι έχεις ήδη ακούσει(σίγουρα κι εδώ μέσα)για την πτύχωση στομάχου.
Πώς και δεν τη σκέφτεσαι;Δε θέλω να σε αποτρέψω από την απόφαση σου,
απλά έχω την αίσθηση πως η επιλογή μεθόδου είναι δική σου και όχι κάποιου ειδικού
που έκρινε τον δακτύλιο ως την καταλληλότερη μέθοδο για σένα...
12-06-2009, 16:43 #3
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν είναι μικρό το βάρος σου αναλογικά με το ύψος σου για να κάνεις επέμβαση? Γιατί και γω που έχω BMI 30 κανένας γιατρός με τον οποίο έχω συζητήσει για επέμβαση δεν ήταν θετικός. Όλοι μου είπαν "αν είναι δυνατόν να κάνεις επέμβαση. Αυτά είναι για πολλά κιλά". Για πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά...
12-06-2009, 17:04 #4
Originally posted by NADINE
Γειά σου βρε ʼντζυ με τα oriental σου!
Και είσαι και μανούλα!Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!
Χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξη κι αποφασισμένη να δώσεις μια λύση στο θέμα σου,
αλλά πες μου,σε παρακαλώ πολύ,πώς κατέληξες στο γαστρικό δακτύλιο;
Φαντάζομαι έχεις ήδη ακούσει(σίγουρα κι εδώ μέσα)για την πτύχωση στομάχου.
Πώς και δεν τη σκέφτεσαι;Δε θέλω να σε αποτρέψω από την απόφαση σου,
απλά έχω την αίσθηση πως η επιλογή μεθόδου είναι δική σου και όχι κάποιου ειδικού
που έκρινε τον δακτύλιο ως την καταλληλότερη μέθοδο για σένα...
12-06-2009, 17:07 #5
Originally posted by lidal
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν είναι μικρό το βάρος σου αναλογικά με το ύψος σου για να κάνεις επέμβαση? Γιατί και γω που έχω BMI 30 κανένας γιατρός με τον οποίο έχω συζητήσει για επέμβαση δεν ήταν θετικός. Όλοι μου είπαν "αν είναι δυνατόν να κάνεις επέμβαση. Αυτά είναι για πολλά κιλά". Για πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά...
12-06-2009, 17:09 #6
πως μπορω να ανεβασω μια φωτο μου??
12-06-2009, 17:21 #7
Originally posted by saxowoman
και αν θελεις μπορω να σε δειδαξω oriental για να τους χορεψεις ολους στο ταψι!!!χαχχαχαχαχ
Καλά καλέ!Τι είσαι τότε μαζί με το μωρό σου και δε συμμαζεύεται;
Στο δια ταύτα τώρα:
Αν και μοιάζει με διαφήμιση,για να πάρεις μια ιδέα ρίξε μια ματιά εδώ --->http://www.skrekas.eu/surg_hem.htm
κι έχουμε κια σχετικό τόπικ στο φόρουμ μας με άτομα που το έχουν κάνει μάλιστα μ'εντυπωσιακά αποτελέσματα:
--->http://www.eatingdisorders.gr/forum/viewthread.php?tid=1334
Τέλος εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα για όλες τις βαριατρικές επεμβάσεις(πατώντας πάνω τους μπορείς να διαβάσεις περισσότερα)
--->http://www.paxysarkia.gr/paxysarkia/therapeia6.php
Προς Θεού δε σου λέω ποιά επέμβαση να κάνεις,απλά θέλω να είσαι ενημερωμένη για τις επιλογές σου!
Κι επειδή σίγουρα θα σ'ενδιαφέρει και το κόστος της κάθε επέμβασης(εκτός αν το oriental πληρώνεται τόσο καλά,οπότε να το ξανσκεφτώ!)
δες και τον πίνακα αυτόν --->http://www.paxysarkia.net/surg_price.htm
ʼντε!Καλή μελέτη και πάνω απ'όλα επιλογή!Φιλάκιαααα
12-06-2009, 17:32 #8
τσουναμι???χαχαχαχα αυτο το κορμι των 97 κιλων περισυ 85 περιπου βγηκε αναμεσα σε 3500 ατομα μεσα στην καλυτερη 5αδα.!!!!!!!!
τα εχω διαβασει ολα αυτα σε ευχαριστω κουκλιτσα μου παντως πολυ πολυ ισως μου φενονται πιο επικυνδυνα να το πω..δεν ξερω την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα δω τι θα μου πει!!!!!!
12-06-2009, 19:15 #9
αγγελικουλα καλησπερα..
γιατην γαστρικη πτυχωση εχεις ακουσει?
ειναι νεα μεθοδος και πολυ αποτελεσματικη. δεν σου τοποθετουν τπτ ξενο μεσα και ουσιαστικα σου κανουν μια πτυχωση στο στομαχι.. σου κανουν ραμματα εξωτερικα τα οποια δεν απορροφουντε απο τον οργανισμο και ουσιαστικα μικραινει πολυ το στομαχι....
ειμαι και εγω 1,71 υψος περιπου 115 κιλα και πολυ ομορφη.. ( το ναντινακι εχει δει φτογραφιες μοθ. ενα θα σου πω.. καστανη με γαλαζια ματια.. καποτε με ελεγαν ορνελα μουτι χαχχχαχα) βεβαια τρα με τα τοσα κιλα αδικουμε απιστευτα. ειχα πει με το νεο ετος να κανω αλλη μια προσπαθεια με διαιτες αλλα δεν καταφερα τπτ. εχανα 3 επαιρνα 5.. κουραστικα πολυ και αποφασιασα για αυτη την επεμβαση. το αποφασισα βασικα μολις ειδα και μια κοπελα απο το χωριο μου που ειχε κανει και ηταν αγνωριστη τωρα ασε που εχει γινει γκομεναρα χωρις να εχει κατι το ιδιατερο πανω της ( κακια ε? ).... στιε 22 εχω ραντεβου στην αθηνα με τον γιατρο για μια πρωτη συζητηση...
ψαξτο το θεμα παντως της γαστρικης πτυχωσης...
12-06-2009, 19:42 #10
αντε να σε δουμε κι απο κοντα ρε ζωη
να σε βγαλω και φωτογραφια πριν και του χρονου την ανοιξη θα σε βγαλω το μετα
και θα τους πεσουν ολους τα σαγονια στο πατωμα
12-06-2009, 19:44 #11
ναι ναι πρεπει να εχουμε το πριν και το μετα
12-06-2009, 20:01 #12
Originally posted by saxowoman
πως μπορω να ανεβασω μια φωτο μου??
12-06-2009, 21:33 #13
12-06-2009, 21:52 #14
καλα εσυ εισαι 97 κιλα????μας δουλευεις κοπελια???
οντος εισαι κουκλαρα!!!!!!!
12-06-2009, 22:01 #15
Originally posted by zwhtsa
καλα εσυ εισαι 97 κιλα????μας δουλευεις κοπελια???
οντος εισαι κουκλαρα!!!!!!!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή