ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΖΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ..ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 178
    Senior Member
    οντος αδικεισαι κουκλα μου!!! εχεις απιστευτο προσωπο..
    και εγω το αποφασισα να κανω χειρουργιο γατι βαρεθηκα να ακουω.. τι ωραια κοπελα... αλλααααα κριμα εχει τοσα κιλα... οντος χαραμιζομαι..... και ειναι κριμα αφου ολοι μετρανε πρωτα την εξωτερικη εμφανιση πρωτα απο ολα...
    αλλα πρωτα απο ολα το κανω για την υγεια μου..
    εχεις μσν?

tweetaki15
    Guest
    καλα εισαι τελεια τα κιλα δν σου φαινονται καθολου σκετη κουκλα ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄καταπληκ τικη'''''''

Member
    Originally posted by zwhtsa
    οντος αδικεισαι κουκλα μου!!! εχεις απιστευτο προσωπο..
    και εγω το αποφασισα να κανω χειρουργιο γατι βαρεθηκα να ακουω.. τι ωραια κοπελα... αλλααααα κριμα εχει τοσα κιλα... οντος χαραμιζομαι..... και ειναι κριμα αφου ολοι μετρανε πρωτα την εξωτερικη εμφανιση πρωτα απο ολα...
    αλλα πρωτα απο ολα το κανω για την υγεια μου..
    εχεις μσν?
    σας ευχαριστω ρε κοριτσια αν και δεν υπαρχει μερα που να μην μου λεει ο αντρας μου ποσο ομορφη ειμαι!!!δεν μπορω αλλο θελω να ξεφορτωθω αυτα τα κιλα ναι εχω στο προφιλ μου δεν φενεται?

Member
    Originally posted by marili
    καλα σαχοςομαν εισαι τελεια τα κιλα δν σου φαινονται καθολου σκετη κουκλα ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄καταπληκ τικη'''''''
    σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!καλως σας βρηκαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Member
    εισαι ομορφη και οταν μεγαλωσεις ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα γινεις πολυ πιο ομορφη εχεις ωραια χαρακτηριστικα και πολυ εντονο βλεμα!!!!!!!θα καψεις καρδιες εσυ.....!!!!να το θυμασαι!!!!εισαι και στο face book?σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

tweetaki15
    Guest
    OXI BRE ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ;ΔΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΒΡΕ .....

Member
    και καλα που κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    marili είναι απίστευτα γοητευτική και αν και κοπέλα σε βρίσκω πολύ ερωτεύσιμο κορίτσι.

Το style σου είναι το κάτι άλλο και για να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω πως χρειάζεται να αγχώνεσαι για το βάρος σου.
    Νομίζω πως με λίγη γυμναστική (είτε γυμναστήριο, είτε χορό, είτε κολύμβηση) θα βοηθούσες πολύ το σώμα σου να πάρει την καλύτερή του μορφή φεύγοντας από την εφηβεία.
    Και δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τον εαυτό σου με καμιά άλλη κοπέλα γιατί σε αδικείς.
    Είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι και είμαι σίγουρη πως πολλές από το σχολείο σου θα σε ζηλεύουν.

Και ελικρινά, αν δεν τα πίστευα όλα σου λέω, απλώς δεν θα έγραφα τίποτα εδώ.

Member
    Originally posted by Reddish
    marili είναι απίστευτα γοητευτική και αν και κοπέλα σε βρίσκω πολύ ερωτεύσιμο κορίτσι.

Το style σου είναι το κάτι άλλο και για να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω πως χρειάζεται να αγχώνεσαι για το βάρος σου.
    Νομίζω πως με λίγη γυμναστική (είτε γυμναστήριο, είτε χορό, είτε κολύμβηση) θα βοηθούσες πολύ το σώμα σου να πάρει την καλύτερή του μορφή φεύγοντας από την εφηβεία.
    Και δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τον εαυτό σου με καμιά άλλη κοπέλα γιατί σε αδικείς.
    Είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι και είμαι σίγουρη πως πολλές από το σχολείο σου θα σε ζηλεύουν.

Και ελικρινά, αν δεν τα πίστευα όλα σου λέω, απλώς δεν θα έγραφα τίποτα εδώ.
    θα συμφωνησω σε ολα!!!!!!

Junior Member
    saxowoman, είναι πολύ σημαντικό που βλέπεις ΕΣΥ την ομορφιά σου. Είναι, ίσως, το σημαντικότερο όπλο που έχεις για να πετύχεις το σκοπό σου.

Member
    saxowoman, είναι πολύ σημαντικό που βλέπεις ΕΣΥ την ομορφιά σου. Είναι, ίσως, το σημαντικότερο όπλο που έχεις για να πετύχεις το σκοπό σου.
    δεν το πολυ καταλαβα αυτο που ειπες..τι σημαινει οτι βλεπω εγω την ομορφια μου?

tweetaki15
    Guest
    REDDISH σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τα τοσο καλα σου λογια πραγματικα με κανες να μαι χαρουμενη αν κ το αγορι μου μου το λεει συνεχεια εγω αμφιβαλλω. σε ευχαριστω πολυ τι αλλο να πω να σαι καλα

tweetaki15
    Guest
    saxowoman kaneis oriental e;ειναι ευκολο;maresei para poly .................................

Member
    Originally posted by marili
    saxowoman kaneis oriental e;ειναι ευκολο;maresei para poly .................................
    κανω πολλους και λατιν και ευρωπαικους αλλα το oriental οντως ειναι αρκετα δυσκολο στην....αρχη μετα εξοικειώνεσαι και παντα μαθαίνεις κατι καινουργιο

Junior Member
    Originally posted by saxowoman
    δεν το πολυ καταλαβα αυτο που ειπες..τι σημαινει οτι βλεπω εγω την ομορφια μου?
    Να, ας πούμε η marili δεν βλέπει την δική της. Ψάχνει την επιβεβαιώση στα μάτια των άλλων και αλοίμονό της αν αυτοί οι άλλοι είναι ζηλόφθονοι και της πουν αυτό ακριβώς που φοβάται.

Η δική σου αυτοπεποίθηση βασίζεται στα δικά σου μάτια και ενισχύεται από τους άλλους κι έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι σε όλους μας.

Γενικώς, όταν η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας (όχι απαραίτητα για την εξωτετική εμφάνιση) βασίζεται στους άλλους, η αυτοπεποίθησή μας είναι έρμαιο του κάθε κακεντρεχή με ολέθρια αποτελέσματα για μας...

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast